Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet aynen öyle yap güniçinde yediklerini her ayrıntısıyla yazıyor
tamam canım önümzdeki ay başı bakayım sağol.....
ben uyudu demiştim ya 10 dk sonra kalktı halbuki 7den beri hiç uyumamıştı
ay senin kaynana da alem ha ona ne senin evinin temizliğinden ,sinir olurum valla
çok geçmiş olsun canım....

canım benim aslında suç sende değil oraya o burgeri açanda :))))

günaydın benimde bir sorum olacak spor listesi yapıyorsunuzya 1günde yapılan sporun dakikasımı yosa haftalık toplam
spor saatimi

çok çokkkk özürdilerim hemen değiştiriyorum haftalık sonucunu ama burada yayınlamayayım haftaya düzgün olarak göreceksin. kusura bakma. bildirmeyenlere de 0 yazıyom artık. arada sen de kaynamışsın.

günaydın benimde bir sorum olacak spor listesi yapıyorsunuzya 1günde yapılan sporun dakikasımı yosa haftalık toplam
spor saatimi

bak şöyle yapıyoruz,

öncelikle listelere girebilmek için en az 1 hafta bizimle olup paylaşım yapıyorsun, bu arada dilersen günlük olarak yaptığın sporu yazıyorsun. bu sekilde herkes birbirinden haberdar oluyor. ama cuma günü öğlene kadar hafta içinde yaptığın tüm sporun toplam dk sını yazıyorsun. ben o verileri her hafta yayınlıyorum ve en iyi üçlüyü yazıyorum daha sonra da aylık olarak listeliyorum. 1. haftanın spor kraliçesi oluyor ve tacı takıyor.

listeye girdikten sonra eğer 2 kere spor yapmaz yahut bildirmezsen listeden çıkıyorsun tekrar düzenli 2 bildirim yapana kadar.
ayrıca 180 dk altına kalmamaya dikkat ediyoruz. 180 altında kalanlara avaraj altı deyip afişe ediyoruz.

cuma yaptın demi gulmacım ben cuma sabahtan yahut gözüme ilişenleri geceden görürsem yazıyorum. ama çok ayıp ettim doğru çünkü sen en iyi spor yapanlardansın çünkü herhafta düzenli ve istikrarlı sporunu yapıyorsun bir kez daha okusaydım sayfaları daha doğru olurdu. çok utandım.

geçen hafta düzenli olmasada paylaşmaya çalıştım bu enim 2.haftam olacak daha düzenli paylaşmaya çalışırım
geçen hafta acemilik vardı inşaallah beni bu hafta listeye alırsınız

spor saatimi

canım o sana kalmış ister günlük paylaş herkes görsün, ister toplamını cuma bildir .... nasıl daha iyi olur dersen öyle yap canım........

ERvam,semiran sizleride yeni gördüm..kendimi birden taverna şarkıcısı gibi gördüm..........

ablaaaaa şimdi gördüm gece girdim bir ara geçmişi okurken uyuyup kalmışım pc başında nasıl düğmesine bastım yattım hemen hatırlamıyorum dün çok rahatsızdım adetimin 4. günüydü ama nasılsa sanki ilk günkü gibi ağrıdı okula gittim orda da bayağı hareketliydi gün sora eve geldim akşamda komşular geldi kalabalıktı giremedim sonra bakayım dedim uyumuş kalmışımm çok öpüyorummm

Herkese merhaba nasılız bu hafta sonu inş gelecek hafta bugün çok deeğerli topikdaşlarımı göreceğim sevgili istanbulu ve erkek arkadaşımııı inş inş iple çekiyorum hayırlısıyla gidip geleyim de çok heyecanlıyımmm. Şimdi de bulaşığım var biraz onları yıkayıp dışarı fırlayacağım annemle yürücez hava çok güzel son günler yazdan kalmaaa yürüyüm deniz kenarında nevinden ses yok ararsaaa da onla buluşacağım bakalımm şimdilik herkesi kocaman öptm çıkıyorum

slm kizlarr

zeynep ablacim hatirimi sormussun cok teskkler cok iyiyim seninde nasil oldugunu yazdiklarindan okudum allah yardimcin olsun cok zor yaptiklarin yasadilarin

Ayyyy zormuş yaaa..
Ama bravo size durabilmiş..Barış mümkün değil durmaz..

İyi geceler canım..
Yarın için koly gelsin sana..
anlatınca zor gibi ama zor değil
soğol canım

ammada megolomanmış

allah kolaylık versin canım
umarım sağlık sorunlarının üstesinden gelirsin birde bebişin olur allahtan ümit kesilmez beenim anneme asla çocuğun olmaz demiş dr. lar ama 4 çocuk doğurmuş

başlasam duramıyacaktım ondan yemedim birde gece saat 12falandı sanırım

evet ya sinir oluyorum
eltime bayram günü cam sildirdi valla bak çocuklar ellemiş şurayı sil dedi oturdu karşıdada olmadı ha şurası gibi direktiflerle
evi topladımiyice ma bulur bir kusur
yoldalar geliyorlar ben kaçtım

neden uyandıki sağlığı yerinde dimi

Banu 6 sene miiiiiiiiiii?Çok büyük geçmiş olsun canım ne tedavisiydi bu ? Allah şifalar versin sana da ve tüm hastanede yatan hastalara.
Bir çeşit kan hastalığı ıtp diye.
Amin canım.
Çok büyük geçmiş olsun.Zaten kilolar miras kalıyor o ilaçların ve tedavilerin arkasından bana da kaldı malesef.Ama umarım vercez bu kiloları...
Vericez inşallah sabırla.
Belkide bende bazen düşünüyorum yanımdan geçen biri hele 90 üstüyse acaba diyorum belkide konuştuğum biri diye)Bu arada çocuk için gidiyosan jinekolji değil infertiliteden randevu alın daha faydalı olur.
Dimi benim ne suçum var:::)))))))

Çok haklısın ama oldu bir kere artık birde görünce insan dayanamıyor.

slm kızlar hsonu sessziliği var şu anda ama gece pek bir aktifmiş maşalah.

efsunlu canım okuduğumdan beri aklımdasın.Allah şifalar versin canım çok zorlu bir süreçten geçiyorsun depresyon fln hepsi normal ama aramıza katıl ne olur.bizlerde durumu bilir dua ederiz inşallah.Allah doğru kararlar verdirsin canım.bebek için de hakkınınzda hayırlısı olsun.benim bi arkaşaşımında olmuyordu en son tüp bebek deniyeceklerdi tüpleri şişmiş.dr olmaz yapamayız demiş.diyorki tüp bebek denerken tutmayacağını düşünmüştüm hazırlamıştım kendimi ama hiç başlayamayacağımı düşünmemiştim diyor.Rabbim isterse neler olur dua etmek lazım.ben o arkadaşıma da bunu söyledim.ümit var olmak lazım ama olmazsa kendinizi üzmeyin ne olur .eşin ne kadar iyi bir insan senin yanında her yönden çok şükür.

Gurbetlik zor bilirim canim banada 10sene olucak birkaç ay sona
bende en buyuguyum anem 43 babam 47 yasinda bende çok isterdim ailemin yanimda olmalarini yardimdan ziyade surekli beraber olurduk yuruyuslerimi annemle yada kiz kardeslerimle yapadim offf offf

Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

ne guzel sevindim senin adina

geçmis olsun LEAH insallah haftaya 7leride gorursun

esine geçmis olsun ablacim

masallah insallah devami gelir seytanin bacagini kirdin

geçmis olsun ablacim

Masallah vuuuuuuu

Yenacigim 81,9 kiloyum. Cok sevindim. Sebepsiz asiri ve ani bir artis olmustu bende.. Regl- grip- mevsim degisimi seytan ucgeniymis.....

Yola devam.
haftaya 7lerdesinn insallah

Ellerine saglik ALLAH razi olsun

HAFTANIN 1.si.....-3.1 kg.............Saferan.................:118::122:

HAFTANIN 2.si......- 1.2 kg.............Derin....................

HAFTANIN 3.leri....- 1 kg............Corazon & İlbatum......
Tebrik ederim kizlarrrr

ahhh su kaçamaklar yokmu onlar olmasa daha kolay olucak ama saglik olsun vericez bu kilolari baska yolu yok
Afiyet olsun ama yaramasin

Tesekkur ederim canim ellerine saglik ALLAH razi olsun

Allah yardimcin olsun canim ne diyecegimi bilemedim çok uzuldum

Geçmis olsun gerçi biliyorsundur ama pekmezle zeytin yagini karistirip versen çok ise yariyor ilaç gibi gunde 3kez 1kasik faydasini gorursunuz insallah

neler yasamissin sende çook geçmis olsun sanada Rabbim dermansiz dert vermesin sIkIntili donemlerde olsa atlatmissin çok sukur kilolarinida vericeksin insalah ALLAH in izniyle

Aminnnnn
ALLAH im nasip etsin sana ve tum isteyenlere moralini yuksek tutmaya çalis kopma burdan faydasi olucaktir tekrardan ALLAH yardimcin olsun canim

masallah 32sayfa okudum bitti çok sukur
kizlar valla bu hafta sapittim iyice kendime gelmem lazim pazartesi tam gaz devam yola devam oldu olucak cumartesi pazarida kendime odul verdim tam olsun barii ama pazartesi yuruyuslerimi daha fazla yapicam olmadi leslie yapicam vee en onemlisi yedilerime dikkat edicem bayrama 75 alti olmam gerek sadece sprla yada sadece yemeden kesmeyle olmuyor bubi gerçek spor+dengeli ve saglikli beslenmek gerekiyor ozaman sonuç muhtesem oluyor

Son düzenleme:
Efsunlu,

Sen Karatay yapiyordun. Tek yonlu, protein agirlikli diyetlerin bobreklere zarar verdigini okumustum. Sen de arastir ve doktoruna danis.

Protein ketozis riski tasiyor. İnternetten bak istersen biraz.

Canım karatay yapıyorum evet şükür bunla ilgili bir sıkıntım yok.Hatta sürekli olan idrar yolu enfeksiyonlarım olmuyor yaptığımdan beri.Protein ağırlıklıdan öte sağlıklı ve doğal beslenme şekli karatay canım.Böbrek kontrolümü geçenlerde oldum şükür bir sorun yoktu.Zaten bi 6 ay sonra bütün kan değerlerime böbreğime filan tekrar baktırcam diyetin yan etkisi var mı bu sürede daha iyi anlarım sanırım.Çok sağol uyardığın ve düşündüğün için canım.

Canım sağol haklısın iyi geldi 2 gündür topik bana sizlerin desteği ve birine bu korkumu anlatmış olmak.Valla kaçamak zaman zaman ben de yapıyorum ama sonrasında çok dikkat ediyorum evvelki haftaydı sanırım 3 gün kaçırdım yemeği 1.900 fazla gördüm tartıda 1 hafta dişimi sıktım dikkat ettim hem o 1.900 ü hem de +300 gr mı yolladım çöpe.Bu sabahta dünkünden 400 gr fazla geldim ve çok sık tartılmamaya karar verdim.Aslında kaçamak filan yapmadım ama reglim yakın sanırım onun şişkinliği.Bozmadım moralimi ama tartıyı kaldırcam zor ulaşacağım bir yere haftada bir tartılcam.

merhabalar yürüdüm geldim ne güzel oldu şimdi duş alıcam oturacağım kitap okumaya sora buraya bakarım öptm

Maşallah canım annene hiç çocuğu olmaz denen biri 4 çocuk doğuruyor,demek doktorların her dediğine de inanmamak lazım :))) darısı başımıza dimi banu :) ama bana tek çocuk yeter 4 olmasın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…