Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ..ben 3. takımdaydım ,bi kaç gün kaptanlık yaptım ve kendi isteğimle ayrıldıım..burası bana göre daha uygun olduğunu düşünüyorum..96 kiloyum boyum 155 takıma katılabilirmiyimm kızlar ne dersinizz..kurallarınız nelerdirr...

5 mil leslie yaptım şükürler olsun biraz da yürüyebilirsem süper olur ama bakalım olmazsa akşam 3 mil daha yaparım
yemem de düzene girecek inşallah bu işi artık sıkı tutmak lazım

sıkma canını canım ya bazen böyle yapıyorlar ailelerimiz hiç beklemediğimiz zamanlarda, en çok eşime karşı suçlu ve ezik hissetmişimdir kendimi bu yüzden... onun ailesinin sesi hiç çıkmaz çıkıyorsada biz duymuyoruz ama benim ailem bazen yapıyor ve bende sinir oluyorum ,ister istemez kıyaslıyorum ve üzüllüyorum :(

iyi geceler kızlar bir hareket olmuş şükür topikte
....
umutcum oluyor böyle durumlar malesef gerçekten üzülmemek elde değil ama çok takma kafana geçici bişeydir

Canım iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim. İnşallah güzel dualarınız bütün evlatlarımız için geçerli olur ve hepsi çok güzel yerlere gelir :34:
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu en kısa zamanda nasip eder inşallah.... Aminnn

Sende sıkma çok fazla canını bazı insanlar sevgilerini pek gösteremez ama biraz kırıldıkları zamanda aşırı tepki verebilirler. Sağ ve sağlıklı başımızda olsunlarda varsın nobran olsunlar :34:
Eşin huyunu biliyorsa o an kırılsa bile yine herşey yoluna giriyordur anladığım kadarıyla ama dediğin gibi mahçup oluyor insan. Bizde ya bir yada iki kere öyle bir durum olmuştur oda babam başka birşeye sinirlenip ortaya söylenmiştir eşimde üzerine almıştır. Babam genel olarak çok yumuşak bir yapıda olduğu için ertesi gün eşim hiç birşey yokmuş gibi davranır ama gelde bana sor :34:
Üzme tatlı canını eminim siz gittikten sonra annen babanı yemiştir zaten :1: sen niye öyle yaptın diye kendi annemden biliyorum makinalıya bağlar valla sen nasıl çocukların yanında öyle yaptın diye :60:
Rabbim başka dert keder vermesin nasılsa gönlünü alırlar ilk fırsatta sonuçta kim bilir babanın neye canı sıkkındı size nazı geçtiği için rahat davranmış........ Canını böyle şeylere sıkma ve onlarla olan zamanların tadını cıkart :34:
Sağolun kızlar ilginiz için. Aslında hep böyledir bizim düzenimiz, herkes de böyle kabul etti gibi, anlayış göstermek daha çok küçüklere düşüyor malum. Ama gene de bardağı taşıran damlalar oluyor işte zaman zaman. Bir kaç gün içinde eski halimize dönüyoruz sonra :) Bizi rahat ve iyi yetiştirdiği, zor zamanlarımızda hep yanımızda olduğu için haksızlık etmek istemem. Ama zor biridir babam, eski tüfek denilen maço tarzda... :)
herkese günaydın topiğin demirbaşı oldum sabırla bekliyorum herkesi bakalım
artılı haftaya başladık bakalım cumaya ne kadar toparlanabileceğim
Vallahi ben kendimi daha iyi hissediyorum Asumancığım. Bugün itibariyle bende umut var gibi. Yürüyüşümü yaptım bir güzel. Suyumu içtim kontrollü yedim, bu saate kadar :)) Ben de artıdayım ama ne kadar artım olduğunu bilmiyorum, sabah tartılmadım, yarın tartılacağım.

Dün o kadar gecikip surat çekmemize sebep olan alışverişe gitmemizdi zaten. Ben sürükledim eşimi, onun ihtiyaçlarını bahane ettim :) Converse, Nike, Reebok, Puma, Adidas, Columbia, Quiksilver mağazalarını motor takılmış gibi dolaştım sonuç; hüsran. Bütün istediğim; şöyle pofuduk kapşonlu bir yelekle yürüyüşe uygun kışlık taytlar almaktı. Orada sezon sonu ürünlerde ya beden kalmamış, ya model yok, bir süre sonra yelekten monta döndüm zaten. Bir de kalıplar dar ki, XL da çalışmıyorlarmış efendim. Güzel kardeşim ben zaten senin düttürü kalıplarına girebilsem niye yapayım o kadar sporu?? L kalıp olarak 40 bedene uygunmuş efendim! Neyse sonunda Puma'dan indirimli bir mont aldım, unisex, kapşonundaki kürke (sahte de olsa) tilt oldum ama aldım ne yapayım.

Bugün de o gazla yağmur altında 40 dk yürüdüm. Hedefim en az haftada 4 gün, 40-50 dk yürümek. Oh be daha iyi hissettim kendimi :) Öyle içime kapanmamın bir sebebi yürüyüşü ihmal etmemmiş benim :)

sabahtan beri iki kelime yazmak için cebelleşiyorum. tam yazıcım ya telefon geliyor ya biri geliyor, neyse sonunda fırsat buldum. uzun zamandan beri okuyamıyorum da ama umarım herkes iyidir. ben iyiyim, herşey aynı değişen bi şey yok, tabi miniğim dışında, bi selam vereyim biraz da geçmişe göz atayım dedim.

selam arkadaşlar nasılsınız
bayramdı seyrandı hepsini bitirdik silkelenip kendimize gelme vakti geldi
semooooşş yeter anladık kilo korumayı başarıyla geçtin
mutluuuuuş sende motiveni topla gel bacım
3meleğin annesi 74 ü gözünde fazla büyütme geçersin bu kiloları evelALLAH ve diğer arkadaşlarım

daha önceleri yaptığımız gibi yeni bi hedef belirleyelim mesela yeni yıla kadar 3 veya 4 kilo fazla olmasın tutturamazsak moralimiz bozulmasın diye ne dersiniz arkadaşlar

Sağolun kızlar ilginiz için. Aslında hep böyledir bizim düzenimiz, herkes de böyle kabul etti gibi, anlayış göstermek daha çok küçüklere düşüyor malum. Ama gene de bardağı taşıran damlalar oluyor işte zaman zaman. Bir kaç gün içinde eski halimize dönüyoruz sonra :) Bizi rahat ve iyi yetiştirdiği, zor zamanlarımızda hep yanımızda olduğu için haksızlık etmek istemem. Ama zor biridir babam, eski tüfek denilen maço tarzda... :)

Vallahi ben kendimi daha iyi hissediyorum Asumancığım. Bugün itibariyle bende umut var gibi. Yürüyüşümü yaptım bir güzel. Suyumu içtim kontrollü yedim, bu saate kadar :)) Ben de artıdayım ama ne kadar artım olduğunu bilmiyorum, sabah tartılmadım, yarın tartılacağım.

Dün o kadar gecikip surat çekmemize sebep olan alışverişe gitmemizdi zaten. Ben sürükledim eşimi, onun ihtiyaçlarını bahane ettim :) Converse, Nike, Reebok, Puma, Adidas, Columbia, Quiksilver mağazalarını motor takılmış gibi dolaştım sonuç; hüsran. Bütün istediğim; şöyle pofuduk kapşonlu bir yelekle yürüyüşe uygun kışlık taytlar almaktı. Orada sezon sonu ürünlerde ya beden kalmamış, ya model yok, bir süre sonra yelekten monta döndüm zaten. Bir de kalıplar dar ki, XL da çalışmıyorlarmış efendim. Güzel kardeşim ben zaten senin düttürü kalıplarına girebilsem niye yapayım o kadar sporu?? L kalıp olarak 40 bedene uygunmuş efendim! Neyse sonunda Puma'dan indirimli bir mont aldım, unisex, kapşonundaki kürke (sahte de olsa) tilt oldum ama aldım ne yapayım.

Bugün de o gazla yağmur altında 40 dk yürüdüm. Hedefim en az haftada 4 gün, 40-50 dk yürümek. Oh be daha iyi hissettim kendimi :) Öyle içime kapanmamın bir sebebi yürüyüşü ihmal etmemmiş benim :)

dekatlonnnn senin derdinin dermanı. xl değil xxl var. ben L aldııma göre sana bol bile olur large. taytların bin çesidi var. ayakkabının yeleğin montun. ama ben rüzgarlık tarzı içeriye hava su gecirmeyen bişi aldım. içi,nede kapşonlu kalın bir ust giyip çıkıyorum. usumuyorum terlemiyorum. tavsiye ederim. sakın sapkasızda çıkma

günaydınlar herkese
11/11/2011 miladım işe yarayacak inş.
şimdiden 500 gr eksideyim çok şükür
haftasonu idare etti diyet ama dün gece eşim tutturdu mısır patlat diye yedik koca bi kova mısırı onunla
72. koğuşu izlerken :)
bu arada sabah kalktım bademciklerim şişti sesim çıkmıyo
kulaklarım boğazım yanıyo kaşınıyo deli gibi :(
Böyle motive görünce seni çoook sevindim Ayşeciğim. Kilo problemi olan herkes defalarca karar vermiş, defalarca o kararı bozmuştur bence. O yüzden önceki milatlara filan hiç takılma. Herkesin bir kırılma noktası var bana göre, onu aşınca tut tutabilirsen. Ben inanıyorum bu sefer senin kararın tamamdır :)) Artık o mısırlar da son bir veda olsun. Bir daha eşin tutturursa "yok efendim mısır filan, meyve yiyelim (ya da ne varsa diyetinde)" diyerek onu da ortak ediyorsun tamam mı? :34:
Zaten nedir bu eşlerden çektiğimiz? Hafta sonu markette bubi tuzağı gibi girişe dizmişler zararlı gıdaları, nasıl tartışıyoruz eşimle.. Önce tutturdu pötibör bisküvi diye, tartıştık almadık, onu geçtik bayıldığı gofret (hani kolum kadar pakette olan), onu atlattık, kavanoz kavanoz nutella. Hepsinin başında didiştik, 1 paket karışık kuruyemişe boyun eğmek zorunda kaldı. Hem bana destek olması hem onun sağlığı bakımından (göbek var, tansiyon var) itiraz ediyorum. Gene de dırdırcı, herşeye karışan kadın oluyorum :)))
selam kızlar ..ben 3. takımdaydım ,bi kaç gün kaptanlık yaptım ve kendi isteğimle ayrıldıım..burası bana göre daha uygun olduğunu düşünüyorum..96 kiloyum boyum 155 takıma katılabilirmiyimm kızlar ne dersinizz..kurallarınız nelerdirr...

Merhaba, hoşgeldin :)) En önemli kuralımız düzenli paylaşım :) Sağlıklı biçimde kilo kaybetmeyi hedefliyoruz, bu yolda motivasyon ve irade gücümüzü artırmak için biribimize destek oluyoruz.
Cuma günleri kilo ve spor bildirimi yapıyoruz. Düzenli paylaşımda bulunan arkadaşlarımız 2 hafta içinde listeye giriyorlar. Umarım kalıcı olur ve kilolarını tıkır tıkır verirsin :)

öyle onlar bizi nasıl olduğumuz gibi kabul ediyorlarsa bizde öyle yapmalıyız :)

akşama bir yığın ütü varrrrrr offfff ya ütüyü hiç sevmiyorum hele onları yerleştirmeyi hiç :(

daha bebişinkileri yıkamadım bile çamaşırlıkta yer yok diye ona rağmen 3 sele var hemde tepeleme :(((

Ben çıkıyorum kızlar iyi bakın kendinize yrn görüşürüz

kızlar yrn diyetisyene gidicem diye kan tahlili yaptırdım
insülinim 30 çıktı :(
canım hiç ölçtürmedim bilmiyorumdaa sanırım yüksek herşeyin vardır bi sebebi hadi inşallah yarın iyi sonuçlarla yepyeni bir başlangıcla başlarsın...

selam arkadaşlar nasılsınız
bayramdı seyrandı hepsini bitirdik silkelenip kendimize gelme vakti geldi
semooooşş yeter anladık kilo korumayı başarıyla geçtin
mutluuuuuş sende motiveni topla gel bacım
3meleğin annesi 74 ü gözünde fazla büyütme geçersin bu kiloları evelALLAH ve diğer arkadaşlarım

daha önceleri yaptığımız gibi yeni bi hedef belirleyelim mesela yeni yıla kadar 3 veya 4 kilo fazla olmasın tutturamazsak moralimiz bozulmasın diye ne dersiniz arkadaşlar

bencedee off cok dagıldık bu ara yeter artok motivasyon istiyorummm:24:

dekatlonnnn senin derdinin dermanı. xl değil xxl var. ben L aldııma göre sana bol bile olur large. taytların bin çesidi var. ayakkabının yeleğin montun. ama ben rüzgarlık tarzı içeriye hava su gecirmeyen bişi aldım. içi,nede kapşonlu kalın bir ust giyip çıkıyorum. usumuyorum terlemiyorum. tavsiye ederim. sakın sapkasızda çıkma

mutlucum cahilliğime verde netten satış yapan bir yermi burası yoksa avmlerdemi var ben hiç görmemiş gibiyim.:17:

akşama bir yığın ütü varrrrrr offfff ya ütüyü hiç sevmiyorum hele onları yerleştirmeyi hiç :(

daha bebişinkileri yıkamadım bile çamaşırlıkta yer yok diye ona rağmen 3 sele var hemde tepeleme :(((

ilbatum canım aynen bende evlenmeden pek bi severdim ütü yapmayı şimdi nefret ettim.hele o çarşafları ütülemek yokmu:50::50::50: ütüle yerleştir kolay gelsin vallaa

Mont fazla sıcak tuttu zaten. Hiç terlemediğim kadar terledim. Yağmurlu hava için çok uygun ama sanki daha kara kışta azimle spr yapmak için üretilmiş gibi :)) Zaten aklımda Dekatlon vardı ama sağolsun kocam "neeeeee Bayrampaşa mı???" diye gözlerini öyle bir pörtletti ki, hayal ettiğimle kaldım. Halbuki sitesini ziyaret edince iyice ağzım sulanmıştı :(
Çok uzak bana, araba kadına özgürlük veriyor gerçekten, öbür türlü buradan oraya 10 vasıtayla gelmem çok zor :((
Fırsat kolluyorum ama, o tarafa yolum düştüğünde, gitme fırsatı doğduğunda hemen soluğu Dekatlon'da alacağım :) Tayt da alamadım zaten, bedenler çok küçüktü, denemeye de vaktim kalmadı... eldiven meldiven var aklımda bir şeyler, şimdilik kep takıyorum, çok soğuk olursa bereye geçeceğim gibi :)

arkadaşlar aranızda insülin direnci olan varmı LEAH Nurcan hanıma giderken yaptırdığım tahlillerle daha önce gittiğim YUNUS EMRE hastanesine gittim 5 ayda 22 kilo :18::18:benim çabalarımla tabiki ağustosta yaptırdığım kan tahlillerime baktı sende insülin direnci var doktorun nasıl sana bunu söylememiş dedi şeker yüklemesi istedi senin hızlı kilo alamanın ve çikolata krizlerinin sebebinin o olduğunu söyledi 6 ay yada 1 sene ilaç kullanman gerekir dedi ileriye dönük şeker hastası olma riskini ortadan kaldırırız dedi normali 2.5 miş benim 4.5 çıktı 5 in üzerinde olursa devlet şeker hastalığı diye yapıyormuş yüklemeyi POLİS hastanesinde deniycem şansımı olazsa özel hastanede yaptırıcam 120 tl inşallah yaptırabilirim ARANIZDA AYNI ŞEYLERİ YAŞAYAN VE HAP KULLANAN VARMI eğer hapa başlarsam hızla kilo vermenin başlayacağını söyledi:5: PAYLAŞIRSANIZ sevinirim:2:

mavli kullanıcısından alıntı
arkadaşlar bizim yöntemimizi kullanmış ve zayıflamış birinin hikayesini aktarayım32 Kilo verdi!

Akşamları hafif yiyerek tüm kilolarımdan kurtuldum.

ısim: Meral Könbe
Yaşadığı yer: ıstanbul
Boy: 1.63 cm
Meslek: moda Editörü

ÖNCESı: 80 Kg
SONRASI: 48 Kg

Oluşumu:
12 yaşındayken böbreklerimle ilgili bir rahatsızlık yaşadım. Tedavi sürecinde kortizon almam gerekti. Ortaokul yıllarıma denk gelen bu zamanda kilo almaya başladım. Tedavi bitse de benim kilo alışım devam etti.

Kırılma Noktası:
Tartıda 80 kilo olduğumu görünce bir şeyler yapmam gerektiğini anladım. ış hayatına bir moda dergisinde moda editörü asistanı olarak başladım. moda dünyasında sürekli sıfır bedene yakın modellerle çalışmak, kendime aynada daha dikkatli bakmamı sağladı. Böylece 19 yaşında hayatımı değiştirecek büyük diyetime başlamış oldum.

Değişiklikler:
Rejimle birlikte düzenli kahvaltı yapmaya başladım. Kepek ekmeği, beyaz peynir, domates ve zeytin rejimimin en kritik anahtarıydı. Haftada üç defa yumurta yediğim de oluyordu. Öğlen yemeklerinde sebze, tavuk ve balık tercih ettim.Akşamlarıysa çorba veya meyve yedim ve bol bol su içtim. Kilo vermemdeki en büyük etken akşamları yemek yemememdi. Sekiz ayda 20 kiloyu çok rahat bir şekilde verdim. Spor yapmıyordum ama çekim malzemelerini taşırken fazlasıyla hareket ediyordum. Detay soracak olursanız çikolata hiç yemedim ama dondurma yedim. Kola hiç içmedim ama meyve suyu içtim. 60 kiloya düştükten sonra iki-üç ay kadar kilo veremedim ama rejim yapmaya devam ettim. Bir süre sonra tam 48 kiloya düştüm. Yaklaşık 1,5 senede toplam 32 kilo vermiş oldum.
Ödül: Bence en büyük kazancım, 32 kiloyu kendi irademle verebilmiş olmamdır. Artık daha sağlıklı ve daha hızlı hareket edebilen bir insan olmuştum. Bronşiyel astım hastalığımdan dolayı yaşadığım nefes darlıkları, tıkanmalar kilo verince sonlandı. Ðnsanların bana bakışları değişmişti ve kendime olan güvenim artmıştı. 48 kilomun üstüne bir yıl geçti ve aynı kiloyu koruyorum. Akşamları yememeye hala dikkat ediyorum ve bol bol su içiyorum. Şu anda yemek konusunda hiçbir kısıtlamam yok. Ama eğer gün içinde bir tabak mantı yediysem, akşamına hiçbir şey yememeye dikkat ediyorum.

Meral’in önerileri:
Akşam 6’dan sonra kesinlikle yemek yemeyin.
Bunun zor olduğunu biliyorum ama karnınız çok acıkırsa küçük bir porsiyon çorba veya meyveyle geçtirin.

Beyaz ekmek ve yağı minimuma indirin.
Tamamen kesin demiyorum ama yiyeceksiniz bu gıdaları sabah kahvaltıda almaya dikkat edin.

Haftada bir kere tartılın.
Kafanızdan diyette olduğunu atmaya çalışın ve tartıyı sadece haftanın belli günü kullanın.http://img442.imageshack.us/img442/8505/deiim.jpg

Böyle motive görünce seni çoook sevindim Ayşeciğim. Kilo problemi olan herkes defalarca karar vermiş, defalarca o kararı bozmuştur bence. O yüzden önceki milatlara filan hiç takılma. Herkesin bir kırılma noktası var bana göre, onu aşınca tut tutabilirsen. Ben inanıyorum bu sefer senin kararın tamamdır :)) Artık o mısırlar da son bir veda olsun. Bir daha eşin tutturursa "yok efendim mısır filan, meyve yiyelim (ya da ne varsa diyetinde)" diyerek onu da ortak ediyorsun tamam mı? :34:
Zaten nedir bu eşlerden çektiğimiz? Hafta sonu markette bubi tuzağı gibi girişe dizmişler zararlı gıdaları, nasıl tartışıyoruz eşimle.. Önce tutturdu pötibör bisküvi diye, tartıştık almadık, onu geçtik bayıldığı gofret (hani kolum kadar pakette olan), onu atlattık, kavanoz kavanoz nutella. Hepsinin başında didiştik, 1 paket karışık kuruyemişe boyun eğmek zorunda kaldı. Hem bana destek olması hem onun sağlığı bakımından (göbek var, tansiyon var) itiraz ediyorum. Gene de dırdırcı, herşeye karışan kadın oluyorum :)))

Merhaba, hoşgeldin :)) En önemli kuralımız düzenli paylaşım :) Sağlıklı biçimde kilo kaybetmeyi hedefliyoruz, bu yolda motivasyon ve irade gücümüzü artırmak için biribimize destek oluyoruz.
Cuma günleri kilo ve spor bildirimi yapıyoruz. Düzenli paylaşımda bulunan arkadaşlarımız 2 hafta içinde listeye giriyorlar. Umarım kalıcı olur ve kilolarını tıkır tıkır verirsin :)

cnm saol inş. çok takılmamaya çalışıyorum ama yeter artık yemenin sonu yok malesef
daha 24 yaşındayım en gzl yıllarımı kilolu geçirmek istemiyorum
sırf bu yüzden hayatın tadını çıkaramıyorum
gezmeye gitmek denize girmek bol bol resim çektirmek istiyorum
rabbim bana o azmi ve sabrı versin bu sefer inş.
yrn büyük gün bakalım gerçekten acayip heyecanlı ve de stresliyim

efsunlu gzl olmuş cnm güle güle kullan lenslerini:)

Sağol canım yaaa ama senin heyacanın yanında bu ne ki :)) yarın demek büyük gün,inşallah inanıyorum bu diyetisyenin desteğiyle sen vereceksin tüm kiloları.Hem ne güzel bak yaş avantajında var senin maşallah :nazar: bizler 35 i bile solladık çoğumuz senin yerinde olmak isterdim valla kilolar korksun senden bacım bundan sonraaaa :52:

Back
X