- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
ablacım sen de yazmışın beni çözmüşsün gerçekten aslında hiç eli sopalı bir tip değilimdir aksine yüzüm çok yumuşaktır hayır demeyi yeni yeni öğreniyorum bazen bana zararı da dokunsa başaramıyorum da hayır demeyiAsumancığım;
Zeynebimden sonra topiğin en büyüğü olarak ve Zeynebimimin de iznini alarak oklavayı senin eline veriyorum...
Çok abartanların vur en yumuşak yerlerine..Bana da tabii...Arada bir aklımız başımıza gelsin....
Şaka bir yana;dediklerine katılıyorum.Nasılsa kaçırdık vuralım dibine diyoruz.Bunu yapmayalım bari.Tüm emeklerimize yazık ediyoruz bir anda..
Söylüyorum ama bazen ben de yapıyorum.:18::18:Bu yüzden topiğimize bir oklava gerekiyor...
kıyamam ama aslında uyarmazsam kıymış oluyorum gibi geliyor bana herşeyden yiyin ama ne olur az yiyin kaçırdığınız zaman dengeleyin yürüyün noluuuuuuuuuuurSözüm sadece sana değildi Banucuğum...Hepimiz yapıyoruz maalesef.Yapmasak iyi de....
Sen bakma ,ben Asu'ya vur derim ama ;vurmaya kalkınca da elini tutarım...Kıyamam sizlere......
Gerçi ASUCUĞUM da pek eli sopalı değil,o da kıyamaz...
Biliyorum beyzuş ablacım ama bende şahsende hakediyorum bir kere kaçırmıyım arkası ne hikmetse geliyor aslında sopayı eşimin aldığı tatlıyı yersem hakedreim ama yemicem ama yersem asumanda vur benim yumuşaklarıma:)
arkadaslarrrr bugun coooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum sevıncımı sızınle paylasmak ıstıyorum ılk once dıyetısyenımden baslayayım 88 cıktım tartıda ama onun tartısı benımkınden 1 kılo eksık tartıyor olsun yınede ve bu ay 4 kılo vermısım kacamaklarıma ragmen ve hepsınıde yagdan vermısım acaba l carnıtının etkısımı bılemıyorum ama bıraktım sadece 1 hafta kullandım kılo veremedım bende bıraktım 100 gr da ayrıca kas yapmısım neyse dr um yıne programa cıkarayım senı dedı bende 60 olayım ondan sonra dedım oda 75 ol cıkartacagım dedı
gelelım asıl meseleye bugun cok sevınclıyım evanstan gıyınıyordum genelde ve ılk basladıgımda 54-yanı 26- bedenle baslamıstım bugun tekrar gıttım uzun zamandır bısı almıyordum ordan kendıme neyse bugun 50 beden mont gıydım buyuk 48 buyuk 46 denedım guzel 44 ude gıyeyım dedım tam bana goreydı ınanamadım tabı kalıpları dıgerlerıne gore buyuk evansın ama 44 un ıçıne gırebıldım 16 bedene dusmusum 26 dan benım ıçın bır mucıze buuuuu mesela benım boyum kısa oldugu ıçın daha kılolu duruyorum lcw dekı en buyuklerı olmuyordu sımdı artık oluyor cooooook mutluyum ya bunu kımse anlayamaz arkadaslarımdan ancak sız anlarsınız benı cunku onlar ıçın bu normal bısı lc den gıyınmek ama benım ıçın bı donum noktası coook mutlu oldum bugun daha kucugu varmı dıye sormak cok hos bısımıs
Adaşımmmmm,sağol çok moral oldu bana bu sözlerin.....
Abla deyin canım..Bazen ablalığın avantajları çok hoşuma gidiyor;tersi bir durumda ;ani bir manevrayla dönerim ben;yaşıtmışız gibi davranırım....
YENACIĞIM;
Merhaba canım;nasılsın...Kuzucuk nasıl oldu....
var var buluşma ama şöyle düzgün bir mekan bilen varsa lütfen yardımcı olsun. 12.00 buluşsak süper olur. yemek yiyebiliriz olmadı bişiler yeriz ben oğlanla gelicem o yuzden sakin bi yer olsa süper olsun. herkes bi düşünsün özellikle bakırköyu bilen arkedeşler.
Yasafat ne güzel bişey..
Çok sevindim inan...
Emeğinin karşılığını alıyorsun...
Ben baştan beri diyorum abla değilsin sen diye ama kimse beni takmıyor tabiii..
Çıııtıııır BEYZUUUŞŞ..:)
İyi canım çok şükür öksürüğü yok denecek kadar azaldı..
ben de bugün kayınvalidemdeydim azcık sarma ve irmik helvası yedim ama gerçekten abrtmadım yine de pişmanım hafta içi dere tepe yürürüm artık bana da vurun siz en iyisi o sopayı
Bu aralar gerek sanalda gerekte reelde sürekli birileri sarma yiyor sarma muhabbeti geçiyor..
nefis yani bendekide ..
Bendeeeeee.İyi akşamlar canım...İyiyim.Sen nasılsın.....
Bildiğim kadar buluşma var;ama yer belli değil sanırım...
Görüşeceğimiz için seviniyorum...
Aslında 29 ekimde heryer çok kalabalık olucak keşke öteki hafta olsa bakırköyde yeşil cafe vardı bir zamanlar güzeldi şimdi tabi hala ordamı ortamı güzelmi bilmiyorum başkada bakırköyde sakin oturulcak yer nertesi bilemiyorum.var var buluşma ama şöyle düzgün bir mekan bilen varsa lütfen yardımcı olsun. 12.00 buluşsak süper olur. yemek yiyebiliriz olmadı bişiler içeriz ben oğlanla gelicem o yuzden sakin bi yer olsa süper olsun. herkes bi düşünsün özellikle bakırköyu bilen arkedeşler.
Tutucam inşallahh.Sakın ha....Tut kendini yeme canım....
Kendi adıma konuşayım;bu kiloları tatlılar sayesinde edindim....
Bak tutmam Asu'nun elini valla...
YENACIĞIM;
Merhaba canım;nasılsın...Kuzucuk nasıl oldu....
Yap valla benden başla istersen:)Bende hayır diyemem ne kadar kötü bişey aslında ama karşımdakini kırmaktan korkuyorum ama kendim çoğu zaman kırılıyorum.ablacım sen de yazmışın beni çözmüşsün gerçekten aslında hiç eli sopalı bir tip değilimdir aksine yüzüm çok yumuşaktır hayır demeyi yeni yeni öğreniyorum bazen bana zararı da dokunsa başaramıyorum da hayır demeyi
çok abartınca kaçamakları arkadaşlar gerçekten çok üzülüyorum o nedenle biraz sert çıkıyo olabilirim
kıyamam ama aslında uyarmazsam kıymış oluyorum gibi geliyor bana herşeyden yiyin ama ne olur az yiyin kaçırdığınız zaman dengeleyin yürüyün noluuuuuuuuuuur
canım hakedene hakettiği muamele yapacağım artık hehe
beyzacım motivasyon işim kafada tamam da pratikte azcık tekliyor malesef ama daha iyi durumdayım halledecem sen ne durumdasın toparladınmı
Aman iyi bari sevindim düzelmesine.Yasafat ne güzel bişey..
Çok sevindim inan...
Emeğinin karşılığını alıyorsun...
Ben baştan beri diyorum abla değilsin sen diye ama kimse beni takmıyor tabiii..
Çıııtıııır BEYZUUUŞŞ..:)
İyi canım çok şükür öksürüğü yok denecek kadar azaldı..
UTANIYORUUUUMMMMM....Çok teşekkürler canım benim...Ne demek takmamak ayol;seni takmaz olurmuyuz.....
Barış'a sevindim...Maaşallah diyeyim de hemen daha iyi olsun....
Merhaba Mutlu;
Haklısın fikir veren olursa çok iyi olur....
Yıllarca Bakırköy de çalıştım.Son 10 yıldır pek gitmemiştim.Geçen gün ilaçlarımı yazdırmaya gittim.Her yer o kadar değişmiş ki;şaşırdım...
Bu nedenle benim pek fikrim yok açıkçası..
Şimdi aklıma geldi.Florya da Belediyenin tesisleri var.Hem temiz hem nezih ve çok uygun fiatlı;ancak ulaşım bazı arkadaşlara uymaz belki...
ben de uzun süredir yamamıştım çoluk çocuk da bayram etti valla ben tembelim zaten bu konuda bide diyet işi girince dolma sarma hayal oldu bebelere
kayınvalidem eşime de yolladı tabii gel buyur canım
PEki bugün nooldu anlatayım..Berfoya bazı alınacaklar vardı alışverişe gittik..her zamanki gibi dün banu'nun gecenin yarısı yediği menüden yedi çocuklar veee ben sadece çay içtim..Öhööömm öhömmm gurur duyuyorum kendimlen..
Fakat sallama çaya 2 lira verdim çok dokundu valla..:))
Hiiç sevmem sallama çayı..
Bugün karşı komşumuz barış'la sohbet edip sorular soruyor..büyüyünce ne olucaksın dedi..barış'ta kapıcı olacağım dedi..:)))
En sevdiği hayvanda domuzmuş..:))
Yerlere yattık gülmekten daha bir sürü şey varda hatırlamıyorum..
;yi akşamlar mutlu beyzuş abla umut nasılsınız
Mutlu 29 ekimde buluşma varmı?Ben gelicem ebruayşe ile.
Afiyet olsun çocuklara sanada alkışlar valla iyi dayanmışsın ben beceremiyorum işte gerçekten sallama çaya 2 lira yuh yani.PEki bugün nooldu anlatayım..Berfoya bazı alınacaklar vardı alışverişe gittik..her zamanki gibi dün banu'nun gecenin yarısı yediği menüden yedi çocuklar veee ben sadece çay içtim..Öhööömm öhömmm gurur duyuyorum kendimlen..
Fakat sallama çaya 2 lira verdim çok dokundu valla..:))
Hiiç sevmem sallama çayı..
Bugün karşı komşumuz barış'la sohbet edip sorular soruyor..büyüyünce ne olucaksın dedi..barış'ta kapıcı olacağım dedi..:)))
En sevdiği hayvanda domuzmuş..:))
Yerlere yattık gülmekten daha bir sürü şey varda hatırlamıyorum..
Afiyet olsun beyzuş abla ben sade çay içiyim zaten yeterince yedim bugün)
Hiiiç hayır demem sarmaya inan..
asuuu naapalım biliyomusun bizde yazın buluşalım seninle.:) Sen ve ben..:))))
siz ailecek renkli kişilklersiniz eminim barıştan da belli
berfoya aldınızmı ciciler aldıysanız iyi günlerde kullansın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?