Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anaaa ben iyice günleri şaşırdım cuma değil cumartesiymiş
Kvnin laptobunda tarih yanlışmış meğer

Neyse öyle yada böyle bende geliceğim :122: inşallah
Kv yan yan bakıyor kaçayim bari nasılsa özele mesaj atıp haber verirsiniz

inşallah yağdanda verirsin canım önce sağlık
süperrr baravooo
nasıl sevindim

günaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?

ben 2-3 gündür inanılmaz halsizim kımıldamaya halim yok neden böyle oldu ya...
bende öyle canım havadan sanırım

arada olur ya
afiyet olsun

mikrobik ishal gibi
idrar yolu iltihabında sende yaşadın idrarını yapamaz 1o dakkadabir tuvalete gider
ateşte varsa ilaç alması lazım dr. a götür
geçmiş olsun

offf banada 4 yk ayır

offf maşşallah vermişsin bak

cumartesi değilde cumaolsamı düyor arkadaşlar
yani 28 i

beyza nasıl gidiyor iştah durumları nasıl
ben bu hafta iyiydim ama bu akşam azcık sapıttım muzlu süt içtim gofret yedim oofff

off offfffff beni bu havalar mahvetti ,kışı hiç sevmem olan enerjimide alır nedense

arada olur değil mi bayağı olmuştu yemeyeli tutamadım kendimi resmen......

ay yarın için çok heyecan yaptımmmm bavulumu hazırladım ama panik oldum nedense ama beyzuş abla yaa seni de görmek isterdim bennnn her zaman gelemiyorum kiii amaaaa hiç mi iptal edemezsin nolurr bak taaa nerden geliyorummm nolurrr:26::26::26::26:

Canım ben de görüşmeyi çok istiyordum;ama bir süre hep cumartesi üzerinde kararlıymışız gibi olunca ;cuma günü için söz verdiğimiz kişiler

oldu.Önceden değişme olasılığını bilseydim söz vermezdim.Söz verip te erteleyemeyeceğim birkaç aileye şimdi ben gelemiyorum diyemem...

Hatırını kıramayacağım kişiler,bizim büyüklerimiz ve söz verip şimdi gelmiyorum diye saygısızlık edebileceğim bir grup değil...

Sizlerin de hatırını kırmayı asla istemem ama nasip değilmiş...Allah nasip ederse başka zaman görüşürüz.....

Çok güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.....

off offfffff beni bu havalar mahvetti ,kışı hiç sevmem olan enerjimide alır nedense

menümü görünce korktunmu nolmuş bu menüye makaslanmış diye panik olma onu ben makasladım ben peynir vezeytin yiyemiyorum cevizimide yazmayı unutmuşum yoksa bildiklerin katiyen doğru sen bi başla elbette yardımcı olurum niçin buradayız

8 aydır ilk defa yedim biraz sinirliyim ondan galiba mutfağa saldırasım var baktım yinede 166 kaloriydi kötünün iyisi işte
afiyet olsun canım ama ogofretle kalsın gerisi gelmesin

benimde valla aynı sorma enerji azaldı
arada olur sıkama canını

benim asıl korkum hergün 2 yumurta yenir mi :))) peyniri de zeytinide çok severim sen neden yemiyorsun alerji falan mı yapıyor? ben bu ay başı inşallah başlayacağım sanada sık sık danışacağım sıkılmak yok bak ama :)))
afiyet olsun canım ama ogofretle kalsın gerisi gelmesin

benimde valla aynı sorma enerji azaldı
arada olur sıkama canını

ya neden azaldı bu enerji canım ya mevsimden mi zaten diyorum ya kışı sevmem ben.... sıkmayacağım canım sağolsasın...

bugün kızım annemle kadıköye gittik arabayı yol kenarına bıraktım iş park vardı orada önceden görevliyi göremedim dönünce bakarım dedim yarım saat sonra bir baktım araba yok çekmişler 2 otapark dolaştım buldum ama annem ve kızızmla biraz zor oldu kızımda sokakta araba nerdesin diyor eve geldik diyorki anne arabamızı götürdüler ama taksici amcalar bize yardım etti diyor

tmm ablacım üzüldüm ama neyse bir dahakine inş seni seviyorumm bennnnnn

geçmiş olsun canım ya allahtan bulmuşsunuz .... oyy yerim ben o cimcimeyi

hava değişiminden sanırım birden soğudu ya vucut otamatik kendini korumaya alıyor aslında az enerji harcıyorki depolayabilsin kilo vermemizde zorlaşır gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…