Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar Merhaba :))
Geçmişe hiç göz atamadım daha, önce bir merhaba diyeyim dedim. Bayramlarda aile ziyaretleri başka oluyor tabii ki ama işin bir de diğer yönü var; topu topu 3 gece için çocuklarla dünyanın hazırlığını yapmak, yol gitmek, döndükten sonra yerleşmek, alışveriş (ev tamtakır) vb. derken alt üst oldum. Hem yoruldum hem bir şey anlamadım hem de diyet filan yalan oldu.
Ne yazık ki Asuman ile görüşemedik Biz Arife günü Eskişehir'de bir gece kaldık, bayram sabahı Ankara'ya geçtik. İlk gün zaten görüşemezdik, ikinci gün Asuman'ın misafirleri oldu, üçüncü gün de epey telefon trafiği yaptık ama denk getiremedik. Biz son güne bırakmadan 3. gün akşam üzeri yola çıkmaya karar verdik, "orası olur mu, burada mı buluşsak" derken zamanımız sıkıştı, olamadı. Kısmetse İstanbul'da görüşürüz :)) Ya da başka sefere, senede 1-2 sefer Ankara'ya gidiyoruz :)
Umarım herkes iyidir, güzel bir bayram geçirmiştir, şimdi biraz geçmişe göz atayım :)

Bende hastaned kendimi ac birakiyorum zaten yiyemiyorum yemeklerini Bi kahvaltimi iyi yaptim bi de simdi kahve verdiler yaninda kekse ile aksami yemiyim diyorum hic olmazsa burdan uc bes kilo eksi ile cikayim tesellim olur bunca bela arasinda gerci hic yemezsem de vucut kendini kilitler mi ki ?

maalesef umutla buluşamadık bayram olması nedeniyle ayarlayamadık bir türlü zaman da kısıtlıydı kısmet değilmiş ama sesini duymak bile güzeldi benim için umutcum
sürekli burda beraberiz ya hiç yabancılanmıyor gayet rahat ve samimi konuşabiliyoruz ne güzel bir duygu çok güzel dostluklar başlattık inşallah hiç bitmesin
bu arada bayramı bitiremeyenler var gibi yena yok beyzuş abla beyza ve mutlu da görünmemiş bugün

ceza yememekle olmaz ki o zaman daha çok yersin en azından kalorisi düşük şeyler ye salata falan... ben bugün dikkat ediyorum inşallah yarına + falan çıkmam ya

bende saçımı boyattımmmmmmmm :))) bayram hediyesi verdim kendime :)

bende ankaradaydım :))) gez gez bitmedi ya hele çocukla hiç bitmiyor :)
yola hazırlık ve dönüş safhası her çocuklu ailede öyledir sanırım , bizimkinin bebek arabası, oto koltuğu ,ıvırı zıvırı oyyy ne çoktu anlatamam ,bebek olunca ne olur ne olmaz diye 3-5 günlük yere 15 günlük gibi hazırlanıyorsun, gelince yerleşmek her şeyin en baştan yapılması demek ,sözde evi temizleyip gittim ama hafta sonu beni yine yoğun bir temizlik bekliyor :)

coook gecmıs olsun canım ne denılebılırkı allah tez zamanda ıslerını yoluna koysun metanetlı olmaya calıs her aksamın bı sabahı vardır unutma ıyısallah bu durumda bıran once cozulur ıstedıgın gıbı olur

benımde bır lıstem yok sadece gunluk yeme hakkım var nerdeyse senınkıyle aynı ıstedıgını ıstedıgın ogunde yıyebılıyorsun 3 et 3 sut 3 meyve 4 tahıl ve gunluk pısmıs etsız 10 yk sebze ve sınırsız cıg sebze hakkım var bunu gun ıçıne yayıyorum oglen cok yedıysem haklarım bıttıyse aksama sebze yıyorum bunun gıbı cıdden guzel bı beslenme bıde tam uyabılsem daha guzel olacak ama arada kacamak yapabılıyorum mesela tum bayram tuttum kendımı bıraz once tatlı yedım:2:neyse uzulmuyorum verırım nasıl olsa nefsım sımarsın bıraz

canım yememezlık yapma her ogunde bısı ye mutlaka yoksa metebolızma yavaslıyor ve yedıgın herseyı yag olarak depoluyor meyve ye yogurt ye sebze ye bol bol gecmıs olsun yıne

Yedim yedim biraz süzme mercimekle,fırında karnıbahar yapmıştım sarımsaklı yoğurtla ondna yedim,ekmekte yemedim.Bütün gün yediğim bu kadar işte.

Saçlarını boyadın demek çok iyi yapmışsın nasıl iyi gelmiştir şimdi sana dimi :)) sen de koyda avatarına yüzün olmasa da saçlarının rengini görelim ya da profilinden bakalım koyarsan merak ettim doğrusu

ohhhh afiyet olsun canım ......
çok iyi geldi valla bambaşka biri oldum sanki :) ben sarışın değilim artık kızıl kahve o tonlardayım yaza sarı olurum belki belli olmaz benim işim... profile nasıl resim yükleniyor bilmiyorum ben canım hem daha fotoğraf bile çektirmedim ki :) önce çekelim sonra becerebilirsem koyarım :)

hg umutcummmm ne trafikti dimi bayram yoğunluğu ben de aynıyım tek başıma koca bir bavul hazırlamışım giderken rahat gittim ama gelirken benim bavulun yanına annemin buraya getirmek üzere hazırladığı 5 bavul daha oldu mu oyyyyy gelene kadar perişan olduk anlatamammmmmmm annem turşu yapmış küçük bir kaba sirkeli onun suyu akmışmı yan yatırmışlar bavulu bütün diğerleri sirke olmuşmu anam anammm dedik vallaaa geldik ama eve

Yine hastanelerdeyim Allah kahretsin yine ya beni izinli sayarsaniz sevinirim
geçmiş olsun
kızlar bayram bitti gelin artık naptınız çok yediniz mi ben bugün kaçırdım maalesef yarın toparlarım inşallah
off içimde sanki öküz kaçtı sanki yedim yedimm baklava kurabiye sarma .... herşey

geçmiş olsun kendine dikkat et çocukların için kendin için kendini teskin et
dua et spor yap iyi gelir
acil şifalar umarım tez zamanda çıkarsın
aç kalma metebollizman yerle bir olur sonra vermemzsin az az ye

ne renk oldu saçların

o yazdığım menü az yediğim gündü bayramın 2. 3. 4. günü deli gibi yedim yedim yedim doyamadım hele bir gün yemek yedim deliler gibi üstüne 6 dilim baklava 1 dilim güllaç yedim offff offf ama bene gezdim
birde öğlen öğünleri hep sarktı 4 te falan yiyebildim bende akşama yemedim günü 2 öğünle kapattım 2. 3. günde

senin öküz kaçmış benim resmen fildi aynen dediğin gibi yedim yedim yedimmm bunda annemin katkısı çok büyük tabi :) zaten dışarda yiyoruz geziyoruz diye birde eve gelince akşam keyfi ohhhhhh çerezler, meyveler, tatlılar sırayla yalnız tek avantajım tatlı yemedim :) ama pide,köfte,lahmacun allah ne verdiyse yedim midemde bayram etti :)
saçlarım kahve kızılı ya da kızıl kahve artık herneyse:44: beğendim ama aslında ben sadece kahve istiyordum :)))
ne 2 öğünle kapatması benim sabah kahvaltı ardından avmde canım ne isterse eve gelince annem ne verdiyse ,sen 6 dilim baklavayla işi bitirmişsin birde üstüne güllaçççççç aman ya rabbi nasıl sığdılar midene ya aynı anda mı yedin? ben 3 dilimden öteye geçemedim baklavada sevmemde zaten ama sütlü tatlıları getir tencereyle yerim valla :) güllacada bayılırım 5-6 dilim yerim bak :)
bakalım yarına ne olacak yedik içtik şimdi bakalım artılara

Eğlenmesi bedava dimi yani bir çoğumuz o etopyalılara 10 basarız iddiaya girerim buna
:))) allah iyiliğini versin emi.... valla asla öyle olmak istemem 57 dese kıskanırdım ama 47yi ne yapayım ya çocuk gibi, hem kaç yaşında ve boyu kaç acaba:26:
ya niye öyle yazdın belli ki boyu 1.30, 47 kilo çok o boya. bence maximum 40 kilo olmalı yapsın diyet.
bak bu açıdan bakınca kilosu fazla gibi desene o yüzden geldi buraya yani kilo az gibi görünsede bizimle aynı hatta daha tombik :)))
kızlar çok alemsiniz ya seviyorum sizi

bendeeeeeeeee

fıstıklar,
ben de kapı kjapı dolaştım ve en sonunda kendi kapımı kapadım oturdum şükür. elbette bebek olunca bi yere gitmek bin dert. sıkılıp bunaldıkça yemeğe sardım ve bu sabah 91 kiloyu gördüm. sanırım 2 haftada 5 kilo alarak bir başarıya imza attım. neyse toparlanmak sart. şişman beynim sayesinde 50 kilo alsam yine aynı performans yiyeceğim o belli oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…