Kızlar size doyum olmaz ufaklık kucağıma tırmandı uykusu şükür geldiuyutup bende yatayım bari.
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Öpüyorum kocaman, yarın akşam üzere görüşürüz
Sabah bildirimi unutmayın sakın
İnşallah hepimiz eksi çıkarız
Amin canım ağzın bal yesinnnn,sana da iyi geceler,mesajına cevap vercektim de 19 dk bekle diyo bana gıcık sistem
sağol canım beni düşünmüşsün mutlu oldum günüm güzel geçtikızz asuu senı merak ettım de gırdımm yoksa gıdıp uyuyacaktımm haa naptınn bakalım dıyecektımm ama oncekı sayfada yazmıssın ne yaptıgını o yuzden vazgectımm artıkk
DERIN nasılsınn cnmm sık sık gel artıkkk
neysee ben gıdıyoruum kızım oksuruyorr ıllık su yapayım de vereyımm hepinize iyi gecelerr
Bende az önce dayanamadım bir ufak kase ayıklanmış nar yidimkocacım ayıklıyor sağ olsun yoğsam hayatta uğraşıpta yemem
Ama nardan bişey olmaz nasılsa
günaydın kızlar kilom 105 giden 500 gr spor malesef 00000000000000
geçen hafta 80.2
bu hafta 81.5
gelen 1300grcık
sporum 250 dk
ödemdir ödem değilmi arkadaşlarım
evet ödemdir benimkide ödemdir dimi ya 2 kilocuk morelim bir bozuk anlatamam .dr yanına ne yüzle gidicem kasımın sonlarında rendevım var
kasım sonuna kadar dikkat edersen toparlarsın epeyce daha vakit var kısa sürede alınan çabuk gider inşallah zaten bir kısmı da ödemdir
günaydınnnnnnn....
Cumanız mübarek olsun... Su katılmamış nice güzellikler ve mutluluklar bugün sizlerle olsun... Haksızlık karşısında susan dil şeytandır der Peygamberimiz... Ey Rabbimiz Sen bizi susanlardan eyleme...
Hayırlı cumalar herkese...
geçen hafta: 85
bu hafta: 83.3
gidennnnnnnnnnn 1700 :)))))
spor yok beni listeden çıkarabilirsiniz çünkü bebişten yapamıyorum boş yere kalabalık etmeye gerek yok, zaten benimkinin yer gördüğü yok büyüdük sıra daha çok hareket istiyor ve benim akşama dermanım kalmıyor...... bu konuda kimseyle takışmak istemiyorum.....
geçne hafta 84.4
bu hafta 83.7
giden 700 gram
spor yok
bu hafta hemeroit ve çatlağım azdı
ağladım acıdan yürümek ne mümkün yatakta sağdan sola bile dönemedim
dr. ameliyat dedi yeni bir dr. buldum prof. birazdan ona gidecem
doğum sancılarında bile gülen ben hatta sancı gelince bağırmıyorum diye kimde inanmamıştı nişan gelene kadar inanmadılar bu sancıda dayanamadım ağladım ve bağırdım şimdi biraz daha iyiyim bakalım dr. ne diyecek
sizleride ihmal ettim bu hafta diyet yaptım ama spor yok
umarım bu dr. da ameliyat demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?