cuma buluşması nerede olacak kimler geliyor.
geçmiş olsun canım ihlamur iç çaabuk atlatırsın umarımSadece 4 kaşıkmııı.
Özledik seni cecooo.
Sağol canım bende grip oldum.
Afiyet olsun arada bir olur.
Geçmiş olsun canım bizimkide tam gidyoduk yakaladık cezayı ödedik aldık arabayı şükür siz uğraşmışsınız canım benim tedirgin oldu demekki.
ohh bu güzel haberAyşecim bizm ayşe sizin doktor murata vurulmuş canım bütün gün ondan telefon bekliyor hatta babası arkadaşını aratmış murat diye pek mutluydu valla bu yaşta ilk aşkı oldu ayşenin çok hoş ama sayesinde su içiyor ve pazar günü gelicek diye bekliyor::)
geömiş olsungunaydınn kızlarr
yenacımm benden haber alamazsan benı ızınlı yazarmısın cnmm eşimin babaannesı cok agarmıss bişey falan olursa haber vermeden gıdebılırımm onu soyle*yeyımm dedimm
ohh yarın bulusuyorsunuz ne guzell :26::26:
cecoya kim ulaşacak teli olan varsa ona da ulaşalım. gelir belki o da.
cecoya kim ulaşacak teli olan varsa ona da ulaşalım. gelir belki o da.
kızla bende mümüklü olduk çok kötü değiliz ama kimseye bulaştırmak istemem çocuklara hemen geçer size geçmese bile
malesefe ben gelemiyeceğim
dün arabanın peşinde koşarken üşüttük haerhalde
bu arada bugün doğum günüm kızlar
yaş 35 olduu:18:
kızla bende mümüklü olduk çok kötü değiliz ama kimseye bulaştırmak istemem çocuklara hemen geçer size geçmese bile
geçmiş olsun..gunaydınn kızlarr
yenacımm benden haber alamazsan benı ızınlı yazarmısın cnmm eşimin babaannesı cok agarmıss bişey falan olursa haber vermeden gıdebılırımm onu soyle*yeyımm dedimm
herkese günaydın
bütün çabama rağmen kilo veremiyorum ama vazgeçmiyorum
hasta olan arkadaşlarım yağmurgözlüm derin naz hepinize geçmiş olsun canlarım gözümden kaçan varsa onlara da şifa diliyorum
teşekkür ederim...patates suyunu daha öncede duymuştum ama katı meyve sıkacağım olmadığından deneyemedim...annemin var ondan isteyip denemeyi düşünüyorum ama içebilirmiyim o da ayrı mesele.....((günaydın kızlar yagmurgözlü miden nasıl oldu çig patates suyunu netten bir araştır dr teki mideye çok iyi geldigini söylüyordu
teşekkürlerrrrrrr...Çok üzüldüm şimdi(
Hay Allah, gelemeyenler artıyor gibi. Arkadaşlar, dilerseniz Cumartesi buluşmasını bozmayalım, sanırım Cumartesi sadece ben ve Beyza gelemiyoruz, Cuma olunca ise Yağmurgözlü, Beyzuş ve Tebessüm...
Biz yarın sabahtan Beyza ile konuşup gene Cuma gününe ayrı program yapalım, Semiran'a da onaylatıp gruba hemen mesaj atalım, ona da katılabilenler olursa (Mutlu gelirim demişti örneğin) ya da "ben Cumartesi gidemeyeceğim ona geleyim" diyen olursa çok iyi olur, olmazsa da gene bir buluşma organize ederiz, önümüzdeki ay örneğin, aynı şehirdeyiz sonuçta. Bu benim fikrim elbette, var olan program bozulunca, bu yüzden gelemeyenler olunca üzüldüm o nedenle böyle bir öneri getirdim.. Gene ortak fikir neyse ben ona uyarım.
Canım sen göremeyeceksin muhtemelen bu mesajı ama iyi yolculuklar, iyi geceler.
DERİN, YAĞMURGÖZLÜ çok geçmiş olsun, en kısa zamanda hem siz hem Naz çok iyi olursunuz umarım.
sağolllll düşünceli ablam benimmCanım ;geçmiş olsun.....
Kudret narını duydum;ama kullanan bir yakınım yok,bu yüzden etkisi konusunda bir şey diyemem...Senin zamanın olmaz belki diye ;senin için bu yazıyı ekliyorum...
Bir de sabah aç karnına 1 adet patates rendelenip suyu içilirse,çok iyi geldiğini duydum ama içebilirmisin bilemiyorum....
KUDRET NARI KULLANIMI VE FAYDALARI > Faydalı Bilgiler > www.XprodoksiT.com
Slmmmmm kızlarrrrr
KPyi görmeye gelmişken sizlerede bakayım dedim :122:
Acayip özlemişim ya sizleri ama maalesef şimdilik geçmişi okuyacak kadar zamanım yok
Ay başına az kaldı inşallah kavuşacağım bende yine sizlere
Bu arada gelemiyorum diye perhizi saldım zannetmeyin çok şükür sizleri bu hafta utandırmadım ve çetvelimde de görüldüğü gibi bu hafta tammmm 1.2 Kilo verdim :122: :122: :122:
Valla her lokmayı yerken aman didimbazen de dayanamadım yidim
İnşallah haftayada yine eksilerde bildiri yapabilirim tabi bu cumaya yetişemiyorum malum
En kısa zamanda görüşmek üzere kendinize iyi bakın eccük yiyin spor yapın dipçik gibi olun bende sizleri kendime örnek alayım ve bir an önce bende şu damacanalardan kurtulayım.
Özledimmmmmmmmmmm kocaman öpüyorum hepinizi
Buluşma saatini ve bakırköyün neresi olduğunu sakın bildirmeyi unutmayın heee yoksa sabahın köründe meydanda yakamda karanfil beklemek zorunda kalırım
keşke değil mi:)))ah keşkee olabilsek
götür canım ihmal etme geçmiş olsun......yarın götüreceğim canım....
çok sağol ablacım ...biliyorum bol sıvıyıda ablacım içirmek mesele zilliye...
yalnış yazmışım canım bağırsak enfeksiyonu yazacaktım ..yarın götüreceğim bakalım...
sağol canım inşallah....
sanada çok geçmiş olsun canım dikkat et havalar kötüSadece 4 kaşıkmııı.
Özledik seni cecooo.
Sağol canım bende grip oldum.
Afiyet olsun arada bir olur.
Geçmiş olsun canım bizimkide tam gidyoduk yakaladık cezayı ödedik aldık arabayı şükür siz uğraşmışsınız canım benim tedirgin oldu demekki.
ay ayy ayyyy inanmıyorum bıcırık seni :)))Ayşecim bizm ayşe sizin doktor murata vurulmuş canım bütün gün ondan telefon bekliyor hatta babası arkadaşını aratmış murat diye pek mutluydu valla bu yaşta ilk aşkı oldu ayşenin çok hoş ama sayesinde su içiyor ve pazar günü gelicek diye bekliyor::)
geçmiş olsun canım....gunaydınn kızlarr
gunaydınn kızlarr
istanbul foruma metro ile geliniyo dimi kızlar ben hiç gitmedimde
ikeaya gittim ama özel arabayla bilmiyorum o yüzden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?