Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi gunler herkese hayirli bayramlar nasilsiniz hanimlar?
geçmis baya birikmis artik yavas yavas okurum bu pc biraz yavas digeride gelmedi henuz tamirden
nazar var galiba birini yaptiriyoruz digeri bozuluyor buda yavasladi baya sira bunda gibi neyse bi haftadir ayri kaldim buralardan ozledim hepinizi insallah herkes iyidir beni izinli yazmissinizdir insallah soylemistim bayramdan sonra gelirim diye arada kaynamasinda listelerden çikmak istemem tekrar aranizda olmayi istiyorum

oncelikle hos geldin aramiza insallah saglikli bi sekilde kurtulursun kilolarindann bende gurbetteyim anliyorum seni zorlugu tartisilmaz hasret yonunden ama bide iyi tarafindan bak çocuklarinla esinle huzurlu bisekilde hep birarada olmak çok guzel belki ailenin yakininda olurdun mutlu olamazdin iyi tarafindan bak çok zor biliyorum ama alismak zorundayiz artik bizde aile olduk sorumluluklarimiz var bakmak zorunda oldugumuz çocuklarimiz var bugunleri ve yarinlariyla ALLAH im agzimizin tadini bozmasin tek derdimiz gurbetlik olsun izine gidince bol bol hasret gideririz ALLAH im saglik sihhat versinbizlere sevdiklerimize

YENA abla beni izinli yazmamissin kendimi suçlu bi çocuk gibi hisssettim ozur dilerim tekrar hatirlatmam gerekirdi belkide bi daha olmaz listeden çikarmayin ben bi kez soylemistim izine ayrilmak istiyorum bayramdan sonra gelirim diye ama arada kaynadi heralde ama olsun artik buralardayim insallah telafi ederim

geçmis çooooook birikmis biraz baktim ama hepsini mimkin degil bitiremem umarim çok sey kaçirmiyorumdur
çok guzel kilolar verilmis tebrik ederim valla supersiniz
asuman abla 7lerdesin tebrik ederim insallah bidaha 8leri gormezsin
ilbatum oglusunun dogum gunu kutlu olsun canim nice yasgunlerine insallah ailecek ve sevdiklerinizle(biraz geç kutladim ama kusura bakma)bide dogum gunu prensesi vardi galiba beyza senin prensesdi yanlisim yoksa dogum gunu kutlu olsun
kusura bakmayin çok birikmis ara ara baktim
hastalara geçmis olsun diyorum
10 kilocuk yarisini kazananlari tebrik edeim 10kiloyu geçenleri ayrica tebrik ederim supersiniz
ben 6kiloda kaldim bunada sukur ama artik bende silbastan alicam insallah tekrardan spora sarilicam yeter dinlendigim

Ceco canım yoğun bir bayram geçiriyosun ne güzel bende dün bütün gezmeleri bitirdim bugünde yayıldım.

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım 21 yaşındayım 91 kiloyum 165 boyundayım ve pko hastasıyım.. çocukluğumdan beri hep tombiştim. ergenlikte obezliğe geçiş yaptım ve artık bu durumu kaldıramıyorum bişeyler yapmam gerekiyor. zayıflamayı hep erteledim ama şimdiki aklım olsa en başından dikkat eder hiç bu sıkıntıları yaşamazdım. bi hayalim var o da 38 beden daracık kotların içine girebilmek. çünkü hayatım boyunca zayıf olmak nedir bilmiyorum. hep kiloluydum hep bol kıyafetler giyerdim. başladığım bu diyet sürecinde bana destek olursanız çok mutlu olucam. bayram dolayısı ile memleketime geldim haftaya cuma okuduğum şehre dönüş yapıcam ve spor salonuna yazılacağım ayrıca isveç diyeti yapmayı düşünüyorum.. umarım başarırım bu sefer rabbim kimseyi pko illetine düşürmesin çok zor artık yaşama sevincim bile yok desteklerinizi esirgemeyin kızlar öpüyorum sizi

Merhaba canım yaşın daha çok küçük sakın isveç dieti falan yapma onlar seni kasr ve belli kilo verdikten sonra bırakınca iki katını alırsın denenmiş bir şekilde doğru söylüyorum.En güzeli kendine uyan sağlıklı güzel bir listeyle başal bayramdan sonra yaza kadar kendine hedef koy eğer gerçekten güzel bir şekilde listeni uygularsan haziranda tahminen 60 ları görürsün buraya herzaman gel bizler birbirimize destek oluyoruz sanada seveseve destek oluruz.

Çok yormuşsun kendini canım inşallah güzel bir bayram geçirirsin iyi bayramlar.
sağol canım hepimiz güzel bayramlar geçirelim inşallah.. ne lüzumu varsa o kadar yormamın gelen yok gidecek yer yok gurbet yerde ama işte yapmadanda duramıyorum....off bu kurban işiyle uğraşmak çok zormuş yaaa..ilkten pes ettim yani o kadar ...

stelph hoşgeldin topiğimize... bu uzun meşakatli yolda başarılar dilerim... burada ben hariç birçok örnek alınacak istikrarla devam eden arkadaşlarımız mevcut... buranın ve özellikle onların takipçisi ol ama ismi bilmem ne diyetlerinden öte sağlıklı beslenme ve spor olmalı amacın, sonuçta önemli olan beslenme düzenimizi oturtturabilmek......iyi bayramlar bu arada...

hoşgeldın aramıza ıyısallah hepımız ıstedıgımız kıloya beraberce ınerız bende hayatım boyunca hep yasıtlarımdan daha kıloluydum bende hıç 38 beden gıymedım ıyısallah bu ıstedıgıme bıra once ulasırız

herkesin bayramı güzel geçiyordur inşallah hepiniz gezmelerdesiniz galiba çok yemeyin artıya geçmeyin sonra üzülürsünüz ben dün artıdaydım ama bugün cuma günkü kiloma dönmüşüm birazdan ben de gideceğim gezmeye
herkese iyi bayramlar tekrar

çooookk teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Ben 5 gündür diyetteyim ve bu 5 gün içerisinde 91.6 dan 89.5 e düştüm ve acayip mutluyum ama bugn bayram dolayısıyla köyümüze gittim orada öğlen frenleyemedim kendimi çok yedim. Eve geldiğimde şu körolası boğazm yüzünden yine ağladım artık yediğim her lokmada vicdan azabı duyuyorum. Yemek yemek tok olmaktan korkar oldum korkuyorum bunun sonu bulumia ya gidecek diye.. Allahtan kusma gibi saçma sapan şeyler yapmıyorum.. Kendime kötülük yapamam.. Bu kilolar artık yaşama sevincimi elimden aldı o kadar şartlanmışım ki ne yesem sanki zehir yiyormuşum etkisi yapıyor beynimde. İnşallah şu kiloları sağlıklı bi şekilde veririm..

Selam kızlarrrrrrrrr yine ben geldim ve yine kimsecikler yok

Kendi kendime konuşuyormuş gibi oluyor ama olsun
Bugün resmen kalıp gibiyim; iki gündür koştururken baya terledim ve anlaşılan ceyranda kaldım. Gecede üzerim mi açıldı nedir sabah resmen kazık gibi kaldım.
Sabahtan beri kımıldayamıyorum tabi bunu fırsat bilen evdeki iki kişilik çete evin altını üstüne getirdiler.
Eşimde sağ olsun öğlende bir gitti annesine bu saat oldu hala yok meydanda. Kaç kere çok kötüyüm diye telefon açtım gıcık tamam işte iş yapma ben gelince hallederim dedi.
Annesine misafir geliyormuş devamlı oda onlarla oturup sohbet ediyor ona ihtiyacım olduğunu bile bile
Ama bilmiyorki orada yaptığı keyif ona yol, su ve elektrik olarak geri dönecek
Çocuğu sokaktan geç gelen Anneler gibi elimde terlikle karşılayacam bir gün ama bakalım ne zaman. Bu gün mümkün değil cünkü parmaklarım hariç hiç bir yerim oynamıyor
Kolumu kaldırsamda istediğim verimi alamam
Böyle devam ederse gecede olsa bir doktora gideyimde kas gevşetici yapsın bari.

Bayram bitsede topik yine bir araya gelse
Cuma bildiriminden korkar oldum sizler meydanlarda olmadıkca
İnşallah yinede güzel sonuçlarla karşılaşırız

hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya saglikli bi sekilde ulasirsin

hos geldin geçmis olsun bildirimden bende korkuyorum:18::18::18:
insallah kimse kilo almaz hatta verir diyorum ama supheliyim baksana herkes gezmede
hu huuuu herkesler nerede yaa bu kadar da gezme olmaz ki aaaa....
olur olur Turkiyede bayramlar baska oluyor gurbettekine benzemez

hu huuuu kimsecikler yok geçmişte birikmemiş kimseler gelmemişş yahuuu:26::26::26: ben de dahil nerdesiniz millet herkesler bayram gezmesindemi hala oy oyy ben de akşama dönüyorum samsuna inş bakayım dedim topikte kimler var neler olmuş sessiz kimsesiz kalmış topikimiz:) neyse ben de kaçayım BURDAN HERKESİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM ALLAH tekrarına kavuşmayı nasip etsin herkesi kocaman öperek çıkıyorum görüşmek üzere

kimseler yok bayram bıtmek uzere ama pek kımse ugrayamamıs olsun ben yınede yazıp ıçımı dokmek rahatlamak ıstıyorum
dun coook agladım bu bayramda ben atkıns rejımı yapıyorum 4 gun ıstedıgım kadar et yıyorum ama karbonhıdrat hıç yemıyorum yarından ıtıbaren bıtıyor atkıns normale donuyorum ıyısallah neyse gelelım asıl konumuza annem mısafırler ıcın baklava ve lahana ve yaprak sarma yapmıs ben arıfe gunu lahana dolması yedım kı bayılırım kendımı durduramadım 1 tabak yedım aaa ertesı gun bı baktım +2 kılodayım 88 e cıkıvermısım sok oldum tabı vucut bu kadar karbonhıdrata alısık degıl tabı hepsı yag degıldır su tutmustur dıye rahatlamaya calıstım neyse bayramda atkıns rejımıne basladım hergun bıraz bıraz kılo vererek dun normal kıloma ulastım 86 dun aksam butun akrabalar bayramlasmaya geldı annem tabı dolmaları koydu onlara ısrar ettım hepsını bıtırın kı bana hıç kalmasın ben yemeyeyım bayramdan sonraya kalmasın dedım cunku yarından ıtıbaren etı bırakıyorum goz gormezse gonul ıstemıyor ama gorunce katlanmak zor oluyor neyse onlar yerken ben baktım bılıyorum 1 tane bıle alsam durduramıcam kendımı allahım hemencecık zayıflat bızı yaaaa cok moralım bozuldu nefsımle baya mucadele ettım kazandım yemedım ama moralım bozuldu odama gıttım agladım rahatladım sonra zayıflayınca gıyeceklerımı hayal ettım kendımı rahatlatmaya calıstım ne zor seymıs bu nefısle mucadele etmek ıyısallah zaferle cıkarız hepımız bu savastan ben artık savastaymısım gıbı hıssedıyorum

Ya delirmek üzereyim :) resmen doymuyorum. evde olmak izin yapmak bana yaramadı. ne güzel programlar var. yok soframız yok altın günü :):):):) ne yemekler yapıyorlar yaaa. ben iyiki her gün evde degilim Allah sizlere sabır versin yoksa 100ün üzerine cıkmam an meselesi :) neyse evde olmamın verdiği güzelliklerde var tabii mesela 3 gündür her gün bir saat koşu bandında 300 kalori yakıyorum. ama cok zor geciyor üzerinde zaman delirecek gibi oluyorum!!! her üzerine cıktıgımda inene kadar aldıgım kararları bilseniz gülmekten yerlere yatarsınız :) mesela dün cheesecake yapacaktım bi koşu bandı krizinin ardından degil cheesecake sütlü tatlı bile görmek istemez hale geldim. ve kendime bir sınır koyuyorum hepinizin önünde 31 aralıkta 79 kiloyu göreceğim. 1 mayıs 2012 de 65 ila 68 kilo arasında olacagıma söz veriyorum!!!!!!!!!!!!! Yeter artık deliricem ama inanın bütün yemekler gözümün önünde ucusuyor!! suanda inanılmaz birşeye ihtiyacım var. artık sebze yemek istemiyorum corba içince ekmegimden kesmek istemiyorum sabah kahvaltıda hem 5 tane zeytin hemde 5 tane tam ceviz yemek istiyorum. degil yemeklerimde 1 kasık zeytinyagı kullanmayı bir kepce tereyagı kullanmak hatta bir somun ekmegin içine tereyagı sürüp yemek istiyorum. bunları yazdıgım için sizden cok özür diliyorum gercekten yeri olmadıgının farkındayım. ama ne yapayım en rahat sizlerle konusabiliyorum. bana bir yol gösterin ne olur. ben bu tereyagı ve tatlı çikolata hastalıgımı nasıl yenecegim

hepinizi cok seviyor ve öpüyorum. kendinize cok iyi bakın emi :):):)

kızlar bayram bitti gelin artık naptınız çok yediniz mi ben bugün kaçırdım maalesef yarın toparlarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…