Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin yektaaa,sen de gece kuşusun anlaşıldı keyifler nasıl iyisindir umarım :))

Hoşgeldin yektaaa,sen de gece kuşusun anlaşıldı keyifler nasıl iyisindir umarım :))

valla ben olsam ben de tanımam düşünemiyorum 37 yaşında şişko bi kadının yerlerde bir hamburger için debelenişini
eşim diyoki zaten hayatta izin vermem rezil olmaya mı gitcen

Ben bir kaç sene evvel Muzo Kuşan ( adını tam yazmadım reklam sayılmasın ) kampına bile niyetlenmiştim. O zamanlar daha 90 falandım ve ciddi ciddi araştırmıştım kaç para diye
Eşim kabul etmişti ama tabi fiyatları görünce mecbur vazgeçtik. Sonradan tabi görünce nasıl bir kamp olduğunu haberlerden filan şükrettim Rabbime ilk kez o dönem parasız olduğum için
Hem insanları günde en az 6 kilometre koşmaya zorluyorlarmış hemde hap olayları cıkmıştı.
Zayıflamak üzerine oraya giden genç kızın ölümünden sonra ise lanet olsun dedim çünkü cezası sadece 1.5 ay meslekten men olmuş

Oradada tabiki belli bir standartı yapmak zorunda olacaktır insanlar ama sonuçta kesin sağlık tehdidi olmaz. Tabi işte göz önünde olunca biraz daha çekinir insan. Eşinde insanların acımasızca eleştirileri yüzünden istemiyordur katılmanı.

inşş..canımm....motivasyonum yerlerdeydi bi kaç gündür ama şimdiii inanılmazzzz gaaazaaaaaaa geldimmmmm

kesinlikle ilk hedefimm 80 ..gözümde büyürdü hep..ama şimdii iii 80 de neymiş diyorumm..hızlı başladımm..hızlı olucamm da iinş..yeterince zaman kaybettimm..mayısın 6 sında başladı benim hikayem 103 tüm ..cok oyaladım cookk....
ama gec değill yarın benim için her sey yeniden başlıyorr...inş..
ve ben sayenizde daha daa umutluyummm

Ben burayı keşfetmeden evvel okadar çok bunalmıştım ki kilolarımdan inan Doktorum Programına bile başvurmayı düşünmüştüm ama işte canlı yayına cıkmak beni vazgeçiren tek şeydi.
Hee çıkar bıdı bıdı konuşurdum hatta eminim burada olduğu gibi ti'ye de alırdım kendimi ama insanlar acımasız sonradan bin tane laf söyleyip beni iyice soğuturlar diye bir türlü başvuramıyordum. Heee o zamanlar kiloluyken sadece başvur zayıflayınca cık deselerdi kesin başvururdum

burası büyük bir nimett..aynı dili konuşmak gibisi yokk...

iyi geceler arkadaşlar tesadüfmü bilmiyorum öncelikle bunu belirteyim. hepiniz uzun zamandır yazışıyor olduğunuz için sohbet halindesiniz ama bizde dahil olmak için ya yorum yapıyoruz yada soru soruyoruz ama pek dikkate alınmıyoruz kendi adıma öyle düşünüyorum az mesaj attığımı düşünüyorsanız yorumlarımı ve sorularımı cevaplarsanız daha fazla paylaşımda bulunma cesaretim olur böyle kendi kendime gelin güvey oluyormuşum gibi geliyor

Tatlım sen de bize taze kan olarak motive et bizi biz de seni elele başaralım,görsünler şişmanların fendi zayıfları nasıl yendi

Canım ya kasıtlı değildir emin ol burda hiç birimiz birbirimizi gerçek hayattan tanımıyoruz ki hepimizi bir araya bu topik getirdi,lütfen sen böyle negatif düşüncelere kaptırma kendini yap paylaşımlarını.

aslında herkes ilk girerken bu guruba aynı şeyi yaşıyor sanırım.çoğunluk yoğun ve birçoğumuzda çocuklu.sana kasıtlı yapılan bişi yok ama demek bir curcunaya geldin kaynadın.sabırla sorularını sormaya ben varım demeye devam et.kimse kasıtlı bir şekilde görmezden gelmez merak etme.bende ilk günler aynen senin gibi düşündüğümü belirteyim ama devam ettim ve olayı kavradım.şimdi ayrılamıyorum.şu sıralar hastalığımdan fazla girip cevapta yazamıyrum gerçi yaa.sadece okuyyup çıkıyorum.ama seni görünce yazim dedim merak etme az sabret

Sağ ol güzelim o senin güzel yüreğinden dolayı öyle geliyor sana
Doğru söylüyorsun bende hep dediğim gibi mehteran gibiyim almasamda sabit kalıyorum aya vurunca benimde çok az cıkıyor.
Hayır okadarda dikkat edipte daha büyük neticeler bekliyor insan ama bazı arkadaşlarımızın dediği gibi biz bu kiloları bir gecede almadık ki bir gecede kurtulmayı bekliyoruz
Olsun azimle ..... dağları deler derler bende azimliyim delicem

Tatlım okeyledim ama tiyatro kısmına değil diğer bütün resimleri topazioya koymuşum,acemiliğime verin artıkın

Baktım canım şimdi resimlerine gerçekten mesleğin gibi seninde renkli biri olduğun acıkca ortada
Hangi tiyatroda cıkıyorsun? Galiba Çocuk oyunu en son resimler
Ufak kızım biraz daha büyüsünde ondan sonra onu da çok istiyorum tiyatroya götürmeyi. Büyüğü çok seviyor hatta her sene öğretmene gaz verip bir tiyatro gezisi yaptırıyoruz bana kalsa her ay gitseler daha güzel olur ama işte insanlar nedense pek tiyatroya sıcak bakmıyor. Daha dün kızım dedi anne sınıfca sinemaya gidiceğiz diye bende tiyatro daha güzel olurdu demiştim.
Ben bekarken çok sık gidiyordum ama evlendikten sonra eskisi gibi olmuyor. Bir kaç senedir kızımla ve sınıfla gidiyoruz ancak oda bütün organızasyonu yapıyorumda öyle tamam diyorlar. İlle hazıra konucaklar

Kasten yapılan birşey söz konusu olamaz canım. Eğer öyle bir izlenim verdiysek kusura bakma ama bazen kendi aramızda bile yazışmaları göremediğimiz oluyor. En azından benim çok oluyor cevap yazarken başkalarıda yazıyor birden bir sayfa arada atladığım
Kendi kendine gelin güvey olma zaten biz herkesi seve seve aramıza almaya hazırız

Bu arada eccük kendinden bahset bakalım hazır seni görmüşken sorayım
Emin ol bundan sonra arada kaynamazsın

ahh kızlar ahhh.yarın tartı günü ve benim bildirimim gayet kötü olacak.ama çok şükür ağrım azaldı oturabiiyorum daha çok artık.yalnız çörek otu yiyemediğim içni çok acıkıyorum.3 saatte bir kurt gibi acıkmış oluyorum.cuma tartı gününmz olmasa,sizlerden utanmasam neler yerdim neler.genede kendimi tutuyorum.leblebi fln yiyorum ama zor atlatıyorummm.çörek otuna fena alışmışım.ne güzeldi acıkmamak,doymak,tatlı istememek.leslieyi çılgınlar gibi yapmak.yarın tartıdan önce yapim azda olsa leslie yoksa sporumda 0 olacak

Bende az önce dayanamadım bir ufak kase ayıklanmış nar yidim kocacım ayıklıyor sağ olsun yoğsam hayatta uğraşıpta yemem
Ama nardan bişey olmaz nasılsa

Canım benim grubun adı Tiyatro&Miyatro oyunlarında oynamasamda kurucusu arkadaşım olduğundan her an dahil olma şansım var ekibe ve oyuna.Sen İstanbuldaydın dimi istersen ayarla kızın okulunu arkadaşlarım gelsinler oynasınlar ben de gelirim onlarla birlikte hatta.

canım bende bu hafta başladım bugun sanırım 2 .yazısımm cünkü ev işi beler filan vakit bulamadım..burası epey yoğunn bende cok saırdımm cevapları okuyayımm derken sayfa ilerliyoo..çok güzelll..burasıı..arkadaşların dediği gibi kaynamıştır arada yazdıkların ..ben dönüp mesajlarımı bile zor buluyorumm
bu arada tanışalım senle benim adım gülayy 29 yasında 2 cocuk annesiyimm..103 kiloyla başladıımm.amann bende pilakk gibi 103 103 sinir oldum suan 95.700 umm
artık hikayemi 96 dan başlatıcammm..yeni başlangıçç yeni rakamm olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…