Hımmmm şimdi anladım. Manda yoğurdu konusunda öyle detaylı bilgiler nereden geliyor :) Ben de bilen var mı demiştim, uzmanı varmış yahuPeyniri tek geçerim....
Babam;emekli olmadan peynir imalatçısıydı...Rahmetli amcam da yoğurtçu...Çok muşhurdu peynir ve yoğurdumuz...
Şimdi protein azmanı oluşumun sebebi anlaşıldı değilmi.....
Afiyet olsun aldıkların canım...Sizin İzmir tulumunuzun hastasıyım.....
bende atakentteyim buluşup gidelim olur
bende diyette değilekn tabi cipsi krem peynire batırıp yerdim
Vallahi bir kardeşim var ama daha tanışamadık kendisiyle :))
Tamam işte, buluşup gidelim, ne dersin? Ben Ataşehir tarafındayım, sen de yakınsın diye hatırlıyorum?
Tamam canım vakit yaklaşsın daha detaylı yazışırız :)) Peynirle ilgili komik bir şey söyleyeceğim şimdi. Ben de aynen senin gibiyim ve diyette peynir çok tüketirim. Gece vakti yemelerim meşhur olduğundan az kalorili diye taze lor yiyip kurdeşen olup haftalarca kortizon tedavisi görmüşlüğüm de vardır :)
Neyse bir akşam gene canım bir şey yemek istiyor; çıkardım peyniri, yeşillikler bitmiş, ekmekle yemek istemiyorum; neye katık edeceğim?? Tuttum peyniri ketçaba batırıp yedim biliyor musun? Ben böyle pisboğazlığın da, böyle diyetin de...
bende atakentteyim buluşup gidelim olur
bende diyette değilekn tabi cipsi krem peynire batırıp yerdim
tamam canım inşallah aksilik olmazda görüşürüz
ben bi kendimi bilirdim peynir manyağı topikcek aynıymışız ben de hala dolabı açıp atıyorum ağzıma peynirleri çanakkalede ezine yedim süperdi tulumu severim zaten izmirli bir arkadaşım sayesinde izmir tulumunu da öğrendim sonra bugün kayınvalidede yedim beyaz peynir ama güzeldi diasa dan almış şimdi bize yakın market baktım buldum ay canım çekti kahvaltıda peynir ziyafeti yapalım bari yanına da simitdomates ve bol yeşillik
ayrıca marulun içine labne yada krem peynir sürüp de yiyebiliriz nasıl ama
mesaj tekrarı olmuş pardon peynir dediniz gözüm döndü
Hımmmm şimdi anladım. Manda yoğurdu konusunda öyle detaylı bilgiler nereden geliyor :) Ben de bilen var mı demiştim, uzmanı varmış yahuO zaman bir soru daha; peynirin hası koyun sütüylen yapılırmış, bir gram da başka süt karıştırılmazmış, doğru mu? Piyasada koyun peyniri olarak satılanların çoğu karışıkmış.. Tulum da katkısız koyun peyniri ile yapılırmış?
A-haaa neredeyse yürüme mesafesindeyiz seninleHemmen mesaj atıyorum :)
** Krem peynir-cips normal bir ikili canım, ketçapla peynir gibi absürd değil :))
Ben gazeteci olmak isterdim beyzuşşş..
Oynarken hep gazeteciymişim gibi role bürünürdüm...
Sonrasında İzmir'de bir yerel gazeteyi arayıp iş istemiştim..Mimkiin deel hanfendi basın yayın mezunu arkadaşlarımız var boşta sizi almamız hiiç doğru olmaz dediler..
Daha sonra radyoda haber spikerliği yapmışlığım bile var..Özel radyolar yeni yeni moda olduğunda..
Ali Kırca ve uğur Dündar çok istedi beni ama abim izin vermedi deermişim..:))))
evet çok yakınız
daha absürtünü söyliyimmi eşim yapar bunu peyniri reçele banar
Bende reçelli ekmek veya ballı ekmeği peynirle yerim.:)
valla topikçek peynir hasyasıymışız
beyzuş abla ben anadolu yakasındayım beylikdüzü ters olur
kızlar muhabbe çok tatlı ama ben bugün spor yapmadım birazda olsa yapıyım kendimi kötü hissderim sonra
banta çıkamam bu saatte kaldım lesli bacıya
Bende reçelli ekmek veya ballı ekmeği peynirle yerim.:)
Hımmmm şimdi anladım. Manda yoğurdu konusunda öyle detaylı bilgiler nereden geliyor :) Ben de bilen var mı demiştim, uzmanı varmış yahuO zaman bir soru daha; peynirin hası koyun sütüylen yapılırmış, bir gram da başka süt karıştırılmazmış, doğru mu? Piyasada koyun peyniri olarak satılanların çoğu karışıkmış.. Tulum da katkısız koyun peyniri ile yapılırmış?
A-haaa neredeyse yürüme mesafesindeyiz seninleHemmen mesaj atıyorum :)
** Krem peynir-cips normal bir ikili canım, ketçapla peynir gibi absürd değil :))
Maşallah hemşoma..
gece yarısı bile yapıyosun sporunu..
ayyyyyyy senin adına çok sevindim inşallah bende o günleri görürümarkadaslarrrr bugun coooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum sevıncımı sızınle paylasmak ıstıyorum ılk once dıyetısyenımden baslayayım 88 cıktım tartıda ama onun tartısı benımkınden 1 kılo eksık tartıyor olsun yınede ve bu ay 4 kılo vermısım kacamaklarıma ragmen ve hepsınıde yagdan vermısım acaba l carnıtının etkısımı bılemıyorum ama bıraktım sadece 1 hafta kullandım kılo veremedım bende bıraktım 100 gr da ayrıca kas yapmısım neyse dr um yıne programa cıkarayım senı dedı bende 60 olayım ondan sonra dedım oda 75 ol cıkartacagım dedı
gelelım asıl meseleye bugun cok sevınclıyım evanstan gıyınıyordum genelde ve ılk basladıgımda 54-yanı 26- bedenle baslamıstım bugun tekrar gıttım uzun zamandır bısı almıyordum ordan kendıme neyse bugun 50 beden mont gıydım buyuk 48 buyuk 46 denedım guzel 44 ude gıyeyım dedım tam bana goreydı ınanamadım tabı kalıpları dıgerlerıne gore buyuk evansın ama 44 un ıçıne gırebıldım 16 bedene dusmusum 26 dan benım ıçın bır mucıze buuuuu mesela benım boyum kısa oldugu ıçın daha kılolu duruyorum lcw dekı en buyuklerı olmuyordu sımdı artık oluyor cooooook mutluyum ya bunu kımse anlayamaz arkadaslarımdan ancak sız anlarsınız benı cunku onlar ıçın bu normal bısı lc den gıyınmek ama benım ıçın bı donum noktası coook mutlu oldum bugun daha kucugu varmı dıye sormak cok hos bısımıs
bende peynirciyimdir çok severimevet evet aynene katılıyorum
bende peynir hastasıyımdır
valla 3 öğün yerim bıraksalar
önceden yemekten kalkınca bile dolabı açar biraz peynir yerdim
annnem seni mandıracıya verecem derdi
ahh izmirin tulumlarını özledim valla offf
yazın uşakta idim orada kipa varmış baktırm izmir tulumu tulum gibi valla ben bunu alıp istanbulada götürecem dedim tam 19 paket aldım getirdim
ama bir ay dayanmadı valla anlamadım evde kesin fare var buzdolabından peynir aşıran
bendeee artık pek ekmek yemediğimize göre bizde bandıralım reçele
evet çok yakınız
daha absürtünü söyliyimmi eşim yapar bunu peyniri reçele banar
Bandıra bandıra ye beniii doyamazsın tadıma..
Ekmek yiyorum ben yaa..Sende ye ekmek hayattır ahahah..:))
valla yapıyorumMaşallah hemşoma..
gece yarısı bile yapıyosun sporunu..
Bandıra bandıra ye beniii doyamazsın tadıma..
Ekmek yiyorum ben yaa..Sende ye ekmek hayattır ahahah..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?