Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

biz sana tavsiye etmiyoruz canım ömür boyu o ilacımı kullanacaksın bıraktığında ne olacak yada verdiğin kilolar sağlıklı mı bir düşün istersen

bu arada ben 37 yaşındayım ben de belli yaştan sonra zor olur olmaz diyordum ama oluyormuş hem de ilaçsız ve sağlıkla

bu arada ben 37 yaşındayım ben de belli yaştan sonra zor olur olmaz diyordum ama oluyormuş hem de ilaçsız ve sağlıkla

bende midem küçülsün diye umuyorum. neolurdu sanki yeseydikte kilo almasaydık...... bakalım inşallah yan etkisi olmaz eğer olursa bırakırım ilacı... midem küçülsün diye umuyorum...

merhaba canim hangi zayiflama hapi bu?adini yazarmisin lutfen benimde acilen vermem lazim yeni dogum yaptim 17 kilo fazlam var kendimi cok kotu hissediyorum toparlanmam lazim esim artik dalga geciyor cok zoruma gidiyor

bende midem küçülsün diye umuyorum. neolurdu sanki yeseydikte kilo almasaydık...... bakalım inşallah yan etkisi olmaz eğer olursa bırakırım ilacı... midem küçülsün diye umuyorum...kaç kilo verdin?

bende midem küçülsün diye umuyorum. neolurdu sanki yeseydikte kilo almasaydık...... bakalım inşallah yan etkisi olmaz eğer olursa bırakırım ilacı... midem küçülsün diye umuyorum...kaç kilo verdin?

33 kilo verdim canım sağlıklı beslendim ve yürüdüm sadece
yeşil çay içiyorum ve bol su

merhaba canim hangi zayiflama hapi bu?adini yazarmisin lutfen benimde acilen vermem lazim yeni dogum yaptim 17 kilo fazlam var kendimi cok kotu hissediyorum toparlanmam lazim esim artik dalga geciyor cok zoruma gidiyor

canım isim verebiliyomuyuz.doğum yaptıysan kullanamıyosun galiba çünkü çocuk emziriyosan sütten çocuğa geçiyomuş çocuğunda iştahı kapanıyomuş.kendini kötü hissetme dünyanın engüzel şeyi anne olmak.eşinide takma hayatım sonuçta güzel bi hediye verdin sen

asucuum sorun su,
insanlar 1 ay içinde en geç 1.5 ayda manken formuna ulaşmak istiyor. bu nedenle senin hikayen sıkıcı bir romandan farksız oluyor çoğu için .
özetle bu iş için 1 ay ilaç almak, riskili olabilecek karışımlar kullanmak, 1 sene diyet yapmaktan kolay elbette. ama neyazıkki bu peri masalı herzaman mutlu sonla bitmiyor. ya verilenler geri geliyor yahut hayati organlar zarar görmüş oluyor.

değil sağlıkla kilo vermiş olman, çizelgenin güzelliği bile "1 ayda 10 kilo verdim" yazman kadar etkileyici değil ne yazıkki.

Beni düşündüğün için çok teşekkürler canım..Ben yaparım..Hiç zor gelmez...İkisini bir arada yapmak sana çok yük getirir...

33 kilo verdim canım sağlıklı beslendim ve yürüdüm sadece
yeşil çay içiyorum ve bol su

oooo süpersin 33 kilo tebrik ederim. bak şimdi daha fazla tutunucam bu zayıflama işine.bende doğumdan sonra 24 kilo vermiştim. elma sirkesiyle..çok kolay olmuştu. geçen yıla kadar almadım.yani doğumdan geçen yıla kadar(12 yıl)ama kaza yaptım moral bozukluğundan yedimde yedim.şimdi toparlıyorum.devam edicem.ama ben yeni üye oldum.sizleri6 aydır takip ediyorum sizinde çok faydanız oldu..kendimi yalnız hissetmedim

canım ne doğru anlatmışsın yine biz elimizden geldiğince doğru örnek olmaya çalışalım inşallah herkes sağlıkla kurtulsun kilolardan

sen spor da yapıyormuşsun ne güzel kilon da aşırı değil boyunu bilmiyorum ama bence fazla uzatma hapı bırak

canim bence veriliyor isim.bebegimin 36 gunluk sadece bir ay emzirdim sutum olmadigi icin mamaya basladim.lutfen yardim et bana,gecen gun ceket kislik kaban alacaktim l denedim olmadi xl denedim olmadi xxl almak zorunda kaldim eve gelene kadar dalga gecti benimle diyorumki bunun modeli dar xxl degilim ben gercekten oyle kizlar ama inat ettim zayiflamam lazim

canım ne doğru anlatmışsın yine biz elimizden geldiğince doğru örnek olmaya çalışalım inşallah herkes sağlıkla kurtulsun kilolardan

Asucum sen yeşil çayı kaç fincan içiyorsun?Ben genelde büyük bir kupam var 300-350 ml gibi bir şey onla 2 kupa içiyorum bol limonla.Sallama değil bide çaykurun bergamut aromalı çayı var demleme ondan içiyorum.Kaynayan suya her kupa için 1 dolu tatlı kaşığı atıp 1-2 dk altı kısık kaynatıyorum sonra altını kapatıp demlemeye bırakıyorum.Yeşil çay en baştan beri kullanıyor musun sen,ne gibi faydalarını gördün acaba?

geçmis olsun ALLAH yardimcin olsun

ya niye öyle yazdın belli ki boyu 1.30, 47 kilo çok o boya. bence maximum 40 kilo olmalı yapsın diyet.

naaptin mutlu hemen toparlan
saka saka bende senden farksiz sayilmam 2aydir 2ileri bi geri gidiyoruum benimde acilen toparlanmam lazim offf poofff

bu arada yarin giremeyebilirim bildirirmi bugunden yapiyorum gerçi degisen bisey yok bu haftada ayniyim en azindan bayramdan +siz çiktim

YENA abla kilom ayni 76

MUTLU SPORUM 310dk

bayanlar hepinizi tebrik ediyorum masallahiniz var.
bende kendimi bildim bileli hep 50 kiloydum.ama evlendim tam bir sene icinde 25 kilo aldim.nasil aldin diye sormayin vala bende anlamadim:26:
su anda da hamileyim.hamile kalmadan once en son 80 kiloydum.ama dogumdan sonra ne halde olacam hicbir fikrim yok:44:
sizce ben dogumdan sonra nasil beslenmeliyim ki hani sut olsun diye onu ye bunu ye yapmak istemiyorum.saglikli beslenip bir yandan da kilo vermek istiyorum.ufff nasil olacak bir fikri olan var mi acaba???

canım ben de 2 fincan içmeye çalışıyorum ama bazen 3 bazen 1 de oluyor demlemeden çok sallama içtim daha kolay olduğu için çaykurun poşet çayını alıyorum o daha katkısız tadından belli bazen içine kabuk tarçın koyuyorum ne faydasını gördüm şu diyemem ama faydalı olduğuna inanıyorum ben sanki tokluk hissi veriyor gibi geliyor bana hem sıvı alımı da artmış oluyor bence kesinlikle içmek lazım

manken formuna ulaşmak değil amacım... 7 aydır uğraştım ama başaramadım 52 kilodan 70 e çıktım.. aylardır bırakın 1 kilo vermeyi sürekli aldım...kendimce çareler aradım ve bu çareyi buldum.cahil biri değilim..evet hap çok sağlıklı olamayabilir... ama çok zararını görmedim şimdilik.ama hapın zararını görürsem devam edicek cahillikte biri değilim.....zaten yakınlarımdan kullanan oldu ve internettende araştırdım.... sağlıklı beslenip spor yapan iradeli arkadaşlarımı gönülden kutluyorum.ama ben iradeli değilim....

geçmiş olsun. umarım atlatmışsındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…