Yeni foğrafım yok pek...
Eskilerden yükleyeyim...
tşk ederim ablacım siz öyle görüyorsunuz ondan gören gözler güzel sizleri seviyorummmmmHoşgeldiniz aramıza...
Umarım hep birlikte istediğimiz kilolara düşeriz...
''Fermuarı açıp; ağır kostümün içinden çıkmak'' benzetmene bayıldım..Hepimiz aynı şeyi hissediyoruz demekki.
Geçmiş olsun Gulmacığım;
Bu saate kadar parkeler kabarmadıysa artık bir şey olmaz inşallah..
Benim de eski evimizdeykan başıma gelmişti.Çalıştığım için gündüz evde kimse yokken;üst katın su borusu patlamış ve bir dünya su benim salona dolmuş.Akşam gelince temizledik,kuruladık falan ama ;sabah kalktığımızda salonun ortasında bir camii kubbesi gibi kabarıklık vardı.Devasa bir tümsekti;sadece duvar kenarları yere yapışık;diğer kısımlar kubbe....Neyse senin ucuz atlatmana sevindim.Allah başka elem keder vermesin canım...
Semiran;
Çok güzelsin canım.Bebek gibisin maaşallah...
Önceki resminle(Özlem le çektirdiğin) arada çok fark var.Oldukça incelmişsin;ayrıca elbiseni çok beğendim.Tam benim tarzım.Sana da çok yakışmış.İyi günlerinde kullan...
Bravo Asucuğum;vurdun gene dietin dibine maaşallah..
Bu hafta aldıklarının çoğunu vereceğinden eminim...
Banucuğum;
Dünkü kaçamağın acısını çıkartmışsın maaşallah...
Yediklerin çok değil;az bile canım..
Benim diet listelerimde haftalık bu haftaki listelerde sebze çorba vardı bu hafta kurubalagil olucak öğlen gene çorba yanında 1 dilim ekmek ve yoğurt salata beni çorba güzel zayıflatıyor ama haftaya et oln bir liste tercih edebilirim.
Valla öyle bir yapım varki bir günlükk kaçamak bir haftama mal oluyor ne yazıkki gece karpuzdan sonra biraz kabak çekirdeği azcı leblebi kurudut yabanmersini yedim ama hepsi toplasan 2 avuç havalarda soğudukça insanın iştahıda kabarıyor ama bu sefer kabaran iştahı duymadan yola devam inşallah.Hoşgeldiniz aramıza...
Umarım hep birlikte istediğimiz kilolara düşeriz...
''Fermuarı açıp; ağır kostümün içinden çıkmak'' benzetmene bayıldım..Hepimiz aynı şeyi hissediyoruz demekki.
Geçmiş olsun Gulmacığım;
Bu saate kadar parkeler kabarmadıysa artık bir şey olmaz inşallah..
Benim de eski evimizdeykan başıma gelmişti.Çalıştığım için gündüz evde kimse yokken;üst katın su borusu patlamış ve bir dünya su benim salona dolmuş.Akşam gelince temizledik,kuruladık falan ama ;sabah kalktığımızda salonun ortasında bir camii kubbesi gibi kabarıklık vardı.Devasa bir tümsekti;sadece duvar kenarları yere yapışık;diğer kısımlar kubbe....Neyse senin ucuz atlatmana sevindim.Allah başka elem keder vermesin canım...
Semiran;
Çok güzelsin canım.Bebek gibisin maaşallah...
Önceki resminle(Özlem le çektirdiğin) arada çok fark var.Oldukça incelmişsin;ayrıca elbiseni çok beğendim.Tam benim tarzım.Sana da çok yakışmış.İyi günlerinde kullan...
Bravo Asucuğum;vurdun gene dietin dibine maaşallah..
Bu hafta aldıklarının çoğunu vereceğinden eminim...
Banucuğum;
Dünkü kaçamağın acısını çıkartmışsın maaşallah...
Yediklerin çok değil;az bile canım..
Banuuuu,msn den aranııyorsunuz...
Valla evlerde buz gibi oldu sabah uyandım ev buz gibiydi bende kombi mevsimini açtım bu sene ço sert bir kış geçicek Allahım dışarda olana parası olmayana acısın inşallah.Geldim canım geldim....
Nasılsın..Ne yaptın bu gün..
İstanbul'a kış geldiği için biz evdeydik...Hava karanlık,arada yağmur yağıyor ve soğuk...
Kısa bir süre dışarı çıkıp mutfak alışverişi yaptım ve hemen eve döndüm..Günün özeti budur....
Güle güle kirlen yenacım ne yaşlılığı dur yaa deme öyle)Burası gündüz sıcak ama gece bayağı soğuyor..
Bende temizlik yaptım bugün çok yoruldum artık yaşlandım zaar.:) belimin ağrısından duramıyorum..
İnşallah güzel cevap verir ama soğuk havalardada detoks çok zor insanın yiyesi geliyor:)anladım canım hayırlısı olsun kolay gelsin ben de bakalım yarın detoks yapacağım inş uzun zamandır yapmadım vücut ne cvp verecek göreceğimm
gülmacım cnm balıklar için çok geçmiş olsun ben de yaz tatili eve giderken buzdolabım doluydu yeni almıştım baayramda evime bir gittim ki elektriği birisi dışardan kesmiş sigortadan kapının dışındaydı kimin yaptığı belli değğil bütün dolaptakiler simsiyah olmuştu eve girilmiyordu herşeyi ağlaya ağlaya dökmüştüm kokusunu çıkarana kadar öldüm hala kokuyor bayram geçeli kaç ay oldu çok kötü bir durum var ya beynimden vurulmuşa döndüm inanın sen ucuz atlatmışsın valla Allah yine göstermesin inş
Sorma valla bende kuru dut kuru üzüm yaban mersiniyle kandırıyorum kendimi.Banucum bende bu aralar çok tatlı yiyesim var..Dediğin gibi soğudukça hava..
hoşgeldin her cuma kilo ve spor bildirimi yapıyoruz
Bizde seni beyzuş abla.YENA,SEMİRAN,BANU;
Yorumlarınız için çok teşekkürler canlarım..
Beni çok şımarttınız ve mutlu ettiniz...
Accıkta utandım...
Sizleri çoookkkk seviyorum...
YENA,SEMİRAN,BANU;
Yorumlarınız için çok teşekkürler canlarım..
Beni çok şımarttınız ve mutlu ettiniz...
Accıkta utandım...
Sizleri çoookkkk seviyorum...
İyigeceler yena ohh yap keyfini.İyi okumuşsun..
Ben çıkıp uzanıp gazete keyfi yapayım sonrada uyuyayım..
Profilime fotoğraf yükledim...
Bakmak isterseniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?