Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gelelim listeme hatırladığım kadarını yazıcam kızlar

sabah 08:00-08:30
1 dilim peynir (50gr)
4-5 zeytin
çiğ sebze : domates, salatalık istediğin kadar
2 dilim siyah ekmek (buğday7çavdar vb.) (1 dilim ekmek:30gr)
1 yumurta (haftada 2 kere haşlanmış, omlet, menemennasıl istersen)

ara 10:00-10:30
3 kuru kayısı veya 1 meyve

öğle 12:00-13:00
menü1:
1 porsiyon sebze yemeği veya kurubaklagil yemeği (susuz 8 yemek kaşığı)
1 kase yarım yağlı yoğurt veya 1 bardak ayran

menü2:
5 köfte kadar kırmızı et/beyaz et
1 tatlı kaşığı yağ ile yapılmış salata

ara 15:00-15:30
2 adet galeta yada 1 adet wasa gofret yada 1 kellogs k-bar

servise binmeden önce 1 meyve

akşam 18:00-19:00
menü1:
1 porsiyon sebze yemeği veya kurubaklagil yemeği (susuz 8 yemek kaşığı)
1 kase yarım yağlı yoğurt veya 1 bardak ayran
4 yemek kaşığı bulgur pilavı (1 dilim esmer ekmek + 1 kase çorba)

menü2:
5 köfte kadar kırmızı et/beyaz et
1 tatlı kaşığı yağ ile yapılmış salata
4 yemek kaşığı bulgur pilavı (1 dilim esmer ekmek + 1 kase çorba)

ara: 21:00-22:00 (yatmadan 2 saat öncesine kadar yenebilir)
1 adet meyve yada
10 badem+10 fındık yada
1 çay bardağı beyaz leblebi/ay çekirdeği

mutlaka 1 bardak süt (tatlı krizleri için )

haftada 2 kere sütlü tatlı yada 1 dilim kek
en az 10-12 bardak su

Leah,oğlunu götürdünmü doktora.?
yara neden olmuş.?

geçmiş olsun leahh benımde kızım gece cok fena oksurdu bıraz dan dr goturecegımm

ayşecim yenıden hayırlı olsunn sana ınanıyorumm

vee gunaydınn

saolll cnm benim sanada günaydın ve çok geçmiş olsun

ahhh cnm bilmezmiyim ben yaa
her zıkkıma randevu veriyolar fi tarihe haberlerde izlemişsinizdir cerrahpaşada 2013 ekime veriyolar gün düşün yani ahhh ahh ne olcak bu hastanelerin hali bilmiyorum

Doğa görüşmüş. ona çok yoğunum artık giremiyorum demiş..
İyiymiş herkese selam söylemiş..

hmm iyi olsunda naptı acaba aldı mı kilo ki merak ediyo insan yaa

Ayşeeee,kaç kalorilik liste verdi diyetisyen..
eKmek,meyve,süt,et ve sebzen kaç adet hatırlıyoran tabii..:)

cnm kaç kolari bilmiyorum listyi hatırladığım kadar yazdım eve gidince bakıcam yanlış yazdığım yer varsa düzeltirim yrn ki kimseyi yanlış yönlendirmiş olmayım

tabi canım devamlı ye sen :)))) evet ömrü uzun olacak şeyler konulmalı ama ara sırada bakmak gerek değil mi:)
ay düdükle yaşamakta zor ya her an korkuyla yaşamak...... allah göstermesin canım ,amin.......
arkadaşlar bişe sorcam diyet yapıyorum dıyetısyene gıtmıyorum bogazımı sankı bırı sıkıyomus gıbı bı bogaz agrım var acaba dıyet yaptıgımdanmıdır yaa
sanmıyorum canım üşütmüşsündür ya da psikolojiktir biz uzun zamandır yapıyoruz hiç böyle birşey yaşamadık...
emziriyorsan yavaş kilo vermelisin canım bende diyete ilk başladığımda emziriyordum ama oğlum 4 ay bitince emmedi ((
çok geçmiş olsun oğluşuna ,neden olmuş peki dr a gittiiz mi?
hadi inşallah......
Çok ama çok üzüldüm..Allah sabır versin,kalanlara güç versin...

sağol canım allah razı olsun....

bunlar bana henüz yasak degil sanırım. Allah'ım yasak olanlara sabır versin cunku 2 doktorumda henüz bana böyle bişey demedi. Sanırım herseyi 3 ay sonraki test gösterecek.

Aynen öyle beyzus ablam evet hatırlıyorum Lunaazul'u. Umarım bende vereceğim kilolarımı ve sorunumu çözeceğim Allahımın izniyle sizlerin destekleriyle...

listen sanırım 1600 yada 1800 kalorilik. yanlız enteresan olan badem yada fındık yerine leblebi vermiş sonucta badem ve fındık yag grubundan ama leblebi karbonhidrat grubundan birde sebze yemegi yada kurubaklagil demiş yine biri protein grubu digeri sebze. cok enteresan olabiliyor bazen bu diyetisyenler :26::26:

Evet kizlar gidip geldik.

Oksuruk icin yuvada ilk yili olmasi nedeniyle cok hastalanacigini ve babamizda astim olmasina bagli allerjik reaksiyonlar olacagini soyledi. Yani allerjik bunyede grip vb daha oksuruklu tiksirikli geciyormus, uzuyormus filan. 10 gune iyilessin ve grip asisi yapalim dedi. Aksi halde her grip, alt solunum yollari icin risk yaratir ve bu cocukta bronsit vb ye ve pesinden astima cevirebilir dedi. Kizi da goturup asilaticam.

Yarayi da isira isira yapmis. Yani ufak bir afti isirirp isirip buyutmus ... Bi suru ilac verdi

cnm demir b12 ve d vitamin çok çok düşük sınırın çok altında
o yüzden baklagil ve mercimek ye dedi bol normlade baklagil ete eşdeğer :)

çok geçmiş olsun cnm allah şifasını versn

yotsuz cnm son ara öğünü leblebi yada badem birbirine eş değer diye vermedi ben atıştırmalık yiyorum diye o şekilde hazırladı yoksa eşdeğer deil açıkladı hepsini yeme ama yersende bu kadar ye gibi

slm kizlarrr
leahcim yenacim aysecim ve daha aklima gelmeyip hasta olan arkadaslara gecmis olsun ki$ geldi artik hastalikla ugrasiyoruz benim kizda öksürüyor dis cikariyor heralde acayip sinir var bagiriyorrr hic durmuyor hep pesindeyim mutlucum buzdolabini acmis olun benimki cokdandir aciyor derindondurucumuda aciyor kapilari kapatiyordummmm artik kapilara uzanip aciyorrr ne yapcam bilmiyorummmm yazi yazmaya hic firsat vermiyorrrr leptopu kapatip aaa bittti diyor ama okuyorummmm kizi uyuturken bende telden gecmisi okuyorumm su an uyuyor uyanmadan yazayim dedim
bu gün 1saat spor yaptimmm +120de önceden var toplam 180dakkk 68kg SIKILDIM artik 65 altina inmek isdiyorummmm

saol cnm sanada geçmiş olsun emirde diş çıkaracak öyle şişmiş ki gözüküyo ama patlamadı henüz hem grip hem diş üst üste gelince çekilmiyo valla
gece saat 3te uyandı sarıldık yattık oğlumda 4te tekrar uyudu
ve sabah 5 bucukta kalktı yatmadı tekrar geri :)

aynısı banada olmustu ve ben üniversitedeydim. resmen damagımı kocaman yara yapmıstım. çene cerrahlarına kadar götürdüler cunku 10 gün yataktan kalkamamıstım bişey yiyemediğim için. tek ilacı var oda kenakort diye küçücük bir merhem. agzının içine yaraya sürüyorsun zaten böyle ince bulgur gibi birşey. hemen yapısıyor. konusmayacak mümkünse yatmadan sürüp yatsın sabaha nerdeyse yaranın büyüklüğüne göre bir günde yok olabiliyor. cok cok cok gecmıs olsun...

cnm demir b12 ve d vitamin çok çok düşük sınırın çok altında
o yüzden baklagil ve mercimek ye dedi bol normlade baklagil ete eşdeğer :)

ok ozaman. :) işte bende onu dedim baklagil et digeri sebze. mercimegede bayılırım :) ne güzel ye benim içinde canım :)

yotsuz cnm son ara öğünü leblebi yada badem birbirine eş değer diye vermedi ben atıştırmalık yiyorum diye o şekilde hazırladı yoksa eşdeğer deil açıkladı hepsini yeme ama yersende bu kadar ye gibi

anladım. ne güzel diyetisyenmiş o öyle :) benimki höt diyor ödüm patlıyor valla :)

kızlar öğlen yemeğinde bulgur pilavı ve cacık yiyeceğim kaç kaşık yesemki pilavı
bir de ben bu ara roka manyağı oldum ya baktım netten iştah da açıyormuş onu da fazla yemeyim artık bari :44:

cnm diyetisyen çok güleryüzlü çok tatlı çok gzl daha 27 yaşında (1985li)
birden kesmek zor olur dedi
15 gün böyle kontrole gidince değişebilir bakalım :)

kızlar öğlen yemeğinde bulgur pilavı ve cacık yiyeceğim kaç kaşık yesemki pilavı
bir de ben bu ara roka manyağı oldum ya baktım netten iştah da açıyormuş onu da fazla yemeyim artık bari :44:

cnm 2 kaşık dilim ekmeğe eşdeğer

bende taze fasulye ve yoğurt
yanında da 2 dilim ekmek yiyeceğim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…