Bende yataıyım bari iffetin tekrarı başlamış onu seyrederken uyurum.
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar ben çikolatayı buldum yedim ohh söyledim kaçıyorum.
koluna önce çeşitli sıvılar damlattılar içinde allerjanlar olan
sonra o damlalara deldilerkıl gibi biriğne ile kalemin içinde şeker hastalarının parmağını delen gibi bir şey ama kan çıkmadı azıcık sonra 20 dakka bekledik
kolda kabaran noktaya alarjisi var oluyor
Çok zor uyku düzeni olmayınca gece sesiz olduğundan insanın sinirleri bozuluyor heryer sesiz sende sesiz hareket etmen lazım belli bir süreden sonra yıprtaıyor insanı allah yardımcın olsun.Kaynın daha gitmedimi zeynep abla inşallah yardımcı oluyodur bari sana.iyi geceler..ben yeni kalktım.sabaha kadar nöbetteyim..
İyi geceler tebessüm.iyi geceler kızlar bande yatıyım yarına misafir var sabah erken kalkacam
:))) yaramaz çocuklar gibi..Afiyet olsun tatlım...
..sen deyince hatırladım.en soon o balkon kapısı için kullnmıştı..bana ne diyor? iyiki geldim..sana yardımım dokundu diye çok mutluyum...)Bende sana hayranım nasıl bu gücü ve sabrı bulabiliyorsun diye..
Bence senin tornavidanı bulamamanın sebebi kaynındır.:))
Senin yükün sana yetiyor birde onun ekstra yükü,hizmeti derken üzerine grip olman iyice güçsüzleştirdi seni...
sevgilerimi yolluyorum sana..
Bence sen başarırsında efsunlu inanıyorum ben sana düşün insanlar dermansız hastalıklardan moralle kurtuluyor dimi?.Herkesin haaayatında ötü bir dönem oluyor bende 6 sene çapada yattım ama inanç ve moral herşeyin başı.
banucum iyi olmaya çalışıyorum ama tam düzelemedim daha ,çarpıntılarım var arada göğsüme ağrılar giriyor panik atakla ilgili muhtemelen başım sersem gibi ..tam panik atakta yaşamıyorum ama başlangıcı heralde bazı belirtiler uyuyor...
efsunlu geçmiş olsun canım...bebek içinde ümidini kaybetme bka ben kızıma 12 senede doğal yolla kavuştum o kadar tüp bebeğe rağmen olmuyordu çocuğumuz, allah inşallah sanada bütün isteyenlerede tattırır canım...
yenacım geçmiş olsun canım barış a kıyamam aman onlar hasta olmasında...
Menü yedim valla üstüne gene çiğ köfte aldık ama bu sefer onu yemedim şükürki ama dolapta beni çağırıyor sankimmm:)
Ben ıtp diye bir kan hastalığı geçirdim kanamam durmuyordu ağız burun deri altı kanamalar oluyodu zaten kilolarıda o zaman aldım kortizon verdiler 2 saatte bir yoksa harbi çıtırdım gerçekten kimseler inanmasada:)daha sonra ameliyat oldum şükür iyileştim şimdide vücudd bir antikor üretmiş sulu plan kan şimdi pıhtılaşmış şimdide sulansın diye ilaç alıyorum ama çok şükür iyiyim ama bıraktığı tek kötülük kilo ve çok çabuk hastalanmam bünyeyi zayıflatmış.
yenacığım geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda düzelir.ama havanın etkisi galiba.evin içi dışarıdan soğuk.ben öksürük için bir yemek kaşığı bala yarım limon sıkıp verirdim oğluma.etkisini gördüm.ama alerji kaynaklı olunca,tedavi gerek
Esunlu en iyi kararı kendin vereceğine eminim.ben mesane ameliyatı sonrası bir aykadar sonda kullanmıştım..hatırlamak bile istemiyorum.
ama tıp sürekli gelişiyor.öyle ki bazı imkansız denen olaylarda bile yeni tedavi yöntemleri gelişiyor.
kızlar bugün eşimin hasta bezini gönderen şirkete ptt.par yatırmak için çarşıya gittim.miting vardı şehitler için.hem ağladım hem bağırdım.sonra meydanda lokma dağıtıldı.sıraya girdim.o kadar sıcaktı ki..sonucu anlamışsınızdır....
bende diğer kuyruğa girdim..eşim için aldım..
Amin yenacım çok şükür acılar unutuluyor Allah daha beterinden korusun inan çapaya gitmek önünden geçmek gelmiyor içimden ama bu aralarda ordan çıkamaz olduk bir alsak şu raporuda kurtulsam ordan.
Sağol canım inşallah dediğin gibi olur doğru kararı veririm.Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın,eşinede geçmiş olsun ayrıca sanada romatizma için.Sonda bu arada bildiğin o hastanede takılanlardan değil sürekli üstümde takılı değil yani kullanıp atıyorum ben.
İyi geceler zeynep.. :) taverna şarkıcıları var mı hala acaba ya merak ettim sayende :)))
- ekimspor listesi 1. hafta 2. hafta 3. hafta
- efsunlu 720dk *60dk *300dk
- ibatum 150dk *120dk *60dk
- dalokaysmom 240dk *240dk *180
- asumanzeynep 410dk *530dk *390dk
- nevzamansız 190dk *270dk *izinli
- ceco34 175dk *150dk *0dk
- toksin 500dk *500dk *260dk
- ayşec52 120dk *0dk *120dk
- yts38 285dk *350dk *150dk
- ece78 410dk *525dk *335dk
- semiran 310dk *0dk *210dk
- derin 0dk *90dk *0dk
- fadime02 180dk *200dk *100dk
- gülma 250dk *260dk *0dk
- yena 150dk *0dk *125dk
- 3melegmvar 760dk *420dk *620dk
- Umutttt 0dk *125dk *0dk
- Beyzuş 360dk *0dk *210dk
- yasafat 390dk *570dk *300dk
- tebessüm77 330dk *415dk *295dk
- ervamm 190dk *150dk *180dk
- sarıcivcivim 150dk *0dk *0dk
- ayşeebru 90dk *0dk *60dk
aminn asunancımm amınn
kızz maşallahhh süpersinn
günaydınn ohh herkez burda altta ısımler doluuu
bende bılırımı yapıyormmm sabı kalmaktan çok korkuyordumm şükür oyle olmadıı
yenaa kılom
gecen hafta 92,3
bu hafta 91,6
giden 700 gr
mutlu --nam-ı dıger dolakysmomm
spor bıldırımım
210 dk ayagım sakatıı az yaptımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?