- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
- 68
benimde eski enerjim kalmadi sanki yorgunluk usengeçlik var insallah çabucak atlatirizhava değişiminden sanırım birden soğudu ya vucut otamatik kendini korumaya alıyor aslında az enerji harcıyorki depolayabilsin kilo vermemizde zorlaşır gibi geliyor
geçmis olsun ALLAH im acil sifalar versingunaydınn kızlarr
yenacımm benden haber alamazsan benı ızınlı yazarmısın cnmm eşimin babaannesı cok agarmıss bişey falan olursa haber vermeden gıdebılırımm onu soyle*yeyımm dedimm
ohh yarın bulusuyorsunuz ne guzell :26::26:
geçmis olsun canimkızla bende mümüklü olduk çok kötü değiliz ama kimseye bulaştırmak istemem çocuklara hemen geçer size geçmese bile
malesefe ben gelemiyeceğim
dün arabanın peşinde koşarken üşüttük haerhalde
bu arada bugün doğum günüm kızlar
yaş 35 olduu:18:
geçmis olsun ablacim bende de bi kirginlik yorgunumBuluşma gününüz değişti demek..
Umarım harika geçer..
muhabbetin dibine vurun sizi şişkolar sizi.
--
Derincim Naz bugün daha iyidir inşallah..Geçmiş olsun..
Bende 2 günden beri mahfolmuş durumdayım..her tarafım çok ağırıyor yatarken bile batıyor herşey..
gözümü açamıyorum..
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsinbenıde aranıza alırmısınzzz arkadaslarrr cıtır bır anne olmak ıstıyorummmmm
tekrr hosgeldin aramiza ozaman insalah verirsin kilocugunuMerabalarburadan uzaklasmak bana yaramadı yahu aranızda yer varsa eski yerimi alayım yoksada sıgarım bıyerlere fazla degil 94kilocugum
valla kimse hastalanmasin istiyorum kiyamam hele esim bu sogukta çalisiyor ALLAH yardimcilari olsun olucaksa ben oluyum onlar hastalanmasin yaterki ben hastada olsam yinede dolanirim zorda olsa ama çocuklar hasa oldummu yazik yaa soluyorlar resmen kiyamyorum valla odum kopur hasta olcaklar diye18::18:geçmiş olsun bende evde diyorum biri hastalanacaksa sen hastalan diyorum eşimebööle bakıyor
:2: istanbul forum ? bayrampaşadakindenmi bahsediyosun
evet cnm bayrampaşadakinde buluşucaz allah nasip ederse
Insallahhhhh gelmeyi cok isterim ama söz veremem malum izin koparmam gereken bi kralicem var
yagmurgozlum geçmis olsun insallah sende çabucak iyilesirsin
tşk ederim canım geldim istanbuldayım çok şükür ilk uçak denememdi sağ salim geldimm başım döndü biraz ama herkesi yarın göreceğim inş göremedikler,m, de bir dahaki gelmeme göreceğim umut ediyorum herkesi çok seviyorum çünküÇok üzüldüm şimdi(
Hay Allah, gelemeyenler artıyor gibi. Arkadaşlar, dilerseniz Cumartesi buluşmasını bozmayalım, sanırım Cumartesi sadece ben ve Beyza gelemiyoruz, Cuma olunca ise Yağmurgözlü, Beyzuş ve Tebessüm...
Biz yarın sabahtan Beyza ile konuşup gene Cuma gününe ayrı program yapalım, Semiran'a da onaylatıp gruba hemen mesaj atalım, ona da katılabilenler olursa (Mutlu gelirim demişti örneğin) ya da "ben Cumartesi gidemeyeceğim ona geleyim" diyen olursa çok iyi olur, olmazsa da gene bir buluşma organize ederiz, önümüzdeki ay örneğin, aynı şehirdeyiz sonuçta. Bu benim fikrim elbette, var olan program bozulunca, bu yüzden gelemeyenler olunca üzüldüm o nedenle böyle bir öneri getirdim.. Gene ortak fikir neyse ben ona uyarım.
Canım sen göremeyeceksin muhtemelen bu mesajı ama iyi yolculuklar, iyi geceler.
DERİN, YAĞMURGÖZLÜ çok geçmiş olsun, en kısa zamanda hem siz hem Naz çok iyi olursunuz umarım.
asumanımmmmmmben de özledim canım seni ama yemedim kısırı 1 2 kaşık anca gerisini gönderdim evde bırakmadım zaten
iyi yolculuklar ayrıca canım öpüyorum seni şimdi yoldasındır belki
ay ben orayaa nasıl geleceğim amanınnnnben geliyorum cnm ama 12te çıkıcam işten
forumda olsun karşıdan gelenlerde rahat gelirler :))
canım doğum günün kutlu olsunnnnn nice yaşlara nice yıllara Allahım ne dileğin varsa yerine getirsinkızla bende mümüklü olduk çok kötü değiliz ama kimseye bulaştırmak istemem çocuklara hemen geçer size geçmese bile
Barış iyi şükür..Atlattık antibiyotiksiz..
Ben bayağı üşütmüşüm heralde kötüyüm bayağı...
Sanada geçmiş olsun,montsuz kalman kötü olmuş yaaa...
İnşallah geçer hemen..
Annelerin hasta olmaması lazım maalesef.
Şişkinliğinin sebebi çıktı canım.Günaydın kızlar
sabah itibari ile regl oldum ama acayip sancım var
ve yrn ikinci günüm çok daha kötü olucam
yanınıza gelmeden bi iğne yaptırır öyle gelirim artık :)))
İnşallah ya akşama daha kötü olmazsam gelicem artık çok yanaşmamm size:)bulaşmasın diye.vay vay ayşeciğe bak sen
murata aşık olan çok ztn öyle aman aman yakışıklı da değil ama büyük küçük herkes aşık ona
bu arada kendini bakıma al bol vitamin ıhlamur ve ilaç buluşmaya mutlaka geliyosunuz cuma günü itiraz yok :)))
Ben ebru inşallah gelicez ama ben akşama daha kötü olursam gelemem.cuma buluşması nerede olacak kimler geliyor.
Nice güzel mutlu yaşlar dur ya daha hayat yeni başlıyor:)bende 35 oldum ilk zamanlar zor geldi ama alıştım::))geçmiş olsun canım ihlamur iç çaabuk atlatırsın umarım
ohh bu güzel haber
geömiş olsun
ceco bana özel mesaj at dedi canım hangi gün olursa olsun gelecek sanırım
Geçmiş olsun canım bende öyleyim.kızla bende mümüklü olduk çok kötü değiliz ama kimseye bulaştırmak istemem çocuklara hemen geçer size geçmese bile
Sağol içiyimde iyi gelsin doğacım.derin naza geçmiş olsun canım bol sıvıyı unutma muz şeftali falan bide suyla nişe (nişasta)muhallebisi yapıyoruz az şekerle oda iyi geliyor
banucum geçmiş olsun tarçın karanfil elma ıhlamur bir iki parça limonda olabilir kaynat iç iyi geliyor bi de turşu suyuda iyi geliyor dene istersen
Aşkk işteeee::)))keşke değil mi:)))
götür canım ihmal etme geçmiş olsun......
sanada çok geçmiş olsun canım dikkat et havalar kötü
ay ayy ayyyy inanmıyorum bıcırık seni :)))
neyse aşkı uğruna yapar artık yapmadıklarını
ey aşkkkk sen nelere kadirsin
geçmiş olsun canım....
doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara
geçmiş olsun dikkat edin :)
Çok geçmiş olsun yenacım dikkat et kendine bende diyodum yena nerelerde diye.Buluşma gününüz değişti demek..
Umarım harika geçer..
muhabbetin dibine vurun sizi şişkolar sizi.
--
Derincim Naz bugün daha iyidir inşallah..Geçmiş olsun..
Bende 2 günden beri mahfolmuş durumdayım..her tarafım çok ağırıyor yatarken bile batıyor herşey..
gözümü açamıyorum..
Hoşgeldin.benıde aranıza alırmısınzzz arkadaslarrr cıtır bır anne olmak ıstıyorummmmm
İnşallah canım buluruz birbirimizi zaten bizlerde bulumazsak birbirimizi olnaz yani:)))Zirve yapıcaz bu zirvenin sahipleri tanır birbirini.:)metro geliyor, ama sen metroya nasıl gelirsin acaba, seninle gelebilcek biri varsa anca bulursun yoksa zor. beyza yada umutun yoluna çıkabilsen süper olur tabi onlara da uyarsa şu durumda orda banu, ayşe52,ebru, ben umutt ve leah orda olucaz. efsunlu da gelir belki.
BEN SAAT 12.30 DA İSTANBUL FORUM DA OLUCAM TELEFON AĞI KURALIM.1 SAAT ÖNCE SONRA BİRBİRİMİZİ BULURUZ. starbucks civarında bulusuruz.
tşk ederim canım geldim istanbuldayım çok şükür ilk uçak denememdi sağ salim geldimm başım döndü biraz ama herkesi yarın göreceğim inş göremedikler,m, de bir dahaki gelmeme göreceğim umut ediyorum herkesi çok seviyorum çünkü
tşk ederim canım geldim istanbuldayım çok şükür ilk uçak denememdi sağ salim geldimm başım döndü biraz ama herkesi yarın göreceğim inş göremedikler,m, de bir dahaki gelmeme göreceğim umut ediyorum herkesi çok seviyorum çünkü
asumanımmmmmm
ay ben orayaa nasıl geleceğim amanınnnn
canım doğum günün kutlu olsunnnnn nice yaşlara nice yıllara Allahım ne dileğin varsa yerine getirsin
çok çok ama çok geçmiş olsunnnnnn
Şişkinliğinin sebebi çıktı canım.
İnşallah ya akşama daha kötü olmazsam gelicem artık çok yanaşmamm size:)bulaşmasın diye.
Ben ebru inşallah gelicez ama ben akşama daha kötü olursam gelemem.
Nice güzel mutlu yaşlar dur ya daha hayat yeni başlıyor:)bende 35 oldum ilk zamanlar zor geldi ama alıştım::))
Geçmiş olsun canım bende öyleyim.
Sağol içiyimde iyi gelsin doğacım.
Aşkk işteeee::)))
Çok geçmiş olsun yenacım dikkat et kendine bende diyodum yena nerelerde diye.
Hoşgeldin.
İnşallah canım buluruz birbirimizi zaten bizlerde bulumazsak birbirimizi olnaz yani:)))Zirve yapıcaz bu zirvenin sahipleri tanır birbirini.:)
Evet canım üşüttüm heralde ama nerde üşüttüm bilmiyorum kombiyide yaktım dışarıda çıktığım yok.Sen nasılsın.
semiraaan istanbula hoşgeldiin...........
geçmiş olsun banuuu üşüttünmüüü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?