- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
NAsılsınız asuu ve umutt..Oğlum hastalanacak gibi ateşi 37,5 inşallah gece yükselmez..Burnu tıkalı çok kötü..Keyfi iyi ablasıyla koşturup duruyor fakat ben çok kaygılıyım..
geçmiş olsun inşallah yükselmez ateşi
ben iyiyim canım bugün leslieye başladım tekrar devam edebilirim inşallah en azından gün aşırı yapayım diyorum diyette bugün iyi gitti sayılır bayram çikolatları hariç ama az önce nescafeyle götürdüğüm
Bende kestane yedim bir kase kadar...
Efsunlu,
çok yakışmış ve çok doğal duruyor ama daha net görmek isterim albümüne koysan resimlerini ne güzel olur.:)
Köfte yaptınmı.? köfte+piyaz dedin beni midemden vurdun..
Kızlar tarifler için sağolun :)))
Yok yapmadım daha kıyma çözülmedi sanki kaya
Lensli resimleri koydum canım albüme,bana biraz ölü balık gözü gibi geldiler daha alışamadım eşimde az önce gördü ilkten ona da tuhaf geldi ama beğendi :)))
Oğluşuna geçmiş olsun Yena ama hastalığı yakıştırma çocuğa ben inanıyorum iyi düşünmenin önemine,kov aklından kötü fikirleri kış kışşş gidin yenanın kafasından
kızlar yaaaaaaaaaa ben şu körolasıca boğazıma hakim olamıyorum öğlen 2 de bi tabak makarna yedim ve şuan çok açım ya napcam ben şu boğazımı nasıl zayıflıcam ben yaaasabah ve akşam nivea body cdsini yapıyorum ama şimdi popomu bile kaldırcak dermanım yok offffffffffffffffff çok mutsuzum ve açım
Dualariniz icin sagolun Maalesef kimsem yok Her savasta ki gibi bu seferde yalnizim Aklimi oynatmamak icin sabrediyorum iste Esim hem var hem yok O sardi bunlari basima zaten Ne deyim Allah buyuktur
efsunlu baktım canım resimlere çok doğal görünüyor fotolarda yakışmış hızma felan süper olmuşsun maşallah
mutlu aytaşı işe yarıyormu alalımmı biz de
selam kızlar ..ben 3. takımdaydım ,bi kaç gün kaptanlık yaptım ve kendi isteğimle ayrıldıım..burası bana göre daha uygun olduğunu düşünüyorum..96 kiloyum boyum 155 takıma katılabilirmiyimm kızlar ne dersinizz..kurallarınız nelerdirr...
mutlu ve umut beyzayla haberleşiyormusunuz ben merak ediyorum hiç uğramıyor
kız sen psişikmisin nesin, biraz önce düşünüyordum bu sahte galiba diye. yok canım henüz bir hareket ama pek taşa benzemiyor pazardan aldım tezgahtan.2.5 liraya çok homojen az bulanık cam gibi. sanırım sahte. işe yaramasını çok isterim. biraz araştırdım. değişik özellikleri var iştah kesme olayı troidleri düzenliyormuş. nazara karşı (inanıyorum ben neyazıkki) takılırmış. birde ani duygu salınımları için faydalı imiş. bir düzgün taş bulup söyliyeyim yarıyomu yaramıyomu.
Canım iyiym, arkadaşlar yoğurt-kefir ve nar ekşisi tarifi sormuş onlara yazı döşendim sayfa sayfa :)))NAsılsınız asuu ve umutt..Oğlum hastalanacak gibi ateşi 37,5 inşallah gece yükselmez..Burnu tıkalı çok kötü..Keyfi iyi ablasıyla koşturup duruyor fakat ben çok kaygılıyım..
Ancak iyi dileklerimiz ve dualarımızla yanınızda olabiliyoruz. Güvendiğiniz bir doktorunuz olur ve kısa sürede iyileşirsiniz umarım. Ailemde "majör depresyon" tanısı alan ve tedavi gören yakınımız olmuştu, ne kadar zor bir süreç olduğunu iyi biliyorum. 5 doktor değiştirdi, onlarca farklı ilaç denendi, neyse ki son doktoru ve tedavisi olumlu oldu...Dualariniz icin sagolun Maalesef kimsem yok Her savasta ki gibi bu seferde yalnizim Aklimi oynatmamak icin sabrediyorum iste Esim hem var hem yok O sardi bunlari basima zaten Ne deyim Allah buyuktur
sen şimdi süt veya yoğurtla bir de meyve ye iyi gelir bu saatte tok olmak daha üzücü olur canım sabret makarna çabuk acıktırıyor fazla kaçırmışın hem de
aynen canım ya yemicem ama erken yatarım dayanamassam of tutamıyorum boğazımınormalde akşam 6 dan sonra bişey koymuyorum ağzıma bugn de sınavclarım vardı sabahtan kahvaltı falan yapmadım öğlen geldim midem acayip kazınmıştı yedim bi tabak makarnayı çok pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?