Benim de öyle maalesef...Tatlı krizim tuttu az önce.1 kase yoğurda tatlandırıcı kattım yiyorum.Banucum bende bu aralar çok tatlı yiyesim var..Dediğin gibi soğudukça hava..
Öfff ne kötü olmuş canım..Bilerek yaptılarsa aynısı başlarına gelsin;hatta daha kötüsü inşallah..gülmacım cnm balıklar için çok geçmiş olsun ben de yaz tatili eve giderken buzdolabım doluydu yeni almıştım baayramda evime bir gittim ki elektriği birisi dışardan kesmiş sigortadan kapının dışındaydı kimin yaptığı belli değğil bütün dolaptakiler simsiyah olmuştu eve girilmiyordu herşeyi ağlaya ağlaya dökmüştüm kokusunu çıkarana kadar öldüm hala kokuyor bayram geçeli kaç ay oldu çok kötü bir durum var ya beynimden vurulmuşa döndüm inanın sen ucuz atlatmışsın valla Allah yine göstermesin inş
Beyzusçum ben senin resimlerine yorum yazmıştım neden görünmüyor.? okudunmu sen.?
İyi okumuşsun..
Ben çıkıp uzanıp gazete keyfi yapayım sonrada uyuyayım..
sorma perişan oldum nilüfer vallaa deli oldum ağlaya ağlaya temizlesem de gitmediii bir de dolabı yeni aldım 2 taksit ödedim daha satarsın bile dediler şükür biraz gitti ama ilk gün görseydiniz halimi acırdınız dolabımı doldurmuştum bezleye fasulye dolmalık biber falan hepsini attım yemek nasip değilmiş şişmanlayacağımı düşündüler besbelli iyilik yaptılarrrrrrNiye öyle kötülük yaparlarki hayret bişey..
Haklısın buzdolabı kokusu çok fena..
Bizimde bir keresinde bozulmuştuda ordan biliyorum iğrenç bir koku,hiiç unutulmuyor..
ben de yazdım yok oldular ama ablam okumuşşşBeyzusçum ben senin resimlerine yorum yazmıştım neden görünmüyor.? okudunmu sen.?
biz de seni seviyoruz ablacım senin her halin güzel şimdi gördüm daha da mutlu oldum seni ve sizleri tanıdığımaaaYENA,SEMİRAN,BANU;
Yorumlarınız için çok teşekkürler canlarım..
Beni çok şımarttınız ve mutlu ettiniz...
Accıkta utandım...
Sizleri çoookkkk seviyorum...
ben de izledim ama korktum izleyemedim cipsler hakkında neler dediiii oy oyyyy çocuklarımıza neler olacak :26::18:Show tv izliyorum tekrarı var programın insan dinledikçe çok korkuyor.
Yemek asla üçünciye ısıtmayın diyor amanın dahada neler Allah korusun.
iiy geceler canım ben de çıkıyım gitti melatonin hormonlarım neyse uyurum yarın 11 kadarİyi okumuşsun..
Ben çıkıp uzanıp gazete keyfi yapayım sonrada uyuyayım..
iyi geceler banuuuuuBende çııyorum iyigeceler.
tmm ablacım öpüyorum seni çok ama çokkkkkkkk iyi gecelerrrrrr (yazamadım sandım burdan yine yazdımmmm)SEMİRANCIĞIM;
Tüm yorumların geldi canım..Sana kabul edilmedi gibi göründü ama ben aldım .
Ne tatlı şeyler yazmışsın..Çok sağol canım;esas senin gönlün güzel...
Bende çııyorum iyigeceler.
baktım özü güzel kendi güzel sözü güzel ablam yorum da yaptım ama olmadı silindi birden anlamadım nedense çok güzel çıkmışsın ha şole valla hayal ede nasıl birisi diye diye yazıyordum ama şimdi gördüm ole hayal ederek yazıcam artık seni seviyorum ablacım çok güzel çıkmışsın ayrıca bütün resimlerdee fıstık gibisin inan banaa
sorma perişan oldum nilüfer vallaa deli oldum ağlaya ağlaya temizlesem de gitmediii bir de dolabı yeni aldım 2 taksit ödedim daha satarsın bile dediler şükür biraz gitti ama ilk gün görseydiniz halimi acırdınız dolabımı doldurmuştum bezleye fasulye dolmalık biber falan hepsini attım yemek nasip değilmiş şişmanlayacağımı düşündüler besbelli iyilik yaptılarrrrrrşimdi şaka yapıyorum o zaman ağlamaktan perişan olmuştum :2::2:
ben de yazdım yok oldular ama ablam okumuşşş
biz de seni seviyoruz ablacım senin her halin güzel şimdi gördüm daha da mutlu oldum seni ve sizleri tanıdığımaaa
ben de izledim ama korktum izleyemedim cipsler hakkında neler dediiii oy oyyyy çocuklarımıza neler olacak :26::18:
iiy geceler canım ben de çıkıyım gitti melatonin hormonlarım neyse uyurum yarın 11 kadar
iyi geceler banuuuuu
tmm ablacım öpüyorum seni çok ama çokkkkkkkk iyi gecelerrrrrr (yazamadım sandım burdan yine yazdımmmm)
selam kizlar
ben de araniza yeni katilanlardanim. 99.7 kiloydum gecen pazartesi sabahi tartildigimda, cumartesi oldu su an 96.1 kiloyum! gunde 1200 kalori aliyorum, her gun 1 saat yuruyus yapiyorum. ise yariyor! belirli bir diyet listem yok fakat ana ogun olarak asagi yukari hep zeytinyagli (az) sebze yemekleri, corba vs yiyorum. arada az makarna/pilav. ekmek yemiyorum gibi birsey. peynir sadece ucgen peynirlerin en lightindan tuketiyorum 20 kalori olanlardan, zira peynirde de inanilmaz kalori var. vejeteryan oldugum et balik vs yemiyorum. soya kiymasi, soya sutu, yumurta ve kuru baklagillerden protein aliyorum. gunde 3-4 meyve kesin yiyorum. ilk hafta oldugu icin tabi biraz daha hizli vermisimdir daha 5 gun oldu baslayali, fakat bu kadarini ben de beklemiyordum cok mutluyum :))) umarim motivasyonu dusurmem hep boyle gider, biktim artik kilolu olmaktan sanki fermuari acip su agir kostumun icinden cikacagim gibi hissediyorum bazen..
sanada canım.ben de dün iskender lüpletmiştim ama senin gibi 5 çatal diil 1 porsiyon:)))herkese iyi pazarlarrrrrr......
Ya ben gezentiliyi yine abarttım ve bu saatte daha yeni geldik misafirliktenyatıya kalsaydın dediğinizi duyar gibiyim
Eşimin halasına gittik ve laf lafı açınca bu saat oldu.
Bugün akşama kadar gayet güzel geçti ama halaya bir gittik biraz canım sıkıldı.
Uzun zamandır yemekleri yaparken hem çok az yağ kullanıyorum hemde tuzu hayatımızdan cıkardık. Bunun kararını eşimle birlikte vermiştik ama bu akşam halasına yemeğe gittiğimizden laf yemeklere gelince beni şakayla karışık şikayet etti neymiş hastane yemeği gibi yemek yapıyormuşum artık ne tadı varmış ne tuzu :26:
Baştan fazla takmadım şaka deyip geçtim ama sonu gelmedi defalarca aynı şeyi söyledi durdu bende sonunda ulen sende ne iki yüzlüsün daha dün sen değilmiydin çok iyi oldu bu şekilde çok daha sağlıklı ve lezzetli yemekler yapıyorsun diyen dedim
Sonra ilerleyen saatlerde laf paraya geldi ve biz halasıyla aramızda geçimden bugünün maddi şartlarından pahalılıktan konuşurken borçlarada gelince konu bende okadar gelir varken yettiremediğimiz oluyor falan dedim diye lafa girip yok işte sen ne anlarsın ekonomiden, muasebeden ve ev bütcesinden diye beni bozdu.
Ki kendide biliyor benim kollejde yabancı dil ve muasebe ahırlıklı okuduğumu.
Geçmişte çevirdiği fırıldakları sanki ben bilmiyorum ( KPye para kaçıracak diye bin takla atardı ) şimdide zaten onların ceremesini çekiyoruz ya
Ne kadar belli etmesemde o an inanılmaz gerildim ağzımı açsam o an kesin kapışacağız halasının yanında ama allahtan oda yeğenini tanıyor hemen hadi ordan biz senden çok daha iyi biliyoruz herşeyi dedide konuyu başka bir yere çekti.
Ona göre o durumda birşey yok çünkü o sadece şaka yaptığını iddaa ediyor ama beni kırdığınına farkında bile değil.
Offffffff offffffffffff ben bu odunu hala ne diye yontmaya uğraşıyorsam
Neyse yatıp uyuyayım nasılsa yarın ona yol, su ve elektrik olarak geri dönecektirzaten oradada dedim bundan sonra o beyenmediğin yemekleri mumla ararsın artık sana yemek yapmıycağım diye
Bu arada sende aramıza hoş geldin. Motivasyonun burada her daim tavan olur merak etmeumarım sende bir an önce hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsın.
sanada canım.ben de dün iskender lüpletmiştim ama senin gibi 5 çatal diil 1 porsiyon:)))
ya sen çok az yiyorsun gün içinde bak buda iyi değil.bünyen kıtlık alarmı verecek.ara öğünlerin zaten yok ve kahvaltıda iyi yapmamşın ve iskenderin 5 te biri ile akşam yemeğimi olur?kız ölecen açlıktan.
ben senin gibi beslensem hiç yemem daha iyi kız ne bu?bak yasafatın sistemi güzel onu uygula istersen ama kendi sistemini uygulama bence sanada yazık
eceeeeeeee ne yaptın kız sen ,neden dur demedin kendine :))) yok canım ya ben 3 ana öğün birde meyve ara öğün yapıyorum ,dün dediğim gibi arkadaşlar çocukları getirince vaktim olmadı, sonra onlar bize geldi çay falan içtik hadi avm gezmeye gidelim dediler öyle olunca öğün oraya kaydı yoksa böyle değil beslenme düzenim, az yiyorum evet ama herşeyden yiyorum ve ekmek yemiyorum ,canım çok isterse çok az... yok anam yok bu bünye kıtlık alarmı vermez depoda çok nasılsa :)))) inan hiç aç değilim 1 gün öncsi hatırlarsan tatlı,börek lüpletmiştim :))) kız yok yiyorum ben ne yazığı ,aç kalamam ki tansiyonum zaten düşük hepten düşer......
Ya ben gezentiliyi yine abarttım ve bu saatte daha yeni geldik misafirliktenyatıya kalsaydın dediğinizi duyar gibiyim
Eşimin halasına gittik ve laf lafı açınca bu saat oldu.
Bugün akşama kadar gayet güzel geçti ama halaya bir gittik biraz canım sıkıldı.
Uzun zamandır yemekleri yaparken hem çok az yağ kullanıyorum hemde tuzu hayatımızdan cıkardık. Bunun kararını eşimle birlikte vermiştik ama bu akşam halasına yemeğe gittiğimizden laf yemeklere gelince beni şakayla karışık şikayet etti neymiş hastane yemeği gibi yemek yapıyormuşum artık ne tadı varmış ne tuzu :26:
Baştan fazla takmadım şaka deyip geçtim ama sonu gelmedi defalarca aynı şeyi söyledi durdu bende sonunda ulen sende ne iki yüzlüsün daha dün sen değilmiydin çok iyi oldu bu şekilde çok daha sağlıklı ve lezzetli yemekler yapıyorsun diyen dedim
Sonra ilerleyen saatlerde laf paraya geldi ve biz halasıyla aramızda geçimden bugünün maddi şartlarından pahalılıktan konuşurken borçlarada gelince konu bende okadar gelir varken yettiremediğimiz oluyor falan dedim diye lafa girip yok işte sen ne anlarsın ekonomiden, muasebeden ve ev bütcesinden diye beni bozdu.
Ki kendide biliyor benim kollejde yabancı dil ve muasebe ahırlıklı okuduğumu.
Geçmişte çevirdiği fırıldakları sanki ben bilmiyorum ( KPye para kaçıracak diye bin takla atardı ) şimdide zaten onların ceremesini çekiyoruz ya
Ne kadar belli etmesemde o an inanılmaz gerildim ağzımı açsam o an kesin kapışacağız halasının yanında ama allahtan oda yeğenini tanıyor hemen hadi ordan biz senden çok daha iyi biliyoruz herşeyi dedide konuyu başka bir yere çekti.
Ona göre o durumda birşey yok çünkü o sadece şaka yaptığını iddaa ediyor ama beni kırdığınına farkında bile değil.
Offffffff offffffffffff ben bu odunu hala ne diye yontmaya uğraşıyorsam
Neyse yatıp uyuyayım nasılsa yarın ona yol, su ve elektrik olarak geri dönecektirzaten oradada dedim bundan sonra o beyenmediğin yemekleri mumla ararsın artık sana yemek yapmıycağım diye
Bu arada sende aramıza hoş geldin. Motivasyonun burada her daim tavan olur merak etmeumarım sende bir an önce hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsın.
İyi pazarlar arkadaşlar;
Hepimiz için çok güzel bir gün olsun inşallah....
ASUMANCIĞIM;CECOCUĞUM;
Fotolarım için yaptığınız tatlı ve içten yorumlara çok teşekkür ederim güzel insanlar....
Asucuğum fotolarda sanırım 86-88 arası bir kilodayım.
ya beyza abla, abla diyorum da aynı yaşta gösteriyoruz 41 kere maşallah. hiç kilolu da gözükmüyorsun.
buluşmayı iple cekiyorum. resimlere bakınca heyecanlandım resmen.
GULMA canım sabahtan beri diyorum ben yazacaktım ama kime diye düşünüp duruyorken az önce yazını görünce hatırladım ,kusura bakma geç oldu canım ,çok ama çok geçmiş olsun ,allah daha beterinden korusun....
Merhaba Derinciğim,nasılsın canım...
Yenacığım anlattı;sayesinde çözdüm olayı...
Hiç bir şeyden geri kalmayalım aaaaaa....
cnm buzdolabı daha kötü olsa gerek allah korusunn ne anladılarsa senın sıgartoyı attırmakla sanada gecmışş olsun cnm saolgülmacım cnm balıklar için çok geçmiş olsun ben de yaz tatili eve giderken buzdolabım doluydu yeni almıştım baayramda evime bir gittim ki elektriği birisi dışardan kesmiş sigortadan kapının dışındaydı kimin yaptığı belli değğil bütün dolaptakiler simsiyah olmuştu eve girilmiyordu herşeyi ağlaya ağlaya dökmüştüm kokusunu çıkarana kadar öldüm hala kokuyor bayram geçeli kaç ay oldu çok kötü bir durum var ya beynimden vurulmuşa döndüm inanın sen ucuz atlatmışsın valla Allah yine göstermesin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?