Hoşgeldiniz aramıza...selam kizlar
ben de araniza yeni katilanlardanim. 99.7 kiloydum gecen pazartesi sabahi tartildigimda, cumartesi oldu su an 96.1 kiloyum! gunde 1200 kalori aliyorum, her gun 1 saat yuruyus yapiyorum. ise yariyor! belirli bir diyet listem yok fakat ana ogun olarak asagi yukari hep zeytinyagli (az) sebze yemekleri, corba vs yiyorum. arada az makarna/pilav. ekmek yemiyorum gibi birsey. peynir sadece ucgen peynirlerin en lightindan tuketiyorum 20 kalori olanlardan, zira peynirde de inanilmaz kalori var. vejeteryan oldugum et balik vs yemiyorum. soya kiymasi, soya sutu, yumurta ve kuru baklagillerden protein aliyorum. gunde 3-4 meyve kesin yiyorum. ilk hafta oldugu icin tabi biraz daha hizli vermisimdir daha 5 gun oldu baslayali, fakat bu kadarini ben de beklemiyordum cok mutluyum :))) umarim motivasyonu dusurmem hep boyle gider, biktim artik kilolu olmaktan sanki fermuari acip su agir kostumun icinden cikacagim gibi hissediyorum bazen..
Geçmiş olsun Gulmacığım;ya aslında uykum hafıftır duyardım ama 12,30 da uyudum eşimde elektirik sobasını acık bırakıp yatmıs uyuyamamışştak dıye catlamıs sesını duymuss motor suyu dısarı atıyor zannetmışş alttakı camı catlamıs 70 cm uzunlıkta idi bız balıkları toparlayalım derkenn so boşaldı tabıı yok balıklar sağlam onları kurtardık şükürr kendiliğinden catladı yanı biz uyurken
güzdüz olsa cocuklar bısey yaptı derımm sabah çöpe koydu eşimm çok üzüldüm valla ben istememiştim ama zoruma gıttı
valla yenam ya 2 saat onunla ugrastımm balıklar sağlamm şükürr
Semiran;merhabalar bugün nasılsınız hanımlar diyeceğim ama kimsecikler yok bana kalmış topik yalnız yalnız oturuyorum neyse ben çay yaptım gelen olursa ikram edeyim )_(? )_(? )_(? çaylar geldiiiii he bu arada bugün nikah vardı bir akrabamızın hemen hemen herkes bana ne kadar zayıfladığımı yolda görseler tanıyamacaklarını söylediler biraz da bakımlı gittim resim çekindim sieze de göstermek istedim albümede ekledim
Bravo Asucuğum;vurdun gene dietin dibine maaşallah..haklısın banucum ben de akşam yemedim zaten salata yaptım beyaz peynirli kocaman bir kase ve yanında 1fincan çorba 2 kepekli galeta yedim
Banucuğum;Bugün yediklerim
Sabah 2 dilim ekmek dom sal peynir 5 zeytin 1 tk reçel.
Ara 2 mandalina.
Öğlen 1 tabak çorba 2 galeta.
Ara 1tane wasa sandaviç ama küçük 1 saat sonra 1 elma.
Akşam 3 kepçe çorba 1kase makarna salata.
Ara öğün olarak karpuz yemeyi planlıyorum sizce çok mu yediklerim.
BEYZUŞŞŞ, nerdesin.?
Geldim canım geldim....
Nasılsın..Ne yaptın bu gün..
İstanbul'a kış geldiği için biz evdeydik...Hava karanlık,arada yağmur yağıyor ve soğuk...
Kısa bir süre dışarı çıkıp mutfak alışverişi yaptım ve hemen eve döndüm..Günün özeti budur....
tesekkurler Beyzus xx
evet cidden su an uzerimizde o yuku tasiyoruz ama umarim hepimiz ideal kilomuza bir gun kavuscaz yani cekip cikaricaz kostumu, sahsen cok sabirsizlaniyorum :18:
güzel bir haftasonu oldu gerçekten darısı yarına :)
canım gelecek allah'ın izniyle sen iyi ol rahat ol ve bol bol dua et ....
maşallah sana senin tavuktan pek farkın yokmuş hamaratlık konusundaaa
çok geçmiş olsun iyiyki daha kötü şeyler olmamış.çocukar yakınlarda fln değilmiş en azından çok şükür.balıkları kurtardığınıza sevindim canım .biz de bi kere sular kesikken wc nin musluğnu açık unutmuşu.gece bi kalktım ses var ayağımı bi uzattım halının üstünde dolu su var.2-3 oda bu şekilde.Allahtan klozetin suyu çok açık kalmışki direk dışarı fırlamış yani pis su değildi evdeki en azından ona sevindik ama gecenn 3 ünde sularla uğraşmak çok iğrençti doğrsu ve alt katımızdaki kiracıların tavanları da kabarmıştı neyseki badana yaptıracaklardı da kurtulduk
şükür cnm sabaha kadar görmeseydım kötuyduu neyse gectı bakalımm
dedıgın gıbı ıyıkı temız suymuşş yoksa düşünemiyorumm allah korusun bıdaha olmasın inşallahh
Hoşgeldiniz aramıza...
Umarım hep birlikte istediğimiz kilolara düşeriz...
''Fermuarı açıp; ağır kostümün içinden çıkmak'' benzetmene bayıldım..Hepimiz aynı şeyi hissediyoruz demekki.
Geçmiş olsun Gulmacığım;
Bu saate kadar parkeler kabarmadıysa artık bir şey olmaz inşallah..
Benim de eski evimizdeykan başıma gelmişti.Çalıştığım için gündüz evde kimse yokken;üst katın su borusu patlamış ve bir dünya su benim salona dolmuş.Akşam gelince temizledik,kuruladık falan ama ;sabah kalktığımızda salonun ortasında bir camii kubbesi gibi kabarıklık vardı.Devasa bir tümsekti;sadece duvar kenarları yere yapışık;diğer kısımlar kubbe....Neyse senin ucuz atlatmana sevindim.Allah başka elem keder vermesin canım...
evet ya ucuz atlattık şükür senin kiler kadar kabarmadı
cok cok azcık araları kabarır gıbı olmuşş baska bırsey yokk hepimizin suyla ılgılı bı anısı varmışş
mesaela ben cocuk ken okuldan geldım annem evde yok gerıden bakıyorum bızım balkonddan su akıyor tabı ne odugunu anlamadımm sonra annemı bulup eve gırdıgımızde her yer göl olmuştuu
Semiran;
Çok güzelsin canım.Bebek gibisin maaşallah...
Önceki resminle(Özlem le çektirdiğin) arada çok fark var.Oldukça incelmişsin;ayrıca elbiseni çok beğendim.Tam benim tarzım.Sana da çok yakışmış.İyi günlerinde kullan...
Bravo Asucuğum;vurdun gene dietin dibine maaşallah..
Bu hafta aldıklarının çoğunu vereceğinden eminim...
Banucuğum;
Dünkü kaçamağın acısını çıkartmışsın maaşallah...
Yediklerin çok değil;az bile canım..
gulma naber.?
hadi sende foto ekle görelim senide.:) çocuklarınıda..
ayy tatlımm maleseff eşim bu konuda hassass ve şimdi evde daha sonra belkı yukler sılerım cnmm sende benı mı merak ettın yoksaa:96::96::97::97::131::131::129::129::129:
acil perde işi hoşuma gitti bende bundan sonra öyle yaptırayım ne bekleyeceğim değil mi :))))valla evet benimde gülesim geldi acil perde adam 2 saatte dikti valla
ogünde derse gidecektimde eşim gitme dedi içimden onada kızdım
kızım 15 günlüktü mecburen çalışmaya başladım daha yeni yeni emmeye başlamıştı yavrum oyuzden 1.5 aylıktı emmeyi bıraktı keşke daha bekleseydim ama mecburen başladım borçlar vardı falannnn.......
yaaa sorma hortladı direncim amaaa bu sabah -300 gr gördüm hayretki.ben demiştim ya sana benim yediklerim bikaç gün sonra çıkar,verme işlemimde aynı şekilde.leslielerin bazıları yeni çıktı galbiaama çok sevinmiyorum çünkü dün yediklerim de yakında yarın öbürgün çıkar yani.
neyse biz bugün eşimle çocukları oraya buraya dağıtıp bi güzel başbaşa kaldık
ve bi yerlerde oturup yemekte yadik haliyle.ne zamandır ilk defa başbaşa kızılaya gittk.eşim bayadır gitmiyormuş baya şaşkındı.yürümeyede alışkın değil baya yorulmuş:111: oturduğumuz yer çok güzel yemekleri olan bi yer.bişler lüplettim hemen gümletmem lazım.yine öğle ve aralar yok bugün.bunu akşama saydım çok acıkırsam salata yapıp yiyeceğim çünkü 5 te yedik acıkırım muhtemelen.çok güzel bir gündü.gelince oğlanı markete götürdüm.öğlende çocukları parka götürmüştüm ikisini.eşim sadece kızılaya eşlik ettiği halde çok yoruldum diyor.ben daha evi toparlayacağım yarın misfr gelme ihtimali var ve dayanırsam leslie yapacam.koşu bandım bozuldu.
Allahtan boy var da 44 e giriyorum ama ben de boyum uzun olduğundan pantolan hariç diğer şeyleri bulmakta zorlanırım .mesela ayakkabı veya hırka kolları kısa gelr.
yok canım yaa önemli değil bunlar tabi işin şakası.bi sürü emek veriyorsunz kafada karışır zaten başında daloki var .ama tacım için çok teşekkür ederim çok zarifff
gulma naber.?
hadi sende foto ekle görelim senide.:) çocuklarınıda..
YENACIĞIM;
Profile albüm nasıl ekleniyor...
Açıklamaları okudum ama ;bende gönder tuşu falan çıkmıyor;sonuçta beceremedim.
Vaktin uygun olduğunda açıklarsan sevinirim;ama sen pro üyesin;seninki farklı olabilir.
Benim yapabileceğim şekilde anlatırmısın canım,zahmet vereceğim ama.....
Canım çok basit..Albüme giriyorsun orda resim yükle var..Resim yükle dedikten sonra dosya seç çııkıyor ordan istediğin resimleri seçip değişikliği kaydet yapıyosun..Bu kadar tatlım...
İşte sorun burada canım...
Albüme girince bende resim yükle falan çıkmıyor.Yanlış yere giriyorum galiba...
Albüm derken;profildeki albüm oluşturada girdim;sayfanın en üstündeki albüme de girdim bende resim yükle çıkmıyor.....
albümü tıkladığında albüm ekle çıkmıyormu.?
Create New Album
Evet çıkıyor.Tıklayınca,başlık ve açıklama var;özel ve genel seçme bölümü var ama oradan sonra ne yapacağım bilemedim...
Seni de yoruyorum ama merak ettim canım...
Rica ederim canım ne yorması..
başlık bişeyler yaz sonrada özeli tıkla sadece arkadaşların görmesi için..
Değişikleri kaydet diyor ,ondan sonrada foto ekleme kısmı geliyor..
beyzus abla bende beceremedim vallahi uğraşmayacağım artık...
Tamamdır canım..Şimdi oldu,anladım...
Ben ilk çıkan sayfada yüklenecek ve değişiklikleri kaydetle albüm oluşacak zannettim.Yükleyecek yer bulamadım.Ne cahalımmmm...
Çok teşekkür ederim..Ben de bir ara foto yüklerim artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?