Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yediklerin çok degil ama et yok yoğurt süt yok

Burası gündüz sıcak ama gece bayağı soğuyor..
Bende temizlik yaptım bugün çok yoruldum artık yaşlandım zaar.:) belimin ağrısından duramıyorum..
ne yaşlanması ya biz gencizdaha

benimkine annem baktı canım
şimdi değişiyor bazen annem bazen kaynananm
3 çocukla valla yorulmuşşundur

Show tv izliyorum tekrarı var programın insan dinledikçe çok korkuyor.
Yemek asla üçünciye ısıtmayın diyor amanın dahada neler Allah korusun.
evet ben hiç bir zaman bir yemeği 2 kere ısıtmam
pişti kalanını saklarım çıkarıp ısıtınca kalanını atarım
yada az ısıtırım

valla bu adamlar bazen deli ediyor insanı
hemde başkasının yanında

ya bazen ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor

selam kızlar nasılsınız sabah ikizlerim gözleme istediler onlara yaptım artanı hemen alt katta eltime gönderdim ama hiç yemedim kendime bir

bravoooooooooooo

kızlar şimdide sırada lahana çorbası diyeti varyarın ona başlıycam deneyen varmı aranızda 10 gün yapıcam inşallah benim metabolizma yakında BOM hadi hayıırlısı

öyle valla :))) ben ara öğün yapmıyorum ama mutfağa gelip gittik sıra meyve olsun,çerez olsun,yaptığım yemeklerin tadına bakmak olsun yiyorum yani :) adı ara öğün değil ama çünkü her zaman yapmıyorum... ben eti çok sevmiyorum bursa'da üniversite okuduğum için iskenderi bol bol yemiştim kilo derdimde yoktu şükür :) bende dün çok yoruldum gezdik bayağı kucağımdada bebiş arabasını almayı unutmuşuz, onu bırak biberonu bile unutmuşum haydi deyince o kadar hazırlamışım, biberonda hazırdı ama tezgahta kalmış nasıl olduysa... bende sabah patatesli yumurta yaptım ohhhh yedim valla :) 2 çatal sucuktan ne olacak ya sen dur dedikten sonra... herkese ayrı hazırlamak çok zor tabi bende senin gibi uyduruyorum ikimize göre... fırın yemeklerini bende çok seviyorum ,bende yaparım sen nasıl yaptın tavuğu hazır soslardan kullandın mı? akşamları bende hafif yiyorum daha iyi oluyor sabah ne istersem yiyorum akşama kadar eriyor nasılsa :)))) şu leslieyi nereden indireceğim ya bende yapayım zumba beni acayip yoruyor.......

dediklerine aynen katılıyorum bencede kendilerini başkalarına komik gösterme çabası çok doğru bir teşhis....
bu arada mimardın değil mi ? hastane yapıyorum demişsin ya en çok merak ettiğim odur, ne zaman hastaneye gitsem labirent gibi gelir bazı yerler, allahım nasıl çiziyorsunuz siz onu ya maşallah valla, bana çok karışık geliyor ama sizin için çocuk oyuncağıdır sanırım :)
kadınlar yeter ki kafasına koymasın ne isterse yapabilir deseydin canım....

ne güzel senin hep annenler bakmış ben kime bırakacağım çocuğumu ya çok üzülüyorum...
3 çocuk gerçekten yorucuymuş hele biri 5 biri 3 aylık olunca ,ablamızda nazlı olunca :)))

ben dün gece abarttım
kek çikolata cips deli gibi yedim dayanamadım
offff
en azından sabah artı değildim
aferin sana yoksa seni nasıl yakalarım ya :)))
GULMA,TEBESSÜM,FADİME;

Arkadaşız artık....Zaten öyleydik te resmileştirdik....

bennn ya bennn

kızlar banada yardım edin 22 yaşındayım ve 91 kiloyum biktim milletin kilolusun lafından, bekarım da böyle giderse hepte bekar kalcam

hava çok kapalı hiç birşey yapasım yok uyuşuk uyuşuk durmak da istemiyorum eşimi kandırdım sonunda yürüyüş yapacağız dolaşırız biraz da

kızlaaaaaar ben geldiiiimmm
özledinizmi beni ben burayı sizleri çok özledim. bazen hiç yazmayıp yazılarınızı okumak bile güzel. neyse iyiyim anlıyacağınız. diyetisyenciğimin verdiği 2 günlük şok diyeti yaptım. sonra dün akşam yemeğinden sonra diyeti şoka soktum. neyse üstünde çok durmuycam sabah tartıldım cumadan bu yana -100 durumundayım. buralardayım bugün öpüldünüz cümleten.
ceco canım yazdıklarını okudum. valla insan garipsiyor. hani diyorum ya eşim motive etmekte yetersiz diye. canım kendini zorlaya zorlaya bir motivasyon yolu bulmuş :)
dün sarıldı belime biraz durdu. bak dedi ellerim kavuşuyor artık dedi. aslında bak ne güzel zayıfladın incaldin demek istiyor amaaaa ah ahh. adam beni bugüne kadar nasıl görüyormuş anlamış olduk. valla kocam beni böyle beğeniyor. eve kişilik olarak böyle beğenebilir ama kesinlikle görüntü olarak böyle beğenmiyor.
gusel bende gebzedeyim. bu spor salonları nerde. nasıl araştırabilirim?
sağol canım öptüm ikinizi de
mutlu yıllar canım geç oldu kusura bakma

1. yasafat 570dk
2. asuman 530dk
3. toksin 525dk

bravo yasafat, bu haftaki birincimiz, kraliçemiz sensin.

bacım uykunuzda da yürüyorsunuz heralde maşallah. allah bozmasın.

kızlar şu pirinç lapası şokunu duyan deneyen oldumu??

kızlar banada yardım edin 22 yaşındayım ve 91 kiloyum biktim milletin kilolusun lafından, bekarım da böyle giderse hepte bekar kalcam
aramıza hoşgeldin canım, burada paylaşımda bulunursan hem zayıflarsın hemde bekar kalmazsın
Tabii arkadaşız;tersi mümkünmü???

canımsın sennnnnn
hava çok kapalı hiç birşey yapasım yok uyuşuk uyuşuk durmak da istemiyorum eşimi kandırdım sonunda yürüyüş yapacağız dolaşırız biraz da

buradada aynı malesef, bizde markete gideceğiz bakalım.....

yst teşekkürler
sen nasıl bir şok diyet yaptın
lapa ödem atmak için iyiymiş ben bir kere denedim ama ancak yarım gün dayanabildim

asuman canım ya sende kilo falan yok bence ,çokta güzelsin maşallah allah nazarlardan saklasın....
bu arada halılarında yeni aldıkların sanırım çok güzeller güle güle kullan canım

asuman canım ya sende kilo falan yok bence ,çokta güzelsin maşallah allah nazarlardan saklasın....
bu arada halılarında yeni aldıkların sanırım çok güzeller güle güle kullan canım

teşekkür ederim var daha kilo ama çoğu gitti şükür artık işim daha da zor
daha iyileri sizin olsun canım

BEYZUS ablacım sende çok tatlısın maşallah ya hep derim kalbi çok güzel diye bence o güzellik yüzünede yansımış ...

yst teşekkürler
sen nasıl bir şok diyet yaptın
lapa ödem atmak için iyiymiş ben bir kere denedim ama ancak yarım gün dayanabildim

teşekkür ederim var daha kilo ama çoğu gitti şükür artık işim daha da zor
daha iyileri sizin olsun canım

canım ben pirinç lapasını yapmıştım 2 yıl önce falan 2 gün yapılıyor zaten 1,5 kilo gitmişti
sonra tekrar yaptım 2 ay sonra falan o zaman 1 kilo gitmişti
tok tutuyor ben dayanamam diyordum ama öyle olmadı
bence 1 gün dene yapabilirsen

evet çok güzel kilo vermişsin bundan sonrası zor olmaz canım ya yaza kadar yavaş yavaş gider takma kafana

evet ya o kadar kötü bir gündü ki kabus gibiydi çok şükür atlattım bilmiyorum yandakilerin elektiriklerinde sorun oldu bilmediler de gevşettiler bir daha da unuttular mi anlamadım yandaki bekar bir çocuk görmüyorum hiç gece gelip sabah erkenden gidiyr sanırım tıkırtısını duyuyorum arada ama ne desin ben mi yaptım desin yaptıysa bile olan oldu artık nasip değilmiş ama dolabımı kurtardım neler yaptım neler aklınızda olsun dolabınıza bu tip bir şey olursa mangal kömürü koyun ve pamuğa sirke döküp dolabınıza koyun ah daha neler var kahve ve pirinç süt bunlarda konuluyor ben herşeyi yaptım çok çok az var ama zararsız artık çok şükür
selam kızlar nasılsınız sabah ikizlerim gözleme istediler onlara yaptım artanı hemen alt katta eltime gönderdim ama hiç yemedim kendime bir

bravo bravo sanaa fadimecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…