canim bence veriliyor isim.bebegimin 36 gunluk sadece bir ay emzirdim sutum olmadigi icin mamaya basladim.lutfen yardim et bana,gecen gun ceket kislik kaban alacaktim l denedim olmadi xl denedim olmadi xxl almak zorunda kaldim eve gelene kadar dalga gecti benimle diyorumki bunun modeli dar xxl degilim ben gercekten oyle kizlar ama inat ettim zayiflamam lazim
geçmiş olsun. umarım atlatmışsındır.
manken formuna ulaşmak değil amacım... 7 aydır uğraştım ama başaramadım 52 kilodan 70 e çıktım.. aylardır bırakın 1 kilo vermeyi sürekli aldım...kendimce çareler aradım ve bu çareyi buldum.cahil biri değilim..evet hap çok sağlıklı olamayabilir... ama çok zararını görmedim şimdilik.ama hapın zararını görürsem devam edicek cahillikte biri değilim.....zaten yakınlarımdan kullanan oldu ve internettende araştırdım.... sağlıklı beslenip spor yapan iradeli arkadaşlarımı gönülden kutluyorum.ama ben iradeli değilim....
canim bence veriliyor isim.bebegimin 36 gunluk sadece bir ay emzirdim sutum olmadigi icin mamaya basladim.lutfen yardim et bana,gecen gun ceket kislik kaban alacaktim l denedim olmadi xl denedim olmadi xxl almak zorunda kaldim eve gelene kadar dalga gecti benimle diyorumki bunun modeli dar xxl degilim ben gercekten oyle kizlar ama inat ettim zayiflamam lazim
Tamam sağol canım ben de ihmal etmiycem :)canım ben de 2 fincan içmeye çalışıyorum ama bazen 3 bazen 1 de oluyor demlemeden çok sallama içtim daha kolay olduğu için çaykurun poşet çayını alıyorum o daha katkısız tadından belli bazen içine kabuk tarçın koyuyorum ne faydasını gördüm şu diyemem ama faydalı olduğuna inanıyorum ben sanki tokluk hissi veriyor gibi geliyor bana hem sıvı alımı da artmış oluyor bence kesinlikle içmek lazım
ya uzdum seni kusura bakma. manken formu sanırım benim için 7 li, kilolara tekabul ediyor. o yuzden 70 den 62 inmek için o kadar çaba göstermen bana fazla riskli geldi. üstelik ne yaparsan yap 1 kilo veremezken 3 haftada 7 kilo vermen sana mantıklı geliyorsa zaten sorun yok. ama vucudu şoklamak da sağlıklı değil bence. neyse.
sen dediğin gibi sana zararı olmadığına inanıyorsan(bu titreşimli masaj aletlerinin bile zararlı olduğunu duydum ben), elbette devam et. zaten 10 kilon kalmış. inşallah 4 haftada onu atıp 52 kilo olursun, en sağlıklı biçimde eski kilona kavusursun.
buarada geçen sene çok şişmansın 3-5 le bitmez senin bu durumun diyen yengemi gördüm bayramda 1 sene önce 110 kilo iken görmüştü beni. bu sene 88-89 desek 21 kilo az gördü. ve kadın ne dedi; hiç birşey. dayım aa vermişsin felan dedi ama kadın azını açmadı. bende kurduum lafları unuttum. ah dedim kızdım kendime 85 altı gitseydım oraya asıl ağzı tam kilit olacaktı ama, işte nasip olmadı. yaza toplanmak lazım. yaza kesin bir daha karşılaşırız.
zaten çevremiz en yakınlarımız kilo alınca sölüyolar ama zayıflayınca sölemezler.yaza kadar 90-60-90 sanda olsan sölemezler...çünkü onlar eleştirmeyi severler...mesela ben geçen seney kadar taş gibi vücudum vardı kimse fiziğin düzgün demezdi.ama kilo alıncxa oooooo demedikleri kalmıyo.....buarada geçen sene çok şişmansın 3-5 le bitmez senin bu durumun diyen yengemi gördüm bayramda 1 sene önce 110 kilo iken görmüştü beni. bu sene 88-89 desek 21 kilo az gördü. ve kadın ne dedi; hiç birşey. dayım aa vermişsin felan dedi ama kadın azını açmadı. bende kurduum lafları unuttum. ah dedim kızdım kendime 85 altı gitseydım oraya asıl ağzı tam kilit olacaktı ama, işte nasip olmadı. yaza toplanmak lazım. yaza kesin bir daha karşılaşırız.
İnsanlar neden böyle yaaa!!! olumsuz bir şey olunca pat pat yüzümüze söyleyip neden olumluları söylemezler.Bu kadar mı kötüler gerçekten,hep diyorum benim için ne istiyorsa karşımdaki Rabbim 10 katını versin ona.Sen de daha azimlen Mutlucum bir dahaki gördüğünde ağzı burnu yamuşsun yengenin hayretten
zaten çevremiz en yakınlarımız kilo alınca sölüyolar ama zayıflayınca sölemezler.yaza kadar 90-60-90 sanda olsan sölemezler...çünkü onlar eleştirmeyi severler...mesela ben geçen seney kadar taş gibi vücudum vardı kimse fiziğin düzgün demezdi.ama kilo alıncxa oooooo demedikleri kalmıyo.....
ya orası öyle. ama bakışları yeter. şimdi özellikle bana en çok koyan sen eskiden güzeldin yahut zayıfken güzeldin lafları. doğru güzel değilim şimdi ama yine de böyle denilince bir tuhaf oluyorum. paralarımı cebime koymuşumda düşürmüşüm gibi bir his musallat oluyor. kendini suçlamak ve aptal gibi hisstmek cabası.
inşallah. şu azim geri gelse. çok farkedecek inan 7 li kilolarda çok rahat edicem. ocak da da bir buluşma yapalım. şimdiden gazlanalım derim ben. 2 ay sonrası için. bu kez 7 leri görüp, topukluları giyip gelicem saçları bile yaptırırım belki.
hhihihihiihhi güzel tespit eferimmya niye öyle yazdın belli ki boyu 1.30, 47 kilo çok o boya. bence maximum 40 kilo olmalı yapsın diyet.
seni seviyorummmmmm ben deeesev beni asum. sişman halimle sev. milletin dalga gecmek için gece vakti topiklere girdiği halimle sev.
ablacım hg kolay gelsin öpüyorum seni bennnnİyi geceler arkadaşlar.....
Nasılsınız.....Görüşemedik bu ara..Benim evimde olmamam,bayram falan ayrı kaldık..Hala evimde değilim...
Yarın kilo listesini ben yapacağım.Yenacığımızı biraz dinlendirelim;çok bunaldı....
Ben;geceleri nete girebildiğim için yarın saat 20.30 dan sonra listeyi yayınlayabileceğim.1-2 hafta idare edin sonra normal düzene girerim.Şimdiden kusura bakmayın....
Hepinizi öpüyorum;yarına iyi haberler verirsiniz inşallah....
ay ben yürüdüm giydim valla o kadar yüksek değildi benim ki ama inat ettim topuğu çıktı geri çaktırdım şimdi iyi annemin nazarı değdi ama giydim pabuçlarımı ohh sefamız olsun güle güle giyinelimmmm giy sen deee şıkır şıkırrben bu ara daha doğrusu 3 senedir neredeyse tayt ustu tunik olarak dolaşıyorum çok rahat ettim iyiki moda bu ara yoksa bu muhtesem vucudumla araya kaynamak zor olurdu.
yalnız ca da da iyi kotlar var. skinny jeans lerden baktım tayt yerine sonra vazgeçtim 42 beden sularına inmek istiyorum artık. o vakit bakiim diyorum.
lcw den aldıım tunik böle çok seker bişi birde pazardan aldıım taytla yaptım ben bayramı.topuklu bot aldım 9 cm topuku varmış. ölçtüm. ama giyemedim. evde dolaştım yok resmen işkence aleti gibi. giydim yine düzlerimi çıktım dışarıya.
semoşum iyi geceler sana da,
ben yatıyorum kızlar bucur sabah 6 da kalkar yine.
herkese iyi geceler.
valla o sayığım tatlıları hepsini aynı anda yedim hemde bir tabak pilav biraz sarma ve başka yemeklerin üzerinesenin öküz kaçmış benim resmen fildiaynen dediğin gibi yedim yedim yedimmm bunda annemin katkısı çok büyük tabi :) zaten dışarda yiyoruz geziyoruz diye birde eve gelince akşam keyfi ohhhhhh çerezler, meyveler, tatlılar sırayla yalnız tek avantajım tatlı yemedim :) ama pide,köfte,lahmacun allah ne verdiyse yedim midemde bayram etti :)
saçlarım kahve kızılı ya da kızıl kahve artık herneyse:44: beğendim ama aslında ben sadece kahve istiyordum :)))
ne 2 öğünle kapatması benim sabah kahvaltı ardından avmde canım ne isterse eve gelince annem ne verdiyse ,sen 6 dilim baklavayla işi bitirmişsin birde üstüne güllaçççççç aman ya rabbi nasıl sığdılar midene ya aynı anda mı yedin? ben 3 dilimden öteye geçemedim baklavada sevmemde zaten ama sütlü tatlıları getir tencereyle yerim valla :) güllacada bayılırım 5-6 dilim yerim bak :)
bakalım yarına ne olacak yedik içtik şimdi bakalım artılara
bayram sonrası başlarım demiştin artık şart hadi tekrar bakalımfıstıklar,
ben de kapı kjapı dolaştım ve en sonunda kendi kapımı kapadım oturdum şükür. elbette bebek olunca bi yere gitmek bin dert. sıkılıp bunaldıkça yemeğe sardım ve bu sabah 91 kiloyu gördüm. sanırım 2 haftada 5 kilo alarak bir başarıya imza attım. neyse toparlanmak sart. şişman beynim sayesinde 50 kilo alsam yine aynı performans yiyeceğim o belli oldu.
ablacım listeönemli değil nezaman istersen yap istersen yapmaİyi geceler arkadaşlar.....
Nasılsınız.....Görüşemedik bu ara..Benim evimde olmamam,bayram falan ayrı kaldık..Hala evimde değilim...
Yarın kilo listesini ben yapacağım.Yenacığımızı biraz dinlendirelim;çok bunaldı....
Ben;geceleri nete girebildiğim için yarın saat 20.30 dan sonra listeyi yayınlayabileceğim.1-2 hafta idare edin sonra normal düzene girerim.Şimdiden kusura bakmayın....
Hepinizi öpüyorum;yarına iyi haberler verirsiniz inşallah....
benimde yaş 35 ayda 5 kilo civarı veriyorum umarım ilaç sağlığına dokunmaz en azından bir tahlil falan yaptırkaç kilosun duru. muhtemelen 7 vermesen de 3 haftada 4-5 kilo verirsin spor ve diyetle ilaç yahut karısım kullanmadan da. ben korkuyorum extra seylerden. inşallahsağlığına zararı olmaz.[/evet canım normalde 4-5 kilo veriyodum.62 kiloyum şuan 70 ten indim.ama yaş 35 oldu öncelere göre zor veriyorum.ama 7 kilodan daha fazla vermiş gibi görünüyorum.ilaçsız hep açtım dayanamayıp yiyodum.ama ilk defa bayramda rahat ettim.. gerçekten tok tutuyo. bide arkadaş ikinci kutusunda... ona zararı olmadığı için bende kullandım.
buarada geçen sene çok şişmansın 3-5 le bitmez senin bu durumun diyen yengemi gördüm bayramda 1 sene önce 110 kilo iken görmüştü beni. bu sene 88-89 desek 21 kilo az gördü. ve kadın ne dedi; hiç birşey. dayım aa vermişsin felan dedi ama kadın azını açmadı. bende kurduum lafları unuttum. ah dedim kızdım kendime 85 altı gitseydım oraya asıl ağzı tam kilit olacaktı ama, işte nasip olmadı. yaza toplanmak lazım. yaza kesin bir daha karşılaşırız.
yaaa fesatlığından ağzını açamamıştır bir insan bukadrmı olur nasıl insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?