Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya valla çok etkilendi kızım nasıl birden sesizleşti sokakata yürüyoruz arabba nerdesin diyor

sen ve annende paniklediyseniz ve bunu ona ister istemez hissettirdiyseniz belki ondan üzülmüş ve sessizleşmiştir, kıyamam ben sana ,ne güzel değil mi çocuk olmak sanki çağırınca araba gelecek :) keşke çocuk olabilsek tekrar

Çok üzüldüm şimdi (
buluşma konusunda cuma bilemiyorum kızın aşısı var ogün aşıdan sonra biraz huysuzlanıyor bilemedim
Hay Allah, gelemeyenler artıyor gibi. Arkadaşlar, dilerseniz Cumartesi buluşmasını bozmayalım, sanırım Cumartesi sadece ben ve Beyza gelemiyoruz, Cuma olunca ise Yağmurgözlü, Beyzuş ve Tebessüm...
Biz yarın sabahtan Beyza ile konuşup gene Cuma gününe ayrı program yapalım, Semiran'a da onaylatıp gruba hemen mesaj atalım, ona da katılabilenler olursa (Mutlu gelirim demişti örneğin) ya da "ben Cumartesi gidemeyeceğim ona geleyim" diyen olursa çok iyi olur, olmazsa da gene bir buluşma organize ederiz, önümüzdeki ay örneğin, aynı şehirdeyiz sonuçta. Bu benim fikrim elbette, var olan program bozulunca, bu yüzden gelemeyenler olunca üzüldüm o nedenle böyle bir öneri getirdim.. Gene ortak fikir neyse ben ona uyarım.

neyse ben çıktım herkese iyi geceler yarın istanbuldan görüşmek üzereee herkesi kocaman öptm
Canım sen göremeyeceksin muhtemelen bu mesajı ama iyi yolculuklar, iyi geceler.

DERİN, YAĞMURGÖZLÜ çok geçmiş olsun, en kısa zamanda hem siz hem Naz çok iyi olursunuz umarım.

yarın götüreceğim canım....
Geçmiş olsun kuzucuğuna canım....

İshal olmuş herhalde.Bol sıvıyı unutmuyorsundur biliyorum ama yazdım yine de....

Acil şifalar inşallah....
çok sağol ablacım ...biliyorum bol sıvıyıda ablacım içirmek mesele zilliye...
yalnış yazmışım canım bağırsak enfeksiyonu yazacaktım ..yarın götüreceğim bakalım...

sağol canım inşallah....

Sadece 4 kaşıkmııı.
Özledik seni cecooo.
Sağol canım bende grip oldum.
8 aydır ilk defa yedim biraz sinirliyim ondan galiba mutfağa saldırasım var baktım yinede 166 kaloriydi kötünün iyisi işte
Afiyet olsun arada bir olur.
Geçmiş olsun canım bizimkide tam gidyoduk yakaladık cezayı ödedik aldık arabayı şükür siz uğraşmışsınız canım benim tedirgin oldu demekki.

Bugün yediklerim.
Sabah
1 dilim ekmek domates peynir 5 zeytin 1 tk reçel.
Ara
2 mandalina.
Öğlen
1 tane grisini 1 tane light çikolata toplam kalori 160.
Akşam
5 kepçe çorba 1/2 dilim ekmek 2 yk makarna 3 yk yoğurt.
Ara
1 mandalina 1 ufak elma 2 avuç kabak çekirdeği.
Bugün çok dengesiz oldu çok geç kalktım.

Kimseler yok bu gece bizde eşimle film izledik film güzeldi gerilim sevenlere tavsiye edebilirim adı 39.Ben gene grip oldum büyük ihtimal buluşmaya gelemicem bu sebebden dolayıda çok üzgünüm.

Ayşecim bizm ayşe sizin doktor murata vurulmuş canım bütün gün ondan telefon bekliyor hatta babası arkadaşını aratmış murat diye pek mutluydu valla bu yaşta ilk aşkı oldu ayşenin çok hoş ama sayesinde su içiyor ve pazar günü gelicek diye bekliyor::)

Günaydın kızlar
sabah itibari ile regl oldum ama acayip sancım var
ve yrn ikinci günüm çok daha kötü olucam
yanınıza gelmeden bi iğne yaptırır öyle gelirim artık :)))

vay vay ayşeciğe bak sen
murata aşık olan çok ztn öyle aman aman yakışıklı da değil ama büyük küçük herkes aşık ona
bu arada kendini bakıma al bol vitamin ıhlamur ve ilaç buluşmaya mutlaka geliyosunuz cuma günü itiraz yok :)))

herkese günaydın
bütün çabama rağmen kilo veremiyorum ama vazgeçmiyorum
hasta olan arkadaşlarım yağmurgözlüm derin naz hepinize geçmiş olsun canlarım gözümden kaçan varsa onlara da şifa diliyorum

günaydın kızlar yagmurgözlü miden nasıl oldu çig patates suyunu netten bir araştır dr teki mideye çok iyi geldigini söylüyordu

gunaydınn kızlarr

yenacımm benden haber alamazsan benı ızınlı yazarmısın cnmm eşimin babaannesı cok agarmıss bişey falan olursa haber vermeden gıdebılırımm onu soyle*yeyımm dedimm

ohh yarın bulusuyorsunuz ne guzell :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…