Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende yataıyım bari iffetin tekrarı başlamış onu seyrederken uyurum.
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar ben çikolatayı buldum yedim ohh söyledim kaçıyorum.

:))) yaramaz çocuklar gibi..Afiyet olsun tatlım...

Ayyyy zormuş yaaa..
Ama bravo size durabilmiş..Barış mümkün değil durmaz..

İyi geceler canım..
Yarın için koly gelsin sana..

iyi geceler..ben yeni kalktım.sabaha kadar nöbetteyim..
Çok zor uyku düzeni olmayınca gece sesiz olduğundan insanın sinirleri bozuluyor heryer sesiz sende sesiz hareket etmen lazım belli bir süreden sonra yıprtaıyor insanı allah yardımcın olsun.Kaynın daha gitmedimi zeynep abla inşallah yardımcı oluyodur bari sana.

..sen deyince hatırladım.en soon o balkon kapısı için kullnmıştı..bana ne diyor? iyiki geldim..sana yardımım dokundu diye çok mutluyum...)
kafayı sıyırmadığım için çok şükür...balkon kapısı kapanmıyordu..tamir etti.adamdaki megolomanlığa bak..
zaten aynanın karşısına geçip'benim gibi genç yakışıklı biri nasıl bırakılır?demesine bile tahammül edemiyorum..

Banu 6 sene miiiiiiiiiii?Çok büyük geçmiş olsun canım ne tedavisiydi bu ? Allah şifalar versin sana da ve tüm hastanede yatan hastalara.

Teşekkürler canım sana da geçmiş olsun.Kızın çok tatlı maşallah darısı başımıza.Eşim çok istiyor ben artık kabullendim durumu.Ben 7 yıl önce ameliyat oldum rahimden çocuk için sonra da bir ameliyat daha lazım sonra tüp şansın olabilir belki denince eşimde annemde izin vermedi istemediler 5.ameliyatı.Sizin normal yolla oldu demek Allahın mucizesi işt,Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın,hayırlı evlatlar versin.

Çok büyük geçmiş olsun.Zaten kilolar miras kalıyor o ilaçların ve tedavilerin arkasından bana da kaldı malesef.Ama umarım vercez bu kiloları...

Sağol canım inşallah dediğin gibi olur doğru kararı veririm.Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın,eşinede geçmiş olsun ayrıca sanada romatizma için.Sonda bu arada bildiğin o hastanede takılanlardan değil sürekli üstümde takılı değil yani kullanıp atıyorum ben.

Amin yenacım çok şükür acılar unutuluyor Allah daha beterinden korusun inan çapaya gitmek önünden geçmek gelmiyor içimden ama bu aralarda ordan çıkamaz olduk bir alsak şu raporuda kurtulsam ordan.

Ben bütün çocukluğum boyunca önünden geçerken kafamı çevirdim çapaya bakmadan geçtim.Ama malesef dönüp dolaşıp ine oraya düşüyor yolum.Umarım şifa bulursun sen de.Önümüzdeki hafta içi arkadaşım doktordan randevu alcak orda olcam ben de jinekolijide belki de karşılaşırız kimbilir ya da yan yana geçiştik belki de ne tuhaf :)

herkese iyi sabahlar yatmaya gidiyorum ben de yarın da öğlene kadar uyurum artık dengemi iyice şaşırdım ben :S

amin canım.sağol iyi dileklerin için.benim kullandığım çok acı vermişti.senin kullandıklarını hiç görmedim.neren ağrıyorsa canın orda..

Efsunlu,

Sen Karatay yapiyordun. Tek yonlu, protein agirlikli diyetlerin bobreklere zarar verdigini okumustum. Sen de arastir ve doktoruna danis.

Protein ketozis riski tasiyor. İnternetten bak istersen biraz.

herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
yenacım barış beyimize geçmiş olsun canım öpüyorum
efsunlu inşallah kendin için en hayırlı kararı verirsin topiğe de devam et sadece kilo değil maşallah her şeye iyi gelir burası
tebessüm çikolatayı benim sayemde yemedin demek sevindim ama 2 lokma yesen bişey olmazdı ben abartana kızıyorum 3 tane yemiş ayşe popkeki
gelelim banuya bu yanlış hatırlamıyorsam 2 . menün senin sadece hamburgeri yiyip bikaç tane de patates yesen yeterdi değilmi banucum ve de daha erken bir saatte
başka diyeceğim varmıydı unuttum valla
topiğin eli sopalısı olacam yakında ama ben yemeyin demiyorum arkadaşlar ben de her şeyden yiyorum ama ne olur abartmayalım güzeller bir de mümkünse akşam değil de gün içinde yapalım yaramazlıklarımızı lütfen

gunaydın kızlarrr

mutulucumm ben bu hafta 210 dk spor yaptımm cnm kılomlo bırlıkte onuda bıldırdımm
cok bırsey degıl ama 0 görüncee utandım yanııı muhım bışey değil cnmmm gözünden kaçmış olabılırr

alıntıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…