Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de bilemiyorum nasıl geliniyo a dur metro bu aksaraya giden galiba geliyor

ben de öğleden sonra orda olurum. en erken 12.30 saat belirleyelim leah 11 de gelirim diyor.

cnm ben 12de çıkıcam burdan metroya gitmem 15 dakika sürer
yarm saat te metroda geçse 12.45 en kötü 13te ordayım

ayşe vakit bulursak oğlanlara bayramlık da bakarız.

olur cnm bakarız ben bi gömlek aldım bi pantalon

Sürekli paylaşım ve cuma günleri öğlene kadar kilo bildirimini,yaptıysan ki yapman daha iyi olur spor dakikasını yazıyorsun...

İki hafta mazeretsiz kilo bildirimi yapmayınca listeden çıkıyorsun...

eğer sürekli katılım yaparım diyorsan yarın değilde önümüzdeki cuma listeye alırım seni.

Diyetisyene gittinmi.? kilo vermeni engelleyecek bir rahatsızlığın varmı bunları bilmen senin için daha iyi olur...

Son düzenleme:

sağlıklı beslen hergün spor yap düzenli aylaşımda bulunursan listeye alınırsın cumaları tartılıp kilomuzu ve haftalık toplam kilomuzu bildiriyoruz
hoşgeldin

Kızım gelecek yemeğe ona tost hazırlamamı söylemişti sabah..

Benimde tartımın pili bitmiş bugün alamzsam yarın nasıl olacak bilmiyorum..

tebessüm geçmiş olsun yeni yaşın da hayırlı olsun nice sağlıklı mutlu yıllar geçir sevdiklerinle inşallah
yenacım sana da geçmiş olsun canım eşimde bana sattı ama ayaktayım işte mak-lum anneler yatınca herşey yatıyor
bişeyler daha yazacaktım unuttum yaa

slm arkadaslar artik listelre katilmak istedigimi bildiemek isterim!!!!!!!!!!!!
hekeze sevgiler ve saglikli kilo vermeler hersey gönlünüzce olsun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Merabalar buradan uzaklasmak bana yaramadı yahu aranızda yer varsa eski yerimi alayım yoksada sıgarım bıyerlere fazla degil 94kilocugum

benıde aranıza alırmısınzzz arkadaslarrr cıtır bır anne olmak ıstıyorummmmm

hoşgeldin canım inşallah burada olur ve paylaşımlarda bulunursan bizde yardımcı olmaya çalışırız....

cumaları tartı günümüz öğlene kadar tartılıp buraya bildiriyorsun ancak 2 hafta düzenli paylaşımda bulunursan listeye giriyorsun, istersen günlük yediklerinide yazıyorsun istersen yazmıyorsun, spor yapıyorsan onuda dk olarak bildiriyorsun , başarılar :)))

geçmiş olsun bende evde diyorum biri hastalanacaksa sen hastalan diyorum eşime bööle bakıyor

ahh yenacım ben bilsem nedennazar konusunda dediklerine katılıyorumbulmuş balık gibi hatunu ( burda balık balina anlamında yanlış anlaşılmasın ) gözünü alamıyor tabiki
sende hastaymışın çok geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
tebessüm doğum günün kutlu olsun nice yıllara sağlıkla ve mutlulukla ermen dileğiyle ....
ayşe canım yarın mesai 1 de bitiyor , izin alacaksan bilemem de hani hatırlatayım dedim canım...

tebessüm doğum günün kutlu olsun nice yıllara sağlıkla ve mutlulukla ermen dileğiyle ....
ayşe canım yarın mesai 1 de bitiyor , izin alacaksan bilemem de hani hatırlatayım dedim canım...

cnm 12de kapanıyo bizim poliklinik saol ama hatırlattığım için sen ist.damıydın gelicekmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…