- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
bayramda hiç iştahım açılmadı çok rahattım. hapın bayağı bi faydasını gördüm.. normalde bir ekmek ve arkasından tatlı yiyen insanım. inanamıyorum benim iştahımın olmaması hayal gibi bişi...herkese tavsiye ederim
bu arada ben 37 yaşındayım ben de belli yaştan sonra zor olur olmaz diyordum ama oluyormuş hem de ilaçsız ve sağlıkla
bayramda hiç iştahım açılmadı çok rahattım. hapın bayağı bi faydasını gördüm.. normalde bir ekmek ve arkasından tatlı yiyen insanım. inanamıyorum benim iştahımın olmaması hayal gibi bişi...herkese tavsiye ederim
bu arada ben 37 yaşındayım ben de belli yaştan sonra zor olur olmaz diyordum ama oluyormuş hem de ilaçsız ve sağlıkla
bende midem küçülsün diye umuyorum. neolurdu sanki yeseydikte kilo almasaydık...... bakalım inşallah yan etkisi olmaz eğer olursa bırakırım ilacı... midem küçülsün diye umuyorum...kaç kilo verdin?
merhaba canim hangi zayiflama hapi bu?adini yazarmisin lutfen benimde acilen vermem lazim yeni dogum yaptim 17 kilo fazlam var kendimi cok kotu hissediyorum toparlanmam lazim esim artik dalga geciyor cok zoruma gidiyor
beyzuşcuum ben yaparım kilo listesini de. istersen.nasıl olsa spor için bakıyorum tek tek. arada onları da yazarım. bu hafta olmasa da haftaya daha düzgün olusur. ama herkes geçen hafta kilosunu da yazarsa çok daha kolay olur. haftaya normal sistem gideriz.
33 kilo verdim canım sağlıklı beslendim ve yürüdüm sadece
yeşil çay içiyorum ve bol su
asucuum sorun su,
insanlar 1 ay içinde en geç 1.5 ayda manken formuna ulaşmak istiyor. bu nedenle senin hikayen sıkıcı bir romandan farksız oluyor çoğu için .
özetle bu iş için 1 ay ilaç almak, riskili olabilecek karışımlar kullanmak, 1 sene diyet yapmaktan kolay elbette. ama neyazıkki bu peri masalı herzaman mutlu sonla bitmiyor. ya verilenler geri geliyor yahut hayati organlar zarar görmüş oluyor.
değil sağlıkla kilo vermiş olman, çizelgenin güzelliği bile "1 ayda 10 kilo verdim" yazman kadar etkileyici değil ne yazıkki.
oooo süpersin 33 kilo tebrik ederim. bak şimdi daha fazla tutunucam bu zayıflama işine.bende doğumdan sonra 24 kilo vermiştim. elma sirkesiyle..çok kolay olmuştu. geçen yıla kadar almadım.yani doğumdan geçen yıla kadar(12 yıl)ama kaza yaptım moral bozukluğundan yedimde yedim.şimdi toparlıyorum.devam edicem.ama ben yeni üye oldum.sizleri6 aydır takip ediyorum sizinde çok faydanız oldu..kendimi yalnız hissetmedim
canım isim verebiliyomuyuz.doğum yaptıysan kullanamıyosun galiba çünkü çocuk emziriyosan sütten çocuğa geçiyomuş çocuğunda iştahı kapanıyomuş.kendini kötü hissetme dünyanın engüzel şeyi anne olmak.eşinide takma hayatım sonuçta güzel bi hediye verdin sen
canım ne doğru anlatmışsın yine biz elimizden geldiğince doğru örnek olmaya çalışalım inşallah herkes sağlıkla kurtulsun kilolardan
geçmis olsun ALLAH yardimcin olsunMaalesef hayir diyemiycem Bundan yaklasik 6 ay once agir bir depresyon tedavisi gormustum uc ay klinikte kaldim evdeyken de burda devletin resmi gorevlileri var surekli kontrole geliyolar Sali gunu farkettiler ben kriz deyim cocuklarimi benden aldilar ben hastaneye gitmem diye direnince de polis cagirdilar Simdi iki hafta mahkeme karari ile kalicam burda cok uzgunum tlf dan biraz zor yaziyorum bole iste kapattilar buraya:26:
ya niye öyle yazdın belli ki boyu 1.30, 47 kilo çok o boya. bence maximum 40 kilo olmalı yapsın diyet.
naaptin mutlufıstıklar,
ben de kapı kjapı dolaştım ve en sonunda kendi kapımı kapadım oturdum şükür. elbette bebek olunca bi yere gitmek bin dert. sıkılıp bunaldıkça yemeğe sardım ve bu sabah 91 kiloyu gördüm. sanırım 2 haftada 5 kilo alarak bir başarıya imza attım. neyse toparlanmak sart. şişman beynim sayesinde 50 kilo alsam yine aynı performans yiyeceğim o belli oldu.
Asucum sen yeşil çayı kaç fincan içiyorsun?Ben genelde büyük bir kupam var 300-350 ml gibi bir şey onla 2 kupa içiyorum bol limonla.Sallama değil bide çaykurun bergamut aromalı çayı var demleme ondan içiyorum.Kaynayan suya her kupa için 1 dolu tatlı kaşığı atıp 1-2 dk altı kısık kaynatıyorum sonra altını kapatıp demlemeye bırakıyorum.Yeşil çay en baştan beri kullanıyor musun sen,ne gibi faydalarını gördün acaba?
oooo süpersin 33 kilo tebrik ederim. bak şimdi daha fazla tutunucam bu zayıflama işine.bende doğumdan sonra 24 kilo vermiştim. elma sirkesiyle..çok kolay olmuştu. geçen yıla kadar almadım.yani doğumdan geçen yıla kadar(12 yıl)ama kaza yaptım moral bozukluğundan yedimde yedim.şimdi toparlıyorum.devam edicem.ama ben yeni üye oldum.sizleri6 aydır takip ediyorum sizinde çok faydanız oldu..kendimi yalnız hissetmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?