Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

toparlanmak şart
yazı bitirdik bayramları tatilleri bitirdik artık toparlanıp iyice asılalım ve yolumuza devam edelim tıpkı geçen kış yaptığımız gibi artık bu kış bu işi bitirelim

sev beni asum. sişman halimle sev. milletin dalga gecmek için gece vakti topiklere girdiği halimle sev.

canım ben seni her halinle severim amaaa toparlanman şart oldu artık silkelen bakalım bir yürüyüşlerine ve sağlıklı beslenmene geri dön bu kış kalan fazlalıklardan da kurtulup bitir artık şu işi

2 haftada 5 kilo alınırda nasıl verilemez ya ((((
toparlanmak şart
yazı bitirdik bayramları tatilleri bitirdik artık toparlanıp iyice asılalım ve yolumuza devam edelim tıpkı geçen kış yaptığımız gibi artık bu kış bu işi bitirelim

bencede yaza ne kaldı asılalım ,elimizden gelen gelmeyen ne varsa yapalım, kurtulalım.....

canım ben seni her halinle severim amaaa toparlanman şart oldu artık silkelen bakalım bir yürüyüşlerine ve sağlıklı beslenmene geri dön bu kış kalan fazlalıklardan da kurtulup bitir artık şu işi

evet cnm artık bi tutmaklazım kendimizi. 80 altına insem super olacak. inşallah yılbasında 7 ler nasip olur.

evet cnm artık bi tutmaklazım kendimizi. 80 altına insem super olacak. inşallah yılbasında 7 ler nasip olur.

olur canım inşallah neden olmasın sen isteyip gerekeni yaptıktan sonra
ama bir daha senden bugün yine sapıttım şunu yedim şu kadar yedim lafları duymak istemiyorum sonuçta tabii kaçamak yapacağız ama o bile ölçülü olacak canım biz şimdiye kadar ne bir diyet listesine uyduk ne bilmem ne diyetini yaptık herşeyden yeteri kadar yedik ve bişeyleri başardık yolumuz uzun kısıtlamalar yasaklar yerine ölçülü olmak en iyisi bir de sporumuzu yaptık mı iş bitmiştir

Kızlar yarın tartı hepimize küscek sanırım ama ben artık tartıdan çok cm olarak incelmeye bakcam,mezuram yoktu evde dün aldım,yarın sabah ölçcem her yanımı sonra da kısmetse her ay yapcam bunu.Toplamda kaç cm vermişim ona bakcam.Bu arada kızlar dün LC den kot aldım kendime 36 beden oldu 34 lerde oldu ama göbek çok fırladı düşük bel oldukları için oturup kalkarken oram buram açılır diye vazgeçtim.Tavsiye ederim çok güzel lc nin yeni kotları daha önce beğenmezdim ben ama şimdi taşlamalrı ve kalıpları harika olmuş fiyatlar zaten uygun.Kıyafete çok para vermek istemediğimden zayıflayana kadar benim mağazam tabikide lc :))))

efsunlu güle güle giy canım kotunu
lcw de güzel ürünler var hem de uygun fiyatları da nasılsa zayıflıyoruz yakında bol gelecek kıyafetlere çok para dökmeye gerek yok bence de

İyi geceler arkadaşlar.....

Nasılsınız.....Görüşemedik bu ara..Benim evimde olmamam,bayram falan ayrı kaldık..Hala evimde değilim...

Yarın kilo listesini ben yapacağım.Yenacığımızı biraz dinlendirelim;çok bunaldı....

Ben;geceleri nete girebildiğim için yarın saat 20.30 dan sonra listeyi yayınlayabileceğim.1-2 hafta idare edin sonra normal düzene girerim.Şimdiden kusura bakmayın....

Hepinizi öpüyorum;yarına iyi haberler verirsiniz inşallah....

beyzuş ablacım kusur ne demek ne zaman müsaitsen o zaman yap listeyi hatta evinde değilsin yapmasan bile olur canım ablacım
yena bunaldı haklı olarak dinlensin tabii topiğe de uğramıyor bir sıkıntısı yok inşallah

Asucuğum merhaba;

Yena'nın bir sıkıntısı yok şükür...Sadece çok bunaldı;kolay değil tabii aile sorumluluklarıda varken her zaman bizim için uğraştı.Biraz dinlensin yine yapar

listeyi...

Yalnız imdiden söyleyeyim ben listeyi tablo olarak yapamam,düz bir şekilde yayınlayabilirim....:18::18::18::18::18:Teknolojinin tablo nasıl yapılır konusunu daha bizim örtmen

anlatmadı.....

ben bu ara daha doğrusu 3 senedir neredeyse tayt ustu tunik olarak dolaşıyorum çok rahat ettim iyiki moda bu ara yoksa bu muhtesem vucudumla araya kaynamak zor olurdu.

yalnız ca da da iyi kotlar var. skinny jeans lerden baktım tayt yerine sonra vazgeçtim 42 beden sularına inmek istiyorum artık. o vakit bakiim diyorum.

lcw den aldıım tunik böle çok seker bişi birde pazardan aldıım taytla yaptım ben bayramı.topuklu bot aldım 9 cm topuku varmış. ölçtüm. ama giyemedim. evde dolaştım yok resmen işkence aleti gibi. giydim yine düzlerimi çıktım dışarıya.

koşu bandı aldım sessiz çalışanlardan.günde 5 km 1 saat yürüyorum...çok alıştım.koşubandında yürüken sıkılaştırıcı krem sürüp titreşim kemerimi takıyorum. yürüyüş bittikten sonra elektro manyetik masaj kemerini 30 dakika takıyorum.7 kilodan daha fazla verdim gibi görünüyorum.kilo verimi durduğu zaman aktardan cır cır yapıcı karışım hazırlattım.aynı zamanda mideyi şişiriyo...bide zayıflama hapı kullanıyorum...ama kendimi çok iyi hissediyorum...

beyzuşcuum ben yaparım kilo listesini de. istersen.nasıl olsa spor için bakıyorum tek tek. arada onları da yazarım. bu hafta olmasa da haftaya daha düzgün olusur. ama herkes geçen hafta kilosunu da yazarsa çok daha kolay olur. haftaya normal sistem gideriz.

bayramda hiç iştahım açılmadı çok rahattım. hapın bayağı bi faydasını gördüm.. normalde bir ekmek ve arkasından tatlı yiyen insanım. inanamıyorum benim iştahımın olmaması hayal gibi bişi...herkese tavsiye ederim

kaç kilosun duru. muhtemelen 7 vermesen de 3 haftada 4-5 kilo verirsin spor ve diyetle ilaç yahut karısım kullanmadan da. ben korkuyorum extra seylerden. inşallahsağlığına zararı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…