Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlare bende maalesef +2 kilo ile döndüm aranıza bayramda aslında çokda aşırı yemedim sadece tatlıyı kaçırdım biraz oda hemen basküle yansıdı...
bugün bende b fite başladım yarım saat sürüyor bittikten sonrada göbek ve basen hareketleri çalıştık bugün inşallah boğazımıda tutarsam çok tkili olacak...

canım sende benim gibisin sıkıldıkça yiyosun yedikçe kilo alıyosun benim gibi...maurers kullanıyorum... sende bi internetten araştır canım daha fazla yorum var bide uzmanlar yorumları cevaplamış.muhakkak bak olurmu... hep beraber zayıflayacağız inşallah

Son düzenleme:

ya uzdum seni kusura bakma. manken formu sanırım benim için 7 li, kilolara tekabul ediyor. o yuzden 70 den 62 inmek için o kadar çaba göstermen bana fazla riskli geldi. üstelik ne yaparsan yap 1 kilo veremezken 3 haftada 7 kilo vermen sana mantıklı geliyorsa zaten sorun yok. ama vucudu şoklamak da sağlıklı değil bence. neyse.
sen dediğin gibi sana zararı olmadığına inanıyorsan(bu titreşimli masaj aletlerinin bile zararlı olduğunu duydum ben), elbette devam et. zaten 10 kilon kalmış. inşallah 4 haftada onu atıp 52 kilo olursun, en sağlıklı biçimde eski kilona kavusursun.

ahh bu çevrenin boşboğazlığı.bende 1 yıldır kilo aldım.... gören ayyy sen ne olmuşsun böyle dediler...bi arkadaşımda sen orjinal zyıf değilmişin çok şaşırdım inanmıyorum..gülşahçım sen yine doğum yapmışsın bahnen var.... benim bahanemde yok çocuğum 12 yaşındaa:))

buarada geçen sene çok şişmansın 3-5 le bitmez senin bu durumun diyen yengemi gördüm bayramda 1 sene önce 110 kilo iken görmüştü beni. bu sene 88-89 desek 21 kilo az gördü. ve kadın ne dedi; hiç birşey. dayım aa vermişsin felan dedi ama kadın azını açmadı. bende kurduum lafları unuttum. ah dedim kızdım kendime 85 altı gitseydım oraya asıl ağzı tam kilit olacaktı ama, işte nasip olmadı. yaza toplanmak lazım. yaza kesin bir daha karşılaşırız.

Tamam sağol canım ben de ihmal etmiycem :)

teşekkür ederim canım.zaten titreşimli aletleri yarımsaati sabah öğle akşam olarak ayırıyorum ona pek alışamadım manyetik şoklu olanı.son bir yıl haricinde 2yıl boyunca plates yaptım plateste uzmanlaştım. platese başlıycam 1 hafta sonra oğlumun sınavlarının bitmesini bekliyorum hem yürüyüş hem plate çok vaktimi alıyo.1 hafta sonra platese başlıcam inşallah.......

İnsanlar neden böyle yaaa!!! olumsuz bir şey olunca pat pat yüzümüze söyleyip neden olumluları söylemezler.Bu kadar mı kötüler gerçekten,hep diyorum benim için ne istiyorsa karşımdaki Rabbim 10 katını versin ona.Sen de daha azimlen Mutlucum bir dahaki gördüğünde ağzı burnu yamuşsun yengenin hayretten

sutunun gelip gelemeyeceğine dair araştırma yap neolur. hem zayıflamana hem bebeğine en yararlı şey sut. ben 40 gün uğrastım makina ile sağdım, azına kaşık ile verdim sonra memeye dayadım bir süre sonra emmeye ve sut çoğalmaya başladı. ilk günler çok zor ama geçiyor. lütfen tüm kapıları zorla. emzirmek anne ile çocuk arasındaki en önemli ve güzel deneyim bence en küçük bir şansın varsa bile bırakma.

zaten çevremiz en yakınlarımız kilo alınca sölüyolar ama zayıflayınca sölemezler.yaza kadar 90-60-90 sanda olsan sölemezler...çünkü onlar eleştirmeyi severler...mesela ben geçen seney kadar taş gibi vücudum vardı kimse fiziğin düzgün demezdi.ama kilo alıncxa oooooo demedikleri kalmıyo.....

inşallah. şu azim geri gelse. çok farkedecek inan 7 li kilolarda çok rahat edicem. ocak da da bir buluşma yapalım. şimdiden gazlanalım derim ben. 2 ay sonrası için. bu kez 7 leri görüp, topukluları giyip gelicem saçları bile yaptırırım belki.

ya orası öyle. ama bakışları yeter. şimdi özellikle bana en çok koyan sen eskiden güzeldin yahut zayıfken güzeldin lafları. doğru güzel değilim şimdi ama yine de böyle denilince bir tuhaf oluyorum. paralarımı cebime koymuşumda düşürmüşüm gibi bir his musallat oluyor. kendini suçlamak ve aptal gibi hisstmek cabası.

banada öyle diyolar.bizim yapmamız gerekn onların çenesini kaptmak.onun için hep beraber tutucaz boğazımızı kızlar.inan zayıfladıkça makyaj yapmaya başladım eskisi gibi...çizmelerimi taytlarımıda giymeye başladım....ve o insanlarında dostum olmadığını anladım. onlarla muhattap olmuyorum artık.hem yüz güzelliği kiloyla değil allah vergisiyle olur halt etmişler bize şimdi güzel değilsin diyenler

Ooo süper olur valla,sen ki 23 kilo vermişsin 7-8 kilonun lafı mı olur yahu.Ben de senden gaz alıyım da 85 bari düşeyim

ya niye öyle yazdın belli ki boyu 1.30, 47 kilo çok o boya. bence maximum 40 kilo olmalı yapsın diyet.
hhihihihiihhi güzel tespit eferimm
sev beni asum. sişman halimle sev. milletin dalga gecmek için gece vakti topiklere girdiği halimle sev.
seni seviyorummmmmm ben deee
ablacım hg kolay gelsin öpüyorum seni bennnn yorma kendini
ay ben yürüdüm giydim valla o kadar yüksek değildi benim ki ama inat ettim topuğu çıktı geri çaktırdım şimdi iyi annemin nazarı değdi ama giydim pabuçlarımı ohh sefamız olsun güle güle giyinelimmmm giy sen deee şıkır şıkırr
semoşum iyi geceler sana da,

ben yatıyorum kızlar bucur sabah 6 da kalkar yine.

herkese iyi geceler.

geçmişi okudum geldim ben de çıkıcam öptm seni mutluşummm canım herkesi öptm iyi geceler aeo kib bye byeee

valla o sayığım tatlıları hepsini aynı anda yedim hemde bir tabak pilav biraz sarma ve başka yemeklerin üzerine

bayram sonrası başlarım demiştin artık şart hadi tekrar bakalım
ablacım listeönemli değil nezaman istersen yap istersen yapma

mutlu spor bıldırımım:555 dk

o kadar spor bosunaymıs yenacım kılom aynı bayramda 85 kıya ınmıstım dun yaptıgı tatlı kacamagı benı eskı kıloma hemencecık ulastırdı ne yazıkkı bu haftayıda boyle kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…