merhaba kızlar benide alın aranıza şuan kaç kiloyum bilmiyorum almışımdır muhtemelen
yarın tartılıp yazayım.
tartı bildirim günleri cuma mı?
Forum olursa bana çok iyi olur.banucum msj atamadım bi türlü
yer belli değil bakırköy yada forum çogunluk nere derse olucak artık benim için farketmez
hoşgeldiniz :)
kızlar bu akşam yeri ve saati kesinleştirelim mümkünse ona göre ayarlarız kendimizi :)
hoşbulduk teşekkür ederimbanucum msj atamadım bi türlü
yer belli değil bakırköy yada forum çogunluk nere derse olucak artık benim için farketmez
hoşgeldiniz :)
kızlar bu akşam yeri ve saati kesinleştirelim mümkünse ona göre ayarlarız kendimizi :)
Sen çoğalt kısırı asuman talibi çok:))
hoşbulduk teşekkür ederim
canım çok geçmiş olsun, sen yinede götür dr a canım iyi kötü hiç gitmemekten daha iyidir....kızım gece çok ateşlendi, hemen uyku tulumunu çıkardım çoraplarını çıkardım üzerini filan açtım ,biraz rahatladı bugünde biraz ateşi var birde kakası sıvı ve kokulu acaba idrar yolu enfeksiyonumu geçiriyor blmiyorum ,doğru dürüst doktor yok buradada ,1 saat uzaklıktaki hastaneye gitmem gerekiyor offf off küçük yerde yaşamanında bu zorlukları oluyor ...
bak ablacım al akşama şifa olsun inşallah, sağol bende iyileşirim umarım :)sağol canım akşam aktara uğrayıp soracağım bakalım şifa Allahtan...sanada geçmiş olsun havalardan olabilir..
derincim kuzucuğa çok geçmiş olsun...akşam aktara uğrayıp soracağım bakalım nette okudum herşeye çok iyi geliyormuş...ama özellikle mide rahatsızlıklarına şifaymış...
keyfinize bakın
Arada bazen kaçıyor ama bu hafta güzel gidiyor diyetim.
Kansızlıktanda olabilir canım istersen bir doktora git.
Çok zor evet derincim bana doktor çok ufak bir ilaç verdi in...don belki bilirsin adını diye yazdım hem ağır bir ilaç değil ama çok rahatlatıypr ben her zamanda içmiyorum arada böyle yoğun olduğunda alıyorum sende doktoruna or istersen belki sanada verir.
Çok geçmiş olsun naza havalar çok fena bizim ayşede berbat durumda öksürüyor olmazsa bizde götürcez doktora sağlık ocağı falandamı yok yakında çok zor öyle oluncada.
Slmmmmm kızlarrrrr
KPyi görmeye gelmişken sizlerede bakayım dedim :122:
Acayip özlemişim ya sizleri ama maalesef şimdilik geçmişi okuyacak kadar zamanım yok
Ay başına az kaldı inşallah kavuşacağım bende yine sizlere
Bu arada gelemiyorum diye perhizi saldım zannetmeyin çok şükür sizleri bu hafta utandırmadım ve çetvelimde de görüldüğü gibi bu hafta tammmm 1.2 Kilo verdim :122: :122: :122:
Valla her lokmayı yerken aman didimbazen de dayanamadım yidim
İnşallah haftayada yine eksilerde bildiri yapabilirim tabi bu cumaya yetişemiyorum malum
En kısa zamanda görüşmek üzere kendinize iyi bakın eccük yiyin spor yapın dipçik gibi olun bende sizleri kendime örnek alayım ve bir an önce bende şu damacanalardan kurtulayım.
Özledimmmmmmmmmmm kocaman öpüyorum hepinizi
Buluşma saatini ve bakırköyün neresi olduğunu sakın bildirmeyi unutmayın heee yoksa sabahın köründe meydanda yakamda karanfil beklemek zorunda kalırım
Ay hadi cuma cuma cuma......
forum bana ve umuta uyar, beraber gelicez.
Olabildigince erken bulusup kay asalim... 10:30 mesela....eyyoooooo
kızlar bu aralar yine midem kötü...ilaçlarda fayda etmiyor artık...annemler memleketten döndü..bal getirmiş bana mideye iyi gelir diyor..sabahları bir bardak sıcak suya bir kaşık karıştırıp içiyorum..daha bir faydasını görmedim...
bir tanıdığımız kudret narı diye bişeyden bahsetti mideye ülsere gastrite birebirmiş aranızda bilen varmı?
kızım gece çok ateşlendi, hemen uyku tulumunu çıkardım çoraplarını çıkardım üzerini filan açtım ,biraz rahatladı bugünde biraz ateşi var birde kakası sıvı ve kokulu acaba idrar yolu enfeksiyonumu geçiriyor blmiyorum ,doğru dürüst doktor yok buradada ,1 saat uzaklıktaki hastaneye gitmem gerekiyor offf off küçük yerde yaşamanında bu zorlukları oluyor ...
Ayşeciğim sen takımı toparlıyor gibi görünüyorsun, ben gidene kadar cevaplara bakar Beyza'yı ararım. Yağmurgözlü, anlayışın için teşekkür ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?