ya valla çok etkilendi kızım nasıl birden sesizleşti sokakata yürüyoruz arabba nerdesin diyor
hepinize iyi gecelerrrrr ben çıkıyorum :)
neyse ben çıktım herkese iyi geceler yarın istanbuldan görüşmek üzereee herkesi kocaman öptm
sen ve annende paniklediyseniz ve bunu ona ister istemez hissettirdiyseniz belki ondan üzülmüş ve sessizleşmiştir, kıyamam ben sana ,ne güzel değil mi çocuk olmak sanki çağırınca araba gelecek :) keşke çocuk olabilsek tekrar
Çok üzüldüm şimdiCuma günü ben gelemem canım...
Önceden verilmiş sözümüz var..Başkalarıyla da bağlantılı olduğu için ertelemem mümkün değil....
Ben de başka bir buluşmaya gelirim inşallah....Öyle görünüyor ki bu buluşmalar rutin olacak ve uygun olanlar sık sık buluşacak...
Bir sonraki buluşmayı beklerim....Gönlüm sizinle olacak.....
Hay Allah, gelemeyenler artıyor gibi. Arkadaşlar, dilerseniz Cumartesi buluşmasını bozmayalım, sanırım Cumartesi sadece ben ve Beyza gelemiyoruz, Cuma olunca ise Yağmurgözlü, Beyzuş ve Tebessüm...buluşma konusunda cuma bilemiyorum kızın aşısı var ogün aşıdan sonra biraz huysuzlanıyor bilemedim
Canım sen göremeyeceksin muhtemelen bu mesajı ama iyi yolculuklar, iyi geceler.neyse ben çıktım herkese iyi geceler yarın istanbuldan görüşmek üzereee herkesi kocaman öptm
yarın götüreceğim canım....canım çok geçmiş olsun, sen yinede götür dr a canım iyi kötü hiç gitmemekten daha iyidir....
bak ablacım al akşama şifa olsun inşallah, sağol bende iyileşirim umarım :)
sanırım kansızlıktan canım cuma oğluşumun aşısı var bende gideyim olmazsa......
ayşeciğe çok geçmiş olsun..
çok sağol ablacım ...biliyorum bol sıvıyıda ablacım içirmek mesele zilliye...Geçmiş olsun kuzucuğuna canım....
İshal olmuş herhalde.Bol sıvıyı unutmuyorsundur biliyorum ama yazdım yine de....
Acil şifalar inşallah....
yalnış yazmışım canım bağırsak enfeksiyonu yazacaktım ..yarın götüreceğim bakalım...inşallah yağdanda verirsin canım önce sağlık
süperrr baravooo
nasıl sevindim
bende öyle canım havadan sanırım
arada olur ya
afiyet olsun
mikrobik ishal gibi
idrar yolu iltihabında sende yaşadın idrarını yapamaz 1o dakkadabir tuvalete gider
ateşte varsa ilaç alması lazım dr. a götür
geçmiş olsun
offf banada 4 yk ayır
offf maşşallah vermişsin bak
cumartesi değilde cumaolsamı düyor arkadaşlar
yani 28 i
Çok üzüldüm şimdi(
Hay Allah, gelemeyenler artıyor gibi. Arkadaşlar, dilerseniz Cumartesi buluşmasını bozmayalım, sanırım Cumartesi sadece ben ve Beyza gelemiyoruz, Cuma olunca ise Yağmurgözlü, Beyzuş ve Tebessüm...
Biz yarın sabahtan Beyza ile konuşup gene Cuma gününe ayrı program yapalım, Semiran'a da onaylatıp gruba hemen mesaj atalım, ona da katılabilenler olursa (Mutlu gelirim demişti örneğin) ya da "ben Cumartesi gidemeyeceğim ona geleyim" diyen olursa çok iyi olur, olmazsa da gene bir buluşma organize ederiz, önümüzdeki ay örneğin, aynı şehirdeyiz sonuçta. Bu benim fikrim elbette, var olan program bozulunca, bu yüzden gelemeyenler olunca üzüldüm o nedenle böyle bir öneri getirdim.. Gene ortak fikir neyse ben ona uyarım.
Canım sen göremeyeceksin muhtemelen bu mesajı ama iyi yolculuklar, iyi geceler.
DERİN, YAĞMURGÖZLÜ çok geçmiş olsun, en kısa zamanda hem siz hem Naz çok iyi olursunuz umarım.
Sadece 4 kaşıkmııı.hepinize yeter canlarım nasılsa 4 er kaşık vereceğim herkese
ben çok sevmem kısırı ama çok şişiriyor o yüzden yemeyeceğim ama güzel olmuş 1 kaşık aldım tabii
ankaraya gelin hepinizi evde ağırlayacağım inşallah nasılsa sizi ağırlamak kolay menü belli
kısır
Özledik seni cecooo.Slmmmmm kızlarrrrr
KPyi görmeye gelmişken sizlerede bakayım dedim :122:
Acayip özlemişim ya sizleri ama maalesef şimdilik geçmişi okuyacak kadar zamanım yok
Ay başına az kaldı inşallah kavuşacağım bende yine sizlere
Bu arada gelemiyorum diye perhizi saldım zannetmeyin çok şükür sizleri bu hafta utandırmadım ve çetvelimde de görüldüğü gibi bu hafta tammmm 1.2 Kilo verdim :122: :122: :122:
Valla her lokmayı yerken aman didimbazen de dayanamadım yidim
İnşallah haftayada yine eksilerde bildiri yapabilirim tabi bu cumaya yetişemiyorum malum
En kısa zamanda görüşmek üzere kendinize iyi bakın eccük yiyin spor yapın dipçik gibi olun bende sizleri kendime örnek alayım ve bir an önce bende şu damacanalardan kurtulayım.
Özledimmmmmmmmmmm kocaman öpüyorum hepinizi
Buluşma saatini ve bakırköyün neresi olduğunu sakın bildirmeyi unutmayın heee yoksa sabahın köründe meydanda yakamda karanfil beklemek zorunda kalırım
Sağol canım bende grip oldum.canım çok geçmiş olsun, sen yinede götür dr a canım iyi kötü hiç gitmemekten daha iyidir....
bak ablacım al akşama şifa olsun inşallah, sağol bende iyileşirim umarım :)
sanırım kansızlıktan canım cuma oğluşumun aşısı var bende gideyim olmazsa......
ayşeciğe çok geçmiş olsun..
Afiyet olsun arada bir olur.8 aydır ilk defa yedim biraz sinirliyim ondan galiba mutfağa saldırasım var baktım yinede 166 kaloriydi kötünün iyisi işte
Geçmiş olsun canım bizimkide tam gidyoduk yakaladık cezayı ödedik aldık arabayı şükür siz uğraşmışsınız canım benim tedirgin oldu demekki.bugün kızım annemle kadıköye gittik arabayı yol kenarına bıraktım iş park vardı orada önceden görevliyi göremedim dönünce bakarım dedim yarım saat sonra bir baktım araba yok çekmişler 2 otapark dolaştım buldum ama annem ve kızızmla biraz zor oldu kızımda sokakta araba nerdesin diyor eve geldik diyorki anne arabamızı götürdüler ama taksici amcalar bize yardım etti diyor
Ayşecim bizm ayşe sizin doktor murata vurulmuş canım bütün gün ondan telefon bekliyor hatta babası arkadaşını aratmış murat diye pek mutluydu valla bu yaşta ilk aşkı oldu ayşenin çok hoş ama sayesinde su içiyor ve pazar günü gelicek diye bekliyor::)
asumanımmmm özledim bensiz kısır da yedinn ohhh vallaaaa
merhaba arkadaşım sakıncası yoksa boyunu öğrenebilirmiyim belve göbek ölçülerimmiz aynı sayılır ama ben 86.5kg mım boyum ise 148
gunaydınn kızlarr
yenacımm benden haber alamazsan benı ızınlı yazarmısın cnmm eşimin babaannesı cok agarmıss bişey falan olursa haber vermeden gıdebılırımm onu soyle*yeyımm dedimm
ohh yarın bulusuyorsunuz ne guzell :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?