Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

füsunnnnn canım ya ben seninle arkadaş değilmişim göremedimmm ((
ama teklif ettim bak kabul et, köfte tarifimin hatrına bari :)

ceco geçmiş olsun miniğine Allah korusun tehlikeli dönemleri şimdi öpüyorum fıstığı

Teşekkür ederim canım
Birkaç gündür tırmanmayı da öğrendi devamlı orta sehpanın üzerini boşaltıp kendi oturuyor oradanda ayaklarını sallandırıyor sanki tekneden sallıyor ayaklarını.
Çok şükür yine ucuz atlattık ama dediğin gibi tehlikeli dönemler. Nekadar peşinde dolaşsakta kaş göz arasında birşeyler yapmaya çabalıyor.

canımmmmm çok ama çok geçmiş olsun kıyamam minik prensese ......
valla dediğin gibi istifa etsek işlerden değil mi? ayyy eve girilmez çöp ev olur :)))
bizimkinin döküntüsü şimdiden var büyüyünce neler olacak tahmin bile edemiyorum ,sen topla o dağıtsın yardımcı şartttttt....
hem evde çalış hem okulda offf ki offf benden bir tane daha olması lazım ki yetişsin....
ütüyü hiç sorma ya sevmiyorum sevemedim gitti , aynen dediğin gibi posta posta kuruyor ve çamaşır işi uzuyor 1 posta daha kuruyor yarındada bebişinkiler var ve tabi ütüleri :)))

E sen elma sirkeside yapıyorsundur o zaman.:)
Yok canım yapmadım, sirke ile aram yok ama yapmayı düşünüyorum. Besinleri arındırıcı olarak kullanıyorum ben organik elma sirkesini :)
Kesinlikle konuş Yena'cığım aynen anlattığın gibiydi arkadaşım. Yazdığım gibi kilosu da aşırı değildi ama kendi vücudunu çok iyi tanır, aylarca uğraşıp zırnık kilo veremeyince şüphelenmiş. Ve ona kesinlikle ilaçsız olmaz demişler, bana da çok ısrar etmişti son görüştüğümüzde, diyetisyene gitmek yetmez dahiliyeciye de git diye. Ama ben tahlil yaptırmıştım zaten yakınlarda.. Sadece oburluk var sizde dedilerdi Nasıl vermiş kiloları, 60'a merdiven dayamasına rağmen. Şahane kadındır kendisi :)

ya bu su çiçeğine fena taktım ben arkadaşlar. Çünkü az önce sınıftaki çocukarın annelerine ulaştım (facebook'ta grup kurmuştum), bizim sınıftaymış su çiçeği olan çocuk. Perşembeden beri gelmiyormuş, çok hafif atlatıyormuş. Ben kızı yollamasam mı, yoksa kaptıysa kapmış mıdır zaten? Yazdığım gibi daha çok oğlandan korkuyorum ben o tüm dozları olmadı daha ( Saat geç olmasa babamı ya da doktoru arayacaktım ama bu saatte aranmaz artık..

umutcum mikrobu aldıysa almıştır ilk dönemde alyor vücut çünkü 2 hafta sonra çıkıyor döküntüler yaklaşık olarak ama sen bilrisin yine de gönderip göndermeme konusunu belki başka çocuklar da vardır mikrop almış olan aslında küçükken geçirmeleri de daha iyiymiş diyorlar canım

Ceco canım kızına büyük geçmiş olsun,yürümeye başlayınca zor dimi aman Allah beterinden saklasın,resimde çok tatlı maşallah zilli nazar değiyordur nazar oku arada

Geçmişler olsun canım. Benim oğlan o kadar çok düşüp kalkıyor ki sayısını unuttum, hem de 6 aylıktan beri. Kızımda 2 kere yaşadık düşme olayını ikisi de olay oldu, tomografi mi çektirmedik, hastanelere mi koşturmadık, oğlan ise günde 3-5 kere düşüp yuvarlanınca sadece evde gözlemekle teindik garibimi. Tabii dikkatli olmak çok daha iyi, umarım hiçbirşeyciği kalmaz.

Konuşursak söylerim selamını :))

Sağol canım bilgi için :) Ben de bir internette göz atarım şimdi. Okul çağı hastalıkları o kadar yeni ki bizim için :)) Bizde varsa yoksa bebeklik çağı hastalıkları, özellikle burun-geniz akıntısı, alerjik akıntılar vb. Bizim zamanımızdaki gibi de değil galiba salgınlar artık. Gene de telaşlanıyor insan :)) Daha anasınıfında böyleyse ilköğretimde nasıl olacağız bakalım...
Yarın gönderirim sanırım durum böyleyse. Epeydir beklediği bir gezi vardı yarın..

Ceco canım kızına büyük geçmiş olsun,yürümeye başlayınca zor dimi aman Allah beterinden saklasın,resimde çok tatlı maşallah zilli nazar değiyordur nazar oku arada

Sağ ol canım Rabbim tüm çocukları korusun. Yaramazlıklarını şirinliğiyle çaktırmadan yapıyor ve hiç kimseye yabancılığı yok. Tanımasada içten bir gülücük görsün anında kuçağa atlıyor ve dediğin gibi araa nazarada geliyor küçük civiv. O yüzden ben alışkanlık haline getirdim her gece bütün bildiğim duaları okumadan ne uyuyabilirim nede kızımı uyutabilirim. Çok nadiren unuttup uyursamda zaten o gece Buse Ceren ( küçük kızım ) hiç derin uykuya dalamaz. Duaları okursam anında rahaatlıyor

Demek annesine çekmiş minik civciv :))) sen de çok cana yakınsın canım maşallah çok seviyorum ben cana yakın çocukları bende de 2 kız yeğen var ikizler ama öyle sakin sessiz ve soğuklarki dışardan görse biri bizi sarılırken derki bu çocukların teyzesi değil yabancı her seferinde popolarını mıncıklıyorum teyzeyi görünce boynuna sarılcaktınız teyzemmm diyceksiniz çığlık atcaksınız filan diye ama nerdeee çocukların içinde yok,bizim gelin onlara öğretmen çocuğu onlar askeri disiplinle büyüyorlar olacak o kadar diyor

banuuuu,

çok geçmiş olsun civcivine. ayırmamak lazım hiç gözden.

ben park yatakta yatırıyorum kalkar gezmeye başlar diye ahşap karyolasının korkulukları alçak. gözüm yemiyor orda yatırmaya öyle bir çözüm geliştirdim aklı erene kadar. sonra geçer yatağına inşallah.

ayrıca benimki bu ara buzdolabını açmayı öğrendi (babasıyla 1 saat yalnız bıraktım o ara nasıl olduysa) sabah arkamı dönmemle cam şişeyi yere vurması bir oldu. sonrada eğilip ellerini suya sürüyor. babasına teşekkür ettim arayıp bu girişimlere ön ayak olduğu için. şimdi mutfakta gözümü ayıramıyorum. önceden 1 tencere 1 kasık idare ediyorduk bir süre o bitti ille cekmece, dolap karıştırılacak. zor bu işler hepimizin melekleri Allah a emanet.

Offfff oğlanın ateşi 39 a yükseldi şurup içirdik. Umarım acillik bir durum olmaz.
Sabahlamaya razıyım..

Ceco geçmiş olsun sizede canım..Çocuklar düşe kalka büyüyor böyle..
Kızım değilde oğlumda iki-üç kez düştü yataktan hala öyle sürekli düşer kalkar çarpar bir yerlere umurunda olmaz..
Ama kızım saatlerce ağlardı okadar nazlıydı hala öyle hiç birşeye dayanamaz..

Son düzenleme:

geçmişolsun cnm umarım düser hemen

geçmişolsun cnm umarım düser hemen

İnşallah canım..
Kendimi suçladım şimdi evimiz tepelikte yaz kış bayağı esiyor..MArkete gittik birlikte bugün, zaten burnu akıyordu sanırım dışarı çıkmamız etkiledi..

İnşallah canım..
Kendimi suçladım şimdi evimiz tepelikte yaz kış bayağı esiyor..MArkete gittik birlikte bugün, zaten burnu akıyordu sanırım dışarı çıkmamız etkiledi..

suçlama güzelim. bu gün olmasa 1-2 güne yine çıkardı kırıklık bence. bugün atlatırsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…