Canım iyiym, arkadaşlar yoğurt-kefir ve nar ekşisi tarifi sormuş onlara yazı döşendim sayfa sayfa :)))
Oğluş hastalanmaz inşallah canımBurnunu açabildin mi? İnşallah açarsın, hem hastalık riski azalır hem gece rahat eder. Ben otri bebe ve nabulzatör kullanıyorum ama kıyametler kopuyr evde :))
Bana da mesaj geldi bugün kızımın okulıundan, anasınıfında su çiçeği görülmüşÖfff dedim, oğluş daha çok ufak, aşıları da tamamlanmadı
.
heheben de baktım netten oburluğa iyi gelir diyor ama gerçeğini denemek lazım herhalde nazara ben de çok inanırım ve çok çabuk nazara gelirim annem senin yıldızın düşükmüş der bir yere gideyim hemen alırım nazarı eşim okuyunca iyi geliyor bana
mutlu ve umut beyzayla haberleşiyormusunuz ben merak ediyorum hiç uğramıyor
NAr ekşisi bayılıyorum o tadaBen aktardan alıyorum hep, geçen kış antepe gittiğimizde ordan getirmiştim bitiyor çok az kaldı..
Neyseki eşim iş nedeniyle antep'e gidecekmiş şimdiden sipariş verdim.:)))
Ben sterimar kullanıyorum burun açıcı iyi geliyor gibi ama kısa süreli tabii..
Su çiçeği benim ikiside olmadı çok ilginç...
benim kızlar da 2 sene önce oldular daha büyük kızım çok ağır küçüğüm çok hafif geçirdi bu ara varmış bir salgınNAr ekşisi bayılıyorum o tadaBen aktardan alıyorum hep, geçen kış antepe gittiğimizde ordan getirmiştim bitiyor çok az kaldı..
ben de araştırayım bakalım bulabilirmiyim gerçeğini denemekte fayda vartaşın özelliklerinde yıldızı düşüklerin kullanması gerekir gibi bişi var. birde hoş yani böyle şık bir kolye ucunu sürekli takabilirim. öyle sürekli takılan takıları seviyorum. bir anlamı ve değeri olan benim pek yok. kısmet belki bulacağım taş benim vazgeçilmez güç kaynağım olur.
gölgelerin gücü adınaaaaaaaaaaaaaa
vallahi psişik bir durum var Asumancığım. Ben 2 saat önce görüştüm daha :) Aynen senin gibi merak ediyordum, bir de sütle bir şeyler yapıyordum mutfakta aklıma düştü (benim meşhur sütçünün bilgilerini vermiştim, sipariş verecekti). Neyse aradım konuştum, yatılı misafiri olmuş bayramda, bir de çocukların hastalıkları... Diyette o da biraz motivasyonsuzmuş bunun dışında iyiydi çok şükür. Perşembeden sonra daha rahatlıyorum dedi, belki görüşebiliriz.
Bu arada sütten neler yapmış; tereyağı, peynir; lor peyniri nefis olmuş, Gouda bile deneyeceğim diyordu :)))
NAr ekşisi bayılıyorum o tadaBen aktardan alıyorum hep, geçen kış antepe gittiğimizde ordan getirmiştim bitiyor çok az kaldı..
bizde kışın göbeğinde antepte olucaz 1.5 yaşındaki bebeğimle4 gün kadar. varmı tavsiyen şuraya git buradan alışveriş yap diye 2 hafta kaldı.
Otri bebeyi öneririm canım, burnundan hortumla sümükleri çekiyorsun, mis gibi oluyor. Öncesinde sterimar ya da benzeri serum fizyolojik, sabah akşam temizleyip günde 2-3 sefer sterimar ile yıkamak bizde çok etkili oluyor. Tek zorluğu çocuğu zaptetmek :))
Nar ekşisi ilk defa geçen sene yaptım, çoook da nefis oldu. Piyasada satılanlarla alakası yok. Ama narları ayıklayıp suyunu sıkması epey zahmetli. Yaklaşık 20 kilo nardan bir sen eyetebilecek kadar ekşi ancak çıkıyor. Bahçeli evde yardımlaşarak yapmalı aslında. Apartman kadınlarına göre değil pek. Benim de aklıma tembel işi bir şey geldi; acaba gerçek meyveden (konsantre değil) organik nar suyu alsam, ondan yapsam nasıl olur? Kendi ayıkladığınınyerini tutmaz ama market işi ürünlerden iyidir en azından :))
Biz geçen kış İskenderun'a gittik ordan kısa kısa mardin,antep yaptık..
ÖZel olarak gezmedik bilmediğimiz için çarşı gibi bir yerden karnımızı doyurduk sonra yine ordan nar ekşisi,salça ve menengiç kahvesi aldım o kadar..
Mutlu,sen aytaşı diince eski apartmanımzdan sevdiğim bir komşu ablam almıştı ama bileklikti o ve bayağı şıktı..Fiyatıda bana pahallı gelmişti..
20-30 lira gibi bişeydi sanırım..
Almayı düşünüyorum bende, bornova'ya gitmem gerek ordaki pazarda var,daha doğrusu benim gördüklerim orda..
benim kızlar da 2 sene önce oldular daha büyük kızım çok ağır küçüğüm çok hafif geçirdi bu ara varmış bir salgın
nar ekşisi son zamanlarda favorim zaten severdim ama bu sıra roka manyağı oldum bir demet roka domates bol nar ekşisi azcık zeytinyağıyla salata yapıyorum nerdeyse hergün yiyorumki rokayı ağzıma sürmezdim 2 aya kadar
ben de araştırayım bakalım bulabilirmiyim gerçeğini denemekte fayda var
noldu bana aa neyse haber aldığıma sevindim gidelim o peynirleri yemeye ne güzel yaa ben de imrendim şimdi deneyim en kısa zamanda ben de lor olabilir mesela
bizde kışın göbeğinde antepte olucaz 1.5 yaşındaki bebeğimle4 gün kadar. varmı tavsiyen şuraya git buradan alışveriş yap diye 2 hafta kaldı.
ben tam ev kuşu oluyorum kışın en açıldığım zaman avm oluyor. ben nette baktım 50-100 arası fiyatlar ama gerçekmi değil mi yine anlamam ki. eminönüne falan gitmek lazım. orada vardır kesin. olmazsa anneme diyeceğim ç.kalede bulur o.
Evet dediğin iş bayağı zahmetli küçük mutfakların küçük tezgahında yapılacak iş değil...
Nar suyu ile aynı tat sanmıyorum ama denemekte fayda var tabii..:)
Bu hafta deneyeyim ben, aklıma taktım nasılsa, ne kaybederim :) Biz evde yaptığımızda narı taneleyip suyunu sıkmıştık, yani kabuğun acı suyu karışmadı, o da tadı etkiler tabii ama dediğim gibi bir kaybım olmaz. Sadece kaynatacağım :) Sonucu yazarım size de :)
Asuu demek senin kızlar yeni oldu su çiçeği..
benim kızım hiç bir bulaşıcı hastalığı geçirmedi halen..
Nasıl zorlandılarmı.?
efsunlu baktım canım resimlere çok doğal görünüyor fotolarda yakışmış hızma felan süper olmuşsun maşallah
iyi diyelim iyi olalım cnm üşüttük biraz malesef
bi halsizlik bi tembellik var üzerimde
ama diyet iyi başlangıç için birden kesmedim çok şükür
azaltıyorum adetimede 1 hafta var iştah daha da açılmaya başlandı ama kontrol ediyorum
mutlucum yaa sen nasıl ciciler alınca çok mutlu oluyodun bende
diyetisyene gidicem diye çok heyecanlı ve mutluyum yaa :)))))
şans dile cnm bana inş. bu sefer başarırım 102 kiloya geri çıkmayı başardım aferin bana yaa
selam kızlar ..ben 3. takımdaydım ,bi kaç gün kaptanlık yaptım ve kendi isteğimle ayrıldıım..burası bana göre daha uygun olduğunu düşünüyorum..96 kiloyum boyum 155 takıma katılabilirmiyimm kızlar ne dersinizz..kurallarınız nelerdirr...
akşama bir yığın ütü varrrrrr offfff ya ütüyü hiç sevmiyorum hele onları yerleştirmeyi hiç
daha bebişinkileri yıkamadım bile çamaşırlıkta yer yok diye ona rağmen 3 sele var hemde tepeleme((
arkadaşlar aranızda insülin direnci olan varmı LEAH Nurcan hanıma giderken yaptırdığım tahlillerle daha önce gittiğim YUNUS EMRE hastanesine gittim 5 ayda 22 kilo :18::18:benim çabalarımla tabiki ağustosta yaptırdığım kan tahlillerime baktı sende insülin direnci var doktorun nasıl sana bunu söylememiş dedi şeker yüklemesi istedi senin hızlı kilo alamanın ve çikolata krizlerinin sebebinin o olduğunu söyledi 6 ay yada 1 sene ilaç kullanman gerekir dedi ileriye dönük şeker hastası olma riskini ortadan kaldırırız dedi normali 2.5 miş benim 4.5 çıktı 5 in üzerinde olursa devlet şeker hastalığı diye yapıyormuş yüklemeyi POLİS hastanesinde deniycem şansımı olazsa özel hastanede yaptırıcam 120 tl inşallah yaptırabilirim ARANIZDA AYNI ŞEYLERİ YAŞAYAN VE HAP KULLANAN VARMI eğer hapa başlarsam hızla kilo vermenin başlayacağını söylediPAYLAŞIRSANIZ sevinirim:2:
Merhaba hanimlar bugun mahkemeden yazi geldi cocuklarimin velayetini benden alip Jugendamt denen yere vermek icin Ayin 25inde mahkeme Bugun getirdiler cocuklarimi gordum ama kahroldum bir yandanda Dr umlada bugun gorusturmediler Daha cikamiyorum bu lanet yerden Icim aciyor cok uzgunu
Hicbir sey yemiyorum dua edin ne olur
şevval sam- Ben seni sevduğimí dünyalara bildirdum - YouTube
kazım koyuncu - YouTube
Selam olsun ey fistuklar ( ama şişko fistuk )
Çok sevdiğim türkülerden biri size gelsin istedim..:)
vallahi psişik bir durum var Asumancığım. Ben 2 saat önce görüştüm daha :) Aynen senin gibi merak ediyordum, bir de sütle bir şeyler yapıyordum mutfakta aklıma düştü (benim meşhur sütçünün bilgilerini vermiştim, sipariş verecekti). Neyse aradım konuştum, yatılı misafiri olmuş bayramda, bir de çocukların hastalıkları... Diyette o da biraz motivasyonsuzmuş bunun dışında iyiydi çok şükür. Perşembeden sonra daha rahatlıyorum dedi, belki görüşebiliriz.
Bu arada sütten neler yapmış; tereyağı, peynir; lor peyniri nefis olmuş, Gouda bile deneyeceğim diyordu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?