Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bal limonu duymamıştım ama benimkız içermi acaba nane molada kendisi

Teşekkür ederim canım..
bal ve limonu yapıyorum bende, kızımda bayağı etkili ama oğlana korkuyorum veremiyorum..

haklısın canım.aleji testi yapılmıştı değilmi?iğne vuruluyormu?.ben artık çok unutkan oldum.bazı şeyleri hatırlamıyorum.hani diyoruz ya..söz konusu vatan olunca gerisi teferruat diye..anneler içinde söz konusu çocuk olunca gerisi teferruat..

Tebessüm,
banada söylemişti diyetisyen hamburger,lahmacun hatta mantı bile yiyebilirsin ama o gün et ekmek öğününden sayarsın demişti..
Tabii hamburger mayonezsiz olacak..:))

tabi mayonezsiz
banada diyetisyen değişim listesi vermişti ordan baktım
kısırda mesala 2 kaşığı 1 dilim ekmek 1 kaşık yağ yerine geçiyor
yarım pide yenilebilirr
1lahmacun yenilebilir
pizza çok beter ama sadece küçüğün 1/4 ü sanırım yenilebilir onunlada doyulmazya

İnşallah hayatım alırsınız ve sonuç hayırlı olur...
Bir ay sonramı alıyordun.?
İnşallah 1 ay sonra alırız genetik tahlil istediler eşimden bakalım sonuçlar ne zaman çıkıcak ona bağlı artık hayırlısı diyorum.
Valla yedim bir tane patates kalmayıncaya kadar hemde:)Off ne açmak hemde millet ayda bir içip kilo alıyor ben gene 2 saatte bir o dönem yediklerimi yazsam bir öğünde inanamazsınız korkunçtu Allahım korusun herkesi o ilaçtan.
İnşallah derincim çabuk geçer kendini yıpratıyorsun etrafındakileride mahvediyosun iki gündür eşim eve geliyor dışarı çıkıyoruz zaten yoruluyor allahtan sesini çıkarmıyor.Bende eko efor testleri kan tahlilleri hepsini yaptırdım daha iki ay önce doktor bravo gelmişsiniz diyor bilse korkudan ataklardan geliyorum şükür benimkilerde temiz sadece tansiyona bağlı ufak bişey çıktı oda doktor çok normak korkulcak bişey değil sakın kendine dert etme dedi.

Son düzenleme:
Derinciğim bu aralar biraz düzeldin gibi.ilaçların etkisini göstermeye başlamış.hayrıdır sabah 5.5 ta seni int.görüyorum?

Valla benimki mayonezliydi üstüne patatesi yerkende mayonezle yedim şimdi bir hafta erit bunu dimi off napıyım yaa yedim artık olmuşa ölmüşe çare yokmuş bari mutlu oluyumda yağ olmasın dimi:)

KAn tahlili positif fakat neye alerjisi olduğu henüz bilinmiyor..
5-6 yaş öncesi çocuklarda deri testi çok zor yapılırmış..bizde yoğun şikayetimiz olmadığından istemedik çocuğa işkence yapmayı..
Böyle işte...

Banu14545iefsunlu,tebessüm77,derin hepinize iyi geceler..

Beyzusum nerde?::
İyi geceler zeynep abla.
ERvam,semiran sizleride yeni gördüm..kendimi birden taverna şarkıcısı gibi gördüm..........
::))))))))))))))))
Doğru kuzenin çocuğunada o yaşlarda yapmadılar ama yazdığım gibi o doktorun tedavisi çok iyi geldi zaten dediği şeyler zararlı gıdalar çocuk onları kesti birde onda sütü ve yumurtada yasaklanmıştı şimdi maşallah çocuk düzeldi.

ben kızıma geçen kış yaptırdımkoldan testi
kan bizdede pozitif çıkmıştı çok zor değil problem yaşamadık
ama birşey çıkmadı alerji dr.u çabuk hastalana çocuklar için allerji ilacı iyi gelir ama dozunu azaltalım dedi kışın hep içtik
hastalanınca zor toparlıyor çünkü

Banu14545iefsunlu,tebessüm77,derin hepinize iyi geceler..

Beyzusum nerde?::

İYi geceler canım bende uyuyayım artık..

Sabah kızın dersanesi için erkenden kalkmak zorundayım ve hala ayaktayım...
ama niye uyumuyorum oğlan için uyumuyorum iyiki varsınız sohbet ediyoruz...

BEYZUŞŞŞ niye yok bilmiyorum haftasonu kaçamağı yapıyor sanırım...:))
beyzuuuş duyuyorsan 3 kere tık de..:)))

Benim canım çok tatlı istiyor ama evde hiç yok yaaa napsam acaba yatsammı yada evimi kurcalasam derken buldum çantamda bebek tebrinden kalma bir çikolata var onu yiyim oleyy olan oldu zaten bu gece dimi.

anladım canım..o vakte kadar hep tetikte olacaksınız..başka yolu yok.ama sen ideal bi annesin.sana hayranım..aynı zamanda çok güzel birr hafızan var..her katılanı,çıkanı birbir hatırladığın gibi tüm özelleklerinede vakıfsın.çok büyük bir özelllik..
güleceksiniz ama iki gündür evde tornavida setini arıyorum.ikeadan askılı baharatlık almıştım.vidalarını takacağım.hala bulamadım.malzeme kutusunda yok.
az uyuduğumdan hormonlarım çalışmıyormuş..dr.ondan olabilir diyor..
ama izmirde oluşun şans bence..oğluma sadece 9 eylül üniv.romatoloji tanı koyabilmişti.o kadar zaman boşuna burusella tedavisi görmüştü.

Naaptılar koldan.? uzunmu sürdü.?

Barış'ın takibi doğduğundan beri hep Ege üniversitesinde yapılıyor bilmiyorumki yoğun bir şekilde tekrarlarsa söyleyeyim ben..

İyi geceler yenacım inşallah barışda biran önce iyileşir annelik ne tuhaf bir duygu uykusuzluk yorgunluk olsada onlar hastayken uyku gelmiyor.

iyi geceler..ben yeni kalktım.sabaha kadar nöbetteyim..

Bende yataıyım bari iffetin tekrarı başlamış onu seyrederken uyurum.
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar ben çikolatayı buldum yedim ohh söyledim kaçıyorum.

Son düzenleme:
Naaptılar koldan.? uzunmu sürdü.?

Barış'ın takibi doğduğundan beri hep Ege üniversitesinde yapılıyor bilmiyorumki yoğun bir şekilde tekrarlarsa söyleyeyim ben..

koluna önce çeşitli sıvılar damlattılar içinde allerjanlar olan
sonra o damlalara deldilerkıl gibi biriğne ile kalemin içinde şeker hastalarının parmağını delen gibi bir şey ama kan çıkmadı azıcık sonra 20 dakka bekledik
kolda kabaran noktaya alarjisi var oluyor

Bende sana hayranım nasıl bu gücü ve sabrı bulabiliyorsun diye..

Bence senin tornavidanı bulamamanın sebebi kaynındır.:))
Senin yükün sana yetiyor birde onun ekstra yükü,hizmeti derken üzerine grip olman iyice güçsüzleştirdi seni...

sevgilerimi yolluyorum sana..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…