Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 mil leslie yaptım şükürler olsun biraz da yürüyebilirsem süper olur ama bakalım olmazsa akşam 3 mil daha yaparım
yemem de düzene girecek inşallah bu işi artık sıkı tutmak lazım
sıkma canını canım ya bazen böyle yapıyorlar ailelerimiz hiç beklemediğimiz zamanlarda, en çok eşime karşı suçlu ve ezik hissetmişimdir kendimi bu yüzden... onun ailesinin sesi hiç çıkmaz çıkıyorsada biz duymuyoruz ama benim ailem bazen yapıyor ve bende sinir oluyorum ,ister istemez kıyaslıyorum ve üzüllüyorum![]()
iyi geceler kızlar bir hareket olmuş şükür topikte
....
umutcum oluyor böyle durumlar malesef gerçekten üzülmemek elde değil ama çok takma kafana geçici bişeydir
Sağolun kızlar ilginiz için. Aslında hep böyledir bizim düzenimiz, herkes de böyle kabul etti gibi, anlayış göstermek daha çok küçüklere düşüyor malum. Ama gene de bardağı taşıran damlalar oluyor işte zaman zaman. Bir kaç gün içinde eski halimize dönüyoruz sonra :) Bizi rahat ve iyi yetiştirdiği, zor zamanlarımızda hep yanımızda olduğu için haksızlık etmek istemem. Ama zor biridir babam, eski tüfek denilen maço tarzda... :)Canım iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim. İnşallah güzel dualarınız bütün evlatlarımız için geçerli olur ve hepsi çok güzel yerlere gelir
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu en kısa zamanda nasip eder inşallah.... Aminnn
Sende sıkma çok fazla canını bazı insanlar sevgilerini pek gösteremez ama biraz kırıldıkları zamanda aşırı tepki verebilirler. Sağ ve sağlıklı başımızda olsunlarda varsın nobran olsunlar
Eşin huyunu biliyorsa o an kırılsa bile yine herşey yoluna giriyordur anladığım kadarıyla ama dediğin gibi mahçup oluyor insan. Bizde ya bir yada iki kere öyle bir durum olmuştur oda babam başka birşeye sinirlenip ortaya söylenmiştir eşimde üzerine almıştır. Babam genel olarak çok yumuşak bir yapıda olduğu için ertesi gün eşim hiç birşey yokmuş gibi davranır ama gelde bana sor
Üzme tatlı canını eminim siz gittikten sonra annen babanı yemiştir zatensen niye öyle yaptın diye kendi annemden biliyorum makinalıya bağlar valla sen nasıl çocukların yanında öyle yaptın diye
![]()
Rabbim başka dert keder vermesin nasılsa gönlünü alırlar ilk fırsatta sonuçta kim bilir babanın neye canı sıkkındı size nazı geçtiği için rahat davranmış........ Canını böyle şeylere sıkma ve onlarla olan zamanların tadını cıkart![]()
Vallahi ben kendimi daha iyi hissediyorum Asumancığım. Bugün itibariyle bende umut var gibi. Yürüyüşümü yaptım bir güzel. Suyumu içtim kontrollü yedim, bu saate kadar :)) Ben de artıdayım ama ne kadar artım olduğunu bilmiyorum, sabah tartılmadım, yarın tartılacağım.herkese günaydın topiğin demirbaşı oldum sabırla bekliyorum herkesi bakalım
artılı haftaya başladık bakalım cumaya ne kadar toparlanabileceğim
Sağolun kızlar ilginiz için. Aslında hep böyledir bizim düzenimiz, herkes de böyle kabul etti gibi, anlayış göstermek daha çok küçüklere düşüyor malum. Ama gene de bardağı taşıran damlalar oluyor işte zaman zaman. Bir kaç gün içinde eski halimize dönüyoruz sonra :) Bizi rahat ve iyi yetiştirdiği, zor zamanlarımızda hep yanımızda olduğu için haksızlık etmek istemem. Ama zor biridir babam, eski tüfek denilen maço tarzda... :)
Vallahi ben kendimi daha iyi hissediyorum Asumancığım. Bugün itibariyle bende umut var gibi. Yürüyüşümü yaptım bir güzel. Suyumu içtim kontrollü yedim, bu saate kadar :)) Ben de artıdayım ama ne kadar artım olduğunu bilmiyorum, sabah tartılmadım, yarın tartılacağım.
Dün o kadar gecikip surat çekmemize sebep olan alışverişe gitmemizdi zaten. Ben sürükledim eşimi, onun ihtiyaçlarını bahane ettim :) Converse, Nike, Reebok, Puma, Adidas, Columbia, Quiksilver mağazalarını motor takılmış gibi dolaştım sonuç; hüsran. Bütün istediğim; şöyle pofuduk kapşonlu bir yelekle yürüyüşe uygun kışlık taytlar almaktı. Orada sezon sonu ürünlerde ya beden kalmamış, ya model yok, bir süre sonra yelekten monta döndüm zaten. Bir de kalıplar dar ki, XL da çalışmıyorlarmış efendim. Güzel kardeşim ben zaten senin düttürü kalıplarına girebilsem niye yapayım o kadar sporu?? L kalıp olarak 40 bedene uygunmuş efendim! Neyse sonunda Puma'dan indirimli bir mont aldım, unisex, kapşonundaki kürke (sahte de olsa) tilt oldum ama aldım ne yapayım.
Bugün de o gazla yağmur altında 40 dk yürüdüm. Hedefim en az haftada 4 gün, 40-50 dk yürümek. Oh be daha iyi hissettim kendimi :) Öyle içime kapanmamın bir sebebi yürüyüşü ihmal etmemmiş benim :)
Böyle motive görünce seni çoook sevindim Ayşeciğim. Kilo problemi olan herkes defalarca karar vermiş, defalarca o kararı bozmuştur bence. O yüzden önceki milatlara filan hiç takılma. Herkesin bir kırılma noktası var bana göre, onu aşınca tut tutabilirsen. Ben inanıyorum bu sefer senin kararın tamamdır :)) Artık o mısırlar da son bir veda olsun. Bir daha eşin tutturursa "yok efendim mısır filan, meyve yiyelim (ya da ne varsa diyetinde)" diyerek onu da ortak ediyorsun tamam mı?günaydınlar herkese
11/11/2011 miladım işe yarayacak inş.
şimdiden 500 gr eksideyim çok şükür
haftasonu idare etti diyet ama dün gece eşim tutturdu mısır patlat diye yedik koca bi kova mısırı onunla
72. koğuşu izlerken :)
bu arada sabah kalktım bademciklerim şişti sesim çıkmıyo
kulaklarım boğazım yanıyo kaşınıyo deli gibi![]()
selam kızlar ..ben 3. takımdaydım ,bi kaç gün kaptanlık yaptım ve kendi isteğimle ayrıldıım..burası bana göre daha uygun olduğunu düşünüyorum..96 kiloyum boyum 155 takıma katılabilirmiyimm kızlar ne dersinizz..kurallarınız nelerdirr...
Sağolun kızlar ilginiz için. Aslında hep böyledir bizim düzenimiz, herkes de böyle kabul etti gibi, anlayış göstermek daha çok küçüklere düşüyor malum. Ama gene de bardağı taşıran damlalar oluyor işte zaman zaman. Bir kaç gün içinde eski halimize dönüyoruz sonra :) Bizi rahat ve iyi yetiştirdiği, zor zamanlarımızda hep yanımızda olduğu için haksızlık etmek istemem. Ama zor biridir babam, eski tüfek denilen maço tarzda... :)
öyle onlar bizi nasıl olduğumuz gibi kabul ediyorlarsa bizde öyle yapmalıyız :)
Ben çıkıyorum kızlar iyi bakın kendinize yrn görüşürüz
canım hiç ölçtürmedim bilmiyorumdaa sanırım yüksek herşeyin vardır bi sebebi hadi inşallah yarın iyi sonuçlarla yepyeni bir başlangıcla başlarsın...kızlar yrn diyetisyene gidicem diye kan tahlili yaptırdım
insülinim 30 çıktı![]()
selam arkadaşlar nasılsınız
bayramdı seyrandı hepsini bitirdik silkelenip kendimize gelme vakti geldi
semooooşş yeter anladık kilo korumayı başarıyla geçtin
mutluuuuuş sende motiveni topla gel bacım
3meleğin annesi 74 ü gözünde fazla büyütme geçersin bu kiloları evelALLAH ve diğer arkadaşlarım
daha önceleri yaptığımız gibi yeni bi hedef belirleyelim mesela yeni yıla kadar 3 veya 4 kilo fazla olmasın tutturamazsak moralimiz bozulmasın diye ne dersiniz arkadaşlar
dekatlonnnn senin derdinin dermanı. xl değil xxl var. ben L aldııma göre sana bol bile olur large. taytların bin çesidi var. ayakkabının yeleğin montun. ama ben rüzgarlık tarzı içeriye hava su gecirmeyen bişi aldım. içi,nede kapşonlu kalın bir ust giyip çıkıyorum. usumuyorum terlemiyorum. tavsiye ederim. sakın sapkasızda çıkma
akşama bir yığın ütü varrrrrr offfff ya ütüyü hiç sevmiyorum hele onları yerleştirmeyi hiç
daha bebişinkileri yıkamadım bile çamaşırlıkta yer yok diye ona rağmen 3 sele var hemde tepeleme((
dekatlonnnn senin derdinin dermanı. xl değil xxl var. ben L aldııma göre sana bol bile olur large. taytların bin çesidi var. ayakkabının yeleğin montun. ama ben rüzgarlık tarzı içeriye hava su gecirmeyen bişi aldım. içi,nede kapşonlu kalın bir ust giyip çıkıyorum. usumuyorum terlemiyorum. tavsiye ederim. sakın sapkasızda çıkma
Böyle motive görünce seni çoook sevindim Ayşeciğim. Kilo problemi olan herkes defalarca karar vermiş, defalarca o kararı bozmuştur bence. O yüzden önceki milatlara filan hiç takılma. Herkesin bir kırılma noktası var bana göre, onu aşınca tut tutabilirsen. Ben inanıyorum bu sefer senin kararın tamamdır :)) Artık o mısırlar da son bir veda olsun. Bir daha eşin tutturursa "yok efendim mısır filan, meyve yiyelim (ya da ne varsa diyetinde)" diyerek onu da ortak ediyorsun tamam mı?
Zaten nedir bu eşlerden çektiğimiz? Hafta sonu markette bubi tuzağı gibi girişe dizmişler zararlı gıdaları, nasıl tartışıyoruz eşimle.. Önce tutturdu pötibör bisküvi diye, tartıştık almadık, onu geçtik bayıldığı gofret (hani kolum kadar pakette olan), onu atlattık, kavanoz kavanoz nutella. Hepsinin başında didiştik, 1 paket karışık kuruyemişe boyun eğmek zorunda kaldı. Hem bana destek olması hem onun sağlığı bakımından (göbek var, tansiyon var) itiraz ediyorum. Gene de dırdırcı, herşeye karışan kadın oluyorum :)))
Merhaba, hoşgeldin :)) En önemli kuralımız düzenli paylaşım :) Sağlıklı biçimde kilo kaybetmeyi hedefliyoruz, bu yolda motivasyon ve irade gücümüzü artırmak için biribimize destek oluyoruz.
Cuma günleri kilo ve spor bildirimi yapıyoruz. Düzenli paylaşımda bulunan arkadaşlarımız 2 hafta içinde listeye giriyorlar. Umarım kalıcı olur ve kilolarını tıkır tıkır verirsin :)
efsunlu gzl olmuş cnm güle güle kullan lenslerini:)