Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hava değişiminden sanırım birden soğudu ya vucut otamatik kendini korumaya alıyor aslında az enerji harcıyorki depolayabilsin kilo vermemizde zorlaşır gibi geliyor
benimde eski enerjim kalmadi sanki yorgunluk usengeçlik var insallah çabucak atlatiriz

geçmis olsun ALLAH im acil sifalar versin

geçmis olsun canim
ayrica DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN nice mutlu yillara ailen ve sevdiklerinle beraber
insallah bidahaki dogum gunune çitir anne olarak giersin 60,65 kilo ile

geçmis olsun ablacim bende de bi kirginlik yorgunum

benıde aranıza alırmısınzzz arkadaslarrr cıtır bır anne olmak ıstıyorummmmm
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin

Merabalar buradan uzaklasmak bana yaramadı yahu aranızda yer varsa eski yerimi alayım yoksada sıgarım bıyerlere fazla degil 94kilocugum
tekrr hosgeldin aramiza ozaman insalah verirsin kilocugunu

geçmiş olsun bende evde diyorum biri hastalanacaksa sen hastalan diyorum eşime bööle bakıyor
valla kimse hastalanmasin istiyorum kiyamam hele esim bu sogukta çalisiyor ALLAH yardimcilari olsun olucaksa ben oluyum onlar hastalanmasin yaterki ben hastada olsam yinede dolanirim zorda olsa ama çocuklar hasa oldummu yazik yaa soluyorlar resmen kiyamyorum valla odum kopur hasta olcaklar diye18::18:

DERIN naz a ve esine geçmis olsun insallah çabucak atlatirlar
yagmurgozlum geçmis olsun insallah sende çabucak iyilesirsin

bulusmaya az kaldikizar heyecan varmi heyecan? valla kiskandim nediyimbende istiyorum yaa:84::84:
bizim içinde eglenin bo bol foto çekinin de bakalim

yenacım ben yrn izinli olsam adetimin 2. günü yrn ve acayip şişlik var tartıda 105leri görüyorum düşün doğru olmıcak çünkü bildirim o yüzden yrn için bi sakıncası yksa izinli olayım ben :)

karnım davul gibi pantolon normalde bol gelir aa şimdi sanki düğmesi patlıcak o kadar vahim durumdayım yani:)

Yena, çok geçmiş olun canım.

İlknur/Tebessüm, sana da çok geçmiş olsun canım. Doğum günün de kutlu olsun. Ailenle, keyifli, huzurlu, gönlünce geçer dilerim yeni yaşın.

Buluşma saati için takipteyim :)

tşk ederim canım geldim istanbuldayım çok şükür ilk uçak denememdi sağ salim geldimm başım döndü biraz ama herkesi yarın göreceğim inş göremedikler,m, de bir dahaki gelmeme göreceğim umut ediyorum herkesi çok seviyorum çünkü
ben de özledim canım seni ama yemedim kısırı 1 2 kaşık anca gerisini gönderdim evde bırakmadım zaten
iyi yolculuklar ayrıca canım öpüyorum seni şimdi yoldasındır belki
asumanımmmmmm
ben geliyorum cnm ama 12te çıkıcam işten
forumda olsun karşıdan gelenlerde rahat gelirler :))
ay ben orayaa nasıl geleceğim amanınnnn
canım doğum günün kutlu olsunnnnn nice yaşlara nice yıllara Allahım ne dileğin varsa yerine getirsin

çok çok ama çok geçmiş olsunnnnnn

MESAJ ALINMIŞTIR........:):)

Adam, yaşı iyice ilerleyen annesini kucaklayıp öptükten sonra;
- Anacığım!! Sana sakız mı alayım, koca mı alayım doğum gününde?
Torun torba sahibi yaşlı ana boynunu büküp;
- Oğul!!Bende sakız çiğneyecek diş mi kaldı?!.....:)))))

metro geliyor, ama sen metroya nasıl gelirsin acaba, seninle gelebilcek biri varsa anca bulursun yoksa zor. beyza yada umutun yoluna çıkabilsen süper olur tabi onlara da uyarsa şu durumda orda banu, ayşe52,ebru, ben umutt ve leah orda olucaz. efsunlu da gelir belki.

BEN SAAT 12.30 DA İSTANBUL FORUM DA OLUCAM TELEFON AĞI KURALIM.1 SAAT ÖNCE SONRA BİRBİRİMİZİ BULURUZ. starbucks civarında bulusuruz.

Günaydın kızlar
sabah itibari ile regl oldum ama acayip sancım var
ve yrn ikinci günüm çok daha kötü olucam
yanınıza gelmeden bi iğne yaptırır öyle gelirim artık :)))
Şişkinliğinin sebebi çıktı canım.
İnşallah ya akşama daha kötü olmazsam gelicem artık çok yanaşmamm size:)bulaşmasın diye.
cuma buluşması nerede olacak kimler geliyor.
Ben ebru inşallah gelicez ama ben akşama daha kötü olursam gelemem.
geçmiş olsun canım ihlamur iç çaabuk atlatırsın umarım

ohh bu güzel haber

geömiş olsun

ceco bana özel mesaj at dedi canım hangi gün olursa olsun gelecek sanırım
Nice güzel mutlu yaşlar dur ya daha hayat yeni başlıyor:)bende 35 oldum ilk zamanlar zor geldi ama alıştım::))
Geçmiş olsun canım bende öyleyim.
Sağol içiyimde iyi gelsin doğacım.
Aşkk işteeee::)))
Çok geçmiş olsun yenacım dikkat et kendine bende diyodum yena nerelerde diye.
benıde aranıza alırmısınzzz arkadaslarrr cıtır bır anne olmak ıstıyorummmmm
Hoşgeldin.
İnşallah canım buluruz birbirimizi zaten bizlerde bulumazsak birbirimizi olnaz yani:)))Zirve yapıcaz bu zirvenin sahipleri tanır birbirini.:)

Hoşgeldinnn. Beyza ile seni alırız bir yerleden diye konuşmuştuk, onunla da konuşup netleştirirz, hangi saatte nereden alabileceğimizi. Saat 19.00 civarında telefonlaşırız :))

semiraaan istanbula hoşgeldiin...........

geçmiş olsun banuuu üşüttünmüüü....

semiran hoşgeldin istanbula

cecoda gelecek buluşmaya şimdi özel msaj gönderdim

doğumgünümü kutlayan herkeze çokkk teşekkürler

kızlar herkeslere merhabalar,
ben kaç gündür fırsat bulup giremedim. ev arama telaşı içindeyim. inşallah en kısa zamanda evime çıkarım.
yarın ki buluşmaya gelmeyi çok istiyorum. inşallah orda olucam yarın. minik ayşem hasta çok öksürüyor, yani öyle böyle değil... antibiyotik başladım inşallah bir an önce düzelir. eğer yarın iyi olursa onu da getirmek istiyorum. ayşe ablamı özledim diyor ayşecim haberin olsun canım.
bu arada benim diyet bu hafta aksadı malesef ama en azından regl oldum o bitti. bu hafta artık sıkı tutmaya başlarım. yarın kilom yine aynı olacak malesef, sadece bütün hafta ev ararken yaptığım yürüyüş karım oldu... :)

hasta olan arkadaşlarım hepinize çok geçmiş olsun. havalar kötü hepimiz dökülüyoruz malesef...
tebessüm doğum günün kutlu olsun... sevdiklerinle nice nice mutlu sağlıklı seneler diliyorum canım.
yarın forumda görüşmek üzere arkadaşlar ben çıkmak zorundayım şimdi. hoşçakalın :)))

TEBESSÜM;

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN;NİCE MUTLU,SAĞLIKLI YAŞLARA İNŞALLAH.....:118:

Bu arada ,geçmiş olsun...

Kizlar, ben yarin Umut'u alicam, Semos'u da yoldan alicaz, 11:30 gibi orda olacaz. Gelebilen erken gelsin, biz en gec 13:30 kalkariz diyoruz.. Gelen katilir, son geleni gorup cikariz mesela.

Benim cebim Mutlu'da var.U,ut ve Semos'un da bende var. Kopukluk olmaz.

Yarin gorusmek uzere.

ne güzel yarın buluşuyorsunuz iyi eğlenin öpüyorum hepinizi
foto unutmayın fena yaparım haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…