Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Maşallah canım annene hiç çocuğu olmaz denen biri 4 çocuk doğuruyor,demek doktorların her dediğine de inanmamak lazım :))) darısı başımıza dimi banu :) ama bana tek çocuk yeter 4 olmasın :)))
valla öyle sen yinede umudunu kaybetme moralini yüksek tut

allah kolaylık versin çocukların sınav işi zor

bravooooo nasıl bir mutluluk biliyorum
kayınvalidem oğlu ve geliniyle yaşıyor işleri genelde eltim yapıyor ve garibim çok iyiy bir insandır ondan yapmam bir şey allah o na yardım etsin
diş sıkıntı yapar evet

bence iyi yapmışşın
benimkide öyle idi
senede 3-4 kez ancak görürdü
görüncede sevmezdi neymiş öbür büyük torun kıskanıyormuş
işin garibi o torunu yanımızda değilende sevmezdi hiç bakmaya yanaşmadı
ama nezamanki kızımın bakımı kalaylaştı tuvalet sorunu yok konuşup derdini anlatıyor sanırım 3 yaşında idi artık seveyim ben onu özlüyorum ben bakarım demeye başladı
önceden neredeydin diyecektim ama boşver

12 gibi olur ama bende kız ile gelecem mekan bilmeme ama çocukların çok sıkılmayacağı bir mekan olursa iyi olur

ah şükür umarım hemen atlatır

Çok tebrik ediyorum seni Yenacığım.İşte benim kardeşim budur...

Yerim ben o Barışcığı yerim....Çok tatlı bir çocuk..Laflara bakarmısın.Kapıcıyı anlarım;belki devamlı serbest bir iş,bakkala çakkala gidiyor;hem çalışıyor hemde evinde

Barış'a ilginç ve çekici gelmiştir de;domuzu nerden buldu ayol...Çok tatlı çocuk dedimya.Belkide çizgi filimlerde sevimli bir domuz görmüştür....

Bizim Ege'nin babası da tır şöförü olmak isterdi küçükken..Oğlu şimdilik bir meslek beyan etmiyor;galiba hazır yeyici olacak....

İyi günlerde giysinler inşallah iyiki okullarda forma sistemi var bir ara kaldırcaklardı ne zor olurdu ailelere.

Burda sen yazınca aklıma geldi bende küçükken tır şöförü olmak isterdim gez dolaş ohh ne güzel arkadad onların bir yerleri vardır ya ev gibi döşer gezerim diyodum ama bırak tırı normal araba kullanamıyorum daha:)

benim kızda bir ara ben aşçı olacam derdi
babasına sandiviç yapacakmış
dedesine sarma
anananesine yapmıyacam o kendi yapıyor diyordu ama vazgeçtik bakalım bu ara

yasafatcım ÇOK GÜZEL KG WERMŞSN TEBRIK EDIYORUM,bana ümit oldu kg fazla olunca yol uzun oluyo halıyle,ama yol uzun dıede mucize beklemekte mantıksız :44:bı yerden başlayıp yola gırmek lazım dıorum dıorumda bunu sadece dıorum :)))senden öğrenmek istegm nası bı yol takıp ettn ,tek tıp dıyetle mı,ve ne kadar sürede,ve ılaç benzerı ,bitgı felan kullandın mı :)))) top kaç kg werdn ,amma sordm hee, iigecelr cnm

Ooooo ben umutsuzca oğlanı uyutmaya çalışırken amma şenlenmiş buralar :)) Tekrar iyi geceler hanımlar.
**Buradayım Yenacığım :)

Buluşma için bence de 12.00 iyi bir saat, yer olarak da deniz otobüsü iskelesine çok uzak olmayan bir yer olsa?? Malum karşıdan gelenlerimiz de var, ben Beyza'yı ve diğer gelecek arkadaşları taciz ederekten beraber gelmeye çalışacağım, en makul yol araba ile Kadıköy'e gidip oradan deniz otobüsü ile karşıya geçmek gibi geldi.
Ne yazık ki o bölgeyi ben de hiç bilmiyorum, bilen arkadaşlar öneride bulunsa?? Alışveriş merkezlerinin kötü bir elektriği, kötü bir uğultusu oluyor, daha iyi bir seçenek bulabilirsek harici bir mekan olsun derim ben Yarın Bakırköy'ü iyi bilen birkaç gezenti arkadaşımı da arar sorarım belki bir fikir çıkar.

Evet çizgi filmden etkilenmiştir bencede çünkü bu ara hep domuzdan bahsediyor domuz yarışı vb. gibi..

Ege yakışıklılığıyla yakıcak ortalığı maşallah ona..

iyi günlerde kullansın çarşı yorucu oluyor daha bayram alışverişi var hatırlatayım dersane olunca daha fazla cici lazım kızlarımıza tabii
çantanı güle güle kullan bana da lazım gündelik kullanım için çapraz asmalık çanta ama dün büyük kızıma ladık öyle bişey :))
çizmeyi ben polaristen aldım ordan beğendi fiyatı uygundu bu kışı geçirse yeter seneye nasılsa başka model ister

buluşalım canım istanbullular gelmesin

Pışııık, siz buluşacaksınız biz geri duracağız. Asumancığım bayramda Ankara yolları göründü bana, bayram herkesin işi gücü, ziyaretçisi başından aşkın oluyor elbet ama müsait olabilecek Ankaralı arkadaşlarla buluşmayı çok isterim ben. Ekşi sözlük gibi İstanbul zirvesinin ardından bir de Ankara zirvesi yapalım mı??

ay ciddimisin mutlaka görüşmemiz lazım sen de fırsat bulursan hangi semte geleceksin bellimi

bugün misafirim vardıya kızlar
görümcem 2.5 kilo hamsi getirmiş pişirelimm diye o hamsi unla unal kızart kızart bitmedi valla benide bitirdi
hamsiyi balık tavasına koyuyorum unladıktan sonra kocaman tavaya 2 yemek kaşığı yağ koyuyorum tavamda büyük
eltimin bugün doğumgünüydü ben pasta yapmıştım oğluda pasta almış gelmiş kutladık

yediklerimi yazyım

sabah: 2 dilim ekmek
2kk peynir
domates
salatlık

ara: 1 tane bisküvi sadece bir tane

öğlen 10- 12 kadar hamsi
salata ama yağ vardı mecburen
1 dilim ekmek
1 /3 kase çorba

ara: 2 tane üçgen peynirler varya karper onun büyüklüğünde yani 2 üçgen kadar yaş pasta

akşam : 1/4 simit
1/2 dilim ekmek
2 kk peynir
domates
1 çay bardağı leblebi

Afiyet olsun çocuklara sanada alkışlar valla iyi dayanmışsın ben beceremiyorum işte gerçekten sallama çaya 2 lira yuh yani.
Barışada çok güldüm valla canım benim.

Normalde bende dayanamzdım banucum ama kahvaltıyı geç ve çok sıkı yaptım sanırım onun etkisiydi..
ayrıca ben sana şaka yaptım gücenmedin değilmi.?

Kız çocuğu ve tır şoförü..:))))

benim kızda bir ara ben aşçı olacam derdi
babasına sandiviç yapacakmış
dedesine sarma
anananesine yapmıyacam o kendi yapıyor diyordu ama vazgeçtik bakalım bu ara

Canım benim yaaa..
birde akla bak annane nasılsa yapıyor diye eliyor onu...
Çok fena çocuklar..

İyi günlerde giysinler inşallah iyiki okullarda forma sistemi var bir ara kaldırcaklardı ne zor olurdu ailelere.

Yok yok amaan kaldırmasınlar formayı falan..Ütülemeye razıyım ben o pileleri.:))

sen ne yapıyorsun canım ya valla sopalayacağım seni, lahmacunlar, kurabiyeler, burgerler... bak cumaya artıda çıktım diye ağlarsan daha çok döverim :))) eşinin tatlısını da serbest bırak :))))
sabah hiçbir şey yememişsin ama öğlen çok olmuş, akşam da hafif olacak inşallah, bak o zaman sorun yok...
Çay içiyorum hanımlar;buyrun gelin beraber içelim....

Yanında da
ve

ikram edebilirim...Başka bir şey ikram edemem DİYETTEYİZ......
ellerine sağlık ama ben almayayım .... (bu ara en çok kurduğum cümle :))))
güle güle giysinler canım
bende 2 lira versem dokunurdu valla paketi o paraya ayol
ne tatlı maşallah demek kapıcı olacak :) ne cazip geldi acaba değil mi? erkek çocukları genelde asker ,polis olacağım falan der ama çok ilginç...
domuz mu hey ya rabbi nereden bulurlar bu çocuklar bu cevapları ...........

o zaman yazık eltine ya üzüldüm valla ,çekilir dert değil bence....... ee yani sonuçta temizliği o yapıyorsa aranmaz tabi...
bakalım çıkacak mı canım ,sen bilirsin nasıl anlaşılıyor ilk belirtiler ne ağızda?

ay ciddimisin mutlaka görüşmemiz lazım sen de fırsat bulursan hangi semte geleceksin bellimi

Evet canım ciddiyim, %90 geliyoruz, bu sabah kayınvalide aradı, "Siz buraya gelemiyormuşsunuz bayramda (Marmaris'ten bahsediyor), çocukları çok özledik gene Ankara'da buluşalım bari" dedi, eşimle konuşmuşlar benim haberim bile yok, iki günlüğüne gideriz dedi eşim ama ben gerekirse bir gün uzatır gene seni görürüm canımm. :) Bir gün Çankaya'da halamda; iki gün de kayınvalidemlerin kışlığında kalırız. Demetkent Sitesi diye bir yerde evleri, Demetevler ile Yenimahalle'nin ortasında galiba.

Beyzuşum datlım gıymatlım peynirlerin ne güzel görünüyor...PEynir hastası olarak salyalarımı akıtarak bakıyorum..:))
Bugün bende beyaz peynir aldım çok lezizdi her zaman öyle olmuyor..bayağıdır hep tulum alıyorduk..

yena bu arada
teebrikler herkez yerken senin çay içmen bravooooo
ben dayanamaz hamburgeri götürü yanınada 5-6 pataes de yerdim valla

Son düzenleme:

İzmir'de teyzen veya dayın yokmu.? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…