asum ya bi kere de gözünden kaçayımneyse ki bu sefer zamanında gördüm...
nasılsın, ne var ne yok?
mesajlara göz atıyordum, zayıflama yarışması başlıyormuş, ben biraz normale döndüm sayılır ama hala en çok ilgimi çeken şey şu kilo. ama katılmaya cesaret etmezdim herhalde zaten beni de almazlar dimi 100 üstü olmak lazımmış ya
asum ya bi kere de gözünden kaçayımneyse ki bu sefer zamanında gördüm...
nasılsın, ne var ne yok?
mesajlara göz atıyordum, zayıflama yarışması başlıyormuş, ben biraz normale döndüm sayılır ama hala en çok ilgimi çeken şey şu kilo. ama katılmaya cesaret etmezdim herhalde zaten beni de almazlar dimi 100 üstü olmak lazımmış ya
valla ben olsam ben de tanımam düşünemiyorum 37 yaşında şişko bi kadının yerlerde bir hamburger için debelenişini
eşim diyoki zaten hayatta izin vermem rezil olmaya mı gitcen
Valla kendinden vazgeçmen lazım bir kere,gece gündüz setlerde olcaksın,aile denen kavramıda unutcaksın he enn başta en büyük fedakarlık kocayı boşuycaksınfedakarlık derken??? konuyu biraz daha açalım efsunlu hanım
Tatlım okeyledim ama tiyatro kısmına değil diğer bütün resimleri topazioya koymuşum,acemiliğime verin artıkınEfsunlu biz senle arkadaş deelmişiz
İstek yolladım kabul edersen bende görmek isterim o resimlerini
Bu sakin hali
Eksik olan birkaç arkadaş daha var onlarda burada olsa herhalde enerji patlaması yaşarız
İnşallah yarın sabah bildirilerimize de yansır bu enerji
Aslında ben çok merak ediyorum ama inat ettim yarından evvel tartılmayacağım diye
Yarın umarım eksi çıkarım sonuçta yine iki haftadır yerimde sayıyorum eeee iki ileri ( bende sabit) bir geri ( yani eksi ) hesabıma göre bu hafta gitmiş olması lazım
Enerjimize enerji katmaya devam et sende o zaman..... İyiki hepimiz varız ve iyiki birbirimizi bulmuşuz diyelim
Valla kendinden vazgeçmen lazım bir kere,gece gündüz setlerde olcaksın,aile denen kavramıda unutcaksın he enn başta en büyük fedakarlık kocayı boşuycaksın
Ben burayı keşfetmeden evvel okadar çok bunalmıştım ki kilolarımdan inan Doktorum Programına bile başvurmayı düşünmüştüm ama işte canlı yayına cıkmak beni vazgeçiren tek şeydi.
Hee çıkar bıdı bıdı konuşurdum hatta eminim burada olduğu gibi ti'ye de alırdım kendimi ama insanlar acımasız sonradan bin tane laf söyleyip beni iyice soğuturlar diye bir türlü başvuramıyordum. Heee o zamanlar kiloluyken sadece başvur zayıflayınca cık deselerdi kesin başvururdum
inşş..canımm....motivasyonum yerlerdeydi bi kaç gündür ama şimdiii inanılmazzzz gaaazaaaaaaa geldimmmmm
kesinlikle ilk hedefimm 80 ..gözümde büyürdü hep..ama şimdii iii 80 de neymiş diyorumm..hızlı başladımm..hızlı olucamm da iinş..yeterince zaman kaybettimm..mayısın 6 sında başladı benim hikayem 103 tüm ..cok oyaladım cookk....
ama gec değill yarın benim için her sey yeniden başlıyorr...inş..
ve ben sayenizde daha daa umutluyummm
iyi geceler arkadaşlar tesadüfmü bilmiyorum öncelikle bunu belirteyim. hepiniz uzun zamandır yazışıyor olduğunuz için sohbet halindesiniz ama bizde dahil olmak için ya yorum yapıyoruz yada soru soruyoruz ama pek dikkate alınmıyoruz kendi adıma öyle düşünüyorum az mesaj attığımı düşünüyorsanız yorumlarımı ve sorularımı cevaplarsanız daha fazla paylaşımda bulunma cesaretim olur böyle kendi kendime gelin güvey oluyormuşum gibi geliyor
iyi geceler arkadaşlar tesadüfmü bilmiyorum öncelikle bunu belirteyim. hepiniz uzun zamandır yazışıyor olduğunuz için sohbet halindesiniz ama bizde dahil olmak için ya yorum yapıyoruz yada soru soruyoruz ama pek dikkate alınmıyoruz kendi adıma öyle düşünüyorum az mesaj attığımı düşünüyorsanız yorumlarımı ve sorularımı cevaplarsanız daha fazla paylaşımda bulunma cesaretim olur böyle kendi kendime gelin güvey oluyormuşum gibi geliyor
valla en çok senle yaşıyor topik enerji patlamasını ceco,hee dimi yarın tartıya yansıyacak mı.Ben geçen ay koskoca 30 gün 600 gr vermişim ama al verden anlamadım bile Yenanın aylık listeyi bi gördüm dünyam karardısağolsun ya yapıyorda liste görüyoruz günahımızı sevabımızı...
Tatlım okeyledim ama tiyatro kısmına değil diğer bütün resimleri topazioya koymuşum,acemiliğime verin artıkın
ahh kızlar ahhh.yarın tartı günü ve benim bildirimim gayet kötü olacak.ama çok şükür ağrım azaldı oturabiiyorum daha çok artık.yalnız çörek otu yiyemediğim içni çok acıkıyorum.3 saatte bir kurt gibi acıkmış oluyorum.cuma tartı gününmz olmasa,sizlerden utanmasam neler yerdim neler.genede kendimi tutuyorum.leblebi fln yiyorum ama zor atlatıyorummm.çörek otuna fena alışmışım.ne güzeldi acıkmamak,doymak,tatlı istememek.leslieyi çılgınlar gibi yapmak.yarın tartıdan önce yapim azda olsa leslie yoksa sporumda 0 olacak
Sağ ol güzelim o senin güzel yüreğinden dolayı öyle geliyor sana
Doğru söylüyorsun bende hep dediğim gibi mehteran gibiyimalmasamda sabit kalıyorum aya vurunca benimde çok az cıkıyor.
Hayır okadarda dikkat edipte daha büyük neticeler bekliyor insan ama bazı arkadaşlarımızın dediği gibi biz bu kiloları bir gecede almadık ki bir gecede kurtulmayı bekliyoruz
Olsun azimle ..... dağları deler derler bende azimliyimdelicem
Baktım canım şimdi resimlerine gerçekten mesleğin gibi seninde renkli biri olduğun acıkca ortada
Hangi tiyatroda cıkıyorsun? Galiba Çocuk oyunu en son resimler
Ufak kızım biraz daha büyüsünde ondan sonra onu da çok istiyorum tiyatroya götürmeyi. Büyüğü çok seviyor hatta her sene öğretmene gaz verip bir tiyatro gezisi yaptırıyoruzbana kalsa her ay gitseler daha güzel olur ama işte insanlar nedense pek tiyatroya sıcak bakmıyor. Daha dün kızım dedi anne sınıfca sinemaya gidiceğiz diye bende tiyatro daha güzel olurdu demiştim.
Ben bekarken çok sık gidiyordum ama evlendikten sonra eskisi gibi olmuyor. Bir kaç senedir kızımla ve sınıfla gidiyoruz ancak oda bütün organızasyonu yapıyorumda öyle tamam diyorlar. İlle hazıra konucaklar
Gece yenen meyva kan şekerini yükseltir sabah kahvaltıda ye meyveni canım aklında olsun.Bende az önce dayanamadım bir ufak kase ayıklanmış nar yidimkocacım ayıklıyor sağ olsun yoğsam hayatta uğraşıpta yemem
Ama nardan bişey olmaz nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?