yediklerin çok degil ama et yok yoğurt süt yokBugün yediklerim
Sabah 2 dilim ekmek dom sal peynir 5 zeytin 1 tk reçel.
Ara 2 mandalina.
Öğlen 1 tabak çorba 2 galeta.
Ara 1tane wasa sandaviç ama küçük 1 saat sonra 1 elma.
Akşam 3 kepçe çorba 1kase makarna salata.
Ara öğün olarak karpuz yemeyi planlıyorum sizce çok mu yediklerim.
ne yaşlanması ya biz gencizdahaBurası gündüz sıcak ama gece bayağı soğuyor..
Bende temizlik yaptım bugün çok yoruldum artık yaşlandım zaar.:) belimin ağrısından duramıyorum..
benimkine annem baktı canımacil perde işi hoşuma gitti bende bundan sonra öyle yaptırayım ne bekleyeceğim değil mi :))))
bizde yeni ev aldık bayağı zorluyor ama ben ilçedeyim hala merkeze gelemedim, erken gidip geç gelecektim (çünkü araç yok) o nedenle ayrıldım sabah 6da çıkıp akşam 6da evde olacaktım ,nasıl bırakayım küçücük bebeği ve kime bırakayım, gurbetteyiz kimse yok, annemde öğretmen çlışıyor. 2. dönem kayınvalideme diyeceğiz gelecek mecbur başlayacağım bende.... seninkine kim bakmıştı?
sen leslie yapmaya devam et o zaman yediklerin dönmesin geri
bizde çok güzel bir haftasonu geçirdik arkadaşlarla yeni açılan bir yere gittik ve iskender yedik
daha doğrusu ben 3-4 çatal aldım eşime verdim yedim mi yedim işte hala açım :)))
sabah kahvaltıyı pek iyi yapmamıştım
öğleden sonra arkadaşlar aradı ve eltisinin erken doğum riskine karşı hastaneye yatırıldığını çocuklarına bakabilecek miyim diye sordu, bende olur deyince getirdiler, biri daha 3,5 aylık yani benimkinden 2 ay küçük :) neyse hemen uyududa sorun olmadı ablası 4 yaşında o da bilgisayarda oynadı, bizimki durmadı yine :))))
neyse aralar ve öğle yemeğide yalan oldu, akşama da ki saat 6 değildi bile iskender yedik yani ben 5te 1ini ancak yemişimdir :)
sende bende güzel bir gün geçirmişiz, sana da iyi olmuş yalnız kalmışsınız ne güzel...
eşlerimiz neden öyle hemen yorulur anlamam yani
evet ya uzun boylularında öyle sıkıntıları var değil mi?
bak bana gayet standardım 1.68 falan ama enine standart değilim işte o bozuyor :))))
şimdi değişiyor bazen annem bazen kaynananm
3 çocukla valla yorulmuşşundur
evet ben hiç bir zaman bir yemeği 2 kere ısıtmamShow tv izliyorum tekrarı var programın insan dinledikçe çok korkuyor.
Yemek asla üçünciye ısıtmayın diyor amanın dahada neler Allah korusun.
pişti kalanını saklarım çıkarıp ısıtınca kalanını atarım
yada az ısıtırım
valla bu adamlar bazen deli ediyor insanıYa ben gezentiliyi yine abarttım ve bu saatte daha yeni geldik misafirliktenyatıya kalsaydın dediğinizi duyar gibiyim
Eşimin halasına gittik ve laf lafı açınca bu saat oldu.
Bugün akşama kadar gayet güzel geçti ama halaya bir gittik biraz canım sıkıldı.
Uzun zamandır yemekleri yaparken hem çok az yağ kullanıyorum hemde tuzu hayatımızdan cıkardık. Bunun kararını eşimle birlikte vermiştik ama bu akşam halasına yemeğe gittiğimizden laf yemeklere gelince beni şakayla karışık şikayet etti neymiş hastane yemeği gibi yemek yapıyormuşum artık ne tadı varmış ne tuzu :26:
Baştan fazla takmadım şaka deyip geçtim ama sonu gelmedi defalarca aynı şeyi söyledi durdu bende sonunda ulen sende ne iki yüzlüsün daha dün sen değilmiydin çok iyi oldu bu şekilde çok daha sağlıklı ve lezzetli yemekler yapıyorsun diyen dedim
Sonra ilerleyen saatlerde laf paraya geldi ve biz halasıyla aramızda geçimden bugünün maddi şartlarından pahalılıktan konuşurken borçlarada gelince konu bende okadar gelir varken yettiremediğimiz oluyor falan dedim diye lafa girip yok işte sen ne anlarsın ekonomiden, muasebeden ve ev bütcesinden diye beni bozdu.
Ki kendide biliyor benim kollejde yabancı dil ve muasebe ahırlıklı okuduğumu.
Geçmişte çevirdiği fırıldakları sanki ben bilmiyorum ( KPye para kaçıracak diye bin takla atardı ) şimdide zaten onların ceremesini çekiyoruz ya
Ne kadar belli etmesemde o an inanılmaz gerildim ağzımı açsam o an kesin kapışacağız halasının yanında ama allahtan oda yeğenini tanıyor hemen hadi ordan biz senden çok daha iyi biliyoruz herşeyi dedide konuyu başka bir yere çekti.
Ona göre o durumda birşey yok çünkü o sadece şaka yaptığını iddaa ediyor ama beni kırdığınına farkında bile değil.
Offffffff offffffffffff ben bu odunu hala ne diye yontmaya uğraşıyorsam
Neyse yatıp uyuyayım nasılsa yarın ona yol, su ve elektrik olarak geri dönecektirzaten oradada dedim bundan sonra o beyenmediğin yemekleri mumla ararsın artık sana yemek yapmıycağım diye
Bu arada sende aramıza hoş geldin. Motivasyonun burada her daim tavan olur merak etmeumarım sende bir an önce hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsın.
hemde başkasının yanında
ya bazen ağızlarından çıkanı kulakları duymuyorcnm bu adamlar yokmuuuuu,
kendi kardeşim, eşim öyle saçma seyler soyluyolar bazen azım açık kalıyor. geçen sene kardeşim eşinin yanında ben kayın validesi için çizilen apartman planları eleştirince "bu da kendini bişi sanır sen önce odanı topla benzeri bir laf" etti resmen beynim ısındı. " nası ya ben hastane yapıyorum sen daire diyosun" diyebildim. ama o an çıldırdım. uzatmadım.
eşim de başkalrının yanında olmasa bile gecen sene şişmanlığım konusunda laf üstüne laf sokar dururdu. yemek hazırlarken ne kadar kilo aldığımı söylemeye başlamıştı bir gün herşeyi bırakıp 1 saat ağladım.
özetle başkalarına kendilerini komik, akıllı, üstün gösterme çabası içindeyken kimi kırdıklarının, saçmalayıp saçmalamadıklarının önemi olmuyor bazen. artık bu tür seyleri fark eder etmez gülüyorum yahut koyuyorum sakin sakin taşı gediğine.
eşimin ağzı da kapandı bu ara gerçekten zayıfladın falan diyor. hatta kardeşine "kafasına koymasın herlşeyi yapar" diyordu kulak misafiri oldum.
selam kızlar nasılsınız sabah ikizlerim gözleme istediler onlara yaptım artanı hemen alt katta eltime gönderdim ama hiç yemedim kendime bir
bravoooooooooooo