Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hımmmm şimdi anladım. Manda yoğurdu konusunda öyle detaylı bilgiler nereden geliyor :) Ben de bilen var mı demiştim, uzmanı varmış yahu O zaman bir soru daha; peynirin hası koyun sütüylen yapılırmış, bir gram da başka süt karıştırılmazmış, doğru mu? Piyasada koyun peyniri olarak satılanların çoğu karışıkmış.. Tulum da katkısız koyun peyniri ile yapılırmış?
bende atakentteyim buluşup gidelim olur

bende diyette değilekn tabi cipsi krem peynire batırıp yerdim

A-haaa neredeyse yürüme mesafesindeyiz seninle Hemmen mesaj atıyorum :)
** Krem peynir-cips normal bir ikili canım, ketçapla peynir gibi absürd değil :))

bende atakentteyim buluşup gidelim olur

bende diyette değilekn tabi cipsi krem peynire batırıp yerdim

Oooohhhh tariflere bak.....Sabahki menüm belli oldu....Her çeşit peynir;yeşillik eşliğinde....

evet çok yakınız
daha absürtünü söyliyimmi eşim yapar bunu peyniri reçele banar

Sana çok yakışırdı ...Ciddiyim...Çok ta iyi yapardın valla.Tam hakkını verirdin...

Ben dondurmacı olacaktım ama beni de babam engelledi..Geleceğimi gördü demekki....

kızlar muhabbe çok tatlı ama ben bugün spor yapmadım birazda olsa yapıyım kendimi kötü hissderim sonra
banta çıkamam bu saatte kaldım lesli bacıya

kızlar muhabbe çok tatlı ama ben bugün spor yapmadım birazda olsa yapıyım kendimi kötü hissderim sonra
banta çıkamam bu saatte kaldım lesli bacıya

Maşallah hemşoma..
gece yarısı bile yapıyosun sporunu..

Evet canım;yemesi konusunda uzmanım...Birazda babamla amcamdan duyduklarım var tabii....

Koyun peyniri katıksız yapılırsa muhteşem olur ama;maalesef katkısız olması mümkün olmuyor...Üretici kendi katıyor içine suyu veya inek sütünü.

Babam ;çoğu sabah 05 te kalkıp giderdi süt aldığı köylere ..Verilen sütleri denetlemek için.Çoğu katmış katıştırmış getirmiş sütleri.Yoğunluklarını ölçüp ayırırdı sütleri..

Köylü ,akşamdan sağdığı sütü sığ karavanalara boşaltıp buzdolabında bekletir ve üzerinde oluşan kaymağı alırmış..Babamın süt satın aldığı köylüler;pazarda tereyağ satardı...

Hilesiz bir şey kalmadı maalesef...

ayyyyyyy senin adına çok sevindim inşallah bende o günleri görürüm

bende peynirciyimdir çok severim
çocukluğumuza gitmişken bende çocukken astronot olmayı çok isterdim gezegenlerle ilgili tümyazıları ve özelliklerini okumuşumdur
ohhhh be evde herkez uyudu birtek ben uyanığım günün en sevdiğim zamanı bu herkez uyuyacak televizyon kumandası bende istediğim kanal açık önüm de pc ohh bundan daha güzel bir zaman dilimi var mı??????????

evet çok yakınız
daha absürtünü söyliyimmi eşim yapar bunu peyniri reçele banar

Benimkide yapar canım.Büyük bir zevkle yer hemde;bir keresinde de çoban salatanın yanında masaya önceden getirip koyduğum tatlıyı beraber yemişti..

Ben yapsam oooooo iştaha bak der....Ne güzel yiyorsun bayılıyorum sana diye de tornistan eder şerrimden....

Bandıra bandıra ye beniii doyamazsın tadıma..

Ekmek yiyorum ben yaa..Sende ye ekmek hayattır ahahah..:))

öyle demi çok lezzetli ekmekler var bazen zor tutuyorum kendimi
ben sadece kahvaltıda yemeye çalışıyorum ekmeği
karatay mı yapsam dedim meyve ve ekmek yok ya onda yapamam herhalde azda olsa yiyorum ekmeği meyve de seviyorum yapamam yani

Maşallah hemşoma..
gece yarısı bile yapıyosun sporunu..
valla yapıyorum
hem farkettim gece yapınca daha iyi kilo veriyorum

Bandıra bandıra ye beniii doyamazsın tadıma..

Ekmek yiyorum ben yaa..Sende ye ekmek hayattır ahahah..:))

ohh valla bende yiyom ekmeksiz olmaz bence
herşeyden yiyecen ama azzzzz benim felsefem o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…