efsuncumm aç kalmak çözüm deil normal dietine dönsen daha iyi olmazmı ? aç kalmanın sonu daha kötü oluyorda
ceza yememekle olmaz ki o zaman daha çok yersin en azından kalorisi düşük şeyler ye salata falan... ben bugün dikkat ediyorum inşallah yarına + falan çıkmam yaKızzlar ben geldim hem de +1 kilo ile!!! Bayramın 2.günü normal kilomdaydım insan 2 günde 1 kilo alır mı yaa deli olcam(( Yarına kadar ne olur bilmiyorum ama ben bu gün yine cezalıyım sabah arkadaşım geldi kahve içtik beraber sonra bir şey yemedim yemiycem de.Artı gördüğüm gün tartıda böyle bundan sonra aç kalcam belki akıllanırım ((( Sizlerde durumlar nasıl bir kaç kişinin benimle aynı olduğunu gördüm,umarım hemen gider aldıklarımız yapışmaz.1.5 aydır 90-89 arası gidip geliyorum 88 i bile göremedim çok canım sıkılıyor offfff ((((((
Arkadaşlar Merhaba :))
Geçmişe hiç göz atamadım daha, önce bir merhaba diyeyim dedim. Bayramlarda aile ziyaretleri başka oluyor tabii ki ama işin bir de diğer yönü var; topu topu 3 gece için çocuklarla dünyanın hazırlığını yapmak, yol gitmek, döndükten sonra yerleşmek, alışveriş (ev tamtakır) vb. derken alt üst oldum. Hem yoruldum hem bir şey anlamadım hem de diyet filan yalan oldu.
Ne yazık ki Asuman ile görüşemedikBiz Arife günü Eskişehir'de bir gece kaldık, bayram sabahı Ankara'ya geçtik. İlk gün zaten görüşemezdik, ikinci gün Asuman'ın misafirleri oldu, üçüncü gün de epey telefon trafiği yaptık ama denk getiremedik. Biz son güne bırakmadan 3. gün akşam üzeri yola çıkmaya karar verdik, "orası olur mu, burada mı buluşsak" derken zamanımız sıkıştı, olamadı. Kısmetse İstanbul'da görüşürüz :)) Ya da başka sefere, senede 1-2 sefer Ankara'ya gidiyoruz :)
Umarım herkes iyidir, güzel bir bayram geçirmiştir, şimdi biraz geçmişe göz atayım :)
Maalesef hayir diyemiycem Bundan yaklasik 6 ay once agir bir depresyon tedavisi gormustum uc ay klinikte kaldim evdeyken de burda devletin resmi gorevlileri var surekli kontrole geliyolar Sali gunu farkettiler ben kriz deyim cocuklarimi benden aldilar ben hastaneye gitmem diye direnince de polis cagirdilar Simdi iki hafta mahkeme karari ile kalicam burda cok uzgunum tlf dan biraz zor yaziyorum bole iste kapattilar buraya:26:
cok tsk ederim canım benim :) bende cok mutluyum sizlere bişeyler yazabildiğim için yine :)
tamam:26:
canım ben antalyadayım. asuman akcay var burda. gercekten cok iyi bir kız. degisim listeleri varya onların hepsini yemek istiyorum nerdeyse artık :) suandaki diyetimi yazayım sana sabah 2 dilim ekmek 2 kk peynir domates salatalık ara da bir meyve öglen 3 parca et ayran yada bir kase yogurt 2 dilim ekmek arada 2 meyve bir dilim ekmek aksam 8 yk sebze 2 dilim ekmek 2 kasık yogurt gece bir meyve. tabii ben bu sabit diyete degisim listeleriyle resmen takla attırıyorum :)
Bende hastaned kendimi ac birakiyorum zaten yiyemiyorum yemeklerini Bi kahvaltimi iyi yaptim bi de simdi kahve verdiler yaninda kekse ile aksami yemiyim diyorum hic olmazsa burdan uc bes kilo eksi ile cikayim tesellim olur bunca bela arasinda gerci hic yemezsem de vucut kendini kilitler mi ki ?
ceza yememekle olmaz ki o zaman daha çok yersin en azından kalorisi düşük şeyler ye salata falan... ben bugün dikkat ediyorum inşallah yarına + falan çıkmam ya
bende saçımı boyattımmmmmmmm :))) bayram hediyesi verdim kendime :)
bende ankaradaydım :))) gez gez bitmedi ya hele çocukla hiç bitmiyor :)
yola hazırlık ve dönüş safhası her çocuklu ailede öyledir sanırım , bizimkinin bebek arabası, oto koltuğu ,ıvırı zıvırı oyyy ne çoktu anlatamam ,bebek olunca ne olur ne olmaz diye 3-5 günlük yere 15 günlük gibi hazırlanıyorsun, gelince yerleşmek her şeyin en baştan yapılması demek ,sözde evi temizleyip gittim ama hafta sonu beni yine yoğun bir temizlik bekliyor :)
Yedim yedim biraz süzme mercimekle,fırında karnıbahar yapmıştım sarımsaklı yoğurtla ondna yedim,ekmekte yemedim.Bütün gün yediğim bu kadar işte.
Saçlarını boyadın demek çok iyi yapmışsın nasıl iyi gelmiştir şimdi sana dimi :)) sen de koyda avatarına yüzün olmasa da saçlarının rengini görelim ya da profilinden bakalım koyarsan merak ettim doğrusu
Aferin sanaumarım en kısa sürede üzerine 50 kilo eklersinde bizim topiğe gelirsin
amin diyin kızlarrrrr
Arkadaşlar Merhaba :))
Geçmişe hiç göz atamadım daha, önce bir merhaba diyeyim dedim. Bayramlarda aile ziyaretleri başka oluyor tabii ki ama işin bir de diğer yönü var; topu topu 3 gece için çocuklarla dünyanın hazırlığını yapmak, yol gitmek, döndükten sonra yerleşmek, alışveriş (ev tamtakır) vb. derken alt üst oldum. Hem yoruldum hem bir şey anlamadım hem de diyet filan yalan oldu.
Ne yazık ki Asuman ile görüşemedikBiz Arife günü Eskişehir'de bir gece kaldık, bayram sabahı Ankara'ya geçtik. İlk gün zaten görüşemezdik, ikinci gün Asuman'ın misafirleri oldu, üçüncü gün de epey telefon trafiği yaptık ama denk getiremedik. Biz son güne bırakmadan 3. gün akşam üzeri yola çıkmaya karar verdik, "orası olur mu, burada mı buluşsak" derken zamanımız sıkıştı, olamadı. Kısmetse İstanbul'da görüşürüz :)) Ya da başka sefere, senede 1-2 sefer Ankara'ya gidiyoruz :)
Umarım herkes iyidir, güzel bir bayram geçirmiştir, şimdi biraz geçmişe göz atayım :)
geçmiş olsunYine hastanelerdeyim Allah kahretsin yine ya beni izinli sayarsaniz sevinirim
off içimde sanki öküz kaçtı sanki yedim yedimm baklava kurabiye sarma .... herşeykızlar bayram bitti gelin artık naptınız çok yediniz mi ben bugün kaçırdım maalesef yarın toparlarım inşallah
geçmiş olsun kendine dikkat et çocukların için kendin için kendini teskin etMaalesef hayir diyemiycem Bundan yaklasik 6 ay once agir bir depresyon tedavisi gormustum uc ay klinikte kaldim evdeyken de burda devletin resmi gorevlileri var surekli kontrole geliyolar Sali gunu farkettiler ben kriz deyim cocuklarimi benden aldilar ben hastaneye gitmem diye direnince de polis cagirdilar Simdi iki hafta mahkeme karari ile kalicam burda cok uzgunum tlf dan biraz zor yaziyorum bole iste kapattilar buraya:26:
aç kalma metebollizman yerle bir olur sonra vermemzsin az az yeBende hastaned kendimi ac birakiyorum zaten yiyemiyorum yemeklerini Bi kahvaltimi iyi yaptim bi de simdi kahve verdiler yaninda kekse ile aksami yemiyim diyorum hic olmazsa burdan uc bes kilo eksi ile cikayim tesellim olur bunca bela arasinda gerci hic yemezsem de vucut kendini kilitler mi ki ?
ceza yememekle olmaz ki o zaman daha çok yersin en azından kalorisi düşük şeyler ye salata falan... ben bugün dikkat ediyorum inşallah yarına + falan çıkmam ya
bende saçımı boyattımmmmmmmm :))) bayram hediyesi verdim kendime :)
bende ankaradaydım :))) gez gez bitmedi ya hele çocukla hiç bitmiyor :)
yola hazırlık ve dönüş safhası her çocuklu ailede öyledir sanırım , bizimkinin bebek arabası, oto koltuğu ,ıvırı zıvırı oyyy ne çoktu anlatamam ,bebek olunca ne olur ne olmaz diye 3-5 günlük yere 15 günlük gibi hazırlanıyorsun, gelince yerleşmek her şeyin en baştan yapılması demek ,sözde evi temizleyip gittim ama hafta sonu beni yine yoğun bir temizlik bekliyor :)
47 iyi ya almıyım daha kilo
44falan olsam iyi olur
47 iyi ya almıyım daha kilo
44falan olsam iyi olur
Yok ya öyle de etopyalılar gibi gel sen beni dinle +50 kilo al sen her halinle güzel olursun ama 90 kiloda çok daha güzel olursun
aynen katılıyorum canım
Yok ya öyle de etopyalılar gibi gel sen beni dinle +50 kilo al sen her halinle güzel olursun ama 90 kiloda çok daha güzel olursun
ya niye öyle yazdın belli ki boyu 1.30, 47 kilo çok o boya. bence maximum 40 kilo olmalı yapsın diyet.
geçmiş olsun
off içimde sanki öküz kaçtı sanki yedim yedimm baklava kurabiye sarma .... herşey
geçmiş olsun kendine dikkat et çocukların için kendin için kendini teskin et
dua et spor yap iyi gelir
acil şifalar umarım tez zamanda çıkarsın
aç kalma metebollizman yerle bir olur sonra vermemzsin az az ye
ne renk oldu saçların
o yazdığım menü az yediğim gündü bayramın 2. 3. 4. günü deli gibi yedim yedim yedim doyamadım hele bir gün yemek yedim deliler gibi üstüne 6 dilim baklava 1 dilim güllaç yedim offff offf ama bene gezdim
birde öğlen öğünleri hep sarktı 4 te falan yiyebildim bende akşama yemedim günü 2 öğünle kapattım 2. 3. günde
:))) allah iyiliğini versin emi.... valla asla öyle olmak istemem 57 dese kıskanırdım ama 47yi ne yapayım ya çocuk gibi, hem kaç yaşında ve boyu kaç acaba:26:Eğlenmesi bedava dimi yanibir çoğumuz o etopyalılara 10 basarız iddiaya girerim buna
bak bu açıdan bakınca kilosu fazla gibi desene o yüzden geldi buraya yani kilo az gibi görünsede bizimle aynı hatta daha tombik :)))ya niye öyle yazdın belli ki boyu 1.30, 47 kilo çok o boya. bence maximum 40 kilo olmalı yapsın diyet.
kızlar çok alemsiniz ya seviyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?