Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen öyle canım üzerime giyecek bişey kalmadı yazın idare ettim şimdilikde ediyorum ama hava soğuyacakmış neyse kızları bi halledeyim de kendime de bakarım bişeyle bu ay bayram da var netcez bilmem
sandalet indirimdedi şimdi varsa al seneye hazır olsun tabii sıra gelirse

PEk hevesimde kalmadı açıkçası.:)
Fakat kıza çizme bakmaya çıktığımzda denk ve uygun bişey bulursam alırım belki...

PEk hevesimde kalmadı açıkçası.:)
Fakat kıza çizme bakmaya çıktığımzda denk ve uygun bişey bulursam alırım belki...

herşey zamanında isteniyor tabii ki yine de bak sen belli olmaz
ben de kızlara bakarken kendime de hafiten bakınırım yine aklıma yazarım hiç olmazsa

Şİmdi bir yerde okudum anladığım yurtdışında yaşayan bir hatun bunu yazmış..
TR'deki diyetisyenlerin zayıflama yardımı almaları gerekiyor....

KAhvaltı edip temizliğe başlamak istiyorum..Pek canımda istemiyor yaa..:)

Mutlu haftasonları diliyorum +90 ahalisine...

kolay gelsin canım ben süt ve gevreğimi yedim büyük kız dersanede eşim de yok küçükle çıkarız birazdan ben önden çıkar yürürüm o dolmuşla gelir

yena benim artılara ne diyosun sen bugün üstüne eklemişim daha

asucum,sen hastalanmıştın yaa çok su kaybetmiştin..sanırım onları geri aldın..
Aklıma başka bişey gelmiyor..
Birde kilo azaldıkça bunlar yaşanır..takip ettiğim bir blog vardı diyetisyen kontrolünde bile bazı haftalar kilo aldığını belirtmişti blog sahibi..
sen çok takıyorsun rahat ol bence. bu kadar hırs ters tepebiliyor arada..

Ayrıca seninle gurur duyuyorum,süper iş çıkardın,çıkarıcaksın..

kolay gelsin canım ben süt ve gevreğimi yedim büyük kız dersanede eşim de yok küçükle çıkarız birazdan ben önden çıkar yürürüm o dolmuşla gelir

Sanada kolay gelsin..
Benimkide dersanede..HAtta şu an sınavda canım benim...

sağol canım çok iyisin
evet o hastalığın da etkisi var bu aralar kafam da epey meşgul açıkcası neyse bugündne itibaren toparlayacağım inşallah kafama da takmayacağım

ya çok özür dilerim hatta düşündüm 5 dk 3. oldu ece diye kusura bakma hemen teselli tacı;

Günaydınnnnn

Güzel Topiğimizin Güzel Kızları :122: :122:

İnşallah bu haftada çok verimli geçer ve hepimiz eksilerle bitiririz
Ben bu sabah biraz geç uyandım ve çok güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra sizlere bakayım dedim.
Biraz sonra salonu temizlemeye girişeceğim inşallah ama önce küçük civcivimi uyutayım.

Yediklerimide yazayım bari

1 dilim çavdar ekmeği
5 az tuzlu zeytin
2 KK beyaz peynir
1 Salatalık
1/2 domates
3 Ceviz
1 şekersiz Çay

Öğlene Allah kerim daha ne yiyeceğime karar veremedim

bizde bu dediğim aileyle çok samimiyiz hatırlarsan geçen gün gelmişlerdi ortak zevkler fazla olunca insan daha çok haz alıyor tabi..
bende derim benimkine senin yüzünden ne hale geldim diye o da sen bana yaptığına bak der :)
anacım kolonyada kullanmıyor ki onu suçlasam
bende aslında bebeğin evde rahat olduğunu düşünüyorum çünkü eve gelince seviniyor benim sıpa ama ona da uyamıyoruz tabi her zaman ,bizde gezenti bir tip olduğumuz için o da bize ayak uyduruyor tabi
zaten o arkadaşımında oğlu var bizimkinden 2 ay küçük ,biz kucağımızda veletlerle hem uğraşıyor hem muhabbet ediyoruz :) düşün yani ayarlasak olmaz ikimizinde bebeği aynı dönem oldu :)
bende sokakta doğuracaktım az kalsın doğuma 1 gün kala bile sokaktaydım hatta doğuma 4,3,2,1 diye fotoğraflar bile koymuştum arkadaşlar aman yolda doğurma diye dalga geçiyorlardı :)))) ama sen benide geçmişsin maşalah... benim sezeryan olduğu için 2 hafta sonra çıkabildim dışarı, çocuk için hastaneye gittiklerimizi saymıyorum tabi...
bende muhabbeti çok severim yeterki kafama uysunlar
enişten çoooooook anlayışlıdır,artık dünden ne ders aldıysa beni uyandırmadı 10u geçiyordu kalktım bir baktım kahvaltı falan hazır :)

Ayy çok geçmiş olsun kim ne yoruldun çok balık varmıydı onları nasıl topladınız?.
Kahvaltı gevrekleri ciddi tokluk hisstiriyor ama bence iki öğün yeme asuman çok çabuk bıkarsın bende nesfit tropikal meyvalı olanı yiyorum nerdeyse akşama kadar tok tutuyor.
Doğrudur çoğu tombik yeni dietisyenler daha temkinli bu işte ama.

Sanada canım mutlu hafta sonları.
Ceco kahvaltın çok güzel bende hemen hemen aynı yaptım öğlen benim niyetim çorba 1 dilim ekmek salata hem bu havalarda çorbada iyi gider.
herkese çok güzel bir haftasonu geçirmelerini diliyorum
İnşallah canım sende güzel bir hafta sonu geçir.

anladım canım demek almayayım ,eşim diyordu iş yerine günlük süt getiren biri varmış ondan alayımda yapayım bari... aman ziyan etme sen :)
of vururuz valla

...................................
yenacım ellerine emeğine sağlık tüm kio verenleride tebrik ediyorum

olur tabi git sor spordur

teşekkürler bulantı için bileklik var zencefil iyi geliyor birde bilekte bir noktaya masaj iyi geliyor

panik yapma ilaç içmekle tansiyon hastası olmazsın ama ilaç düşürmüyorsa değiştirilmesi yada dozunun ayarlanmasıgerekiyor olabilir tansiyon ilacı verince nezaman gel dediler genlede 1hafta daha tansiyona bakılıp ilaç iyi gelmedimi geldimi karar veriliyor

günlük süt al tencerede ılıt içine küçük parmağını sokunca elin ne yansın ne donsun ılık olsun
1 kiloya kadar olan miktarda süte 1 çay kaşığı yoğurdu ılıtarak koy karıştır üstünü ört 4-5 saatte olur
yoğurt fazla gelirse yada süt sıcak olursa ekşi olur
süt soğuk olursa tutmayabilir
ben kendimizede mayalıordum daha sağlıklı
hazırları çokkkk sonra sanırım 3 yaş civarı başladım

canını sıkma bu arada dahçokkilo verisin daha kolylaşır bebek olması
allahım kısa zamanda bebeğin olur inşallah

bravoooooooooo
mutlucum ellerine sağlık

offff neler yedin bak yarışıyoruz unuttunmu

sapor yap yaptığın dakikayı yaz

anınızı sıkmamaya çalışın zor canım ama allhtanhayırlısı olsun
ben bir aile duymuştum 7 kez tüp bebek denemişler ama olmamış
dr. artık bırakın gidin tatilyapın yıprandınız demiş
bunlarda uzun bir tatile çıkmışlar sonra dönünce hiç umut etmezken artık kendiliğinden olmuş
dr. stresin çok etkilediğini söylüyor
söyle söyliyim stresten bazen insanlar elektiriklernir hatta birbirlerine dokununca çarpılırlar sana oldumu bilmem bu üreme hücrelerinede olurmuş iki hücre birbirini yeteri kadar çekemezmiş sanki elektrikli şeylerin birbirini itmesi gibi
anlatabildimmi bilmem ama zamana bırak kafanda düşünem kendini oyala kolay değil allah kolaylık versin

şimdi seninki küçük kendin yap[/QUOTE]

bugün spor 60 dakka

tamam canım günlük süt alıp yapayım bari her gün yeniden yapmam gerek diye biliyorum öyle değil mi?
3 yaş civarı mı ya zaten evde olduğum sürece ben yaparım yoğurdu, dışarıda olduğumuzda alırım olmadı
yoğurt yapımını biliyorum canım ama yinede aydınlattığın için çooooooook teşekkür ederim allah razı olsun

yarışıyoruz evet valla ne yapayım sadece benim için yapınca ne yapayım ayıp olur diye yedim,diyette olduğumu bilmiyor zaten demiyorum o bilse yapmazdı ama diyet sözcüğünü kullanmak istemiyorum ya...

Çok kaçırınca bari geç yatıyımda erisin dedim::)))Kimseler kalmamış heryeri temizledim ışıklarıda kapadım gidiyorum.
bende diyorum girdim misssss gibi bir koku geldi diye meğer sen temizleyip çıkmışsın

canım emin ol daha iyi olmuş 2,5 ayda bayağı kilo verirsin ve tedaviye daha rahat başlarsın, hamile kalınca git mutlaka bak ışın karacaya kadın hamileliğinde kilo vererek devam etti sende öyle yaparsın...

sen gönlümüzün üçüncüsüsün canımmmmmmmm
anaaa sen benide geçmişsin maşallah ne yemişsin ,bencede hortlamış o direnç....

evet canım sen boydan kazanıyorsun bencede.. bende evdekileri denemeye başladım bakalım :)

neden öyle demiş ki canım?

inşallahhhhhhh.....
hımmm bayağı güzel bir kahvaltı olmuş aferinnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…