dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yaslarakızla bende mümüklü olduk çok kötü değiliz ama kimseye bulaştırmak istemem çocuklara hemen geçer size geçmese bile
malesefe ben gelemiyeceğim
dün arabanın peşinde koşarken üşüttük haerhalde
bu arada bugün doğum günüm kızlar
yaş 35 olduu:18:
MESAJ ALINMIŞTIR........:):)
Adam, yaşı iyice ilerleyen annesini kucaklayıp öptükten sonra;
- Anacığım!! Sana sakız mı alayım, koca mı alayım doğum gününde?
Torun torba sahibi yaşlı ana boynunu büküp;
- Oğul!!Bende sakız çiğneyecek diş mi kaldı?!.....:)))))
yenacım ben yrn izinli olsam adetimin 2. günü yrn ve acayip şişlik var tartıda 105leri görüyorum düşün doğru olmıcak çünkü bildirim o yüzden yrn için bi sakıncası yksa izinli olayım ben :)
karnım davul gibi pantolon normalde bol gelir aa şimdi sanki düğmesi patlıcak o kadar vahim durumdayım yani:)
Yena, çok geçmiş olun canım.
İlknur/Tebessüm, sana da çok geçmiş olsun canım. Doğum günün de kutlu olsun. Ailenle, keyifli, huzurlu, gönlünce geçer dilerim yeni yaşın.
Buluşma saati için takipteyim :)
çok çok ama çok geçmiş olsunnnnnn
eşim doğum günümü unuttu şimdi konuşurken kızım pasta yedik mum üfledik dedi oda kimin doğum günü diyor
sinir oldum sinir
bugünde işi yoktu boş günüydü mazeretide yok
doğum günümü kutşayan tüm arkadaşlarım sağolun
İyi geceler hanımlar,nasılsınız....
Ben harıl harıl örgü örüyorum.Dün gece fena bir şevk geldi,tüm yarım bıraktığım işleri çıkardım;tamamlayacağım inşallah....
TEBESSÜM;hiç sinir olma eşine...Daha yeni ayrıldı sizden,kimbilir duyguları ne haldedir.Sen en azından evladına sarılır teselli olursun,eşin orada çok yalnız...Kafası doludur..
BANUCUĞUM;geçmiş olsun canım...Üzüldüm şimdi bak;tam buluşma üzeri hasta oldun...Kendine iyi bak canım....
YENACIĞIMMMMMMM.....Nasılsın canım.....
Bugün tüm gün yattım diyebilirim..Ağzımı açamıyorum bademciklerimde şişmiş..
Çorba yaptım sadece onu yedi ev halkı..birde dolaptan kahvaltılık çıkarmışlar..
Şimdide uykum yok...
MESAJ ALINMIŞTIR........:):)
Adam, yaşı iyice ilerleyen annesini kucaklayıp öptükten sonra;
- Anacığım!! Sana sakız mı alayım, koca mı alayım doğum gününde?
Torun torba sahibi yaşlı ana boynunu büküp;
- Oğul!!Bende sakız çiğneyecek diş mi kaldı?!.....:)))))
Geçmiş olsun canım...Umarım sabaha iyileşmiş olarak kalkarsın...
Bademcikler çok rahatsız eder gerçekten.Ateşte yaptı değilmi;bütün gün yattım diyorsun;halsizlik oldu doğal olarak....
Kıyamam ben sana ;acil şifalar inşallah.....
Hamarat beyzuşum benim...
Ben iyi değilim pek, çok halsizim uf oldum ilgiye ihtiyacım var..Kimse benimle ilgilenmiyor..
İlginin ağababasını gösteririm ben sana canım....Hiç kıyamam güzel kardeşime...
İnan aynı şehirde olsak;gelir çocuklara yemek yapardım.Sen de rahat yatardın....Sana da ıhlamur yapardım tabii canım..
Biliyorum o kadarda eminimki bundan..
İyiki varsın..
Eşim ıhlamur yaptı kızımda mandalina sıktı..Onlara yine haksızlık yapmayayım..:)
benim kızdığım tabii asla onlara belli etmem gururlu şişko bir hatunum ben..:)
Sürekli soruyorlar ıhlamur yapalımmı,meyve suyu istermisin şunu istermisin bunu istermisin..
Oysa ben onlar hasta olduğunda sürekli ilgilenirim fikirlerini bile almam içirmek ve yedirmekte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?