Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar benide alın aranıza şuan kaç kiloyum bilmiyorum almışımdır muhtemelen
yarın tartılıp yazayım.
tartı bildirim günleri cuma mı?

banucum msj atamadım bi türlü
yer belli değil bakırköy yada forum çogunluk nere derse olucak artık benim için farketmez

merhaba kızlar benide alın aranıza şuan kaç kiloyum bilmiyorum almışımdır muhtemelen
yarın tartılıp yazayım.
tartı bildirim günleri cuma mı?

hoşgeldiniz :)

kızlar bu akşam yeri ve saati kesinleştirelim mümkünse ona göre ayarlarız kendimizi :)

Forum olursa bana çok iyi olur.

hepinize yeter canlarım nasılsa 4 er kaşık vereceğim herkese
ben çok sevmem kısırı ama çok şişiriyor o yüzden yemeyeceğim ama güzel olmuş 1 kaşık aldım tabii
ankaraya gelin hepinizi evde ağırlayacağım inşallah nasılsa sizi ağırlamak kolay menü belli
kısır

Son düzenleme:
hoşbulduk teşekkür ederim

Ay hadi cuma cuma cuma......

forum bana ve umuta uyar, beraber gelicez.

Olabildigince erken bulusup kay asalim... 10:30 mesela....eyyoooooo

Slmmmmm kızlarrrrr

KPyi görmeye gelmişken sizlerede bakayım dedim :122:
Acayip özlemişim ya sizleri ama maalesef şimdilik geçmişi okuyacak kadar zamanım yok
Ay başına az kaldı inşallah kavuşacağım bende yine sizlere

Bu arada gelemiyorum diye perhizi saldım zannetmeyin çok şükür sizleri bu hafta utandırmadım ve çetvelimde de görüldüğü gibi bu hafta tammmm 1.2 Kilo verdim :122: :122: :122:
Valla her lokmayı yerken aman didim bazen de dayanamadım yidim
İnşallah haftayada yine eksilerde bildiri yapabilirim tabi bu cumaya yetişemiyorum malum

En kısa zamanda görüşmek üzere kendinize iyi bakın eccük yiyin spor yapın dipçik gibi olun bende sizleri kendime örnek alayım ve bir an önce bende şu damacanalardan kurtulayım.
Özledimmmmmmmmmmm kocaman öpüyorum hepinizi

Buluşma saatini ve bakırköyün neresi olduğunu sakın bildirmeyi unutmayın heee yoksa sabahın köründe meydanda yakamda karanfil beklemek zorunda kalırım

canım çok geçmiş olsun, sen yinede götür dr a canım iyi kötü hiç gitmemekten daha iyidir....
bak ablacım al akşama şifa olsun inşallah, sağol bende iyileşirim umarım :)

sanırım kansızlıktan canım cuma oğluşumun aşısı var bende gideyim olmazsa......
ayşeciğe çok geçmiş olsun..

canımmmmmmm senin geldiğin belli valla neşe gelmiş resmen sayfaya :))))

oo kızlar kısırlar falan götürmüşsünüz bende çok severim kısır yemeyi ama bugünkü kalorim doldu yarına inşallah

Ay hadi cuma cuma cuma......

forum bana ve umuta uyar, beraber gelicez.

Olabildigince erken bulusup kay asalim... 10:30 mesela....eyyoooooo

Anaaaa 29 ekim cumaya geliyormuş ya bende cumartesi sandım bak dikkat etmesem bir gün sonra bekliycem meydanda sonrada beni ekdiniz kimse gelmedi diye küserdim

O zaman ben yarın kendimi bakıma alayım yoğsam kim bu sakkalı hacı amca dersiniz
Hadi bencede bir an önce cuma olsun
Bana fark etmez bakırköyde olur ama forum olursa daha süper olur bana daha yakın ama tabi her türlü uyarım ne karar verirlirse :122: :122: :122:

Canım ;geçmiş olsun.....

Kudret narını duydum;ama kullanan bir yakınım yok,bu yüzden etkisi konusunda bir şey diyemem...Senin zamanın olmaz belki diye ;senin için bu yazıyı ekliyorum...

Bir de sabah aç karnına 1 adet patates rendelenip suyu içilirse,çok iyi geldiğini duydum ama içebilirmisin bilemiyorum....

KUDRET NARI KULLANIMI VE FAYDALARI > Faydalı Bilgiler > www.XprodoksiT.com

Son düzenleme:

Geçmiş olsun kuzucuğuna canım....

İshal olmuş herhalde.Bol sıvıyı unutmuyorsundur biliyorum ama yazdım yine de....

Acil şifalar inşallah....

Ayşeciğim sen takımı toparlıyor gibi görünüyorsun, ben gidene kadar cevaplara bakar Beyza'yı ararım. Yağmurgözlü, anlayışın için teşekkür ederiz

Cuma günü ben gelemem canım...

Önceden verilmiş sözümüz var..Başkalarıyla da bağlantılı olduğu için ertelemem mümkün değil....

Ben de başka bir buluşmaya gelirim inşallah....Öyle görünüyor ki bu buluşmalar rutin olacak ve uygun olanlar sık sık buluşacak...

Bir sonraki buluşmayı beklerim....Gönlüm sizinle olacak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…