bende öyle yapacam arba ile sahile gelir kadıköyde balonun oraya parkeder ordan deniz otobüsü ile geçerim bakırköyeOoooo ben umutsuzca oğlanı uyutmaya çalışırken amma şenlenmiş buralar :)) Tekrar iyi geceler hanımlar.
**Buradayım Yenacığım :)
Buluşma için bence de 12.00 iyi bir saat, yer olarak da deniz otobüsü iskelesine çok uzak olmayan bir yer olsa?? Malum karşıdan gelenlerimiz de var, ben Beyza'yı ve diğer gelecek arkadaşları taciz ederekten beraber gelmeye çalışacağım, en makul yol araba ile Kadıköy'e gidip oradan deniz otobüsü ile karşıya geçmek gibi geldi.
Ne yazık ki o bölgeyi ben de hiç bilmiyorum, bilen arkadaşlar öneride bulunsa?? Alışveriş merkezlerinin kötü bir elektriği, kötü bir uğultusu oluyor, daha iyi bir seçenek bulabilirsek harici bir mekan olsun derim benYarın Bakırköy'ü iyi bilen birkaç gezenti arkadaşımı da arar sorarım belki bir fikir çıkar.
salyası artar elini sürekli ağzına sokmak ister yada başka şeyleri kemirmek istersen ne yapıyorsun canım ya valla sopalayacağım seni, lahmacunlar, kurabiyeler, burgerler... bak cumaya artıda çıktım diye ağlarsan daha çok döverim :))) eşinin tatlısını da serbest bırak :))))
sabah hiçbir şey yememişsin ama öğlen çok olmuş, akşam da hafif olacak inşallah, bak o zaman sorun yok...
ellerine sağlık ama ben almayayım .... (bu ara en çok kurduğum cümle :))))
güle güle giysinler canım
bende 2 lira versem dokunurdu valla paketi o paraya ayol
ne tatlı maşallah demek kapıcı olacak :) ne cazip geldi acaba değil mi? erkek çocukları genelde asker ,polis olacağım falan der ama çok ilginç...
domuz mu hey ya rabbi nereden bulurlar bu çocuklar bu cevapları ...........
o zaman yazık eltine ya üzüldüm valla ,çekilir dert değil bence....... ee yani sonuçta temizliği o yapıyorsa aranmaz tabi...
bakalım çıkacak mı canım ,sen bilirsin nasıl anlaşılıyor ilk belirtiler ne ağızda?
Güle güle giysin prenses.İyi günlerine olsun inşallah....Evet aldık canım..
Fakat çok yoruldum..Birde çok pahallıydı çizmeler hem kaliteli hem uygunu bulmak için bayağı dolandık..
Kot aldık ikitane dersane olunca çeşit çok olmalı tabii.:)
Bende çantamın fermuarı bozulmuşt onu tamirciye bıraktım.:)) Fermuar sağlam çantam olacak yaşasın...))
Haydi ben de söyleyeyim..Dondurmacı olmak isterdim...Hep gırtlak derdindeymişim bakarmısınız...Burda sen yazınca aklıma geldi bende küçükken tır şöförü olmak isterdim gez dolaş ohh ne güzel arkadad onların bir yerleri vardır ya ev gibi döşer gezerim diyodum ama bırak tırı normal araba kullanamıyorum daha:)
Canım benim...benim kızda bir ara ben aşçı olacam derdi
babasına sandiviç yapacakmış
dedesine sarma
anananesine yapmıyacam o kendi yapıyor diyordu ama vazgeçtik bakalım bu ara
Ya seninkiler....Yakışıklılık ve güzellikte aşağı kalmazlar....O kömür gözler kimleri yakacak bakalım.Allah bahtlarını güzel yazsın tüm yavruların....Evet çizgi filmden etkilenmiştir bencede çünkü bu ara hep domuzdan bahsediyor domuz yarışı vb. gibi..
Ege yakışıklılığıyla yakıcak ortalığı maşallah ona..
Normalde bende dayanamzdım banucum ama kahvaltıyı geç ve çok sıkı yaptım sanırım onun etkisiydi..
ayrıca ben sana şaka yaptım gücenmedin değilmi.?
Kız çocuğu ve tır şoförü..:))))
Canım benim yaaa..
birde akla bak annane nasılsa yapıyor diye eliyor onu...
Çok fena çocuklar..
Yok yok amaan kaldırmasınlar formayı falan..Ütülemeye razıyım ben o pileleri.:))
yena bu arada
teebrikler herkez yerken senin çay içmen bravooooo
ben dayanamaz hamburgeri götürü yanınada 5-6 pataes de yerdim valla
Beyzuşum datlım gıymatlım peynirlerin ne güzel görünüyor...PEynir hastası olarak salyalarımı akıtarak bakıyorum..:))
Bugün bende beyaz peynir aldım çok lezizdi her zaman öyle olmuyor..bayağıdır hep tulum alıyorduk..
Yenacığım benim kız da Barış kadarken simitçi olmaya takmıştı, her sorana simitçi olacağım diyordu. Nedendi acaba? Ayrıca simidi sitedeki büfeden alıyoruz, simitçi gördüğü de yoktu ki yavrumun? Neye özeniyor diye düşünmüştüm.
Çocuklar emek sarf eden insanları görüyor ve onların yaptığının gerçek bir iş olduğunu anlıyor bence, bundan sebep olabilir.
evet evet aynene katılıyorum
bende peynir hastasıyımdır
valla 3 öğün yerim bıraksalar
önceden yemekten kalkınca bile dolabı açar biraz peynir yerdim
annnem seni mandıracıya verecem derdi
ahh izmirin tulumlarını özledim valla offf
yazın uşakta idim orada kipa varmış baktırm izmir tulumu tulum gibi valla ben bunu alıp istanbulada götürecem dedim tam 19 paket aldım getirdim
ama bir ay dayanmadı valla anlamadım evde kesin fare var buzdolabından peynir aşıran
Beyzuşum datlım gıymatlım peynirlerin ne güzel görünüyor...PEynir hastası olarak salyalarımı akıtarak bakıyorum..:))
Bugün bende beyaz peynir aldım çok lezizdi her zaman öyle olmuyor..bayağıdır hep tulum alıyorduk..
umutt ben de çankayada oturuyorum canım görüşürüz inşallah bana hepsi uyar
ben de peynir manyağıyım herşeyden kıstım peynirimden asla
İstanbul'da kipa yokmu.?
Birde pehlivanoğlu var burda, hem çok güzel hemde diğer marketlere göre uygun peynir fiyatları...
Vallahi bir kardeşim var ama daha tanışamadık kendisiyle :))İzmir'de teyzen veya dayın yokmu.? :)
Tamam işte, buluşup gidelim, ne dersin? Ben Ataşehir tarafındayım, sen de yakınsın diye hatırlıyorum?bende öyle yapacam arba ile sahile gelir kadıköyde balonun oraya parkeder ordan deniz otobüsü ile geçerim bakırköye
umutt ben de çankayada oturuyorum canım görüşürüz inşallah bana hepsi uyar
ben de peynir manyağıyım herşeyden kıstım peynirimden asla
Vallahi bir kardeşim var ama daha tanışamadık kendisiyle :))
Tamam işte, buluşup gidelim, ne dersin? Ben Ataşehir tarafındayım, sen de yakınsın diye hatırlıyorum?
Tamam canım vakit yaklaşsın daha detaylı yazışırız :)) Peynirle ilgili komik bir şey söyleyeceğim şimdi. Ben de aynen senin gibiyim ve diyette peynir çok tüketirim. Gece vakti yemelerim meşhur olduğundan az kalorili diye taze lor yiyip kurdeşen olup haftalarca kortizon tedavisi görmüşlüğüm de vardır :)
Neyse bir akşam gene canım bir şey yemek istiyor; çıkardım peyniri, yeşillikler bitmiş, ekmekle yemek istemiyorum; neye katık edeceğim?? Tuttum peyniri ketçaba batırıp yedim biliyor musun? Ben böyle pisboğazlığın da, böyle diyetin de...
ya bende peynirden kısamam
ama sütü yoğudla arma pek yoktur
diyetisyene gittiğimde hani öğünlerd yoğurt gecede süt diyorlar ya ben diyorumki onun yerine peynir yesem olmazmı diye olmaz dedi tabi kadın
pazarlığımıda yaptım yani
var kipa ama anadolu yakasında biraz istanbulun dişinda kurköy tarafında
Tamam işte, buluşup gidelim, ne dersin? Ben Ataşehir tarafındayım, sen de yakınsın diye hatırlıyorum?
Tamam canım vakit yaklaşsın daha detaylı yazışırız :)) Peynirle ilgili komik bir şey söyleyeceğim şimdi. Ben de aynen senin gibiyim ve diyette peynir çok tüketirim. Gece vakti yemelerim meşhur olduğundan az kalorili diye taze lor yiyip kurdeşen olup haftalarca kortizon tedavisi görmüşlüğüm de vardır :)
Neyse bir akşam gene canım bir şey yemek istiyor; çıkardım peyniri, yeşillikler bitmiş, ekmekle yemek istemiyorum; neye katık edeceğim?? Tuttum peyniri ketçaba batırıp yedim biliyor musun? Ben böyle pisboğazlığın da, böyle diyetin de...
Güle güle giysin prenses.İyi günlerine olsun inşallah....
Haydi ben de söyleyeyim..Dondurmacı olmak isterdim...Hep gırtlak derdindeymişim bakarmısınız...
...
..
Ye gitsin canım.....
Peynirden vaz geçilirmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?