Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende öyle yapacam arba ile sahile gelir kadıköyde balonun oraya parkeder ordan deniz otobüsü ile geçerim bakırköye
salyası artar elini sürekli ağzına sokmak ister yada başka şeyleri kemirmek ister
kaşığı falan ısırmak ister
elini sok bak setleşir
birde annem derdi cay bardağı ile su falan vr maksat bardağa katı bir şeyin sesi geliyormu çıkmaya başladı ise bardakta ses çıkarır dişine çarpar

eltime bende acıyorum ya kızında ağzı var dili yok
ben olsam dayanamazdım
ama allahtan kaynanam fesat kötü niyetli biri değil ev işlerinde hasas biraz
hatta çocukken eşimi kardeşlerini arap sabunuyla bile yıkamış yani okadar diyim ben
heryere çamaşur suyu kullanır
hatta bulaşım makinasının içine bile döker sürekli daha temiz olsun diye
ben ona pis geliyorum tabi
onun seviyesine mümkün değil çıkamam çıkmakta istemem zaten
mesela perdeler her ay yıkanacak diyor
bak senin perdeleri her ay yıka nasıl olur ömrüde uzar diyor
aman alıştım ben artık duymuyorum heee diyip geçiyorum amann banane

umutt ben de çankayada oturuyorum canım görüşürüz inşallah bana hepsi uyar
ben de peynir manyağıyım herşeyden kıstım peynirimden asla

Yenacığım benim kız da Barış kadarken simitçi olmaya takmıştı, her sorana simitçi olacağım diyordu. Nedendi acaba? Ayrıca simidi sitedeki büfeden alıyoruz, simitçi gördüğü de yoktu ki yavrumun? Neye özeniyor diye düşünmüştüm.
Çocuklar emek sarf eden insanları görüyor ve onların yaptığının gerçek bir iş olduğunu anlıyor bence, bundan sebep olabilir.

Güle güle giysin prenses.İyi günlerine olsun inşallah....

Haydi ben de söyleyeyim..Dondurmacı olmak isterdim...Hep gırtlak derdindeymişim bakarmısınız...
benim kızda bir ara ben aşçı olacam derdi
babasına sandiviç yapacakmış
dedesine sarma
anananesine yapmıyacam o kendi yapıyor diyordu ama vazgeçtik bakalım bu ara
Canım benim...Ne güzel bir dünyaları var kuzucukların...
Evet çizgi filmden etkilenmiştir bencede çünkü bu ara hep domuzdan bahsediyor domuz yarışı vb. gibi..

Ege yakışıklılığıyla yakıcak ortalığı maşallah ona..
Ya seninkiler....Yakışıklılık ve güzellikte aşağı kalmazlar....O kömür gözler kimleri yakacak bakalım.Allah bahtlarını güzel yazsın tüm yavruların....

Ütüden NEFRET EDİYORUM......Düğün yemeği yapayım razıyım ama ütü

evet evet aynene katılıyorum
bende peynir hastasıyımdır
valla 3 öğün yerim bıraksalar
önceden yemekten kalkınca bile dolabı açar biraz peynir yerdim
annnem seni mandıracıya verecem derdi

ahh izmirin tulumlarını özledim valla offf
yazın uşakta idim orada kipa varmış baktırm izmir tulumu tulum gibi valla ben bunu alıp istanbulada götürecem dedim tam 19 paket aldım getirdim
ama bir ay dayanmadı valla anlamadım evde kesin fare var buzdolabından peynir aşıran

Haklı olabailrisin..Emeğe saygıyı sadece çocuklar görüyor artık .

Son düzenleme:

İstanbul'da kipa yokmu.?
Birde pehlivanoğlu var burda, hem çok güzel hemde diğer marketlere göre uygun peynir fiyatları...

Peyniri tek geçerim....

Babam;emekli olmadan peynir imalatçısıydı...Rahmetli amcam da yoğurtçu...Çok muşhurdu peynir ve yoğurdumuz...

Şimdi protein azmanı oluşumun sebebi anlaşıldı değilmi.....

Afiyet olsun aldıkların canım...Sizin İzmir tulumunuzun hastasıyım.....

ya bende peynirden kısamam
ama sütü yoğudla arma pek yoktur
diyetisyene gittiğimde hani öğünlerd yoğurt gecede süt diyorlar ya ben diyorumki onun yerine peynir yesem olmazmı diye olmaz dedi tabi kadın
pazarlığımıda yaptım yani

İzmir'de teyzen veya dayın yokmu.? :)
Vallahi bir kardeşim var ama daha tanışamadık kendisiyle :))
bende öyle yapacam arba ile sahile gelir kadıköyde balonun oraya parkeder ordan deniz otobüsü ile geçerim bakırköye
Tamam işte, buluşup gidelim, ne dersin? Ben Ataşehir tarafındayım, sen de yakınsın diye hatırlıyorum?

Tamam canım vakit yaklaşsın daha detaylı yazışırız :)) Peynirle ilgili komik bir şey söyleyeceğim şimdi. Ben de aynen senin gibiyim ve diyette peynir çok tüketirim. Gece vakti yemelerim meşhur olduğundan az kalorili diye taze lor yiyip kurdeşen olup haftalarca kortizon tedavisi görmüşlüğüm de vardır :)

Neyse bir akşam gene canım bir şey yemek istiyor; çıkardım peyniri, yeşillikler bitmiş, ekmekle yemek istemiyorum; neye katık edeceğim?? Tuttum peyniri ketçaba batırıp yedim biliyor musun? Ben böyle pisboğazlığın da, böyle diyetin de...

bende atakentteyim buluşup gidelim olur

bende diyette değilekn tabi cipsi krem peynire batırıp yerdim

Ye gitsin canım.....

Peynirden vaz geçilirmi...

tamam canım inşallah aksilik olmazda görüşürüz
ben bi kendimi bilirdim peynir manyağı topikcek aynıymışız ben de hala dolabı açıp atıyorum ağzıma peynirleri çanakkalede ezine yedim süperdi tulumu severim zaten izmirli bir arkadaşım sayesinde izmir tulumunu da öğrendim sonra bugün kayınvalidede yedim beyaz peynir ama güzeldi diasa dan almış şimdi bize yakın market baktım buldum ay canım çekti kahvaltıda peynir ziyafeti yapalım bari yanına da simit domates ve bol yeşillik
ayrıca marulun içine labne yada krem peynir sürüp de yiyebiliriz nasıl ama

Güle güle giysin prenses.İyi günlerine olsun inşallah....

Haydi ben de söyleyeyim..Dondurmacı olmak isterdim...Hep gırtlak derdindeymişim bakarmısınız...

...

..

Ben gazeteci olmak isterdim beyzuşşş..
Oynarken hep gazeteciymişim gibi role bürünürdüm...

Sonrasında İzmir'de bir yerel gazeteyi arayıp iş istemiştim..Mimkiin deel hanfendi basın yayın mezunu arkadaşlarımız var boşta sizi almamız hiiç doğru olmaz dediler..
Daha sonra radyoda haber spikerliği yapmışlığım bile var..Özel radyolar yeni yeni moda olduğunda..

Ali Kırca ve uğur Dündar çok istedi beni ama abim izin vermedi deermişim..:))))

Son düzenleme:

tamam canım inşallah aksilik olmazda görüşürüz
ben bi kendimi bilirdim peynir manyağı topikcek aynıymışız ben de hala dolabı açıp atıyorum ağzıma peynirleri çanakkalede ezine yedim süperdi tulumu severim zaten izmirli bir arkadaşım sayesinde izmir tulumunu da öğrendim sonra bugün kayınvalidede yedim beyaz peynir ama güzeldi diasa dan almış şimdi bize yakın market baktım buldum ay canım çekti kahvaltıda peynir ziyafeti yapalım bari yanına da simit domates ve bol yeşillik
ayrıca marulun içine labne yada krem peynir sürüp de yiyebiliriz nasıl ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…