- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Bizimde çizmeye ihtiyacımız var..
Anne olunca hep ikinci planda tutuyorsun değilmi kendini..
Koca yaz geçti düşündüğüm bir sandalet modeli vardı aklımda, kaç kez alışverişe çıktık hep alacağım diye..Kıza şunu bak hadi oğlanada bunu al diye parayı bitirip eve döndük..
aynen öyle canım üzerime giyecek bişey kalmadı yazın idare ettim şimdilikde ediyorum ama hava soğuyacakmış neyse kızları bi halledeyim de kendime de bakarım bişeyle bu ay bayram da var netcez bilmem
sandalet indirimdedi şimdi varsa al seneye hazır olsun tabii sıra gelirse
PEk hevesimde kalmadı açıkçası.:)
Fakat kıza çizme bakmaya çıktığımzda denk ve uygun bişey bulursam alırım belki...
KAhvaltı edip temizliğe başlamak istiyorum..Pek canımda istemiyor yaa..:)
Mutlu haftasonları diliyorum +90 ahalisine...
yena benim artılara ne diyosun sen bugün üstüne eklemişim daha
kolay gelsin canım ben süt ve gevreğimi yedim büyük kız dersanede eşim de yok küçükle çıkarız birazdan ben önden çıkar yürürüm o dolmuşla gelir
asucum,sen hastalanmıştın yaa çok su kaybetmiştin..sanırım onları geri aldın..
Aklıma başka bişey gelmiyor..
Birde kilo azaldıkça bunlar yaşanır..takip ettiğim bir blog vardı diyetisyen kontrolünde bile bazı haftalar kilo aldığını belirtmişti blog sahibi..
sen çok takıyorsun rahat ol bence. bu kadar hırs ters tepebiliyor arada..
Ayrıca seninle gurur duyuyorum,süper iş çıkardın,çıkarıcaksın..
Sanada kolay gelsin..
Benimkide dersanede..HAtta şu an sınavda canım benim...
sanırsam 3.olan benim toksin 500 dk ben 525 dk görünüyorum 3.lük tacımı almayın elimdennnn
bi daha hayatta bu kadar yapamam gari
mutluuuu 3.lük tacı istiyom bak tez zmanda bu bilineeee
şaka bi yana dünden beri doğru düzgün giremiyorum kızlar baya yorgunum.dün biraz gezeyim bebişle dedşm bi de dişçide kanala tedavim vardı.erkenden de uyumuşum.dişçiden sonra dişimin uyuşmasıyla öğlen yemeğnin yiyiemedim ve sonra sapıttım.çiğ badem yedim bi sürü,olmadı 3 hurma ekledim yanına,olmadı yarım paket diyet bisküvi(valla Allahtan normal bisküvi yoktu bebe bisküvi vardı onuda canım çekmedi) sona akşam yemeği yedim güzelce o iyiydi ama yemeği bitirirken 4-5 parça bitter yedim.2 saat sonada gene leblebi ve az badem
benim insülin direncimi hortladı bilmiyom ya insan 3-4 saat aç kalaamzmı yaaaa?hemen sapıttım.insülin direncince az az sık sık yemek gerekiyr da ben 11 kilo gidince azalmıştır sanmıştım ama yok fena oldum ben dün.
Afiyetler olsun şekerim
İyi yapmışsınız bizde bazen öyle bir araya geliyoruz ve çok eğlenceli geçiyor dediğin gibi
Benimki evlilikten açılınca hemen der bak banu beni ne hale getirdi saçlarım beyazladı genç yaşta diye bende hemen savunmaya geçerim ne alaka onlar başın ağrıdığında döktüğün kolonyalardan diye
Hadi senin saçlar boyanır ben ne olcam fıstık gibiydim cevize döndüm sayenizde ömrümü yediniz ömrümü derim benimkide güler
Biz eskiden çok kalabalık toplanırdık ve sabahlara kadar otururduk ama bazıları çocukları olunca değil evlilikten yada arkadaşlarden kendilerinden bile vazgeçiyorlar neymiş çocuğun düzeni bozulmasınmış yok başka yerde uyumazmış.
Bende hep derim kusura bakmasın o bana ayak uydursun diye. Sonuçta o zamanlar ilk benim olmuştu ve gece 12de hadi sultanahmete gidelimmi ama yok senin bebek var dediklerinde ben çeketimi giymiş bekliyor olurdum
Sessiz sinemalar oynardık şarkılar söylerdik ama o eski grup çocukları rahat etsin diye artık katılmıyor bir ben gezme diyince ak çiğeri görünenlerdenim
İki kızımda daha doğar doğmaz gezmeye alıştıkları için hiç sorun cıkarmazlar her yerde uyurlardı. Küçük kızımı hatta sokakta doğurabilirdimHastaneye yatana kadar hep araba tepesinde geziyordum hatta doktorum bile senin gibi birini ben meslek hayatımda görmedim görmemde demişti.
Doğumdan sonra tekerlekli sandalyeye bile zorla oturdum aynı gün hastaneden cıkarken oturmam ben sakat değilim dedim yürüyerek cıktım ve daha evime gitmeden eşimin anannesine oturmaya gittim
Büyük kızımıda Almanyada doğurmuştum mecburiyetten o zamanda 3 günlüktü hastaneden cıkıp alışverişe gidip kendimi nasıl kaptırdıysam 6 saatten fazla sokakta gezmiştim
Bana gezme olsun ev oturması bile olur yeterki hoş sohbet olsun ve ben kendimi iyi hissedeyim
Bu arada enişteme saygılaranlayışı için
Ayy çok geçmiş olsun kim ne yoruldun çok balık varmıydı onları nasıl topladınız?.ahh banucummm ahh osaatlerde bizde uğrasaydıyın akvaryumun oldugu oda sıcak dıye o odada yatalım dedımm saat 2,30--03,00 sularında bızım evden cıkan su seslerını duymadımm eşimin bağırışş carısına uyandımm akvayarum catlamıs şarıl şarıll sular akıyorr 2 tane halım yarıya kadar ıslandıı parkeler su altında kaldıı ne bulduysam bastımmm yoksa mazallahh parkeler kabarırsa halımız nıce olurrr saat 4 kadar ugrastıkk sonunda toparladık ama sabaha kadar uyuymadımm off
Kahvaltı gevrekleri ciddi tokluk hisstiriyor ama bence iki öğün yeme asuman çok çabuk bıkarsın bende nesfit tropikal meyvalı olanı yiyorum nerdeyse akşama kadar tok tutuyor.herkese günaydın güzel bir hafta sonu olsun hepimize
bugün itibarıyle inşallah sağlıklı beslenmeme geri dönmek istiyorum midem berbat ödemden şiştim
sabah akşam k flakes düşünüyorum bugün öğlen de ızgara köfte felan yerim olmazsa
kızlarla alışverişe çıkacağız büyüğe kaban küçüğe çizme lazım kış geldi malum
bana da ikisi de lazım ama ben sıramı bekleyeceğim
Doğrudur çoğu tombik yeni dietisyenler daha temkinli bu işte ama.Şİmdi bir yerde okudum anladığım yurtdışında yaşayan bir hatun bunu yazmış..
TR'deki diyetisyenlerin zayıflama yardımı almaları gerekiyor....
Sanada canım mutlu hafta sonları.KAhvaltı edip temizliğe başlamak istiyorum..Pek canımda istemiyor yaa..:)
Mutlu haftasonları diliyorum +90 ahalisine...
Ceco kahvaltın çok güzel bende hemen hemen aynı yaptım öğlen benim niyetim çorba 1 dilim ekmek salata hem bu havalarda çorbada iyi gider.Günaydınnnnn
Güzel Topiğimizin Güzel Kızları :122: :122:
İnşallah bu haftada çok verimli geçer ve hepimiz eksilerle bitiririz
Ben bu sabah biraz geç uyandım ve çok güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra sizlere bakayım dedim.
Biraz sonra salonu temizlemeye girişeceğim inşallah ama önce küçük civcivimi uyutayım.
Yediklerimide yazayım bari
1 dilim çavdar ekmeği
5 az tuzlu zeytin
2 KK beyaz peynir
1 Salatalık
1/2 domates
3 Ceviz
1 şekersiz Çay
Öğlene Allah kerim daha ne yiyeceğime karar veremedim
İnşallah canım sende güzel bir hafta sonu geçir.herkese çok güzel bir haftasonu geçirmelerini diliyorum
anladım canım demek almayayım ,eşim diyordu iş yerine günlük süt getiren biri varmış ondan alayımda yapayım bari... aman ziyan etme sen :)Canım ben onu bir kere kullanmıştım zoraki yedi çocuk hatta doktorumuza da danıştık boşver probiyotik diyorlar ama mutlaka katkı vardır içinde yoksa okadar uzun süre dayanmaz diyordu ve onun yerinde diğer hazır normal yoğurdu yedir daha iyi demişti.
Tabi kendin mayalarsan çok daha sağlıklı olur demişti o yüzden ben bir daha almamıştım. Hatta kalanı ben yiyeyim ziyan olmasın didimama tadını ben bile beyenmedim cocuk nasıl beyensin.
En güzeli evde kendin yapmanyine tabi sen bilirsin
yenacım ellerine emeğine sağlık tüm kio verenleride tebrik ediyorumof vururuz valla
...................................
bugün spor 60 dakka
bende diyorum girdim misssss gibi bir koku geldi diye meğer sen temizleyip çıkmışsınÇok kaçırınca bari geç yatıyımda erisin dedim::)))Kimseler kalmamış heryeri temizledim ışıklarıda kapadım gidiyorum.
sen gönlümüzün üçüncüsüsün canımmmmmmmmsanırsam 3.olan benim toksin 500 dk ben 525 dk görünüyorum 3.lük tacımı almayın elimdennnn
bi daha hayatta bu kadar yapamam gari
mutluuuu 3.lük tacı istiyom bak tez zmanda bu bilineeee
şaka bi yana dünden beri doğru düzgün giremiyorum kızlar baya yorgunum.dün biraz gezeyim bebişle dedşm bi de dişçide kanala tedavim vardı.erkenden de uyumuşum.dişçiden sonra dişimin uyuşmasıyla öğlen yemeğnin yiyiemedim ve sonra sapıttım.çiğ badem yedim bi sürü,olmadı 3 hurma ekledim yanına,olmadı yarım paket diyet bisküvi(valla Allahtan normal bisküvi yoktu bebe bisküvi vardı onuda canım çekmedi) sona akşam yemeği yedim güzelce o iyiydi ama yemeği bitirirken 4-5 parça bitter yedim.2 saat sonada gene leblebi ve az badem
benim insülin direncimi hortladı bilmiyom ya insan 3-4 saat aç kalaamzmı yaaaa?hemen sapıttım.insülin direncince az az sık sık yemek gerekiyr da ben 11 kilo gidince azalmıştır sanmıştım ama yok fena oldum ben dün.
teşekkürler canım.evet benim boy 179 olunca heralde 44 e rahat giriyorum.42 bile biraz zorlayarak oldu:)))ama tabi markaya göre de değişir tabi mesela moda ilgiden yıllar önce aldığım beyaz bir pantolonum vardı 44 beden ve onu giydim (80 kilodayken bile zor kapatırdım zaten)ve önğ 3-4parmak fln açık kaldı
şimdiki hedfim onu giymek
neden öyle demiş ki canım?Şİmdi bir yerde okudum anladığım yurtdışında yaşayan bir hatun bunu yazmış..
TR'deki diyetisyenlerin zayıflama yardımı almaları gerekiyor....
Günaydınnnnn
Güzel Topiğimizin Güzel Kızları :122: :122:
İnşallah bu haftada çok verimli geçer ve hepimiz eksilerle bitiririz
Ben bu sabah biraz geç uyandım ve çok güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra sizlere bakayım dedim.
Biraz sonra salonu temizlemeye girişeceğim inşallah ama önce küçük civcivimi uyutayım.
Yediklerimide yazayım bari
1 dilim çavdar ekmeği
5 az tuzlu zeytin
2 KK beyaz peynir
1 Salatalık
1/2 domates
3 Ceviz
1 şekersiz Çay
Öğlene Allah kerim daha ne yiyeceğime karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?