Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bulgur harika bişi değilmi.?
Oğluma her yedirdiğimde bu ne diyo yemek istemiyor. bende ona makarna bulgur diyorum sonra yiyor.:)))

valla ben çok severim bulgur pilavını annemde çok gzl yapar sebzeli
bende yrn yapayım bari yaa

Bende kuru fasulyemi yiyeyim..Turşu ve yoğurt eşliğinde..

Asucum bak fikrim geldi sen bulgurunu getir bende kuruyu birlikte yerik olurmu..:))

ayyy karnım o kadar doydu ki valla psikolojik mi bilmiyorum ama
yinede insanın canı çekmiyo değil yani :)

yapmayı düşündüm ama ben de daha önce hiç denemedim canım bilmem ki
yeşil mercimek salatası yapmıştım geçen geldiklerinde çok güzel olmuştu ama farklı bişey yapayım istiyorum bakalım olmazsa bir de yoğurtlu bişey mesela kereviz salatası yapabilirim
mercimeği de haşalıyorsun içine mısır közlenmiş kırmızı biber bol dereotu maydanoz nar ekşisi mis oluyor valla seven taze soğan da koyabilir yakışır ama ben koymuyorum deneyin lezzetli ve doyurucu

Aç kalmakta iyi bişi değilmiş öyle diyor ya uzman ablalar abiler.:)

evinde kalman süper,çok daha iyi hissedeceksin kendini o zaman..

kızlar öğlen yemeğinde bulgur pilavı ve cacık yiyeceğim kaç kaşık yesemki pilavı
bir de ben bu ara roka manyağı oldum ya baktım netten iştah da açıyormuş onu da fazla yemeyim artık bari :44:

afiyet bal şeker olsun :) (tabii mecaz anlamda)

cnm diyetisyen çok güleryüzlü çok tatlı çok gzl daha 27 yaşında (1985li)
birden kesmek zor olur dedi
15 gün böyle kontrole gidince değişebilir bakalım :)

inşallah canım benim :)

kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeee. sanki biz yatarak verelim diyoruz. spor yapın spor. Oldu sen dedin şimdi hepimiz koşuya çıkıyoruz Hey Allahım yaaaa!!!

sağol canım oldu doydum valla düzenli yemek yemeye bi dönsem ben de çok iyi olacak ya
ben gittim koştum geldim dermişim hehe
valla bugün hiiiiiiiiç bi hareketim olmadı
kaç gündür leslieyle çok haşır neşir oldu her yanım acıyor sabah yürümeyi düşünüyordum ama soğukta üşendim çıkmadım uyudum bi güzel şimdi de iş güç var ama ben oturuyorum nedense bu hafta sporu kapattım sanırsam

çok geçmiş olsun allah şifa versin....
kızlar öğlen yemeğinde bulgur pilavı ve cacık yiyeceğim kaç kaşık yesemki pilavı
bir de ben bu ara roka manyağı oldum ya baktım netten iştah da açıyormuş onu da fazla yemeyim artık bari :44:
bende 5-6 kaşık yeterli diyecektim ki sen zaten o kadar yemişsin :) turşuyu çok kaçırmadın umarım sırf kalori ve çok su tutuyor bende çok seviyorum yaaaaa ((
92 idim 80 oldum:):) 4 ayda spor yapın arkadaşlar spor

tamam iyi etmişsinde keşke neler yaptığını yazsaydın dank diye giripte bunu demen ne anlama geliyor?
tamam spor yapalım ki zaten çoğu burada bunu yapıyor ben hariç ama bende verdim tek sporla olmuyor bence sen azcık boğazındanda kıs hem daha çok verirsin hem havan daha çok olur
bende 3,5 ayda 15-16 kilo verdim hatta senden fazla oluyor senin kadar gururlanamadım yazık bana :)

Aç kalmakta iyi bişi değilmiş öyle diyor ya uzman ablalar abiler.:)

evinde kalman süper,çok daha iyi hissedeceksin kendini o zaman..
ama sadece sporlada olmuyor tam doymadan kalkmak gerek ben öyle yapıyorumda veriyorum yoksa nerdeeee....

tabi canım biz yatarak veriyoruz :))) hemen topla kızları çıkalım çok eğlenceli olur :)

kızlar okuyorum ama yazamıyrdum ara ara girdiğimde.şimdi biraz daha iyiyim düne göre çok şükür.
ece geçmiş olsun canım sen şimdi gelen kilolara takma düzelince halledersin onları

çok sağolasın asumancım.yarınki menün süper bak gelirim ona göre:)))

cuma dr gittim.3-4 çeşit hap verdi 4 gün kullandım daha kötü oldum.dün internetten bitkisel denen bir hap gördüm eczanelerde de satılan.2 gündür onu kullanıyorum ve sıcak oturma banyosu yapıyorum.kremler eskiden işe yarıyordu.sanırım artık birazcık geç(inşallah değildir ameliyat olanlarda hiç memnun değiller)

Allahtan evdeyim izindeyim.çalışırken olsam okula gidemezdim heralde ve insan derdini söylemeyede utanıyr bu durumda.

saat 4 olmuş kızlar ben çıkıyorum iyi bakın kendinize yarına kadar
diyetin ilk günü ve bu saate kadar çok gzl geçti allahıma şükürler olsun
akşamda gzl geçer inş.

bu arada MUTTLUUUUUUUUU göremedim seni ama özledim

temmuz 17 de öğrendim insülin direncim olduğunu.
,bana ilaç veremedi dahiliyeci emzirdiğim için.ama kabus gibiydi.diyete giriyordum ama gözüm dönüyor gene bişiler yiyordum.bu noktada devreye çörek otu girdi.çörek otu bana insülin direnci olanların kullandığı ilacın etkisini yaptı.çok rahat diyet yaptım.gözüm dönmedi.kısa sürede doydum.tatlı krizlerim bitti çok şükür.2 haftadır gezmedir ilaç kullanmaktr derken çörek otunu kullanamadım ve benim bugünlerde gözüm dönüyor.kalkıp talı yapıpp yemek istiyorum.doymuyorum...offf offfff offf.arada sizlere demiştim ya ben çörek otuyla çok rahat rejim yapıyorum diye.öneririm yani.yan etkisiz.ama ağrı kesici ve antibiyotikle kullanmamak daha iyiymiş.o nedenle şuan kullanamıyorum ve bir canavara dönüştüm.kendimi zor frenliyorum

bugün bir eczaneye ugradım ögle yemeginde. sordum reçetesizde satılıyormus. 14 tl 100 tanelik kutusu. bu ilacında Allahtan bende aman aman bir yan etkisi olmuyor simdilik. Bakalım nereye kadar neler yasayacagım. saol canım bilgilendirme için...

ALLAH yardimcin olsun ne diyecegimi bilemedim çok zor seyler yasiyorsun insallah çocuklarina kavusur ve bidahada boyle seyler yasamazsin
arkadaşlar bişe sorcam diyet yapıyorum dıyetısyene gıtmıyorum bogazımı sankı bırı sıkıyomus gıbı bı bogaz agrım var acaba dıyet yaptıgımdanmıdır yaa
geçmis olsun diyetten degildir bence

geçmis olsun LEAH hem hastalik hem yara kiyamam ya canim ne haldedir simdi acil sifalar dilerim

hayirli olsun ayse insallah basaricaksin ve çok guzel kilolar vericeksin sende

geçmiş olsun leahh benımde kızım gece cok fena oksurdu bıraz dan dr goturecegımm

ayşecim yenıden hayırlı olsunn sana ınanıyorumm

vee gunaydınn
Geçmis olsun gulma kizina acil sifalar dilerim

toksin kizina geçmis olsun acil sifalar dilerim valla kis geldi artik hastaliklar bitmez bende korkar oldum hasta olucaklar diye su çiçegini bekliyorum olmalarini çunki buyuyunce iyi degilmis çikarmak ama hasta olmasinlar yavrularimiz

92 idim 80 oldum:):) 4 ayda spor yapın arkadaşlar spor
bravo manken olmussun

Bulgur harika bişi değilmi.?
Oğluma her yedirdiğimde bu ne diyo yemek istemiyor. bende ona makarna bulgur diyorum sonra yiyor.:)))
bulgur pilavini bende severim hatta pirinçten fazla yerdim kalorisi az diye ama doktorum programinda diyetisyen ikisinin kaloriside aynidir dedi sadece besin degerleri olarak farkliymis kolori yonunden ayni yani bunu duyunca tirstim birden bende bulguru masum sananlardanmisim
Makarna salatasi da olabilir ben çok severim bezelyeli,kuru fasulseli,nohutlu,misirli ,patatesli immmm canim istedi iftara yapsammi acep:26::26:

Son düzenleme:
gulma ve toksin kızlarınıza geçmiş olsun inşallah
3melegmvar makarna salatasını da düşündüm ama ne biiliyim yaparım birini işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…