- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
inşallah yağdanda verirsin canım önce sağlıkbugün diyetisyene gittim 15 gün önce gitmiştim ilk kez 6 kilo vermişim toplam, çok fazla dedi ama ben hastalıktan bir haftada verdim dedim...hiç yağdan gitmemiş kastan gitmiş spor yapmadığım için. suda çok az çıktı okadar su içiyorum demek yetmiyor...orada 114.5 çıktım evdede 113.5 çıkıyorum bir kilo farkediyor benim baskülle...
süperrr baravoookızlar dün lc ye gittim ve bir kabin dolusu pantolon denedim. öyle mutlu oldumki. normal insanlar gibi giyinebiliyorum artık.
44-46 beden arası giyinebiliyorum çok mutlu oldum yaa.
valla beni en iyi siz anlarsınız. 54 bedenden 46-44 bedene düşmek ne demek yaa. çok mutlu oldum.
bende öyle canım havadan sanırımgünaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?
ben 2-3 gündür inanılmaz halsizimkımıldamaya halim yok neden böyle oldu ya...
arada olur yacanım bizde jelibon falan yoktu sanırım regl günüm yaklaşıyor yoksa böyle olmazdım 2 aydır hiç sapıtmamıştım bu dönemde ama bu kez çikolata yedim((
ben yedim(((
17:15 sularıydı hüplettim :)
HATİCEEEEEEEEEEEE nerelerdesin kız sen özlettin valla....
CECOOOOOO senide çok özledim nerelerdesin?
mikrobik ishal gibikızım gece çok ateşlendi, hemen uyku tulumunu çıkardım çoraplarını çıkardım üzerini filan açtım ,biraz rahatladı bugünde biraz ateşi var birde kakası sıvı ve kokulu acaba idrar yolu enfeksiyonumu geçiriyor blmiyorum ,doğru dürüst doktor yok buradada ,1 saat uzaklıktaki hastaneye gitmem gerekiyor offf off küçük yerde yaşamanında bu zorlukları oluyor ...
offf banada 4 yk ayırarkadaşım gelecek birazdan kısır yaptım çayımı da demledim
kısırcılar buyrun
ama ben yemeyeceğim kalanını da gönderirim birisine
sabah kızımı dişçiye götürdüm sanırım bugün spor da yapamayacağım bide kısır yemek hiç akıllıca olmaz
offf maşşallah vermişsin bakSlmmmmm kızlarrrrr
KPyi görmeye gelmişken sizlerede bakayım dedim :122:
Acayip özlemişim ya sizleri ama maalesef şimdilik geçmişi okuyacak kadar zamanım yok
Ay başına az kaldı inşallah kavuşacağım bende yine sizlere
Bu arada gelemiyorum diye perhizi saldım zannetmeyin çok şükür sizleri bu hafta utandırmadım ve çetvelimde de görüldüğü gibi bu hafta tammmm 1.2 Kilo verdim :122: :122: :122:
Valla her lokmayı yerken aman didimbazen de dayanamadım yidim
İnşallah haftayada yine eksilerde bildiri yapabilirim tabi bu cumaya yetişemiyorum malum
En kısa zamanda görüşmek üzere kendinize iyi bakın eccük yiyin spor yapın dipçik gibi olun bende sizleri kendime örnek alayım ve bir an önce bende şu damacanalardan kurtulayım.
Özledimmmmmmmmmmm kocaman öpüyorum hepinizi
Buluşma saatini ve bakırköyün neresi olduğunu sakın bildirmeyi unutmayın heee yoksa sabahın köründe meydanda yakamda karanfil beklemek zorunda kalırım
Anaaa ben iyice günleri şaşırdım cuma değil cumartesiymiş
Kvnin laptobunda tarih yanlışmış meğer
Neyse öyle yada böyle bende geliceğim :122: inşallah
Kv yan yan bakıyor kaçayim barinasılsa özele mesaj atıp haber verirsiniz
beyza nasıl gidiyor iştah durumları nasıl
ben bu hafta iyiydim ama bu akşam azcık sapıttım muzlu süt içtim gofret yedim oofff
gofretmi
inşallah yağdanda verirsin canım önce sağlık
süperrr baravooo
nasıl sevindim
bende öyle canım havadan sanırım
arada olur ya
afiyet olsun
mikrobik ishal gibi
idrar yolu iltihabında sende yaşadın idrarını yapamaz 1o dakkadabir tuvalete gider
ateşte varsa ilaç alması lazım dr. a götür
geçmiş olsun
offf banada 4 yk ayır
offf maşşallah vermişsin bak
cumartesi değilde cumaolsamı düyor arkadaşlar
yani 28 i
ay yarın için çok heyecan yaptımmmm bavulumu hazırladım ama panik oldum nedense ama beyzuş abla yaa seni de görmek isterdim bennnn her zaman gelemiyorum kiii amaaaa hiç mi iptal edemezsin nolurr bak taaa nerden geliyorummm nolurrr:26::26::26::26:
off offfffff beni bu havalar mahvetti ,kışı hiç sevmem olan enerjimide alır nedense
arada olur değil mi bayağı olmuştu yemeyeli tutamadım kendimi resmen......
afiyet olsun canım ama ogofretle kalsın gerisi gelmesin8 aydır ilk defa yedim biraz sinirliyim ondan galiba mutfağa saldırasım var baktım yinede 166 kaloriydi kötünün iyisi işte
off offfffff beni bu havalar mahvetti ,kışı hiç sevmem olan enerjimide alır nedense
arada olur değil mi bayağı olmuştu yemeyeli tutamadım kendimi resmen......
benim asıl korkum hergün 2 yumurta yenir mi :))) peyniri de zeytinide çok severim sen neden yemiyorsun alerji falan mı yapıyor? ben bu ay başı inşallah başlayacağım sanada sık sık danışacağım sıkılmak yok bak ama :)))menümü görünce korktunmu nolmuş bu menüye makaslanmış diye panik olma onu ben makasladım ben peynir vezeytin yiyemiyorum cevizimide yazmayı unutmuşum yoksa bildiklerin katiyen doğru sen bi başla elbette yardımcı olurum niçin buradayız
afiyet olsun canım ama ogofretle kalsın gerisi gelmesin
benimde valla aynı sorma enerji azaldı
arada olur sıkama canını
Canım ben de görüşmeyi çok istiyordum;ama bir süre hep cumartesi üzerinde kararlıymışız gibi olunca ;cuma günü için söz verdiğimiz kişiler
oldu.Önceden değişme olasılığını bilseydim söz vermezdim.Söz verip te erteleyemeyeceğim birkaç aileye şimdi ben gelemiyorum diyemem...
Hatırını kıramayacağım kişiler,bizim büyüklerimiz ve söz verip şimdi gelmiyorum diye saygısızlık edebileceğim bir grup değil...
Sizlerin de hatırını kırmayı asla istemem ama nasip değilmiş...Allah nasip ederse başka zaman görüşürüz.....
Çok güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.....
bugün kızım annemle kadıköye gittik arabayı yol kenarına bıraktım iş park vardı orada önceden görevliyi göremedim dönünce bakarım dedim yarım saat sonra bir baktım araba yok çekmişler 2 otapark dolaştım buldum ama annem ve kızızmla biraz zor oldu kızımda sokakta araba nerdesin diyor eve geldik diyorki anne arabamızı götürdüler ama taksici amcalar bize yardım etti diyor
benim asıl korkum hergün 2 yumurta yenir mi :))) peyniri de zeytinide çok severim sen neden yemiyorsun alerji falan mı yapıyor? ben bu ay başı inşallah başlayacağım sanada sık sık danışacağım sıkılmak yok bak ama :)))
ya neden azaldı bu enerji canım ya mevsimden mi zaten diyorum ya kışı sevmem ben.... sıkmayacağım canım sağolsasın...
geçmiş olsun canım ya allahtan bulmuşsunuz .... oyy yerim ben o cimcimeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?