Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derin'cim nasıl oldun..Hala pek keyfin yok gibi...
Naz nasıl iyimi.?

tşk ederim ablacım siz öyle görüyorsunuz ondan gören gözler güzel sizleri seviyorummmmm

anladım canım hayırlısı olsun kolay gelsin ben de bakalım yarın detoks yapacağım inş uzun zamandır yapmadım vücut ne cvp verecek göreceğimm

Valla öyle bir yapım varki bir günlükk kaçamak bir haftama mal oluyor ne yazıkki gece karpuzdan sonra biraz kabak çekirdeği azcı leblebi kurudut yabanmersini yedim ama hepsi toplasan 2 avuç havalarda soğudukça insanın iştahıda kabarıyor ama bu sefer kabaran iştahı duymadan yola devam inşallah.
Banuuuu,msn den aranııyorsunuz...

Valla evlerde buz gibi oldu sabah uyandım ev buz gibiydi bende kombi mevsimini açtım bu sene ço sert bir kış geçicek Allahım dışarda olana parası olmayana acısın inşallah.
Burası gündüz sıcak ama gece bayağı soğuyor..
Bende temizlik yaptım bugün çok yoruldum artık yaşlandım zaar.:) belimin ağrısından duramıyorum..
Güle güle kirlen yenacım ne yaşlılığı dur yaa deme öyle)
anladım canım hayırlısı olsun kolay gelsin ben de bakalım yarın detoks yapacağım inş uzun zamandır yapmadım vücut ne cvp verecek göreceğimm
İnşallah güzel cevap verir ama soğuk havalardada detoks çok zor insanın yiyesi geliyor:)

Banucum bende bu aralar çok tatlı yiyesim var..Dediğin gibi soğudukça hava..

gülmacım cnm balıklar için çok geçmiş olsun ben de yaz tatili eve giderken buzdolabım doluydu yeni almıştım baayramda evime bir gittim ki elektriği birisi dışardan kesmiş sigortadan kapının dışındaydı kimin yaptığı belli değğil bütün dolaptakiler simsiyah olmuştu eve girilmiyordu herşeyi ağlaya ağlaya dökmüştüm kokusunu çıkarana kadar öldüm hala kokuyor bayram geçeli kaç ay oldu çok kötü bir durum var ya beynimden vurulmuşa döndüm inanın sen ucuz atlatmışsın valla Allah yine göstermesin inş

Niye öyle kötülük yaparlarki hayret bişey..
Haklısın buzdolabı kokusu çok fena..

Bizimde bir keresinde bozulmuştuda ordan biliyorum iğrenç bir koku,hiiç unutulmuyor..

Son düzenleme:
Beyzusçum ben senin resimlerine yorum yazmıştım neden görünmüyor.? okudunmu sen.?

YENA,SEMİRAN,BANU;

Yorumlarınız için çok teşekkürler canlarım..

Beni çok şımarttınız ve mutlu ettiniz...

Accıkta utandım...

Sizleri çoookkkk seviyorum...

Show tv izliyorum tekrarı var programın insan dinledikçe çok korkuyor.
Yemek asla üçünciye ısıtmayın diyor amanın dahada neler Allah korusun.

YENA,SEMİRAN,BANU;

Yorumlarınız için çok teşekkürler canlarım..

Beni çok şımarttınız ve mutlu ettiniz...

Accıkta utandım...

Sizleri çoookkkk seviyorum...

İyi okumuşsun..

Ben çıkıp uzanıp gazete keyfi yapayım sonrada uyuyayım..

Profilime fotoğraf yükledim...

Bakmak isterseniz....

baktım özü güzel kendi güzel sözü güzel ablam yorum da yaptım ama olmadı silindi birden anlamadım nedense çok güzel çıkmışsın ha şole valla hayal ede nasıl birisi diye diye yazıyordum ama şimdi gördüm ole hayal ederek yazıcam artık seni seviyorum ablacım çok güzel çıkmışsın ayrıca bütün resimlerdee fıstık gibisin inan banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…