Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım ihlamur iç çaabuk atlatırsın umarım

ohh bu güzel haber
geömiş olsun
cecoya kim ulaşacak teli olan varsa ona da ulaşalım. gelir belki o da.

ceco bana özel mesaj at dedi canım hangi gün olursa olsun gelecek sanırım

kızla bende mümüklü olduk çok kötü değiliz ama kimseye bulaştırmak istemem çocuklara hemen geçer size geçmese bile
malesefe ben gelemiyeceğim
dün arabanın peşinde koşarken üşüttük haerhalde
bu arada bugün doğum günüm kızlar
yaş 35 olduu:18:

Son düzenleme:

öncelikle doğum günün kutlu olsun cnm sonrada çoookk geçmiş olsun

yarın kutlayalım gel işte üşenme duzelirseniz bak duruma

Kizlar

Ben cuma nerde olsa gelirim. Umarim yarim gun diye cok trafik olmaz. Ben daha erken bulusmak isterim, yani 10:30 11 gibi bulussak mesela ve ben 12:30 gibi, ayse'yi filan da gorup ayriliym.

Kiz okuldan erken gelecek, evde uc tane yaramazi birakmak istemiyorum.

forum bana uyar. Umut ile geliriz.

geçmiş olsun..

geçmiş olsun doğum günün kutlu olsun nice yıllaraa..

derin naza geçmiş olsun canım bol sıvıyı unutma muz şeftali falan bide suyla nişe (nişasta)muhallebisi yapıyoruz az şekerle oda iyi geliyor

banucum geçmiş olsun tarçın karanfil elma ıhlamur bir iki parça limonda olabilir kaynat iç iyi geliyor bi de turşu suyuda iyi geliyor dene istersen

günaydın kızlar yagmurgözlü miden nasıl oldu çig patates suyunu netten bir araştır dr teki mideye çok iyi geldigini söylüyordu
teşekkür ederim...patates suyunu daha öncede duymuştum ama katı meyve sıkacağım olmadığından deneyemedim...annemin var ondan isteyip denemeyi düşünüyorum ama içebilirmiyim o da ayrı mesele.....((
teşekkürlerrrrrrr...
sağolllll düşünceli ablam benimmAkşam aktarıma uğradım şikayetlerimi anlattım...Kudret narı diye bişey duydum mide hastalıklarına çok iyi geliyormuş dedim...
Evet doğru zaten bende ondan verecektim dedi...
Üç şekilde kullanılıyormuş...Biri zeytinyağda bekletilmiş...Biri balda bekletilmiş...Diğeri de tablet halinde...
Siz sürekli müşterimsiniz benim size tavsiyem tablettir çünki yağda beklemiş olan bağırsakları hareketlendirir ishal yapabilir balda beklemiş olanın içindeki hakiki bal değil glikozdan imal edilmiş bal diye satıyorlar dedi...
Bende tabletini aldım ablacım sabah akşam ikişer tablet kullanacağım...
Akşam ve sabah içtim çok şükür biraz iyiyim...
Aslında meyvesini bulsam hakiki bal var annem babam sağolsunlar memleketten gelirken getirdiler ben kendimde yapabilirim sanırım..
Meyveyi ezip 21 gün balda veya zeytinyağında bekletip sabahları aç karnına yemek gerekiyormuş...
Zeynep ablayla konuştum buralarda pazarlarda satılıyor ama edremit tarafında daha çok pazarında bile satıyolar kazdağlıya söyle yollasın sana dedi.....:)))
Ya ondan isteyeceğim...Yada Bandırmadaki teyzemden....:))
Unutmadan aktar birde sarı kantaron bitkisi verdi...Çay olarak demleyip gün içinde sık sık iç rahatlatır strese uykusuzluğa iyi gelirmiş bir nevi doğal antidepresanmış....:)))

canımmmm özledim seni neyseki aybaşına az kaldı senin hallederiz kadir bir an önce ödesin faturayıda kavuşalım....)))

ah keşkee olabilsek
keşke değil mi:)))
götür canım ihmal etme geçmiş olsun......
sanada çok geçmiş olsun canım dikkat et havalar kötü
ay ayy ayyyy inanmıyorum bıcırık seni :)))
neyse aşkı uğruna yapar artık yapmadıklarını
ey aşkkkk sen nelere kadirsin
geçmiş olsun canım....

doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara
geçmiş olsun dikkat edin :)

doğumgünün kutlu olsun canım sevdiklerinle birlikte nice yıllara..

istanbul foruma metro ile geliniyo dimi kızlar ben hiç gitmedimde
ikeaya gittim ama özel arabayla bilmiyorum o yüzden :)

Mutlu,sağlıklı ve upuzuuun seneler diliyorum..Herşey gönlünce olsun..
Buda sana hediyem olsun..:))))

Yalnız birşey diyeceğim..Cahit sıtkı tarancı uzuun süre hastalıkla uğraştığından şiirleri bu kadar karamsar kendi üstümüze alınmayalım ok..:)

Yaş otuz beş! yolun yarısı eder.
Dante gibi ortasındayız ömrün.
Delikanlı çağımızdaki cevher,
Yalvarmak, yakarmak nafile bugün,
Gözünün yaşına bakmadan gider.

Çok geçmiş olsun...Allah hayırlı bir kapı açsın babaannenize..

istanbul foruma metro ile geliniyo dimi kızlar ben hiç gitmedimde
ikeaya gittim ama özel arabayla bilmiyorum o yüzden :)

ben de bilemiyorum nasıl geliniyo a dur metro bu aksaraya giden galiba geliyor

ben de öğleden sonra orda olurum. en erken 12.30 saat belirleyelim leah 11 de gelirim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…