valla öyle sen yinede umudunu kaybetme moralini yüksek tutMaşallah canım annene hiç çocuğu olmaz denen biri 4 çocuk doğuruyor,demek doktorların her dediğine de inanmamak lazım :))) darısı başımıza dimi banu :) ama bana tek çocuk yeter 4 olmasın :)))
allah kolaylık versin çocukların sınav işi zorkıskandım valla seni ben de bugün işler okadar çoktu ki anlatamam evlerinçocukların dolaplarını döktük çocuklarla onları düzenledim bulaşık çaaamaşır of of oğlanın pazartesi fenden sınavı var ona ders çalıştırdım 30 dakika lesli mi de yaptım bir kasen brokoli çorbası içine kıtır ekmek katıp yedim acıkmıştım artık çocukulara yumurta kırdım daha yeni açabildim pc yi biraz sonra akşam yemeği yapacağımyine oğluma ders çalıştırmam lazım matematiği pek sevmiyor anlamıyorum diyorda başka birşey demiyor ders çalıştırmam lazım öpüldünü-z
bravooooo nasıl bir mutluluk biliyorumarkadaslarrrr bugun coooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum sevıncımı sızınle paylasmak ıstıyorum ılk once dıyetısyenımden baslayayım 88 cıktım tartıda ama onun tartısı benımkınden 1 kılo eksık tartıyor olsun yınede ve bu ay 4 kılo vermısım kacamaklarıma ragmen ve hepsınıde yagdan vermısım acaba l carnıtının etkısımı bılemıyorum ama bıraktım sadece 1 hafta kullandım kılo veremedım bende bıraktım 100 gr da ayrıca kas yapmısım neyse dr um yıne programa cıkarayım senı dedı bende 60 olayım ondan sonra dedım oda 75 ol cıkartacagım dedı
gelelım asıl meseleye bugun cok sevınclıyım evanstan gıyınıyordum genelde ve ılk basladıgımda 54-yanı 26- bedenle baslamıstım bugun tekrar gıttım uzun zamandır bısı almıyordum ordan kendıme neyse bugun 50 beden mont gıydım buyuk 48 buyuk 46 denedım guzel 44 ude gıyeyım dedım tam bana goreydı ınanamadım tabı kalıpları dıgerlerıne gore buyuk evansın ama 44 un ıçıne gırebıldım 16 bedene dusmusum 26 dan benım ıçın bır mucıze buuuuu mesela benım boyum kısa oldugu ıçın daha kılolu duruyorum lcw dekı en buyuklerı olmuyordu sımdı artık oluyor cooooook mutluyum ya bunu kımse anlayamaz arkadaslarımdan ancak sız anlarsınız benı cunku onlar ıçın bu normal bısı lc den gıyınmek ama benım ıçın bı donum noktası coook mutlu oldum bugun daha kucugu varmı dıye sormak cok hos bısımıs
kayınvalidem oğlu ve geliniyle yaşıyor işleri genelde eltim yapıyor ve garibim çok iyiy bir insandır ondan yapmam bir şey allah o na yardım etsinsinir olunmayacak gibi değil hani ,o ne öyle ,peki sen onlara gittiğinde yapıyor musun? ben olsam fellik fellik gezer bulur gözlerine de kakardım ,böyle konularda çok fenayımdır, bana bulaşmasın hele kaynanam ....
allaha şükür sağlığı yerinde canım ama mızmız işte ,sanırım diş çıkaracağız huysuz bu ara....
bence senin hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç suçun yok valla bak :)))
diş sıkıntı yapar evet
bence iyi yapmışşınYasafat artik foto koy ama ya.... Yena'yi bile gorduk, bi sen kaldin bak....
Beyzus abla, fotolara baktim. Benden daha genc duruyosun o yuzden bulusmaya gelme bakiym sen!!!! Saka saka artik sana abla demiycez biz, kandirmissin bizi...
Asuman naber? motivasyon ne alemde?
Ben kayinvaldeye gicik kapiodum bi suredir. Cocuklarla hic halimden anlamiyor, 3 ay Amerika, 6 ay Bdrum geziyor, cocuklarin yuzunu bile gormedi dogru durust diodum. izin bi suru faaliyeti, programi filan var vb. esim abisiyle konusmus Amerika'daki. annem beni cok mahcub ediyor Beyza'ya karsi filan demis.. Bayaa bi saydirmis. 2 gun evel Bodrum'dan dondu hanfendi, kayak mevsimi geldi nerdeyse hala ordaydi.. Hediye getirmisler cocuklara, kapiyi acinca ben" bak oglum bu senin baannen "dedim. Cok bozuldular.Neyse iste bugun bana mail atmis. Haftalik program yapalim, nereye goturulecekse cocuklara ben de yardim ediym filan demis... Ben de halden anlamaniza cok memnun oldum filan diye, acayip gommeli bir cevap yazdim...
benimkide öyle idi
senede 3-4 kez ancak görürdü
görüncede sevmezdi neymiş öbür büyük torun kıskanıyormuş
işin garibi o torunu yanımızda değilende sevmezdi hiç bakmaya yanaşmadı
ama nezamanki kızımın bakımı kalaylaştı tuvalet sorunu yok konuşup derdini anlatıyor sanırım 3 yaşında idi artık seveyim ben onu özlüyorum ben bakarım demeye başladı
önceden neredeydin diyecektim ama boşver
12 gibi olur ama bende kız ile gelecem mekan bilmeme ama çocukların çok sıkılmayacağı bir mekan olursa iyi olurvar var buluşma ama şöyle düzgün bir mekan bilen varsa lütfen yardımcı olsun. 12.00 buluşsak süper olur. yemek yiyebiliriz olmadı bişiler içeriz ben oğlanla gelicem o yuzden sakin bi yer olsa süper olsun. herkes bi düşünsün özellikle bakırköyu bilen arkedeşler.
Yasafat ne güzel bişey..
Çok sevindim inan...
Emeğinin karşılığını alıyorsun...
Ben baştan beri diyorum abla değilsin sen diye ama kimse beni takmıyor tabiii..
Çıııtıııır BEYZUUUŞŞ..:)
İyi canım çok şükür öksürüğü yok denecek kadar azaldı..
ah şükür umarım hemen atlatır