Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim ya 35 yaş nedir ki lütfen öyle düşünme, rabbim yeter ki ol desin 50sinde bile oluyor ,herşeyin bir zamanı var rabbimin bildiği bir zaman yıpratma kendini, ulun beyin ismini çok duydum bizim 2010un umutlu savaşçıları diye bir topiğimiz vardı giden arkadaşlarda olmuştu, başarılı bir dr olduğunu biliyorum, zaten kilolara onlar takmıyor biz takıyoruz :) bende tedavi öncesi 92den 75e düşmüştüm, o zamanda aşılama olduğum için puregon falan kullanmıştım bunlarda bana kilo olarak döndü, seni o nedenle uyarıyorum canım benim,birde üstüne hamilelik kiloları eklenince of ki ne offf ,sen hamile kalnca diyetisyenle devam et ben etmediğime çok pişmanım emin ol, demek okudun günlüğümü kıyamam canım ya, bende çok ağladım hem yaşarken hem yazarken

sıkma canını olur böyle şeyler şimdi buna kafanı takma önüne bak yarın aynen devam .....

Banucum çok kötü değilde tek tip beslenmişsin sadece..
afiyet olsun yaramasın..

Yaş konusuna takılma lütfen..
Ben barış'ı doğurduğumda 37 yaşındaydım biliyosundur...

Afiyetler olsun şekerim
İyi yapmışsınız bizde bazen öyle bir araya geliyoruz ve çok eğlenceli geçiyor dediğin gibi
Benimki evlilikten açılınca hemen der bak banu beni ne hale getirdi saçlarım beyazladı genç yaşta diye bende hemen savunmaya geçerim ne alaka onlar başın ağrıdığında döktüğün kolonyalardan diye
Hadi senin saçlar boyanır ben ne olcam fıstık gibiydim cevize döndüm sayenizde ömrümü yediniz ömrümü derim benimkide güler
Biz eskiden çok kalabalık toplanırdık ve sabahlara kadar otururduk ama bazıları çocukları olunca değil evlilikten yada arkadaşlarden kendilerinden bile vazgeçiyorlar neymiş çocuğun düzeni bozulmasınmış yok başka yerde uyumazmış.
Bende hep derim kusura bakmasın o bana ayak uydursun diye. Sonuçta o zamanlar ilk benim olmuştu ve gece 12de hadi sultanahmete gidelimmi ama yok senin bebek var dediklerinde ben çeketimi giymiş bekliyor olurdum
Sessiz sinemalar oynardık şarkılar söylerdik ama o eski grup çocukları rahat etsin diye artık katılmıyor bir ben gezme diyince ak çiğeri görünenlerdenim
İki kızımda daha doğar doğmaz gezmeye alıştıkları için hiç sorun cıkarmazlar her yerde uyurlardı. Küçük kızımı hatta sokakta doğurabilirdim Hastaneye yatana kadar hep araba tepesinde geziyordum hatta doktorum bile senin gibi birini ben meslek hayatımda görmedim görmemde demişti.
Doğumdan sonra tekerlekli sandalyeye bile zorla oturdum aynı gün hastaneden cıkarken oturmam ben sakat değilim dedim yürüyerek cıktım ve daha evime gitmeden eşimin anannesine oturmaya gittim
Büyük kızımıda Almanyada doğurmuştum mecburiyetten o zamanda 3 günlüktü hastaneden cıkıp alışverişe gidip kendimi nasıl kaptırdıysam 6 saatten fazla sokakta gezmiştim
Bana gezme olsun ev oturması bile olur yeterki hoş sohbet olsun ve ben kendimi iyi hissedeyim
Bu arada enişteme saygılar anlayışı için

şu reklamlarda çıkan bebek yoğurdunu kullananlar var mı?

Canım ben onu bir kere kullanmıştım zoraki yedi çocuk hatta doktorumuza da danıştık boşver probiyotik diyorlar ama mutlaka katkı vardır içinde yoksa okadar uzun süre dayanmaz diyordu ve onun yerinde diğer hazır normal yoğurdu yedir daha iyi demişti.
Tabi kendin mayalarsan çok daha sağlıklı olur demişti o yüzden ben bir daha almamıştım. Hatta kalanı ben yiyeyim ziyan olmasın didim ama tadını ben bile beyenmedim cocuk nasıl beyensin.
En güzeli evde kendin yapman yine tabi sen bilirsin

Buyur gel canım..Çok sevinirim....
Vururuz çayın,kahvenin dibine.....
of vururuz valla

...................................[/QUOTE]
yenacım ellerine emeğine sağlık tüm kio verenleride tebrik ediyorum
olur tabi git sor spordur

derin, tebessüm ve corazon hepinizi tebrik ediyorum
teşekkürler bulantı için bileklik var zencefil iyi geliyor birde bilekte bir noktaya masaj iyi geliyor

panik yapma ilaç içmekle tansiyon hastası olmazsın ama ilaç düşürmüyorsa değiştirilmesi yada dozunun ayarlanmasıgerekiyor olabilir tansiyon ilacı verince nezaman gel dediler genlede 1hafta daha tansiyona bakılıp ilaç iyi gelmedimi geldimi karar veriliyor

günlük süt al tencerede ılıt içine küçük parmağını sokunca elin ne yansın ne donsun ılık olsun
1 kiloya kadar olan miktarda süte 1 çay kaşığı yoğurdu ılıtarak koy karıştır üstünü ört 4-5 saatte olur
yoğurt fazla gelirse yada süt sıcak olursa ekşi olur
süt soğuk olursa tutmayabilir
ben kendimizede mayalıordum daha sağlıklı
hazırları çokkkk sonra sanırım 3 yaş civarı başladım

canını sıkma bu arada dahçokkilo verisin daha kolylaşır bebek olması
allahım kısa zamanda bebeğin olur inşallah
1. yasafat 570dk
2. asuman 530dk
3. toksin 525dk

bravo yasafat, bu haftaki birincimiz, kraliçemiz sensin.
bravoooooooooo
mutlucum ellerine sağlık
ben geldimmmmmmm köftemi yedim hemde 2 kase :) ,yanına 1 dilim börek, bir tanede şekerpare gibi bir tatlı ama daha hafifi ,cumaya kadar bunları eritmem şart, yarın spora başlıyorum hadi bakalım.....
offff neler yedin bak yarışıyoruz unuttunmu
sanırım yürüyüş yapıp bilgilendiriyorsunuz birbirinizi açıklama yaparsanız bende ayak uydururum size
sapor yap yaptığın dakikayı yaz
anınızı sıkmamaya çalışın zor canım ama allhtanhayırlısı olsun
ben bir aile duymuştum 7 kez tüp bebek denemişler ama olmamış
dr. artık bırakın gidin tatilyapın yıprandınız demiş
bunlarda uzun bir tatile çıkmışlar sonra dönünce hiç umut etmezken artık kendiliğinden olmuş
dr. stresin çok etkilediğini söylüyor
söyle söyliyim stresten bazen insanlar elektiriklernir hatta birbirlerine dokununca çarpılırlar sana oldumu bilmem bu üreme hücrelerinede olurmuş iki hücre birbirini yeteri kadar çekemezmiş sanki elektrikli şeylerin birbirini itmesi gibi
anlatabildimmi bilmem ama zamana bırak kafanda düşünem kendini oyala kolay değil allah kolaylık versin
şu reklamlarda çıkan bebek yoğurdunu kullananlar var mı?

şimdi seninki küçük kendin yap

Bende zaten eğer olursa dietisyene giderim inşallah bu arad 99 olsam bari büyük ihtimal aralık ortasına kaldı hemen hemen 2.5 ay var daha çok sarılıcam sağlıklı düşününce daha iyi oldu diyorum şimdi 2 ayla bişey olmaz artık.
sıkma canını olur böyle şeyler şimdi buna kafanı takma önüne bak yarın aynen devam .....
Aynen yarın devam zaten inan midem berbat yemiyodum ya şimdi mahvoldum valla.
Banucum çok kötü değilde tek tip beslenmişsin sadece..
afiyet olsun yaramasın..

Yaş konusuna takılma lütfen..
Ben barış'ı doğurduğumda 37 yaşındaydım biliyosundur...
Valla yenacım bunun üstünede 10 tanede hurma yedim aman yaramasın dimi:)Bir kere daha konuşmuştuk tek korkum geç kalmak yoksa valla stres yapmıycam.
of vururuz valla

...................................
yenacım ellerine emeğine sağlık tüm kio verenleride tebrik ediyorum

olur tabi git sor spordur

teşekkürler bulantı için bileklik var zencefil iyi geliyor birde bilekte bir noktaya masaj iyi geliyor

panik yapma ilaç içmekle tansiyon hastası olmazsın ama ilaç düşürmüyorsa değiştirilmesi yada dozunun ayarlanmasıgerekiyor olabilir tansiyon ilacı verince nezaman gel dediler genlede 1hafta daha tansiyona bakılıp ilaç iyi gelmedimi geldimi karar veriliyor

günlük süt al tencerede ılıt içine küçük parmağını sokunca elin ne yansın ne donsun ılık olsun
1 kiloya kadar olan miktarda süte 1 çay kaşığı yoğurdu ılıtarak koy karıştır üstünü ört 4-5 saatte olur
yoğurt fazla gelirse yada süt sıcak olursa ekşi olur
süt soğuk olursa tutmayabilir
ben kendimizede mayalıordum daha sağlıklı
hazırları çokkkk sonra sanırım 3 yaş civarı başladım

canını sıkma bu arada dahçokkilo verisin daha kolylaşır bebek olması
allahım kısa zamanda bebeğin olur inşallah

bravoooooooooo
mutlucum ellerine sağlık

offff neler yedin bak yarışıyoruz unuttunmu

sapor yap yaptığın dakikayı yaz

anınızı sıkmamaya çalışın zor canım ama allhtanhayırlısı olsun
ben bir aile duymuştum 7 kez tüp bebek denemişler ama olmamış
dr. artık bırakın gidin tatilyapın yıprandınız demiş
bunlarda uzun bir tatile çıkmışlar sonra dönünce hiç umut etmezken artık kendiliğinden olmuş
dr. stresin çok etkilediğini söylüyor
söyle söyliyim stresten bazen insanlar elektiriklernir hatta birbirlerine dokununca çarpılırlar sana oldumu bilmem bu üreme hücrelerinede olurmuş iki hücre birbirini yeteri kadar çekemezmiş sanki elektrikli şeylerin birbirini itmesi gibi
anlatabildimmi bilmem ama zamana bırak kafanda düşünem kendini oyala kolay değil allah kolaylık versin

şimdi seninki küçük kendin yap[/QUOTE]
Çok doğru stres çok önemli bir faktör yaşadımda hiç takamdığım anda hamile kaldım kendiliğinden tutunamadı ama oldu gene başarabilsem keşke oo çok çarparım bazı dönemlerde ayşe var yiğenim elleme beni teyze cız yapıyosun diyo bana:))

Çok kaçırınca bari geç yatıyımda erisin dedim::)))Kimseler kalmamış heryeri temizledim ışıklarıda kapadım gidiyorum.

1. yasafat 570dk
2. asuman 530dk
3. toksin 525dk

bravo yasafat, bu haftaki birincimiz, kraliçemiz sensin.

sanırsam 3.olan benim toksin 500 dk ben 525 dk görünüyorum 3.lük tacımı almayın elimdennnn
bi daha hayatta bu kadar yapamam gari

mutluuuu 3.lük tacı istiyom bak tez zmanda bu bilineeee

şaka bi yana dünden beri doğru düzgün giremiyorum kızlar baya yorgunum.dün biraz gezeyim bebişle dedşm bi de dişçide kanala tedavim vardı.erkenden de uyumuşum.dişçiden sonra dişimin uyuşmasıyla öğlen yemeğnin yiyiemedim ve sonra sapıttım.çiğ badem yedim bi sürü,olmadı 3 hurma ekledim yanına,olmadı yarım paket diyet bisküvi(valla Allahtan normal bisküvi yoktu bebe bisküvi vardı onuda canım çekmedi) sona akşam yemeği yedim güzelce o iyiydi ama yemeği bitirirken 4-5 parça bitter yedim.2 saat sonada gene leblebi ve az badem

benim insülin direncimi hortladı bilmiyom ya insan 3-4 saat aç kalaamzmı yaaaa?hemen sapıttım.insülin direncince az az sık sık yemek gerekiyr da ben 11 kilo gidince azalmıştır sanmıştım ama yok fena oldum ben dün.

teşekkürler canım.evet benim boy 179 olunca heralde 44 e rahat giriyorum.42 bile biraz zorlayarak oldu:)))ama tabi markaya göre de değişir tabi mesela moda ilgiden yıllar önce aldığım beyaz bir pantolonum vardı 44 beden ve onu giydim (80 kilodayken bile zor kapatırdım zaten)ve önğ 3-4parmak fln açık kaldı
şimdiki hedfim onu giymek

Çok kaçırınca bari geç yatıyımda erisin dedim::)))Kimseler kalmamış heryeri temizledim ışıklarıda kapadım gidiyorum.

ahh banucummm ahh osaatlerde bizde uğrasaydıyın akvaryumun oldugu oda sıcak dıye o odada yatalım dedımm saat 2,30--03,00 sularında bızım evden cıkan su seslerını duymadımm eşimin bağırışş carısına uyandımm akvayarum catlamıs şarıl şarıll sular akıyorr 2 tane halım yarıya kadar ıslandıı parkeler su altında kaldıı ne bulduysam bastımmm yoksa mazallahh parkeler kabarırsa halımız nıce olurrr saat 4 kadar ugrastıkk sonunda toparladık ama sabaha kadar uyuymadımm off

canım geçmiş olsun hayal edebiliyorum durumu bizde de var akvaryum benim korkulu rüyam senin başına gelmiş
nasıl olmuş çatlamış balıklara bişey oldumu

herkese günaydın güzel bir hafta sonu olsun hepimize
bugün itibarıyle inşallah sağlıklı beslenmeme geri dönmek istiyorum midem berbat ödemden şiştim
sabah akşam k flakes düşünüyorum bugün öğlen de ızgara köfte felan yerim olmazsa
kızlarla alışverişe çıkacağız büyüğe kaban küçüğe çizme lazım kış geldi malum
bana da ikisi de lazım ama ben sıramı bekleyeceğim

Offf ne kötü olmuş öyle..Yazık gece gece bir sürü iş çıkmış sana..
Balıklar ne durumda asu'nun dediği gibi..

Bizimde çizmeye ihtiyacımız var..
Anne olunca hep ikinci planda tutuyorsun değilmi kendini..
Koca yaz geçti düşündüğüm bir sandalet modeli vardı aklımda, kaç kez alışverişe çıktık hep alacağım diye..Kıza şunu bak hadi oğlanada bunu al diye parayı bitirip eve döndük..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…