Bir çeşit kan hastalığı ıtp diye.
Amin canım.
Vericez inşallah sabırla.
Belkide bende bazen düşünüyorum yanımdan geçen biri hele 90 üstüyse acaba diyorum belkide konuştuğum biri diye)Bu arada çocuk için gidiyosan jinekolji değil infertiliteden randevu alın daha faydalı olur.
Dimi benim ne suçum var:::)))))))
slm kızlar hsonu sessziliği var şu anda ama gece pek bir aktifmiş maşalah.
efsunlu canım okuduğumdan beri aklımdasın.Allah şifalar versin canım çok zorlu bir süreçten geçiyorsun depresyon fln hepsi normal ama aramıza katıl ne olur.bizlerde durumu bilir dua ederiz inşallah.Allah doğru kararlar verdirsin canım.bebek için de hakkınınzda hayırlısı olsun.benim bi arkaşaşımında olmuyordu en son tüp bebek deniyeceklerdi tüpleri şişmiş.dr olmaz yapamayız demiş.diyorki tüp bebek denerken tutmayacağını düşünmüştüm hazırlamıştım kendimi ama hiç başlayamayacağımı düşünmemiştim diyor.Rabbim isterse neler olur dua etmek lazım.ben o arkadaşıma da bunu söyledim.ümit var olmak lazım ama olmazsa kendinizi üzmeyin ne olur .eşin ne kadar iyi bir insan senin yanında her yönden çok şükür.
kıskandım valla seni ben de bugün işler okadar çoktu ki anlatamam evlerinçocukların dolaplarını döktük çocuklarla onları düzenledim bulaşık çaaamaşır of of oğlanın pazartesi fenden sınavı var ona ders çalıştırdım 30 dakika lesli mi de yaptım bir kasen brokoli çorbası içine kıtır ekmek katıp yedim acıkmıştım artık çocukulara yumurta kırdım daha yeni açabildim pc yi biraz sonra akşam yemeği yapacağımyine oğluma ders çalıştırmam lazım matematiği pek sevmiyor anlamıyorum diyorda başka birşey demiyor ders çalıştırmam lazım öpüldünü-zmerhabalar yürüdüm geldim ne güzel oldu şimdi duş alıcam oturacağım kitap okumaya sora buraya bakarım öptm
Gurbetlik zor bilirim canim banada 10sene olucak birkaç ay sona
bende en buyuguyum anem 43 babam 47 yasinda bende çok isterdim ailemin yanimda olmalarini yardimdan ziyade surekli beraber olurduk yuruyuslerimi annemle yada kiz kardeslerimle yapadim offf offf
Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
ne guzel sevindim senin adina
geçmis olsun LEAH insallah haftaya 7leride gorursun
esine geçmis olsun ablacim
masallah insallah devami gelir seytanin bacagini kirdin
geçmis olsun ablacim
Masallah vuuuuuuu
haftaya 7lerdesinn insallah
Ellerine saglik ALLAH razi olsun
Tebrik ederim kizlarrrr
ahhh su kaçamaklar yokmu onlar olmasa daha kolay olucak ama saglik olsun vericez bu kilolari baska yolu yok
Afiyet olsun ama yaramasin
Tesekkur ederim canim ellerine saglik ALLAH razi olsun
Allah yardimcin olsun canim ne diyecegimi bilemedim çok uzuldum
Geçmis olsun gerçi biliyorsundur ama pekmezle zeytin yagini karistirip versen çok ise yariyor ilaç gibi gunde 3kez 1kasik faydasini gorursunuz insallah
neler yasamissin sende çook geçmis olsun sanada Rabbim dermansiz dert vermesin sIkIntili donemlerde olsa atlatmissin çok sukur kilolarinida vericeksin insalah ALLAH in izniyle
Aminnnnn
ALLAH im nasip etsin sana ve tum isteyenlere moralini yuksek tutmaya çalis kopma burdan faydasi olucaktir tekrardan ALLAH yardimcin olsun canim
masallah 32sayfaokudum bitti çok sukur
kizlar valla bu hafta sapittim iyice kendime gelmem lazim pazartesi tam gaz devam yola devam oldu olucak cumartesi pazarida kendime odul verdim tam olsun barii ama pazartesi yuruyuslerimi daha fazla yapicam olmadi leslie yapicam vee en onemlisi yedilerime dikkat edicem bayrama 75 alti olmam gerek sadece sprla yada sadece yemeden kesmeyle olmuyor bubi gerçek spor+dengeli ve saglikli beslenmek gerekiyor ozaman sonuç muhtesem oluyor
kıskandım valla seni ben de bugün işler okadar çoktu ki anlatamam evlerinçocukların dolaplarını döktük çocuklarla onları düzenledim bulaşık çaaamaşır of of oğlanın pazartesi fenden sınavı var ona ders çalıştırdım 30 dakika lesli mi de yaptım bir kasen brokoli çorbası içine kıtır ekmek katıp yedim acıkmıştım artık çocukulara yumurta kırdım daha yeni açabildim pc yi biraz sonra akşam yemeği yapacağımyine oğluma ders çalıştırmam lazım matematiği pek sevmiyor anlamıyorum diyorda başka birşey demiyor ders çalıştırmam lazım öpüldünü-z
çok çokkkk özürdilerim hemen değiştiriyorum haftalık sonucunu ama burada yayınlamayayım haftaya düzgün olarak göreceksin. kusura bakma. bildirmeyenlere de 0 yazıyom artık. arada sen de kaynamışsın.
cuma yaptın demi gulmacım ben cuma sabahtan yahut gözüme ilişenleri geceden görürsem yazıyorum. ama çok ayıp ettim doğru çünkü sen en iyi spor yapanlardansın çünkü herhafta düzenli ve istikrarlı sporunu yapıyorsun bir kez daha okusaydım sayfaları daha doğru olurdu. çok utandım.
ben hepinizden beter durumdayım sanırım. 1.77 boyum ve 103 kgyim. bundan bir ay öncesine kadar daha vahim durumdaydım. bir ayda 7,5 kg verdim. kaç kg olduğumu düşünün artıkburası süper oldu. takip edicem.
ama cnm kıskanma çünkü ben bekarım çoluk çocuk dağıtan yok iş yok anlayacağın sadece çalışıyorum o kadar yaniii o yüzden Allahım sizlere kolaylık versin gülümkıskandım valla seni ben de bugün işler okadar çoktu ki anlatamam evlerinçocukların dolaplarını döktük çocuklarla onları düzenledim bulaşık çaaamaşır of of oğlanın pazartesi fenden sınavı var ona ders çalıştırdım 30 dakika lesli mi de yaptım bir kasen brokoli çorbası içine kıtır ekmek katıp yedim acıkmıştım artık çocukulara yumurta kırdım daha yeni açabildim pc yi biraz sonra akşam yemeği yapacağımyine oğluma ders çalıştırmam lazım matematiği pek sevmiyor anlamıyorum diyorda başka birşey demiyor ders çalıştırmam lazım öpüldünü-z
ben hepinizden beter durumdayım sanırım. 1.77 boyum ve 103 kgyim. bundan bir ay öncesine kadar daha vahim durumdaydım. bir ayda 7,5 kg verdim. kaç kg olduğumu düşünün artıkburası süper oldu. takip edicem.
arkadaslarrrr bugun coooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum sevıncımı sızınle paylasmak ıstıyorum ılk once dıyetısyenımden baslayayım 88 cıktım tartıda ama onun tartısı benımkınden 1 kılo eksık tartıyor olsun yınede ve bu ay 4 kılo vermısım kacamaklarıma ragmen ve hepsınıde yagdan vermısım acaba l carnıtının etkısımı bılemıyorum ama bıraktım sadece 1 hafta kullandım kılo veremedım bende bıraktım 100 gr da ayrıca kas yapmısım neyse dr um yıne programa cıkarayım senı dedı bende 60 olayım ondan sonra dedım oda 75 ol cıkartacagım dedı
gelelım asıl meseleye bugun cok sevınclıyım evanstan gıyınıyordum genelde ve ılk basladıgımda 54-yanı 26- bedenle baslamıstım bugun tekrar gıttım uzun zamandır bısı almıyordum ordan kendıme neyse bugun 50 beden mont gıydım buyuk 48 buyuk 46 denedım guzel 44 ude gıyeyım dedım tam bana goreydı ınanamadım tabı kalıpları dıgerlerıne gore buyuk evansın ama 44 un ıçıne gırebıldım 16 bedene dusmusum 26 dan benım ıçın bır mucıze buuuuu mesela benım boyum kısa oldugu ıçın daha kılolu duruyorum lcw dekı en buyuklerı olmuyordu sımdı artık oluyor cooooook mutluyum ya bunu kımse anlayamaz arkadaslarımdan ancak sız anlarsınız benı cunku onlar ıçın bu normal bısı lc den gıyınmek ama benım ıçın bı donum noktası coook mutlu oldum bugun daha kucugu varmı dıye sormak cok hos bısımıs
sinir olunmayacak gibi değil hani ,o ne öyle ,peki sen onlara gittiğinde yapıyor musun? ben olsam fellik fellik gezer bulur gözlerine de kakardım ,böyle konularda çok fenayımdır, bana bulaşmasın hele kaynanam ....anlatınca zor gibi ama zor değil
soğol canım
ammada megolomanmış
allah kolaylık versin canım
umarım sağlık sorunlarının üstesinden gelirsin birde bebişin olur allahtan ümit kesilmez beenim anneme asla çocuğun olmaz demiş dr. lar ama 4 çocuk doğurmuş
başlasam duramıyacaktım ondan yemedim birde gece saat 12falandı sanırım
evet ya sinir oluyorum
eltime bayram günü cam sildirdi valla bak çocuklar ellemiş şurayı sil dedi oturdu karşıdada olmadı ha şurası gibi direktiflerle
evi topladımiyice ma bulur bir kusur
yoldalar geliyorlar ben kaçtım
neden uyandıki sağlığı yerinde dimi
bence senin hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç suçun yok valla bak :)))Bir çeşit kan hastalığı ıtp diye.
Amin canım.
Vericez inşallah sabırla.
Belkide bende bazen düşünüyorum yanımdan geçen biri hele 90 üstüyse acaba diyorum belkide konuştuğum biri diye)Bu arada çocuk için gidiyosan jinekolji değil infertiliteden randevu alın daha faydalı olur.
Dimi benim ne suçum var:::)))))))
arkadaslarrrr bugun coooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum sevıncımı sızınle paylasmak ıstıyorum ılk once dıyetısyenımden baslayayım 88 cıktım tartıda ama onun tartısı benımkınden 1 kılo eksık tartıyor olsun yınede ve bu ay 4 kılo vermısım kacamaklarıma ragmen ve hepsınıde yagdan vermısım acaba l carnıtının etkısımı bılemıyorum ama bıraktım sadece 1 hafta kullandım kılo veremedım bende bıraktım 100 gr da ayrıca kas yapmısım neyse dr um yıne programa cıkarayım senı dedı bende 60 olayım ondan sonra dedım oda 75 ol cıkartacagım dedı
gelelım asıl meseleye bugun cok sevınclıyım evanstan gıyınıyordum genelde ve ılk basladıgımda 54-yanı 26- bedenle baslamıstım bugun tekrar gıttım uzun zamandır bısı almıyordum ordan kendıme neyse bugun 50 beden mont gıydım buyuk 48 buyuk 46 denedım guzel 44 ude gıyeyım dedım tam bana goreydı ınanamadım tabı kalıpları dıgerlerıne gore buyuk evansın ama 44 un ıçıne gırebıldım 16 bedene dusmusum 26 dan benım ıçın bır mucıze buuuuu mesela benım boyum kısa oldugu ıçın daha kılolu duruyorum lcw dekı en buyuklerı olmuyordu sımdı artık oluyor cooooook mutluyum ya bunu kımse anlayamaz arkadaslarımdan ancak sız anlarsınız benı cunku onlar ıçın bu normal bısı lc den gıyınmek ama benım ıçın bı donum noktası coook mutlu oldum bugun daha kucugu varmı dıye sormak cok hos bısımıs
istanbul bahçelievler demi oturuyor annen ...ben oraları iyi bilirim orda doğdum büyüdüm daha 4 yıl oldu taşınalı ..komşuymuşuz falan....Kızlar ben bu gün annemlere gidiyorum Bahçelievlere orda kardeşimin pc çalışıyorsa girerim giremezsem de bir kaç gün orda olurum herhalde.Hepiniz kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın,tam hastalık mevsimi dikkat edin Allaha emanet olun.Öpüyorum hepinizi.
Banuuu hafta içi büyük ihtimal çapada karşılaşırız resminden tanırsam sana selam veririm valla
İnşallah canım bir versem bende bu hafta sonunu relaks ilan ettim kendime ama çok abartmadan.Gurbetlik zor bilirim canim banada 10sene olucak birkaç ay sona
bende en buyuguyum anem 43 babam 47 yasinda bende çok isterdim ailemin yanimda olmalarini yardimdan ziyade surekli beraber olurduk yuruyuslerimi annemle yada kiz kardeslerimle yapadim offf offf
Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
ne guzel sevindim senin adina
geçmis olsun LEAH insallah haftaya 7leride gorursun
esine geçmis olsun ablacim
masallah insallah devami gelir seytanin bacagini kirdin
geçmis olsun ablacim
Masallah vuuuuuuu
haftaya 7lerdesinn insallah
Ellerine saglik ALLAH razi olsun
Tebrik ederim kizlarrrr
ahhh su kaçamaklar yokmu onlar olmasa daha kolay olucak ama saglik olsun vericez bu kilolari baska yolu yok
Afiyet olsun ama yaramasin
Tesekkur ederim canim ellerine saglik ALLAH razi olsun
Allah yardimcin olsun canim ne diyecegimi bilemedim çok uzuldum
Geçmis olsun gerçi biliyorsundur ama pekmezle zeytin yagini karistirip versen çok ise yariyor ilaç gibi gunde 3kez 1kasik faydasini gorursunuz insallah
neler yasamissin sende çook geçmis olsun sanada Rabbim dermansiz dert vermesin sIkIntili donemlerde olsa atlatmissin çok sukur kilolarinida vericeksin insalah ALLAH in izniyle
Aminnnnn
ALLAH im nasip etsin sana ve tum isteyenlere moralini yuksek tutmaya çalis kopma burdan faydasi olucaktir tekrardan ALLAH yardimcin olsun canim
masallah 32sayfaokudum bitti çok sukur
kizlar valla bu hafta sapittim iyice kendime gelmem lazim pazartesi tam gaz devam yola devam oldu olucak cumartesi pazarida kendime odul verdim tam olsun barii ama pazartesi yuruyuslerimi daha fazla yapicam olmadi leslie yapicam vee en onemlisi yedilerime dikkat edicem bayrama 75 alti olmam gerek sadece sprla yada sadece yemeden kesmeyle olmuyor bubi gerçek spor+dengeli ve saglikli beslenmek gerekiyor ozaman sonuç muhtesem oluyor
Ohh ne güzel yapmışsın.merhabalar yürüdüm geldim ne güzel oldu şimdi duş alıcam oturacağım kitap okumaya sora buraya bakarım öptm
Ben iki tane isterim olsa.::))Maşallah canım annene hiç çocuğu olmaz denen biri 4 çocuk doğuruyor,demek doktorların her dediğine de inanmamak lazım :))) darısı başımıza dimi banu :) ama bana tek çocuk yeter 4 olmasın :)))
Keşke bizim hangi gün gidecemiz belli değil telle haber vericekler kız görürsen selam vermekle kalma gelll.Canım arkadaşım hocasından randevu alcak sanırım o yönlendirir infertiliteye.Daha yolun en başındayım ben anlayacağın :)) belki dediğin gibi karşılaşırız :)))
Herşeye hazırlıklı olmak lazım ben ilk zamanlar çok ağlıyodum olmadından şimdi artık alıştım bazen rahat bile geliyor ama olsa dünyanın en mutlusu olurum çnkü ben birde çok severim çocukları Allahtan yiğenler varda sevgiyi tadıyorum.Evet aynen her şeyin hayırlısı,üzülmem diye düşünüyorum çünkü ben yıllarca olmayacak fikrine zaten kendimi alıştırdığım için ve çocuk bakma konusunda çokta hevesli olmadığım için sanırım yıkılmam :) hayırlısı olsun ne diyim.
Keşkeee karşılaşsak.Birgün bahçelidede görüşebiliriz 10 yıl orda oturdum 10 yıoldan annemler ben evlendikten sonra oturdular neresindensin bahçelinin.Kızlar ben bu gün annemlere gidiyorum Bahçelievlere orda kardeşimin pc çalışıyorsa girerim giremezsem de bir kaç gün orda olurum herhalde.Hepiniz kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın,tam hastalık mevsimi dikkat edin Allaha emanet olun.Öpüyorum hepinizi.
Banuuu hafta içi büyük ihtimal çapada karşılaşırız resminden tanırsam sana selam veririm valla
Ne mutlu bişey gerçekten bende ykm den bluz aldım 48 beden 52 giydim çok büyük geldi ne sevindim seni çok iyi anlıyorum.arkadaslarrrr bugun coooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum sevıncımı sızınle paylasmak ıstıyorum ılk once dıyetısyenımden baslayayım 88 cıktım tartıda ama onun tartısı benımkınden 1 kılo eksık tartıyor olsun yınede ve bu ay 4 kılo vermısım kacamaklarıma ragmen ve hepsınıde yagdan vermısım acaba l carnıtının etkısımı bılemıyorum ama bıraktım sadece 1 hafta kullandım kılo veremedım bende bıraktım 100 gr da ayrıca kas yapmısım neyse dr um yıne programa cıkarayım senı dedı bende 60 olayım ondan sonra dedım oda 75 ol cıkartacagım dedı
:::::::::::::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))sinir olunmayacak gibi değil hani ,o ne öyle ,peki sen onlara gittiğinde yapıyor musun? ben olsam fellik fellik gezer bulur gözlerine de kakardım ,böyle konularda çok fenayımdır, bana bulaşmasın hele kaynanam ....
allaha şükür sağlığı yerinde canım ama mızmız işte ,sanırım diş çıkaracağız huysuz bu ara....
bence senin hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç suçun yok valla bak :)))
Gelelim bugün lüplettiklerime.
Sabah
1/2 dilim ekmek biraz peynir çay.
Öğlen
2.5 lahmacun.
Ara
1 tane ufak kurabiyecik.
Akşam
yemiycem biraz meyva yeterli olur diye düşünüyorum en azından öğlenki lahmacun çıkar.
Bugün ayşeyle piknik yaptık ev pikniği halının üstüne yaydık örtüler plastik tabaklar perdeyide açtık çocuk piknik diye deliriyodu benimde aklma bu fikir geldi onunda pek hoşuna gitti bu arada 2.5 lahmacunu anlamadan yutmuşum:)
Valla belkide tanıyoruz birbirimize istanbul evlerinde oturduk canım sen neresinde oturdun saferan ya valla biz bir gün buluşalım hep diyorum olmuyor belkide aynı binadan çıkıcaz ne komik olur valla öylede olursa::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))banuu bahçelievlerdedemi oturdun ordanda komşu çıkıcaz heee....neresindeee...
ben şimdi söylesem gülersin..hani şimdi gökkuşağı koleji olan binanın solunda bi bina vardır bahçeli levent pastanesi yanı işte ben o binada doğdum büyüdüm o zaman lar ist. evlerinin olduğu yer efesin çam ağaçlarıyla dolu bahçesiydi biz orda oynar piknik yapardık sonra onun çarprazına taşındık köşkler sok.... evimiz otokar fabrikasının duvarına bakardı...orası da nihayet yıkılmış...evlenene kadarda ordaydım evlenincede mehtap pastanesinin bi sokak altında oturdum..şimdide burdayım..sen arterium damısın burger oraya açıldı ya..ondan şeyettim...Valla belkide tanıyoruz birbirimize istanbul evlerinde oturduk canım sen neresinde oturdun saferan ya valla biz bir gün buluşalım hep diyorum olmuyor belkide aynı binadan çıkıcaz ne komik olur valla öylede olursa::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Çok geçmiş olsun canım..Umarım bundan sonra her şey yolunda gider...Tatlım ara ara okudum hep hem burayı hem karatayı çoğu zaman sayfanın sonunda yazarım dedim ama bir kez haftalar önce de söylemiştim hayata ve her şeye karşı bir isteksizlik var bende ne oldu ben de bilmiyorum.Aslında biliyorum da sanırım kendime bile itiraf edemiyorum(( Aylardır bir doktor hikayem vardı.Ben ilk kendimi tanıtırken anlattım diye hatırlıyorum 4 ameliyat geçirdiğimi filan.2004 yılında 2 ameliyat geçirdim birinde böbreğim alındı ve o saatten sonra küçük tuvaletime tak (bir nevi sonda) ile çıkmaya başladım.Ve bu yüzden hemen hemen ayda bir kez idrar olu enfeksiyonu kapıyorum ve çok acı çekiyorum.Ağrı kesici ve antibiyotikte fayda etmiyordu artık bana çünkü bir çoğuna bağışıklık oluşmuş.Ben de çapaya gittim tekrar kös kös bu illetten kurtulabilir miyim diye normale döner miyim vs.Aylardır testler vs vs uğraştık sonunda bütün tahlillerle hocanın karşısına çıktığımızda bana bir ameliyat (sistoskopi) yapılacağını ordan daha detaylı bakılacağını idrar yollarına gerekirse de müdehale yapılacağını söyledi.Ama dedi şimdi sondasız kendin çıkamıyorsun ya idrarına o müdehale sonucunda tamamen tutmayabilirsin de idrarını Bu da sosyal hayatını çok etkiler hatta neredeyse bitirir bunları düşün taşın karar senin dedi.1 kasıma gün verildi bana ve ben hala düşünüyorum tek böbreğim var onu korumam lazım bu sonda ile yaşarsam hayatta mümkün değil ameliyatı olmalımıyım yoksa idrarımı tutumazsam kötü olursa naparım evden bir daha hayatta çıkmam bu da sonum olur.Öyle zor bir karar ki hala bilmiyorum cevabını ve cidden depresyona girdim.Bunun üzerine bir de çocuk olur mu olmaz mı artık baktıralım diyoruz (çapada çalışan bir arkadaşım var o yardım ediyor sağolsun o avrken yaptıralım istiyoruz her şeyi) Yani çok zorlu bir hayat sapağındayım,sizler belki benden daha güçlüsünüz bilemiyorum.Burda görüyorum hepiniz dertlerinizi paylaşıyorsunuz yazıyorsunuz.Ben bunları belki de sadece beni anlamanız için yazıyorum.Dediğim gibi Allah hiç birimize dermansız dert vermesin çok zor çok ...
Umarım buluşmaya gelicem ben de Allahtan her hangi bir mani çıkmazsa orda olurum,gelemezsem de inşallah çok eğlenirsiniz.Takip edicem yeri ve zamanı,sağol mutlu.Ayrıca yena takım kaptanı diye bildiğimden sordum başka bir şeyden değil yanlış anlaşılmasın.
Öksürmeye başladı bugün.
doktora götürücektim eşim götürme dedi..
Bugün sürekli onunla ilgilendim. mandalina suyu, adaçayı, ıhlamur.. uyudu ama takipteyim şu an için öksürüğü kesildi gibi..
Rahat uyusunda tek derdim o şimdilik...
Büyük badire atlatmışsın canım.Allah bir daha göstermesin inşallah...Menü yedim valla üstüne gene çiğ köfte aldık ama bu sefer onu yemedim şükürki ama dolapta beni çağırıyor sankimmm:)
Ben ıtp diye bir kan hastalığı geçirdim kanamam durmuyordu ağız burun deri altı kanamalar oluyodu zaten kilolarıda o zaman aldım kortizon verdiler 2 saatte bir yoksa harbi çıtırdım gerçekten kimseler inanmasada:)daha sonra ameliyat oldum şükür iyileştim şimdide vücudd bir antikor üretmiş sulu plan kan şimdi pıhtılaşmış şimdide sulansın diye ilaç alıyorum ama çok şükür iyiyim ama bıraktığı tek kötülük kilo ve çok çabuk hastalanmam bünyeyi zayıflatmış.
Nerelerdesin canım arkadaşım.Çok özledim seni.Msn den yazdım ama görmedin galiba...Bizi daha fazla sensiz bırakma lütfen...yenacığım geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda düzelir.ama havanın etkisi galiba.evin içi dışarıdan soğuk.ben öksürük için bir yemek kaşığı bala yarım limon sıkıp verirdim oğluma.etkisini gördüm.ama alerji kaynaklı olunca,tedavi gerek
Esunlu en iyi kararı kendin vereceğine eminim.ben mesane ameliyatı sonrası bir aykadar sonda kullanmıştım..hatırlamak bile istemiyorum.
ama tıp sürekli gelişiyor.öyle ki bazı imkansız denen olaylarda bile yeni tedavi yöntemleri gelişiyor.
kızlar bugün eşimin hasta bezini gönderen şirkete ptt.par yatırmak için çarşıya gittim.miting vardı şehitler için.hem ağladım hem bağırdım.sonra meydanda lokma dağıtıldı.sıraya girdim.o kadar sıcaktı ki..sonucu anlamışsınızdır....
bende diğer kuyruğa girdim..eşim için aldım..
Çok sevindim canım.EKG temizse artık daha rahat hissedersin kendini şimdi...aman banucum aman dikkat et ben tansiyonum yükseldiğinde acile giderken bir başladım korkmaya sonrada engel olamadım kendime ,tansiyonum düşmedikçe korkularım arttı çok yıprattım kendimi imdi toparlanamıyorum...ekg çekildi temiz çıktı çok şükür ..inş çabuk atlatırsın canım...
Banu14545iefsunlu,tebessüm77,derin hepinize iyi geceler..
Beyzusum nerde?::
İYi geceler canım bende uyuyayım artık..
Sabah kızın dersanesi için erkenden kalkmak zorundayım ve hala ayaktayım...
ama niye uyumuyorum oğlan için uyumuyorum iyiki varsınız sohbet ediyoruz...
BEYZUŞŞŞ niye yok bilmiyorum haftasonu kaçamağı yapıyor sanırım...:))
beyzuuuş duyuyorsan 3 kere tık de..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?