Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldiniz aramıza...
Umarım hep birlikte istediğimiz kilolara düşeriz...
''Fermuarı açıp; ağır kostümün içinden çıkmak'' benzetmene bayıldım..Hepimiz aynı şeyi hissediyoruz demekki.

Geçmiş olsun Gulmacığım;

Bu saate kadar parkeler kabarmadıysa artık bir şey olmaz inşallah..

Benim de eski evimizdeykan başıma gelmişti.Çalıştığım için gündüz evde kimse yokken;üst katın su borusu patlamış ve bir dünya su benim salona dolmuş.Akşam gelince temizledik,kuruladık falan ama ;sabah kalktığımızda salonun ortasında bir camii kubbesi gibi kabarıklık vardı.Devasa bir tümsekti;sadece duvar kenarları yere yapışık;diğer kısımlar kubbe....Neyse senin ucuz atlatmana sevindim.Allah başka elem keder vermesin canım...

Semiran;
Çok güzelsin canım.Bebek gibisin maaşallah...
Önceki resminle(Özlem le çektirdiğin) arada çok fark var.Oldukça incelmişsin;ayrıca elbiseni çok beğendim.Tam benim tarzım.Sana da çok yakışmış.İyi günlerinde kullan...

haklısın banucum ben de akşam yemedim zaten salata yaptım beyaz peynirli kocaman bir kase ve yanında 1fincan çorba 2 kepekli galeta yedim
Bravo Asucuğum;vurdun gene dietin dibine maaşallah..
Bu hafta aldıklarının çoğunu vereceğinden eminim...

Banucuğum;

Dünkü kaçamağın acısını çıkartmışsın maaşallah...

Yediklerin çok değil;az bile canım..

Banuuuu,msn den aranııyorsunuz...

gulma naber.?
hadi sende foto ekle görelim senide.:) çocuklarınıda..

Son düzenleme:
BEYZUŞŞŞ, nerdesin.?

Geldim canım geldim....

Nasılsın..Ne yaptın bu gün..

İstanbul'a kış geldiği için biz evdeydik...Hava karanlık,arada yağmur yağıyor ve soğuk...

Kısa bir süre dışarı çıkıp mutfak alışverişi yaptım ve hemen eve döndüm..Günün özeti budur....

tesekkurler Beyzus xx
evet cidden su an uzerimizde o yuku tasiyoruz ama umarim hepimiz ideal kilomuza bir gun kavuscaz yani cekip cikaricaz kostumu , sahsen cok sabirsizlaniyorum :18:

Burası gündüz sıcak ama gece bayağı soğuyor..
Bende temizlik yaptım bugün çok yoruldum artık yaşlandım zaar.:) belimin ağrısından duramıyorum..

tesekkurler Beyzus xx
evet cidden su an uzerimizde o yuku tasiyoruz ama umarim hepimiz ideal kilomuza bir gun kavuscaz yani cekip cikaricaz kostumu , sahsen cok sabirsizlaniyorum :18:

MErhaba, avatardaki senmisin?
Amelie diye bir film vardı,ona benziyorsun yada fotoda öyle çıkmışsın.:)

Son düzenleme:

Son düzenleme:
acil perde işi hoşuma gitti bende bundan sonra öyle yaptırayım ne bekleyeceğim değil mi :))))
bizde yeni ev aldık bayağı zorluyor ama ben ilçedeyim hala merkeze gelemedim, erken gidip geç gelecektim (çünkü araç yok) o nedenle ayrıldım sabah 6da çıkıp akşam 6da evde olacaktım ,nasıl bırakayım küçücük bebeği ve kime bırakayım, gurbetteyiz kimse yok, annemde öğretmen çlışıyor. 2. dönem kayınvalideme diyeceğiz gelecek mecbur başlayacağım bende.... seninkine kim bakmıştı?

sen leslie yapmaya devam et o zaman yediklerin dönmesin geri
bizde çok güzel bir haftasonu geçirdik arkadaşlarla yeni açılan bir yere gittik ve iskender yedik
daha doğrusu ben 3-4 çatal aldım eşime verdim yedim mi yedim işte hala açım :)))
sabah kahvaltıyı pek iyi yapmamıştım
öğleden sonra arkadaşlar aradı ve eltisinin erken doğum riskine karşı hastaneye yatırıldığını çocuklarına bakabilecek miyim diye sordu, bende olur deyince getirdiler, biri daha 3,5 aylık yani benimkinden 2 ay küçük :) neyse hemen uyududa sorun olmadı ablası 4 yaşında o da bilgisayarda oynadı, bizimki durmadı yine :))))
neyse aralar ve öğle yemeğide yalan oldu, akşama da ki saat 6 değildi bile iskender yedik yani ben 5te 1ini ancak yemişimdir :)
sende bende güzel bir gün geçirmişiz, sana da iyi olmuş yalnız kalmışsınız ne güzel...
eşlerimiz neden öyle hemen yorulur anlamam yani

evet ya uzun boylularında öyle sıkıntıları var değil mi?
bak bana gayet standardım 1.68 falan ama enine standart değilim işte o bozuyor :))))

GULMA canım sabahtan beri diyorum ben yazacaktım ama kime diye düşünüp duruyorken az önce yazını görünce hatırladım ,kusura bakma geç oldu canım ,çok ama çok geçmiş olsun ,allah daha beterinden korusun....

gulma naber.?
hadi sende foto ekle görelim senide.:) çocuklarınıda..

YENACIĞIM;

Profile albüm nasıl ekleniyor...

Açıklamaları okudum ama ;bende gönder tuşu falan çıkmıyor;sonuçta beceremedim.

Vaktin uygun olduğunda açıklarsan sevinirim;ama sen pro üyesin;seninki farklı olabilir.

Benim yapabileceğim şekilde anlatırmısın canım,zahmet vereceğim ama.....

Canım çok basit..Albüme giriyorsun orda resim yükle var..Resim yükle dedikten sonra dosya seç çııkıyor ordan istediğin resimleri seçip değişikliği kaydet yapıyosun..Bu kadar tatlım...

Son düzenleme:
Canım çok basit..Albüme giriyorsun orda resim yükle var..Resim yükle dedikten sonra dosya seç çııkıyor ordan istediğin resimleri seçip değişikliği kaydet yapıyosun..Bu kadar tatlım...

İşte sorun burada canım...

Albüme girince bende resim yükle falan çıkmıyor.Yanlış yere giriyorum galiba...

Albüm derken;profildeki albüm oluşturada girdim;sayfanın en üstündeki albüme de girdim bende resim yükle çıkmıyor.....

albümü tıkladığında albüm ekle çıkmıyormu.?

Create New Album

Evet çıkıyor.Tıklayınca,başlık ve açıklama var;özel ve genel seçme bölümü var ama oradan sonra ne yapacağım bilemedim...

Seni de yoruyorum ama merak ettim canım...

Rica ederim canım ne yorması..

başlık bişeyler yaz sonrada özeli tıkla sadece arkadaşların görmesi için..

Değişikleri kaydet diyor ,ondan sonrada foto ekleme kısmı geliyor..

Son düzenleme:
Rica ederim canım ne yorması..

başlık bişeyler yaz sonrada özeli tıkla sadece arkadaşların görmesi için..

Değişikleri kaydet diyor ,ondan sonrada foto ekleme kısmı geliyor..

Tamamdır canım..Şimdi oldu,anladım...

Ben ilk çıkan sayfada yüklenecek ve değişiklikleri kaydetle albüm oluşacak zannettim.Yükleyecek yer bulamadım.Ne cahalımmmm...

Çok teşekkür ederim..Ben de bir ara foto yüklerim artık...

Bende ilk başta hemen yapamamıştım:)))

Şimdi yüklesen ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…