yenacım çok geçmiş olsun canım anneler hasta olunca ev halkı perişan oluyor
bende de var bişeyler ilerlemez inşallah bayramüstü hasta olmak istemiyorum yaa
daha temizlik yapılacak
yenaaaa ve mutluuuu
kılo bıldırımımı sımdıden yapayım
gecen hafta:89.2
bu hafta:87.8
giden:1.4 kılo
spor:300 dk
sağol asucum..
Bayram geliyor değilmi offf yaa yine kilo alacağım..
Biliyorum o kadarda eminimki bundan..
İyiki varsın..
Eşim ıhlamur yaptı kızımda mandalina sıktı..Onlara yine haksızlık yapmayayım..:)
benim kızdığım tabii asla onlara belli etmem gururlu şişko bir hatunum ben..:)
Sürekli soruyorlar ıhlamur yapalımmı,meyve suyu istermisin şunu istermisin bunu istermisin..
Oysa ben onlar hasta olduğunda sürekli ilgilenirim fikirlerini bile almam içirmek ve yedirmekte...
yenaaaa ve mutluuuu
evet haklısın ama sinir oldum ya nasıl unuturSinir olma lütfen...Vardır bir açıklaması..
Kadınlar ve erkekler ne kadar farklılar biz çok anlamlar yüklüyoruz hayata,olaylara..
En baba romantik erkek bile duygu bakımından kadınla mukayese edilemez..
saolablacım bende kızım sarılıyorum yapacak birşeyim yokİyi geceler hanımlar,nasılsınız....
Ben harıl harıl örgü örüyorum.Dün gece fena bir şevk geldi,tüm yarım bıraktığım işleri çıkardım;tamamlayacağım inşallah....
TEBESSÜM;hiç sinir olma eşine...Daha yeni ayrıldı sizden,kimbilir duyguları ne haldedir.Sen en azından evladına sarılır teselli olursun,eşin orada çok yalnız...Kafası doludur..
BANUCUĞUM;geçmiş olsun canım...Üzüldüm şimdi bak;tam buluşma üzeri hasta oldun...Kendine iyi bak canım....
YENACIĞIMMMMMMM.....Nasılsın canım.....
iyi gecelertebessum77+, yektaaa , 3melegmvar;
Merhaba hanımlar;iyi geceler hepinmize....
sağol canımgecmıs olsun yenacım ılık su ıç tebessum dogum gunun kutlu mutlu olsun
yenaaaa ve mutluuuu
yasafat masallah Allah nazardan korusun ne güzel kilo vermissin
Allah tüm kilo vermek isteyenlerin yar ve yardimcisi olsun ins.
yenacım çok geçmiş olsun canım anneler hasta olunca ev halkı perişan oluyor
bende de var bişeyler ilerlemez inşallah bayramüstü hasta olmak istemiyorum yaa
daha temizlik yapılacak
Asumancığım; nasılsın canım....
Yarın cuma.......Çok tırsıyorum....İnşallah hepimiz için güzel bir sabaha uyanırız;tüm tartıların yüzü güler...
tebessüm doğum günün kutlu olsun..
yena geçmiş olsun canım kıyamam ne zor oluyor değilmi çocukla hasta olmak inan yatırmıyorda beni naz anne kalk anne kalk bugün babaannedeydik kızım annen yatsın biz oynayalım diyor yk mümkün değil...
bugünde boynum tutuldu çok kötüyüm sabah kahvaltılıkları çıkarmak için dolabı açtım başımı çevirdiğimde burkulma gibi bişey oldu canım çok yandı sırtıma kadar iniyor acısı başımı çeviremiyorum hemen dra gittim ilaç yazdı...allah beterinden korsun 1.5 aydır hastalıklar yakamı bırakmıyor...
tebessüm doğum günün kutlu olsun..
yena geçmiş olsun canım kıyamam ne zor oluyor değilmi çocukla hasta olmak inan yatırmıyorda beni naz anne kalk anne kalk bugün babaannedeydik kızım annen yatsın biz oynayalım diyor yk mümkün değil...
bugünde boynum tutuldu çok kötüyüm sabah kahvaltılıkları çıkarmak için dolabı açtım başımı çevirdiğimde burkulma gibi bişey oldu canım çok yandı sırtıma kadar iniyor acısı başımı çeviremiyorum hemen dra gittim ilaç yazdı...allah beterinden korsun 1.5 aydır hastalıklar yakamı bırakmıyor...
bu bayram değişikl,k olur almazsın inşallah
Ay kıyamam ben gururlu güzelime.....
Çok iyi bir eşin ve mükemmel çocukların var...Kızma onlara...Erkek takımı en iyi bu kadar ilgilenir hastalıkta.Ellerinden gelen bu.Ne yapacaklarını ne şekilde şefkat
göstermeleri gerektiğini bilemiyorlar ve bizden görüp örnek te alamıyorlar maalesef..Kızçen de daha küçük annesi,kimbilir ne kadar üzülüyordur hastasın diye....
Bu çiçekler senin için...Özel kadına özel çiçekler...
sağol ablacım iyiyim eşim iyileşti bana sattı biraz ama ayaktayım şükür
inşallah tartımız hepimize gülsün yürüyüşümü aksatmadım dikkat de ettim arada kaçamak olsada abartmadım ama ben de fazla bişey beklemiyorum bu 70ler inatçı çıktı ama vazgeçiremez beni ayda 1kilo da versem devam edeceğim yola
sağol ablacım iyiyim eşim iyileşti bana sattı biraz ama ayaktayım şükür
inşallah tartımız hepimize gülsün yürüyüşümü aksatmadım dikkat de ettim arada kaçamak olsada abartmadım ama ben de fazla bişey beklemiyorum bu 70ler inatçı çıktı ama vazgeçiremez beni ayda 1kilo da versem devam edeceğim yola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?