Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar herkese
11/11/2011 miladım işe yarayacak inş.
şimdiden 500 gr eksideyim çok şükür
haftasonu idare etti diyet ama dün gece eşim tutturdu mısır patlat diye yedik koca bi kova mısırı onunla
72. koğuşu izlerken :)
bu arada sabah kalktım bademciklerim şişti sesim çıkmıyo
kulaklarım boğazım yanıyo kaşınıyo deli gibi :(

günaydın canım çok sevindim diyetinin iyi gitmesine böyle devam edersin inşallah
geçmiş olsun üşütmüşsün ılık suyu ihmal etme bitki çayını da bol iç

günaydınlar herkese
haftasonu idare etti diyet ama dün gece eşim tutturdu mısır patlat diye yedik koca bi kova mısırı onunla
sevindim ayse insallah cumaya guzel bi bildirim yaparsin ve yilbasina 8li rakamlarla girersin
bademcik için sicak balli sut iç iyi gelir geçmis olsun

benim pasalarimin saati geliyor çikmam gerek kizi ayarlayip gidicem hiçte çikasim yok bugun çoook usuyorum ya ben
ama bu okula gidip gelmek bana avantaj oldu haftada 4kez 80dk toplam 320dk yuruyorum sadece okula git gel yaparak fazladan sporuma katmiyorum ama dkikalari
belkide buyuzden fazla kilo almiyorum gram olarak oynuyor yanlismi dusunuyorum acaba? neyse sonra gorusuruz opuldunuzz çitir adaylari:16::16::16:

günaydın canım çok sevindim diyetinin iyi gitmesine böyle devam edersin inşallah
geçmiş olsun üşütmüşsün ılık suyu ihmal etme bitki çayını da bol iç

saol asucum iyi gidiyo çok şükür yrnda yeni diyetisyenimle ilk randevum var çok heyecanlıyım :))

sevindim ayse insallah cumaya guzel bi bildirim yaparsin ve yilbasina 8li rakamlarla girersin
bademcik için sicak balli sut iç iyi gelir geçmis olsun

cnm inş. gzl bir bildirim yaparım diye umuyorum bende bakalım
8li görmem çok zor 102 kiloyum 1,5 ayda 12 kilo vermem imkansız cnm 95e düşsen ona da razıyım ben:18:yılbaşına kadar

çok uykum geldi kızlar öyle halsizimki off off
haftasonu ev, süpürdüm toz aldım hepsi o kadar
her cumartesi normalde kaldırırdım komle halıları evi ama bu hafta hiç halim yoktu yapamadım yrn diyetisyene 3te gidicem 4 bucuk gibi evde olurum büyük ihtimalle
o zmn yaparım iyi olursam inş.

iyigeceler ilbatum senin karataya ne oldu?
valla kendi çapımda yapıyorum :))) ama bende makarna ,pilav herşey var 2 kaşıkta olsa ,bazen 1 dilim ekmekte onu yapmaya çok çalıştım ama 2-3 gün sonra olmuyor o nedenle kendimce yapıyorum ben :)
evet bende yapmak istiyorum bazen 25 diyesim var 22 de olur aslinda:52::52::52:

massallah oglusuna erken çikarmis seninkide benim oglanlarda erken çikardi biri 5 aylik biri 6aylikti kiz 9aylikti ama geç çikti nedense
6 aydan sonra normal demişti dr ama erken mi sence? bende 11 aylıkken çıkarmışım ama babamız 7. ayında yani oğluşum gibi çıkarmış :) belkide erkek bebişler erken çıkarıyordur değil mi?
iyi geceler kızlar bir hareket olmuş şükür topikte
cecom genç kızla uğraşmak kolay değil bilesin bende 2 tane var Allah mürüvvetlerini de göstersin inşallah
ilbatum inciniz hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah artık devamı gelir mısır patlağı gibi
umutcum oluyor böyle durumlar malesef gerçekten üzülmemek elde değil ama çok takma kafana geçici bişeydir
sağol canım bakalım artık bekliyoruz mısır patlaklarını :)
Canım iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim. İnşallah güzel dualarınız bütün evlatlarımız için geçerli olur ve hepsi çok güzel yerlere gelir :34:
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu en kısa zamanda nasip eder inşallah.... Aminnn

Sende sıkma çok fazla canını bazı insanlar sevgilerini pek gösteremez ama biraz kırıldıkları zamanda aşırı tepki verebilirler. Sağ ve sağlıklı başımızda olsunlarda varsın nobran olsunlar :34:
Eşin huyunu biliyorsa o an kırılsa bile yine herşey yoluna giriyordur anladığım kadarıyla ama dediğin gibi mahçup oluyor insan. Bizde ya bir yada iki kere öyle bir durum olmuştur oda babam başka birşeye sinirlenip ortaya söylenmiştir eşimde üzerine almıştır. Babam genel olarak çok yumuşak bir yapıda olduğu için ertesi gün eşim hiç birşey yokmuş gibi davranır ama gelde bana sor :34:
Üzme tatlı canını eminim siz gittikten sonra annen babanı yemiştir zaten :1: sen niye öyle yaptın diye kendi annemden biliyorum makinalıya bağlar valla sen nasıl çocukların yanında öyle yaptın diye :60:
Rabbim başka dert keder vermesin nasılsa gönlünü alırlar ilk fırsatta sonuçta kim bilir babanın neye canı sıkkındı size nazı geçtiği için rahat davranmış........ Canını böyle şeylere sıkma ve onlarla olan zamanların tadını cıkart :34:

Aynen benim kızı tarif ediyorsun sanki :60:
Büyüğü inat eder çeneyle istediğini yaptırır ama küçüğü çok daha beter olacak şimdiden belli :1:
İstediği bişey olmasın anında kendini yere salıp annniiiiii diye bana baka baka ağlar hani hadi istediğimi vermiyorlar sen müdahalle et diye. Babası eve geldiğinde desen anında beni satar :1: babacık babacık diye peşinde dolanıyor bir de okadar tatlı söylüyorki eşim ne istese o an izin veriyor bende diyorum büyüdüğünde tüy dikecek kafana haberin olsun diye :60:
O da farkında bu kız ilerde tatlı diliyle boncuk bakışlarıyla bana her dediğini yaptıracak diye. Yeterki istediği birşey olsun o an abla abacık oluyor, anne anniiiiii oluyor, babada babacık oluyor :60: çok çakal küçük kızım çoook :60:
Bu kız diyorum tam düzenin adamı olacak istekleri için her türlü cilveyi yapacak :60:

Fırçayı alacağız da tabiki sadece suyla temizlemek için. Ben ne zaman diş fırçalasam karşımda dikilip dişlerini gösteriyor :1: Sırf suyla da olsa diş fırçasına alışsın istiyorum sonradan çok zor oluyor. Büyük kızımada o şekilde alıştırmıştım ama 2 yaşından sonraydı sanırım. Arada unutsada mutlaka dişlerini fırçalar hatta babasına bile o hatırlatır. Bir keresinde 5 yaşındayken bizimle yatacaktı ve babasıda dişlerini fırçalamadan yattı diye babaaaa kalk dişlerini fırçala ağzın kokuyor demişti :60: oda hiç üşenmeden gidip fırçalamıştı hatta bende dedim ben desem hayatta kalkmazdın diye :1:

küçük kız benden mi yoksa :) valla ben eşime bile yaptırıyorum o da öyle olur :) tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır :)))
aslında fırçaya alışma konusunda haklısın olabilir en azından öğrenir...
çocuklar alem ya her dediklerini yaptırıyorlar gerçi babalar dayanamaz benim babamda gecenin yarısında bile istesek gider alırdı valla hakkını yiyemem .. yoksa bende senin kız gibi yapıyordum acaba :)

günaydınlar herkese

COK SEVINDIM AYSEcımm benımde kulaklarım baogazım cok kotu taylot içtim sukur bıraz daha ıyı oldum ay bende bakacaktım 72, koğusa uykudan gozumu acamadımm

kızlar dıyetıstene randevu alsammı karar veremedım ama alayım bı gıdeyımm artı da oldugum ıcın yuzum yok yanı gıtmeye yarın veya yarından sonra gıderım inş.hiç olmazsa oncekını saymayalım derm yenıden baslamıs gıbı olsun :24::24:

bu arada yena neden az gırıyor lısteyı de yapmıyacakmıs herhaldee :26::26:
dun regl oldumm bırazda ondan sısmısımdır belkı yanı inş. vede atarımm :17::17:

gunaydin mutluuu pazr sonrasi olur bazen bende dun yaptim pasalarimin saçi kesildi banyo yaptilar falan temizlige giristim mis gibim oldu bugun pek bisey yapmiyacam gibi bide niyetliyim useniyorum sanki normalde temizligi severim ama çamasir katla utule ve dolaba yerlestirmeye bayilirim renkler ve boylarina gore asarim ve askilar hep biryondedir bu bende takinti oldu yafff kurtulamadim

maşallah diyeyim ozaman beni bu fikir bile hasta ediyor. ben deniz harbin sınavlarına girmiştim. neyse sonuç belli oldu odaları falan gösteriyorlar.dolabı açtım dolaplarda şablon asılı eşyaların yerleri ile ilgili abartmıyorum siyah çoraplar bayaz çorapların yerleri dahi ayrı katlama stilleri bile resmedilmiş. o an benden asker olmaz demiştim. çıldırtıcı.:1::1::1::1:

ayseciiikkkkkkkkkkkk naber,
geçmiş olsun cnm. hava çok soğuk çok dikkat et kendine muhtemelen ondan boğaz ağrıların. birde hep boğazını sıcak tut. sıcak sıcak iç çayları ıhlamurları, birde bağlarsan boynuna bişi eminim daha ii olur.

diyete devam maşallah da diyeyim:nazar::nazar::nazar::nazar:

COK SEVINDIM AYSEcımm benımde kulaklarım baogazım cok kotu taylot içtim sukur bıraz daha ıyı oldum ay bende bakacaktım 72, koğusa uykudan gozumu acamadımm

kızlar dıyetıstene randevu alsammı karar veremedım ama alayım bı gıdeyımm artı da oldugum ıcın yuzum yok yanı gıtmeye yarın veya yarından sonra gıderım inş.hiç olmazsa oncekını saymayalım derm yenıden baslamıs gıbı olsun :24::24:

saol cnm sanada çok geçmiş olsun
diyetisyene bi kaç kere gittikten sonra artı çıkma ve o utanma duygusunu çok çok iyi bilirim
ama benim hatamda oydu artı çıktıktan sonra gitmemek
o zmn hep saldım 92ye kadr düşmüştüm devam etsem şuan70lerde olurdum 1 sene oldu çünkü
ama şimdi 102 ye çıktım yeniden
yrn benimde yeni bir randevum var inş. gzl olucak artı da çıksam bırakmak yok ama inş. artı çıkmam kontrollerimde
sen de git bence mutlaka

Amiiiinnnn insallah hayirli bi sekilde atlatirsiniz ergenlik piskolojisini bende oyleyim bi insani sevmiyorsam isinmamissam asla yuzune sever gibi yapmacik olmam akrabam bile olsa belki iyi degil buyonum ama napiiyim hoslanmiyorsam hoslanmiyorumdur annem sevmezdi benim bu yonumu kizardi bazen (ayiptir vs...) ama ben istiyorumki çocuklarimda benim gibi olsun sevemedigi isinmadigi insanla zoraki konusup agirlamasin sevmiyorsa sevmiyor okadar yani durust olsun
ilbatum bende çok inatçiyimdir dedigim dedik çaldigim duduk misali kimse degistirimez dusuncelerimi ve yapmak istediklerimi(makul olan mantikli seyleri tabii) sonunda benim dedigim olur dolayli yoldan da olsa ( bende az degilim hani)
himmm bide disardan soguk gibi dururum yani pek kimse yaklasamaz ama muhabbet ortami oldummuda benden konuskani,guleryuzlusu olmaz çok kisiden duymusumdur yapin soguk ama hiçte oyle degilsin derler eee napiyim tanimadan etmeden 32dis gosterecek halim yok ya valla ben memnunum halimden ve çooook evcilim ben yaf disari çikiyim geziyim tozuyum yok bende ALLAH im aylarca disari çikmasam(bu imkansiz tabii) istemem yani aslinda içime kapanik iletisimsiz biri degilim ama evimde kendi halimde olmayi çocuklarimla,esimle vakit geçirmeyi seviyorum :52::52::52::52:

ben resmen aç AYI gibi dolasiyorum ortada kendimi zor tutuyorum kilo almadigima sukur bide verebilsem iyi olacak topikçe nazarami geldik ne kursun doktursek noluyo bize :44::44::44:
aynen canım inat deyince ben ilk sıradayım annem çok kızar yine damarı tuttu diye :))) yani bende makul olanları tabiki zorluyorum ve sonunda hep haklı çıkıyorum bu böyle olmasa valla inat etmem :)))
bende senin gibi soğukmuşum öyle diyorlar dış görünüşümden dolayı ama tanıyanlar konuşunca aaa hiçte öyle değilmişsin diyorlar ya dediğin gibi 32 diş mi göstereceğim, gördüğümün boynuna mı sarılacağım anlamadım ki :))) bende memnunum valla öyle herkes yaklaşamıyor iyi oluyor ... aaa evi bende çok severim çıkmasam aklıma gelmez aynen ya eşimle ve bebişle oyalanmak herşeye bedel .....
ne güzel almamışsın canım ya ben aldım :( ama bugün itibariyle diyete devam cumadan korkuyorum ya :(
nazara geldik valla ne güzel kilolar veriyorduk çoğumuz ya ,döktürelim en acilinden :)
allahım inşallah sağlıkla kucağına alsın bebeğini çok güzel bir hamileleik geçirsin hemde ikiz zor olur allahım kuvvet versin

ayyy büyümüş iyiyce hadi bakalım kolay gelsin ergenlik sorunları zaten vardır bir süredir zor bir dönem allah kolaylık versin

hayırlı olsunnnn kokla benim için oğluşunu maşşallah

valla benimde cumartesi gecesi 2 çikolata 1 paket cips 1 tabak kuruyemiş yedim offf delirdim

bende akrebim aynı valla
önsezileri güçlüdür ilk görüşte sevmezse sevmez ama vardır bir bildiği emin ol
maşşallah kızına

:46::46::46: benimkide fırçalardık ama daha yeni yeni düzenli akşam başlıyor anne diş fırçalayalım diye önceden benim zorumla fırçalardı
şimdide bbam böyle fırçalıyor havluyla böyle kurulanıyor diye baba taklidine
tamam teyzesi öpüp koklarım oğluşumu :)
ooo sende bayağı yemişsin ya ,ne oluyor bize toparlanmamız gerek ama ya.......
ben 3-5 günlük diyetleri bile düşünüyorum valla haftaya yapacağım 2-3 gün yeter ya......
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
TOPIGIN guzel ve çitir adaylarina gelsin nazar mi degdi nedir insallah bundan sonra yine tikir tikir verirz kilolari
aminnnnnnnnnnnnn inşallah....
arkadaslar merak edip duruyorum sormadan yapamiyacagim herkesin nickinin altinda kalp var 1 yada daha fazla bende 1var anlami ne acaba ne için veriliyor
ohhh sordum cvp için simdiden tesekkur ederim

o yazdığın mesaj sayısına göre veriliyor canım yaz yaz kazan :)))):1:

ayseciiikkkkkkkkkkkk naber,
geçmiş olsun cnm. hava çok soğuk çok dikkat et kendine muhtemelen ondan boğaz ağrıların. birde hep boğazını sıcak tut. sıcak sıcak iç çayları ıhlamurları, birde bağlarsan boynuna bişi eminim daha ii olur.

diyete devam maşallah da diyeyim:nazar::nazar::nazar::nazar:

iyi diyelim iyi olalım cnm üşüttük biraz malesef
bi halsizlik bi tembellik var üzerimde
ama diyet iyi başlangıç için birden kesmedim çok şükür
azaltıyorum adetimede 1 hafta var iştah daha da açılmaya başlandı ama kontrol ediyorum
mutlucum yaa sen nasıl ciciler alınca çok mutlu oluyodun bende
diyetisyene gidicem diye çok heyecanlı ve mutluyum yaa :)))))
şans dile cnm bana inş. bu sefer başarırım 102 kiloya geri çıkmayı başardım aferin bana yaa :17:

gunaydin 2.kez ozaman valla bende dun geç uyudum sabah uyaninca kendi kendime dedim çocuklari birakip gelip yatiyim diye ama yatamadim yataktan çikinca daha yatamiyorum helede disari çikip geldiysem hiç yatamam oyuzden bugun yorgunum usuyorum surekli sporumuda yapmadim sabah sonra yapmaya çalisirim artik[/QUOTE
yataktan çıkınca asla bir daha uyuyamam neden böyle ya aslında kafayı vursam uyusam ne güzel olur....
bende üşüyorum bu ara hasta mı olacağım ne aman allah korusun ya....
dolaplarıda dediğin gibi düzenlerim renklerine göre ayırırım hem daha güzel görünüyor hemde daha kolay buluyorsun aradığını :)

benim pasalarimin saati geliyor çikmam gerek kizi ayarlayip gidicem hiçte çikasim yok bugun çoook usuyorum ya ben
ama bu okula gidip gelmek bana avantaj oldu haftada 4kez 80dk toplam 320dk yuruyorum sadece okula git gel yaparak fazladan sporuma katmiyorum ama dkikalari
belkide buyuzden fazla kilo almiyorum gram olarak oynuyor yanlismi dusunuyorum acaba? neyse sonra gorusuruz opuldunuzz çitir adaylari:16::16::16:
bencede senin dediğin doğru öyle ya da böyle hareket ediyorsun ve bu da işine yarıyor......

geçmiş olsun canım...... git bakalım ne diyecek en azından başka bir yol gösterir belki.....
bende geçen hafta regldim bakalım bu cuma inşallah o artılarda gider ay +400 ya ne demek offffff :(
cuamdan beri tartılmadım cumaya kadar ceza verdim kendime çıkmayacağım tartıya ,hep +400ü düşünüp gaza getiriyorum kendimi :)))

iyi diyelim iyi olalım cnm üşüttük biraz malesef
bi halsizlik bi tembellik var üzerimde
ama diyet iyi başlangıç için birden kesmedim çok şükür
azaltıyorum adetimede 1 hafta var iştah daha da açılmaya başlandı ama kontrol ediyorum
mutlucum yaa sen nasıl ciciler alınca çok mutlu oluyodun bende
diyetisyene gidicem diye çok heyecanlı ve mutluyum yaa :)))))
şans dile cnm bana inş. bu sefer başarırım 102 kiloya geri çıkmayı başardım aferin bana yaa :17:

aysecim 120 bile cıksan orda muhim olan verme kararı almış olman her gidişinde daha az olacak ve bir gün eminim 6 lı kiloları bile görebilecek(boyuna göre bence 7 ler sana uygun olsa da.)olman
ben herkese 112 olduğumu söylemiştim. kimse inanamıyor, "aman tanrım o kadar kilo olamazsın" diyorlardı. utanmadan sıkınmadan kendimizi kabul etmemiz ve başımızı kuma gömmememiz gerekiyor. gerisi kolay.

umarım diyetisyeninle uyumlu bir ikili olup kolayca başarıya ulaşırsınız.:7:

yataktan çıkınca asla bir daha uyuyamam neden böyle ya aslında kafayı vursam uyusam ne güzel olur....
bende üşüyorum bu ara hasta mı olacağım ne aman allah korusun ya....
dolaplarıda dediğin gibi düzenlerim renklerine göre ayırırım hem daha güzel görünüyor hemde daha kolay buluyorsun aradığını :)

[/QUOTE]

ben üşüyünce çok sıcak bir duş alıyorum hep işe yarıyor. kırgınlığımıda üşüme hissimide geçiriyor. dene isyersen. ama saçını kurutmayı ve sıkı giyinmeyi ihmal etme.

Son düzenleme:
aysecim 120 bile cıksan orda muhim olan verme kararı almış olman her gidişinde daha az olacak ve bir gün eminim 6 lı kiloları bile görebilecek(boyuna göre bence 7 ler sana uygun olsa da.)olman
ben herkese 112 olduğumu söylemiştim. kimse inanamıyor, "aman tanrım o kadar kilo olamazsın" diyorlardı. utanmadan sıkınmadan kendimizi kabul etmemiz ve başımızı kuma gömmememiz gerekiyor. gerisi kolay.

umarım diyetisyeninle uyumlu bir ikili olup kolayca başarıya ulaşırsınız.:7:

saol cnm inş. çok çok inanıorum bu sefer olucak olucak olucakkkkkkkk
c.tesi görümceme gittik rahatsızmış eşim tutturdu gidelim kırmadım bende onu gittik 1 saat oturduk
beni nerde görürse hemen kilo lafını açar kendisi
ama benle konuşmaz aynı ortamda yalnız olmayız ztn kayınvalideme der sürekli yok anne kilo aldım yok zayıfladım
yemin ederim ki 1 kere bile bu muhabbeti açmadığı olmaz
zayıflayım göstericem onlara gününü

Back
X