Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ablacım sen de yazmışın beni çözmüşsün gerçekten aslında hiç eli sopalı bir tip değilimdir aksine yüzüm çok yumuşaktır hayır demeyi yeni yeni öğreniyorum bazen bana zararı da dokunsa başaramıyorum da hayır demeyi
çok abartınca kaçamakları arkadaşlar gerçekten çok üzülüyorum o nedenle biraz sert çıkıyo olabilirim
kıyamam ama aslında uyarmazsam kıymış oluyorum gibi geliyor bana herşeyden yiyin ama ne olur az yiyin kaçırdığınız zaman dengeleyin yürüyün noluuuuuuuuuuur

canım hakedene hakettiği muamele yapacağım artık hehe

beyzacım motivasyon işim kafada tamam da pratikte azcık tekliyor malesef ama daha iyi durumdayım halledecem sen ne durumdasın toparladınmı

Yasafat ne güzel bişey..
Çok sevindim inan...
Emeğinin karşılığını alıyorsun...

Ben baştan beri diyorum abla değilsin sen diye ama kimse beni takmıyor tabiii..
Çıııtıııır BEYZUUUŞŞ..:)

YENACIĞIM;

Merhaba canım;nasılsın...Kuzucuk nasıl oldu....

İyi canım çok şükür öksürüğü yok denecek kadar azaldı..

Merhaba Mutlu;

Haklısın fikir veren olursa çok iyi olur....

Yıllarca Bakırköy de çalıştım.Son 10 yıldır pek gitmemiştim.Geçen gün ilaçlarımı yazdırmaya gittim.Her yer o kadar değişmiş ki;şaşırdım...

Bu nedenle benim pek fikrim yok açıkçası..

Şimdi aklıma geldi.Florya da Belediyenin tesisleri var.Hem temiz hem nezih ve çok uygun fiatlı;ancak ulaşım bazı arkadaşlara uymaz belki...

ben de bugün kayınvalidemdeydim azcık sarma ve irmik helvası yedim ama gerçekten abrtmadım yine de pişmanım hafta içi dere tepe yürürüm artık bana da vurun siz en iyisi o sopayı

UTANIYORUUUUMMMMM....Çok teşekkürler canım benim...Ne demek takmamak ayol;seni takmaz olurmuyuz.....

Barış'a sevindim...Maaşallah diyeyim de hemen daha iyi olsun....

ben de bugün kayınvalidemdeydim azcık sarma ve irmik helvası yedim ama gerçekten abrtmadım yine de pişmanım hafta içi dere tepe yürürüm artık bana da vurun siz en iyisi o sopayı

Bu aralar gerek sanalda gerekte reelde sürekli birileri sarma yiyor sarma muhabbeti geçiyor..
nefis yani bendekide ..

yasafat tebrikler canım ne mutlu sana ne güzel bir duygu değilmi devamı gelsin inşallah tvden önce biz bi görelim ama seni

Bu aralar gerek sanalda gerekte reelde sürekli birileri sarma yiyor sarma muhabbeti geçiyor..
nefis yani bendekide ..

ben de uzun süredir yamamıştım çoluk çocuk da bayram etti valla ben tembelim zaten bu konuda bide diyet işi girince dolma sarma hayal oldu bebelere
kayınvalidem eşime de yolladı tabii gel buyur canım

yena benim jeton yeni düştü sen önceki mesajı okuma
zaten güzel değildi ya ben de yediğime pişmanım zati

İyi akşamlar canım...İyiyim.Sen nasılsın.....

Bildiğim kadar buluşma var;ama yer belli değil sanırım...

Görüşeceğimiz için seviniyorum...
Bendeeeeee.
Aslında 29 ekimde heryer çok kalabalık olucak keşke öteki hafta olsa bakırköyde yeşil cafe vardı bir zamanlar güzeldi şimdi tabi hala ordamı ortamı güzelmi bilmiyorum başkada bakırköyde sakin oturulcak yer nertesi bilemiyorum.
Sakın ha....Tut kendini yeme canım....

Kendi adıma konuşayım;bu kiloları tatlılar sayesinde edindim....

Bak tutmam Asu'nun elini valla...

YENACIĞIM;

Merhaba canım;nasılsın...Kuzucuk nasıl oldu....
Tutucam inşallahh.
Yap valla benden başla istersen:)Bende hayır diyemem ne kadar kötü bişey aslında ama karşımdakini kırmaktan korkuyorum ama kendim çoğu zaman kırılıyorum.
Aman iyi bari sevindim düzelmesine.

UTANIYORUUUUMMMMM....Çok teşekkürler canım benim...Ne demek takmamak ayol;seni takmaz olurmuyuz.....

Barış'a sevindim...Maaşallah diyeyim de hemen daha iyi olsun....

PEki bugün nooldu anlatayım..Berfoya bazı alınacaklar vardı alışverişe gittik..her zamanki gibi dün banu'nun gecenin yarısı yediği menüden yedi çocuklar veee ben sadece çay içtim..Öhööömm öhömmm gurur duyuyorum kendimlen..
Fakat sallama çaya 2 lira verdim çok dokundu valla..:))
Hiiç sevmem sallama çayı..

Bugün karşı komşumuz barış'la sohbet edip sorular soruyor..büyüyünce ne olucaksın dedi..barış'ta kapıcı olacağım dedi..:)))
En sevdiği hayvanda domuzmuş..:))
Yerlere yattık gülmekten daha bir sürü şey varda hatırlamıyorum..

Çay içiyorum hanımlar;buyrun gelin beraber içelim....

Yanında da
ve

ikram edebilirim...Başka bir şey ikram edemem DİYETTEYİZ......

biliyorum orayı ama ulasımı zor. böyle bakırköy merkezde bişi hem iskeleye hem otobus duraklarına yakın. capacity var onun içinde bi yer falan varsa. ben 2 kere gittim ama 2 sene en az oldu pek hatırlamıyorum. bize uygun bir öneri çıkar kesin.

ben de uzun süredir yamamıştım çoluk çocuk da bayram etti valla ben tembelim zaten bu konuda bide diyet işi girince dolma sarma hayal oldu bebelere
kayınvalidem eşime de yolladı tabii gel buyur canım

Hiiiç hayır demem sarmaya inan..
asuuu naapalım biliyomusun bizde yazın buluşalım seninle.:) Sen ve ben..:))))

Umutttt burdaydı ama gitti..
İyidir umarım...

siz ailecek renkli kişilklersiniz eminim barıştan da belli
berfoya aldınızmı ciciler aldıysanız iyi günlerde kullansın canım

İyi geceler tatlı bayanlar. Bu hafta ilk defa bildirim yapamadım mahcubum, ancak elde olmayan sebeplerden kaynaklandı.
Eşim Cuma sabahı 6'da Antalya'ya uçtu günübirlik, iş için, giderken benim laptop'un şarjını almış yanlışlıkla, sabaha kadar açık kalan bilgisayarın şarjı yoktu. Zaten sabah kızı gönderdikten sonra yattım, saat 12.00'de uyandım (( Oğlanla ateşimiz vardı, ikimiz de öğlene kadar uyuyakalmışız. Cepten de giremedim o yüzden

Zaten kötü gidişatın bir sonucu olarak bu hafta iyice gümlemiştim:
Kilo 85.6 (+300)
Spor 60 dk (sadece bir gün yürüyebildim)

Sürekli kendime gaz verip sonra yerinde sayma durumu olduğu için, bu da beni daha zavallı hissettirdiği için epeydir hedef koymuyordum kendime. Ancak bu gidişat sonucu çok sıkı olmayan bazı tedbirler almaya çalışacağım. Sizlerle de paylaşayım:
* Şekeri mümkün olan en az seviyeye indireceğim, üzüm, kuru kayısı vb. şekerden zengin -kısmen masum- gıdaları bile daha az şekerli alternatifleri ile değiştireceğim.
* Saat 20.30'dan sonra hiçbir şey yemeyeceğim. (Benim için en zoru bu Şekersiz ve kalorisiz sıvı (bitki çayı vb.) tüketebilirim.)
* Kışın haftada 3 günden fazla yürüyemem, ama bunu da kural edineceğim. Son haftalarda epey aksattım, ağır hastalık vb. dışında artık aksatmayaya kararlıyım.
* Her gün 10 dakika izotonik çalışma yapacağım. (Mekik, bacak içi vb.) Bunun çok az olduğunu biliyorum ama gerilme egzersizleri ile toplam 20 dk. olacak ve böyle başlayıp artırmayı hedefliyorum. Kilo kaybından çok beden zindeliği için yapmak istiyorum. Hem de sporda averaj altı kalmaktan kurtarır beni (mi acaba?).

Umarım bunları uygular ve faydasını görürüm. Bugün kızımın sınıf arkadaşının doğumgünü partisindeydim, çok da sevdiğim bir anne var orada, akranız, boyumuz- kilomuz yakın (o benden 5 kilo kadar zayıftı sanırım). Son olarak Ağustos başında görüşmüştük, ogünden beri çok güzel incelmiş. Dukan diyetine başladım demişti o zaman, Haşimoto tiroidi de vardı üstelik, 13 kilo vermiş, çok da hoş olmuş. Yanlış anlamayın kıskanmak filan değil asla, ama üzüldüm kendi adıma, yerimde saymak yerine ben de çabalasam, emek versem böyle güzel incelmiş olabilirdim. Bazen gözle gördüğümüz örnekler daha etkili oluyor, bazen de bir gün etkiliyor ertesi gün unutuluyor. Unutmamak için hemencecik buraya da yazdım, söz uçar yazı kalır malum :)

;yi akşamlar mutlu beyzuş abla umut nasılsınız
Mutlu 29 ekimde buluşma varmı?Ben gelicem ebruayşe ile.

Canım geç gördüm selamını, geçmişi okuyordum, kilo kaybeden, spor yapan azimli arkadaşlarımı kutluyorum tek tek. Ben de geleceğim inşallah, ancak katılmak istediğim bir yürüyüş de var, umarım saatleri ayarlayabilirim.

Afiyet olsun çocuklara sanada alkışlar valla iyi dayanmışsın ben beceremiyorum işte gerçekten sallama çaya 2 lira yuh yani.
Barışada çok güldüm valla canım benim.
Çay içiyorum hanımlar;buyrun gelin beraber içelim....

Yanında da
ve

ikram edebilirim...Başka bir şey ikram edemem DİYETTEYİZ......
Afiyet olsun beyzuş abla ben sade çay içiyim zaten yeterince yedim bugün)

siz ailecek renkli kişilklersiniz eminim barıştan da belli
berfoya aldınızmı ciciler aldıysanız iyi günlerde kullansın canım

Evet aldık canım..
Fakat çok yoruldum..Birde çok pahallıydı çizmeler hem kaliteli hem uygunu bulmak için bayağı dolandık..
Kot aldık ikitane dersane olunca çeşit çok olmalı tabii.:)

Bende çantamın fermuarı bozulmuşt onu tamirciye bıraktım.:)) Fermuar sağlam çantam olacak yaşasın...))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…