yenacığım geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda düzelir.ama havanın etkisi galiba.evin içi dışarıdan soğuk.ben öksürük için bir yemek kaşığı bala yarım limon sıkıp verirdim oğluma.etkisini gördüm.ama alerji kaynaklı olunca,tedavi gerek
Esunlu en iyi kararı kendin vereceğine eminim.ben mesane ameliyatı sonrası bir aykadar sonda kullanmıştım..hatırlamak bile istemiyorum.
ama tıp sürekli gelişiyor.öyle ki bazı imkansız denen olaylarda bile yeni tedavi yöntemleri gelişiyor.
kızlar bugün eşimin hasta bezini gönderen şirkete ptt.par yatırmak için çarşıya gittim.miting vardı şehitler için.hem ağladım hem bağırdım.sonra meydanda lokma dağıtıldı.sıraya girdim.o kadar sıcaktı ki..sonucu anlamışsınızdır....
bende diğer kuyruğa girdim..eşim için aldım..
Teşekkür ederim canım..
bal ve limonu yapıyorum bende, kızımda bayağı etkili ama oğlana korkuyorum veremiyorum..
Tebessüm,
banada söylemişti diyetisyen hamburger,lahmacun hatta mantı bile yiyebilirsin ama o gün et ekmek öğününden sayarsın demişti..
Tabii hamburger mayonezsiz olacak..:))
İnşallah 1 ay sonra alırız genetik tahlil istediler eşimden bakalım sonuçlar ne zaman çıkıcak ona bağlı artık hayırlısı diyorum.İnşallah hayatım alırsınız ve sonuç hayırlı olur...
Bir ay sonramı alıyordun.?
Valla yedim bir tane patates kalmayıncaya kadar hemde:)Off ne açmak hemde millet ayda bir içip kilo alıyor ben gene 2 saatte bir o dönem yediklerimi yazsam bir öğünde inanamazsınız korkunçtu Allahım korusun herkesi o ilaçtan.ne menümü yedinnnnn
bak diyetlerde küçükbir hamburger yiyebilirsin küçük hamburger 2 et 2dilim ekmek yerine geçer ama patates vs girince işin içine birde gece 22 offff
neler atlatmışşın geçmiş olsunbirdahada olmasın
eşimde bir ara kortizon kullandı kilo almıyım diye aç kalkıyordu sürekli açımmm derdi
kortizon iştah açıyor
İnşallah derincim çabuk geçer kendini yıpratıyorsun etrafındakileride mahvediyosun iki gündür eşim eve geliyor dışarı çıkıyoruz zaten yoruluyor allahtan sesini çıkarmıyor.Bende eko efor testleri kan tahlilleri hepsini yaptırdım daha iki ay önce doktor bravo gelmişsiniz diyor bilse korkudan ataklardan geliyorum şükür benimkilerde temiz sadece tansiyona bağlı ufak bişey çıktı oda doktor çok normak korkulcak bişey değil sakın kendine dert etme dedi.aman banucum aman dikkat et ben tansiyonum yükseldiğinde acile giderken bir başladım korkmaya sonrada engel olamadım kendime ,tansiyonum düşmedikçe korkularım arttı çok yıprattım kendimi imdi toparlanamıyorum...ekg çekildi temiz çıktı çok şükür ..inş çabuk atlatırsın canım...
haklısın canım.aleji testi yapılmıştı değilmi?iğne vuruluyormu?.ben artık çok unutkan oldum.bazı şeyleri hatırlamıyorum.hani diyoruz ya..söz konusu vatan olunca gerisi teferruat diye..anneler içinde söz konusu çocuk olunca gerisi teferruat..
İyi geceler zeynep abla.Banu14545iefsunlu,tebessüm77,derin hepinize iyi geceler..
Beyzusum nerde?::
::))))))))))))))))ERvam,semiran sizleride yeni gördüm..kendimi birden taverna şarkıcısı gibi gördüm..........
Doğru kuzenin çocuğunada o yaşlarda yapmadılar ama yazdığım gibi o doktorun tedavisi çok iyi geldi zaten dediği şeyler zararlı gıdalar çocuk onları kesti birde onda sütü ve yumurtada yasaklanmıştı şimdi maşallah çocuk düzeldi.KAn tahlili positif fakat neye alerjisi olduğu henüz bilinmiyor..
5-6 yaş öncesi çocuklarda deri testi çok zor yapılırmış..bizde yoğun şikayetimiz olmadığından istemedik çocuğa işkence yapmayı..
Böyle işte...
KAn tahlili positif fakat neye alerjisi olduğu henüz bilinmiyor..
5-6 yaş öncesi çocuklarda deri testi çok zor yapılırmış..bizde yoğun şikayetimiz olmadığından istemedik çocuğa işkence yapmayı..
Böyle işte...
Banu14545iefsunlu,tebessüm77,derin hepinize iyi geceler..
Beyzusum nerde?::
KAn tahlili positif fakat neye alerjisi olduğu henüz bilinmiyor..
Böyle işte...
ben kızıma geçen kış yaptırdımkoldan testi
kan bizdede pozitif çıkmıştı çok zor değil problem yaşamadık
ama birşey çıkmadı alerji dr.u çabuk hastalana çocuklar için allerji ilacı iyi gelir ama dozunu azaltalım dedi kışın hep içtik
hastalanınca zor toparlıyor çünkü
İyi geceler yenacım inşallah barışda biran önce iyileşir annelik ne tuhaf bir duygu uykusuzluk yorgunluk olsada onlar hastayken uyku gelmiyor.İYi geceler canım bende uyuyayım artık..
Sabah kızın dersanesi için erkenden kalkmak zorundayım ve hala ayaktayım...
ama niye uyumuyorum oğlan için uyumuyorum iyiki varsınız sohbet ediyoruz...
BEYZUŞŞŞ niye yok bilmiyorum haftasonu kaçamağı yapıyor sanırım...:))
beyzuuuş duyuyorsan 3 kere tık de..:)))
İYi geceler canım bende uyuyayım artık..
Sabah kızın dersanesi için erkenden kalkmak zorundayım ve hala ayaktayım...
ama niye uyumuyorum oğlan için uyumuyorum iyiki varsınız sohbet ediyoruz...
BEYZUŞŞŞ niye yok bilmiyorum haftasonu kaçamağı yapıyor sanırım...:))
beyzuuuş duyuyorsan 3 kere tık de..:)))
Naaptılar koldan.? uzunmu sürdü.?
Barış'ın takibi doğduğundan beri hep Ege üniversitesinde yapılıyor bilmiyorumki yoğun bir şekilde tekrarlarsa söyleyeyim ben..
anladım canım..o vakte kadar hep tetikte olacaksınız..başka yolu yok.ama sen ideal bi annesin.sana hayranım..aynı zamanda çok güzel birr hafızan var..her katılanı,çıkanı birbir hatırladığın gibi tüm özelleklerinede vakıfsın.çok büyük bir özelllik..
güleceksiniz ama iki gündür evde tornavida setini arıyorum.ikeadan askılı baharatlık almıştım.vidalarını takacağım.hala bulamadım.malzeme kutusunda yok.
az uyuduğumdan hormonlarım çalışmıyormuş..dr.ondan olabilir diyor..
ama izmirde oluşun şans bence..oğluma sadece 9 eylül üniv.romatoloji tanı koyabilmişti.o kadar zaman boşuna burusella tedavisi görmüştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?