- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
kızlar çok alemsiniz ya seviyorum sizi
sev beni asum. sişman halimle sev. milletin dalga gecmek için gece vakti topiklere girdiği halimle sev.
2 haftada 5 kilo alınırda nasıl verilemez yafıstıklar,
ben de kapı kjapı dolaştım ve en sonunda kendi kapımı kapadım oturdum şükür. elbette bebek olunca bi yere gitmek bin dert. sıkılıp bunaldıkça yemeğe sardım ve bu sabah 91 kiloyu gördüm. sanırım 2 haftada 5 kilo alarak bir başarıya imza attım. neyse toparlanmak sart. şişman beynim sayesinde 50 kilo alsam yine aynı performans yiyeceğim o belli oldu.
toparlanmak şart
yazı bitirdik bayramları tatilleri bitirdik artık toparlanıp iyice asılalım ve yolumuza devam edelim tıpkı geçen kış yaptığımız gibi artık bu kış bu işi bitirelim
ya niye öyle yazdın belli ki boyu 1.30, 47 kilo çok o boya. bence maximum 40 kilo olmalı yapsın diyet.
kızlar çok alemsiniz ya seviyorum sizi
canım ben seni her halinle severim amaaa toparlanman şart oldu artık silkelen bakalım bir yürüyüşlerine ve sağlıklı beslenmene geri dön bu kış kalan fazlalıklardan da kurtulup bitir artık şu işi
evet cnm artık bi tutmaklazım kendimizi. 80 altına insem super olacak. inşallah yılbasında 7 ler nasip olur.
beyzuş ablacım kusur ne demek ne zaman müsaitsen o zaman yap listeyi hatta evinde değilsin yapmasan bile olur canım ablacım
yena bunaldı haklı olarak dinlensin tabii topiğe de uğramıyor bir sıkıntısı yok inşallah
Kızlar yarın tartı hepimize küscek sanırımama ben artık tartıdan çok cm olarak incelmeye bakcam,mezuram yoktu evde dün aldım,yarın sabah ölçcem her yanımı sonra da kısmetse her ay yapcam bunu.Toplamda kaç cm vermişim ona bakcam.Bu arada kızlar dün LC den kot aldım kendime 36 beden oldu 34 lerde oldu ama göbek çok fırladı düşük bel oldukları için oturup kalkarken oram buram açılır diye vazgeçtim.Tavsiye ederim çok güzel lc nin yeni kotları daha önce beğenmezdim ben ama şimdi taşlamalrı ve kalıpları harika olmuş fiyatlar zaten uygun.Kıyafete çok para vermek istemediğimden zayıflayana kadar benim mağazam tabikide lc :))))
Asucuğum merhaba;
Yena'nın bir sıkıntısı yok şükür...Sadece çok bunaldı;kolay değil tabii aile sorumluluklarıda varken her zaman bizim için uğraştı.Biraz dinlensin yine yapar
listeyi...
Yalnız imdiden söyleyeyim ben listeyi tablo olarak yapamam,düz bir şekilde yayınlayabilirim....:18::18::18::18::18:Teknolojinin tablo nasıl yapılır konusunu daha bizim örtmen
anlatmadı.....
koşu bandı aldım sessiz çalışanlardan.günde 5 km 1 saat yürüyorum...çok alıştım.koşubandında yürüken sıkılaştırıcı krem sürüp titreşim kemerimi takıyorum. yürüyüş bittikten sonra elektro manyetik masaj kemerini 30 dakika takıyorum.7 kilodan daha fazla verdim gibi görünüyorum.kilo verimi durduğu zaman aktardan cır cır yapıcı karışım hazırlattım.aynı zamanda mideyi şişiriyo...bide zayıflama hapı kullanıyorum...ama kendimi çok iyi hissediyorum...
kaç kilosun duru. muhtemelen 7 vermesen de 3 haftada 4-5 kilo verirsin spor ve diyetle ilaç yahut karısım kullanmadan da. ben korkuyorum extra seylerden. inşallahsağlığına zararı olmaz.[/evet canım normalde 4-5 kilo veriyodum.62 kiloyum şuan 70 ten indim.ama yaş 35 oldu öncelere göre zor veriyorum.ama 7 kilodan daha fazla vermiş gibi görünüyorum.ilaçsız hep açtım dayanamayıp yiyodum.ama ilk defa bayramda rahat ettim.. gerçekten tok tutuyo. bide arkadaş ikinci kutusunda... ona zararı olmadığı için bende kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?