tamam canım önümzdeki ay başı bakayım sağol.....evet aynen öyle yap güniçinde yediklerini her ayrıntısıyla yazıyor
ben uyudu demiştim ya 10 dk sonra kalktı halbuki 7den beri hiç uyumamıştıbenimkide 11 -12 gibi uyur bugün zorla uyuttum yarın kuzenin eken gelecek diye o uyuynca yapıyorum
gündüz koşu bandına çıkınca anne sen in bende sıra diyor bisiklete binsen bende kucağında binecem diyor az yapabiliyorum gündüz
gündüz uykusuda yok benimkinde 2.5 yaşında bıraktı gündüz uykusunu
neyse bugün 3 saat dışardaydı çok yorulduda 10.40 da uyudu
bende pasta yaptım mutfak banyo biraz temizledim ortalığı topladım benim kaynana biraz titizdirde
bak kirli kalmışben temizliyim der sinir olurum
asumanzeyenepsenin ağşeye pokek konusunda söylediklerin aklıma geldi elime nasılda çikolaya bulaştı ama yemedim ama nasıl yiyesim gelmişti
sağolasın
şimdide biraz spor yapayım
çok geçmiş olsun canım....Öksürmeye başladı bugün.
doktora götürücektim eşim götürme dedi..
Bugün sürekli onunla ilgilendim. mandalina suyu, adaçayı, ıhlamur.. uyudu ama takipteyim şu an için öksürüğü kesildi gibi..
Rahat uyusunda tek derdim o şimdilik...
selam millet yılın pis boğazı geldi gün boyu süper giden dieti akşam 22 sıralarında burgerde katlettim ne yazıkki yazsammı yazmasammı dedim ama yazıyımda görüyüm kendimi dedim artık utanıyorum valla aman nerden açıldı burger evin dibine bilmem valla.
tamam canım önümzdeki ay başı bakayım sağol.....
ben uyudu demiştim ya 10 dk sonra kalktı halbuki 7den beri hiç uyumamıştı
ay senin kaynana da alem ha ona ne senin evinin temizliğinden ,sinir olurum valla
çok geçmiş olsun canım....
canım benim aslında suç sende değil oraya o burgeri açanda :))))
gunaydın kızlarrr
mutulucumm ben bu hafta 210 dk spor yaptımm cnm kılomlo bırlıkte onuda bıldırdımm
cok bırsey degıl ama 0 görüncee utandım yanııı muhım bışey değil cnmmm gözünden kaçmış olabılırr
günaydın benimde bir sorum olacak spor listesi yapıyorsunuzya 1günde yapılan sporun dakikasımı yosa haftalık toplam
spor saatimi
alıntıı
bak şöyle yapıyoruz,
öncelikle listelere girebilmek için en az 1 hafta bizimle olup paylaşım yapıyorsun, bu arada dilersen günlük olarak yaptığın sporu yazıyorsun. bu sekilde herkes birbirinden haberdar oluyor. ama cuma günü öğlene kadar hafta içinde yaptığın tüm sporun toplam dk sını yazıyorsun. ben o verileri her hafta yayınlıyorum ve en iyi üçlüyü yazıyorum daha sonra da aylık olarak listeliyorum. 1. haftanın spor kraliçesi oluyor ve tacı takıyor.
listeye girdikten sonra eğer 2 kere spor yapmaz yahut bildirmezsen listeden çıkıyorsun tekrar düzenli 2 bildirim yapana kadar.
ayrıca 180 dk altına kalmamaya dikkat ediyoruz. 180 altında kalanlara avaraj altı deyip afişe ediyoruz.
günaydın benimde bir sorum olacak spor listesi yapıyorsunuzya 1günde yapılan sporun dakikasımı yosa haftalık toplam
spor saatimi
ERvam,semiran sizleride yeni gördüm..kendimi birden taverna şarkıcısı gibi gördüm..........
anlatınca zor gibi ama zor değilAyyyy zormuş yaaa..
Ama bravo size durabilmiş..Barış mümkün değil durmaz..
İyi geceler canım..
Yarın için koly gelsin sana..
ammada megolomanmış..sen deyince hatırladım.en soon o balkon kapısı için kullnmıştı..bana ne diyor? iyiki geldim..sana yardımım dokundu diye çok mutluyum...)
kafayı sıyırmadığım için çok şükür...balkon kapısı kapanmıyordu..tamir etti.adamdaki megolomanlığa bak..
zaten aynanın karşısına geçip'benim gibi genç yakışıklı biri nasıl bırakılır?demesine bile tahammül edemiyorum..
allah kolaylık versin canımTeşekkürler canım sana da geçmiş olsun.Kızın çok tatlı maşallah darısı başımıza.Eşim çok istiyor ben artık kabullendim durumu.Ben 7 yıl önce ameliyat oldum rahimden çocuk için sonra da bir ameliyat daha lazım sonra tüp şansın olabilir belki denince eşimde annemde izin vermedi istemediler 5.ameliyatı.Sizin normal yolla oldu demek Allahın mucizesi işt,Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın,hayırlı evlatlar versin.
başlasam duramıyacaktım ondan yemedim birde gece saat 12falandı sanırımherkese güzel bir hafta sonu diliyorum
yenacım barış beyimize geçmiş olsun canım öpüyorum
efsunlu inşallah kendin için en hayırlı kararı verirsin topiğe de devam et sadece kilo değil maşallah her şeye iyi gelir burası
tebessüm çikolatayı benim sayemde yemedin demek sevindim ama 2 lokma yesen bişey olmazdı ben abartana kızıyorum 3 tane yemiş ayşe popkeki
gelelim banuya bu yanlış hatırlamıyorsam 2 . menün senin sadece hamburgeri yiyip bikaç tane de patates yesen yeterdi değilmi banucum ve de daha erken bir saatte
başka diyeceğim varmıydı unuttum valla
topiğin eli sopalısı olacam yakında ama ben yemeyin demiyorum arkadaşlar ben de her şeyden yiyorum ama ne olur abartmayalım güzeller bir de mümkünse akşam değil de gün içinde yapalım yaramazlıklarımızı lütfen
tamam canım önümzdeki ay başı bakayım sağol.....
ay senin kaynana da alem ha ona ne senin evinin temizliğinden ,sinir olurum valla
Bir çeşit kan hastalığı ıtp diye.Banu 6 sene miiiiiiiiiii?Çok büyük geçmiş olsun canım ne tedavisiydi bu ? Allah şifalar versin sana da ve tüm hastanede yatan hastalara.
Amin canım.Teşekkürler canım sana da geçmiş olsun.Kızın çok tatlı maşallah darısı başımıza.Eşim çok istiyor ben artık kabullendim durumu.Ben 7 yıl önce ameliyat oldum rahimden çocuk için sonra da bir ameliyat daha lazım sonra tüp şansın olabilir belki denince eşimde annemde izin vermedi istemediler 5.ameliyatı.Sizin normal yolla oldu demek Allahın mucizesi işt,Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın,hayırlı evlatlar versin.
Vericez inşallah sabırla.Çok büyük geçmiş olsun.Zaten kilolar miras kalıyor o ilaçların ve tedavilerin arkasından bana da kaldı malesef.Ama umarım vercez bu kiloları...
Belkide bende bazen düşünüyorum yanımdan geçen biri hele 90 üstüyse acaba diyorum belkide konuştuğum biri diye)Bu arada çocuk için gidiyosan jinekolji değil infertiliteden randevu alın daha faydalı olur.Ben bütün çocukluğum boyunca önünden geçerken kafamı çevirdim çapaya bakmadan geçtim.Ama malesef dönüp dolaşıp ine oraya düşüyor yolum.Umarım şifa bulursun sen de.Önümüzdeki hafta içi arkadaşım doktordan randevu alcak orda olcam ben de jinekolijide belki de karşılaşırız kimbilir ya da yan yana geçiştik belki de ne tuhaf :)
Dimi benim ne suçum var:::)))))))tamam canım önümzdeki ay başı bakayım sağol.....
Çok haklısın ama oldu bir kere artık birde görünce insan dayanamıyor.herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
efsunlu inşallah kendin için en hayırlı kararı verirsin topiğe de devam et sadece kilo değil maşallah her şeye iyi gelir burası
tebessüm çikolatayı benim sayemde yemedin demek sevindim ama 2 lokma yesen bişey olmazdı ben abartana kızıyorum 3 tane yemiş ayşe popkeki
gelelim banuya bu yanlış hatırlamıyorsam 2 . menün senin sadece hamburgeri yiyip bikaç tane de patates yesen yeterdi değilmi banucum ve de daha erken bir saatte
topiğin eli sopalısı olacam yakında ama ben yemeyin demiyorum arkadaşlar ben de her şeyden yiyorum ama ne olur abartmayalım güzeller bir de mümkünse akşam değil de gün içinde yapalım yaramazlıklarımızı lütfen
Gurbetlik zor bilirim canim banada 10sene olucak birkaç ay sonahe valla kadınlık zor zanaat malesef.bebeğime bakarken üzüldüm bugün oyun istiyor,hareketlendi baya.şimdi bile sürünüyor ordan oraya
10 yıldır hatta 5 yılda üniversite eklersen 15 yıldır gurbetteyim çok zor gerçektn-
evet haklısın ama benmkiler iyicede yaşlandı ben en küçüğm annem 68 babam 70 yaşındalar ve hastalıkları da var ama Allah beterinden korusun haklısın canım sağol.ben kıza bakim yaaa çok yayamaz oldu şu sıralar yanımda ama sürünürken içm gidiyor tabi bişi fln yutarsa ben görmedn diye.ablamız herşeyi dağıtıyor.bazen küçücük bişi oluyor ben görmüyorum mesela zaten miyopum:))) bebişim hemen görüyor Allah korusun
Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnİşte budur....Halkı böyle düşünmeye sevk ettiler....Amaçlarına ulaşıyorlar...
Teröristler ayrı;acı çeken halk ayrı..Kendi halklarına da zulüm ediyorlar...
Halk olarak onlara bir tepkim yok ;ama terörist olanlar Allah onları islah etsin..Kurşun sıkan elleri hayra yönelsin...Kötülük için fırsat bulamasın inşallah...
ne guzel sevindim senin adinayenaaa ve mutluuu
bıldırımımı bugunden yapayım :
kılom aynı ne yazıkkı
spor 300 dk
aslında 88 e ınmıstım ama dun ve bugun bıraz fazla ldu zannımca ozellıkle bugun arkadasa bebek kutlusuna gıttık kısır yedım yarın tartılamayacagım ne yazıkkı yola cıkıyorum evde degılım sımdıden bıldırımımı yapayım dedım ıyısallah haftaya daha verımlı gecer
bu arada bugun benı sevındıren seylerde oldu bana lcw kının gıysılerı hıç olmuyordu sıgamıyordumıçlerıne bugun 2 mont denedım tabıkı en buyuklerınden ama oldu nasıl mutlu oldum anlatamam hep aynı magzalardan almak zorunda kalıyordum ve cok pahalılardı ama lc nınkıler cok uygun geldı bana ve tam ıstedıgım gıbı gercı mevsımlık ama ben bu gazla kısında gıyerım onları
geçmis olsun LEAH insallah haftaya 7leride gorursunKizlar ozledim sizi, ev hastaliktan kirildi gecti.... Ben ayakta atlatiyorum diycem ama 40 derece ates, cigerlerim kopar gibi oksuruk, asiri bas agrisi, bulanti... Oldum
Oglen diyetsyenim var orda tartilip yazicam ama iyi bisey gorecem heralde. Ustelik bu hafta hasta oldugumdan, regl olup da tatli isteyip durdugumdan biraz cozuttum, cozuttum dedigim 3 defa puding( oglumun deyisiyle pundik) yedim....
Gecmis daglar gibi biriktigi icin bakip gelicem.
Banu moralini bozma hayatim.o cikolatayi da iyi ki yemedin... Ben gecen hafta diyetisyende 85,5 ciktim..hadi terazi farki bir kilo olsun dersin di mi.. Ama evdw bir gece tok karnina 87,6 da gordum... Bu sabah 82,3 filanim. Ama yine de diyetiyendeki sonucu bildirim yapicam...
Reglin bitsin, goreceksin hoooop diye gidecek bunlar... Ben de anlamiyorum mevsim degisimine mi bagli ama kilom hafta icinde anormal oynuyor....
esine geçmis olsun ablacimiyiyim ablacım dün çok yoğun bir günümdü yorulmuştum epeyce eşimde hastalanmış boğazı ağrıyor naz naz hemen bakıp kapattım
beyzacım geçmiş olsun hepinize canım
kilom benim de bu hafta çok oynadı nasıl şişmişsem diyorum demek mevsimsel hepimiz aynıyız moralimizi bozmayıp devam edelim bakalım bugün kaç çıkacağız ben sen kadar iddialı değilim tabii ama pazartesi ben de 83.9 dum
kilo bildirimi,
geçen hafta 86.400 kg
bu hafta 85.900 kg (3 defa tartıldım en düşüğü buydu bana ne bana ne bıktım 86 dan)
500 gr. Çok şukur.:
hafta sonu sapıtmalarım yüzünden muhtesem başarılara imza atıyorum kendimce ama haftalık olarak bir başarı yok elbette. pzt si 88 görmüştüm. akıllanmam lazımmmmm.
üfff ya bi bildirim yapamadım.bi bebişim viyakladı onlan ilgilendim.diğerinde tam yazıyordum elektrik kesildi hemen bildirimi yapim da ne our ne olmz.dün yaptığım bisküvi pastasından yemeseydim daha iyiydi ya neyse:)
geçen hafta:86,2
bu hafta:85,3
GİDEN:900gr
SPOR:335dk
bi 1 kg daha verirsem bayram hedefimi gerçekleştirmiş bulunacağım ama bu hafta çok zorlu bir hafta.memleketten hem ablam ,hemde abimler geliyor.spor yemek ne yapacam bilmyom
geçmis olsun ablacimhayırlı cumalar..Yenacığım kilo bildirimi yapayım.
kilo:98.7o0
güya tedaviyle düzelmeye başlayacaktım.ama pek faydası olmadı.
kızlar ben pek giremiyorum.eşimde bende gripi atlattık ama zayıf düştük.şimdi tekrar eklem romatizması tedavisine başladık.havalardan çok etkileniyoruz.parmaklarımşiş olduğundan klavyede yazmak zor.hepinizi öpüyorum.
günaydın hanımlaaaaar..................
kilo bildirimiiiiiiiiiiiiiiii...................
geçen hafta.......121.7.............
bu hafta............118.6.........
giden ....3.1 kiloooooo
sonuca ben de inanamıyoruuum şoktayım.........
Yenacigim 81,9 kiloyum. Cok sevindim. Sebepsiz asiri ve ani bir artis olmustu bende.. Regl- grip- mevsim degisimi seytan ucgeniymis.....
Yola devam.
Ellerine saglik ALLAH razi olsun[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Zeynep957[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[TD]98.7[/TD]
[TD]+1.7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]İlbatum[/TD]
[TD]88.6[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[TD]87.6[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]toksin[/TD]
[TD]67.7[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]67.2[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]97.5[/TD]
[TD]-0.3[/TD]
[TD]97.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]90.4[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]-0.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]sinoope[/TD]
[TD] 90.6[/TD]
[TD]+0.7[/TD]
[TD]91.5[/TD]
[TD]+0.9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Fadime02[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]+0.3[/TD]
[TD]96.9[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]yasafat[/TD]
[TD]89.2[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]89.2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]114.6[/TD]
[TD]-3.9[/TD]
[TD]113.4[/TD]
[TD]-1.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]97.4[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD]97.4[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Ceco34[/TD]
[TD]115.2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]93.5[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Arwen10_19[/TD]
[TD]87.4[/TD]
[TD]-1.4[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]3meleğmvar[/TD]
[TD]76[/TD]
[TD]+0.6[/TD]
[TD]76[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]99.9[/TD]
[TD]+0.9[/TD]
[TD]99.9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]saferan[/TD]
[TD]121.7[/TD]
[TD]-0.3[/TD]
[TD]118.6[/TD]
[TD]-3.1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Umuttt[/TD]
[TD]85.3[/TD]
[TD]+0.2[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]82.2[/TD]
[TD]+1.5[/TD]
[TD]81.5[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]dalokaysmom[/TD]
[TD]86.4[/TD]
[TD]-0.3[/TD]
[TD]85.9[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]LEAH[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]81.9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Semiran[/TD]
[TD]88.6[/TD]
[TD]+0.3[/TD]
[TD]88.6[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD] Banu145145[/TD]
[TD]106.8[/TD]
[TD]-1.2[/TD]
[TD]107.7[/TD]
[TD]+0.9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD] 92.3[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]91.6[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]Corazon[/TD]
[TD]98[/TD]
[TD]-1.8[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]ayse_C52[/TD]
[TD]98.4[/TD]
[TD]+1.4[/TD]
[TD]98.5[/TD]
[TD]+0.1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]Tebessüm77[/TD]
[TD]88.2[/TD]
[TD]-2.2[/TD]
[TD]87.6[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TD]27[/TD]
[TD]ervamm[/TD]
[TD]86.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD] doğa3[/TD]
[TD]91.5[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]+1.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD] gamze20[/TD]
[TD]79.3[/TD]
[TD]-0.9[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30[/TD]
[TD] ece78[/TD]
[TD]86.2[/TD]
[TD]-0.9[/TD]
[TD]85.3[/TD]
[TD]-0.9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]Ayşeebru[/TD]
[TD]107.8[/TD]
[TD]-1.2[/TD]
[TD]108.5[/TD]
[TD]+0.7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Tebrik ederim kizlarrrrHAFTANIN 1.si.....-3.1 kg.............Saferan.................:118::122:
HAFTANIN 2.si......- 1.2 kg.............Derin....................
HAFTANIN 3.leri....- 1 kg............Corazon & İlbatum......
ahhh su kaçamaklar yokmu onlar olmasa daha kolay olucak ama saglik olsun vericez bu kilolari baska yolu yoksabah nefsime yenik düştüm....
her sabah börek poğaça açma kokuları içinde geçtiğim yeşilyurt çarşıdan bu sabah geçemedim....
yesem de yemesemde veremiyorum bari nefsim körelsin dedim daldım pastaneye bir açma aldım ...
sorarsanız pişmanmısın diye valla hiçç pişman değilimmm
Tesekkur ederim canim ellerine saglik ALLAH razi olsunkraliçe bu hafta 3meleğimvar. çok yaşayın kraliçemmmmmm
Eki Görüntüle 277231
Eki Görüntüle 277229
Eki Görüntüle 277230
podyumdaki 3 kişi,
1. 3meleğimvar 620dk
2. asuman 390dk
3. ece78 335dk
Allah yardimcin olsun canim ne diyecegimi bilemedim çok uzuldumTatlım ara ara okudum hep hem burayı hem karatayı çoğu zaman sayfanın sonunda yazarım dedim ama bir kez haftalar önce de söylemiştim hayata ve her şeye karşı bir isteksizlik var bende ne oldu ben de bilmiyorum.Aslında biliyorum da sanırım kendime bile itiraf edemiyorum(( Aylardır bir doktor hikayem vardı.Ben ilk kendimi tanıtırken anlattım diye hatırlıyorum 4 ameliyat geçirdiğimi filan.2004 yılında 2 ameliyat geçirdim birinde böbreğim alındı ve o saatten sonra küçük tuvaletime tak (bir nevi sonda) ile çıkmaya başladım.Ve bu yüzden hemen hemen ayda bir kez idrar olu enfeksiyonu kapıyorum ve çok acı çekiyorum.Ağrı kesici ve antibiyotikte fayda etmiyordu artık bana çünkü bir çoğuna bağışıklık oluşmuş.Ben de çapaya gittim tekrar kös kös bu illetten kurtulabilir miyim diye normale döner miyim vs.Aylardır testler vs vs uğraştık sonunda bütün tahlillerle hocanın karşısına çıktığımızda bana bir ameliyat (sistoskopi) yapılacağını ordan daha detaylı bakılacağını idrar yollarına gerekirse de müdehale yapılacağını söyledi.Ama dedi şimdi sondasız kendin çıkamıyorsun ya idrarına o müdehale sonucunda tamamen tutmayabilirsin de idrarını Bu da sosyal hayatını çok etkiler hatta neredeyse bitirir bunları düşün taşın karar senin dedi.1 kasıma gün verildi bana ve ben hala düşünüyorum tek böbreğim var onu korumam lazım bu sonda ile yaşarsam hayatta mümkün değil ameliyatı olmalımıyım yoksa idrarımı tutumazsam kötü olursa naparım evden bir daha hayatta çıkmam bu da sonum olur.Öyle zor bir karar ki hala bilmiyorum cevabını ve cidden depresyona girdim.Bunun üzerine bir de çocuk olur mu olmaz mı artık baktıralım diyoruz (çapada çalışan bir arkadaşım var o yardım ediyor sağolsun o avrken yaptıralım istiyoruz her şeyi) Yani çok zorlu bir hayat sapağındayım,sizler belki benden daha güçlüsünüz bilemiyorum.Burda görüyorum hepiniz dertlerinizi paylaşıyorsunuz yazıyorsunuz.Ben bunları belki de sadece beni anlamanız için yazıyorum.Dediğim gibi Allah hiç birimize dermansız dert vermesin çok zor çok ...
Umarım buluşmaya gelicem ben de Allahtan her hangi bir mani çıkmazsa orda olurum,gelemezsem de inşallah çok eğlenirsiniz.Takip edicem yeri ve zamanı,sağol mutlu.Ayrıca yena takım kaptanı diye bildiğimden sordum başka bir şeyden değil yanlış anlaşılmasın.
Geçmis olsun gerçi biliyorsundur ama pekmezle zeytin yagini karistirip versen çok ise yariyor ilaç gibi gunde 3kez 1kasik faydasini gorursunuz insallahÖksürmeye başladı bugün.
doktora götürücektim eşim götürme dedi..
Bugün sürekli onunla ilgilendim. mandalina suyu, adaçayı, ıhlamur.. uyudu ama takipteyim şu an için öksürüğü kesildi gibi..
Rahat uyusunda tek derdim o şimdilik...
neler yasamissin sende çook geçmis olsun sanada Rabbim dermansiz dert vermesin sIkIntili donemlerde olsa atlatmissin çok sukur kilolarinida vericeksin insalah ALLAH in izniyleMenü yedim valla üstüne gene çiğ köfte aldık ama bu sefer onu yemedim şükürki ama dolapta beni çağırıyor sankimmm:)
Ben ıtp diye bir kan hastalığı geçirdim kanamam durmuyordu ağız burun deri altı kanamalar oluyodu zaten kilolarıda o zaman aldım kortizon verdiler 2 saatte bir yoksa harbi çıtırdım gerçekten kimseler inanmasada:)daha sonra ameliyat oldum şükür iyileştim şimdide vücudd bir antikor üretmiş sulu plan kan şimdi pıhtılaşmış şimdide sulansın diye ilaç alıyorum ama çok şükür iyiyim ama bıraktığı tek kötülük kilo ve çok çabuk hastalanmam bünyeyi zayıflatmış.
AminnnnnTeşekkürler canım sana da geçmiş olsun.Kızın çok tatlı maşallah darısı başımıza.Eşim çok istiyor ben artık kabullendim durumu.Ben 7 yıl önce ameliyat oldum rahimden çocuk için sonra da bir ameliyat daha lazım sonra tüp şansın olabilir belki denince eşimde annemde izin vermedi istemediler 5.ameliyatı.Sizin normal yolla oldu demek Allahın mucizesi işt,Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın,hayırlı evlatlar versin.
Efsunlu,
Sen Karatay yapiyordun. Tek yonlu, protein agirlikli diyetlerin bobreklere zarar verdigini okumustum. Sen de arastir ve doktoruna danis.
Protein ketozis riski tasiyor. İnternetten bak istersen biraz.
tavernalarda kalmadı..şarkıcılarda.bak iyi akıl ettirdin.şöyle 30 kilo versem..önümede programlı org.ben yine kafayı daağıtacağım.hadi iyi geceler..
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
anlatınca zor gibi ama zor değil
soğol canım
ammada megolomanmış
allah kolaylık versin canım
umarım sağlık sorunlarının üstesinden gelirsin birde bebişin olur allahtan ümit kesilmez beenim anneme asla çocuğun olmaz demiş dr. lar ama 4 çocuk doğurmuş
başlasam duramıyacaktım ondan yemedim birde gece saat 12falandı sanırım
evet ya sinir oluyorum
eltime bayram günü cam sildirdi valla bak çocuklar ellemiş şurayı sil dedi oturdu karşıdada olmadı ha şurası gibi direktiflerle
evi topladımiyice ma bulur bir kusur
yoldalar geliyorlar ben kaçtım
neden uyandıki sağlığı yerinde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?