Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beyzuş abla nerelerde görünmüyor kaç gündür yada benmi görmedim acaba zeynep ablanın eşi nasıl oldu bileniniz varmı Allah yardım etsin cuma vakti.

yok canım ya dünkü yazdığı bizim bildiğimizde yenada varsa telini alıp konuşmak isterim ama

yok bu şekilde bizler memnunuz gayet mutlu .sende çocuğunla liste işiyle uğraşıyorsun elbet bazı şartlar olacakki onlarda bizlerin iyiliği için.2 hafta üst üste mazeretsiz spor yapmayanları siliyorsun zaten spor yapmayanlarda boynu bükük bir şekilde (kendi iyilikleri için olduğunu biliyor herkes) söylüyor zaten.ibatumda mazeretini söylemiş bebekle zor diye.takışma kısmını bende anlamadım .bilemedim.liste hazırlamak çok zahmetli herşeyi tek tek okuyup not edip listeye yazıyorsun .bizler size ancakTEŞEKKÜR ederiz

ben tesekkür ederim severek yapıyorum. öğrenene kadar az zorlandım ama şimdi kolay da. bu haftadan sonra hepimiz düzene gireriz inşallah bol spor bol sağlık.

merhaba topiğimin guzel kızları
kilo bildirimimi yapıyorum
bu hafta 96.1
oh gitti biraz daha asucum beni kovalamıcak
asu ne brownisi canım benim o allahtan sevdigim bişey yapmamıssın yoksa atlar gelirdim yanına

nevincim senin işin gerçekten zor canım Allah sana bizden fazla irade versin inşallah
ablacım sorma gitsin ne zor oluyor ya yemesen olmuyor sonuçta sen takmak zorundasın yeni birşeyi özelikle ama dayanıyorum şubelere giden bütün malzemeler elimden geçiyor uff nasıl savaş veriyorum nefsimle benim sınavımda bu demekki kilo veremememin sebebi bu zaten spor yapmayınca dikkat ettiklerimle sabit kalabiliyorum ancak canımçok sıkılıyor

aynen canım bir dilim baklava nerden baksan 200-250 cal demek şaka gibi. kaçıyorum resmen üretimin içinde fazla dolanmadan ama illa gün içinde 1 tane kaçıyor oda hep sabit kalmamı sağlıyor bıktım resmen yeniden üni. okusam diyorum nerden seçmişim gıda müh. o zamnlar böle değildim tabiki geleceğimi görememişim.

mutlucum siz zamanınızdan ayırıp bizim için listeleri yapıyorsunuz olurmu öyle şey biz bunlarla motive oluyoruz bende düzenli spor yapamıyorum ama listeden cıkmak istemiyorum çünkü bu beni sorumlu hale getiriyor sizin emeklerinize karşı öyle düşünme lütfen.

semiran nasılsın güzelim sen baya verdin şimdi böle olman belkide normal ben yolun başındayımda hiç düzen oturtamıyorum çok iradesizim kızıyorum kendime sıkıldım bu halimden

merhaba topiğimin guzel kızları
kilo bildirimimi yapıyorum
bu hafta 96.1
oh gitti biraz daha asucum beni kovalamıcak
asu ne brownisi canım benim o allahtan sevdigim bişey yapmamıssın yoksa atlar gelirdim yanına

tebrik ederim canım kurtardın paçayı sen beni kovala istersen bu hafta durumum malum
ama sen de hiç uğramıyorsun ondan düşebilirim peşine
browni de çocuklar için canım arkadaşım gelecek onun kızları da severler de ondan yaptım
sen gel bana sana ne salatalar yaparım

slmmmmmmmmmmmmmmm ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm

browni yaptım attım fırına hemencik bugün çocuklar da var severler diye

aaa ama olmuyor böyleee bak gelecemmm yanınaa

hastane işi haftaya kaldı.
çok fazla düşünmeden oğlumu gözlüyorum. haftasonu muhtemelen dayanamayıp testi yaptırırım.

inşallah geçici bir yükselmedir.haftaya kalması kötü olmuş.bende hayatta sabredemem.aynı yapıdayız senle

haftaya gitmeye başlayacak ve çok güzel gidecek merka etme

nerde çalışıyordun yaa sen?ben öyle bir işte hayatta rejim diyet yapamazdım Allah sabır versin sana.

canım olsun gitsinde gr gr gitsin.benim dünle bugün arasında 1 kg fark var tartıda.dün çok sinirlenmiştim o kadar aç kalıp olcağı bumuydu diye(ben hergün tartılanlardanım) ama bozmadım diyetimi ve bugün keyfim yerine geldi.400 gr da gitse önemli olan sabırla devam etmek.gitmiyor madem deyip bozmamak.keşke azmimizin karşılığını hep görebilsek ama oluyor vücüdümuzda bişiler işte.wc ye çıkamıyoruz,su topluyor vs vs...

günaydın arkadaşlar
geçen hafta 87.500
bu hafta 86.700
240 dakika spor

tebrikler

çok geçmiş olsun canım bende bu sorunu yaşıyorum bu hafta.özeline msj attım haberin ola

Herkese hayırlı cumalar.
Kilo bildirimim 105.3 oleyyyyyyyy geçen hafta 108 veya 108.5 tu sanırım.

vvvuuuuuuuuuuvvvvvv helalll

bende günlerdir hiç çıkmadım.hep evdeyim.atari bile oynuyorum düşünün nasıl sıkılmışım:)))

maşallah sanada.ilaçla herşey daha güzel olacak ve ilaca ihtiyacın kalmayacak inşallah.bende çörek otsuz zor daynıyorum demiştimya çok şükür karşılığını görünce çok mutlu oldum.bu hafta 600 gr almış göründüm ama ptesiden beri 2 kg vermiş gibiyim yani tabi ödemdir çoğuda ama tatilde deli gibi yemiştim malesef

geçen hafta 80.2
bu hafta 81.5
gelen 1300grcık
sporum 250 dk

ödemdir ödem değilmi arkadaşlarım

senin en son öyle olmuştu sanki.bi hafta almış görünüp bi sonraki hafta çok güzel vermiştin.öyle olacak hatta daha iyisi olacak merak etme

inşallah gider ama kıtlıktan çıkmış gibi yedim köyde

bende öyleydim sakın salma kendini.benim 3-4 günde 2 kg gitti çok şükür.aslında ilk gün sinirden çokoprens fln bile yedim...ama sonra asıldım gerçi spor yapamadım ama bol su içtim hemoroid için zayıflamamada yardım etti

sağolasın güzel dileklerin için

harikasın ibatuummm süpersin.bayramda bile 400 gr aldığına üzülen nadir insanlardansın.ben eve geldiğimde 84,9 gördüm sabah düşün dünyam yıkıldı.gerçi yerken pek umrumdada değildi yani.annemlerin bitter çikolatalrını herkesten gizli gizli yedim bi sürü.sona gece baklava bile yedim düşün.pizza yedim.börek poğça pasta kola yani ne bulduysam.ilk gün beni gören ailem çok şaşırdı.çok mutlu oldular.çok süper olmuş yeter artık diyen bile oldu.bende heme şımarıp kilo aldım işte

günaydın kızlar kusura bakmayın bu aralar çok yogunum evimde inşaat var .topige giremiyorum.kilom malesef 99
kolay gelsin
günaydın kızlar kilom 105 giden 500 gr spor malesef 00000000000000

almaktan iyidir sakın üzülme.

Son düzenleme:

canım cok gecmiş olsunn...Allah şifa versin inş...

Selam güzeller,hayırlı cumalar,

Kilo bildirimimi yapayım

Geçen hafta : 90.400
Bu hafta : 88.300
Fark : 2.100
Spor : 210 dk

Şükürler olsun kırıldı inadı yağlarımın,darısı tüm kilosu takılanlara.Kilo veren ve spor yapan tüm arkadaşları şimdiden kutluyorum,veremeyen alanlarada sabır diliyorum gerçekten sabırlı olmak lazım ben 1.5 aydır hatta 2 ay olcak 89-90 arası gidip geliyordum sonunda 88 e indim darısı 7 li rakamları görmeye inşallah topikcek.

selammm kızlarr....bende bildirim yapayımm ...95 cıktı tartı. 700 gr gitmiş benden...spora gelince daha başlamadım ama bu hafta 2 kere 30 dk dışar yürüyüşe cıktım..60 dk.yürüyü yazabilirizz..belli bir spor tarzı varmı? yoksa herkez kafasına göre mi takılacak..?? en plates yapmak istiorum aslında başlayamadım hala ..ebrunu dvd si var bende ..birde lesli videolarıı ...

canım ne güzelll...darısı benim başıma inşallahhh..89.900 ü bir görsemmm...Allaahhhhhhhhhhh.......ucarım heralde..

hayırlı cumalar arkadaşlar

kilom 87.2

özel nedenlerden dolayı bi kaç hafta ara vermiştim beni tekrar listeye alabilirsiniz
düzenli paylaşıma devam İNŞAALLAH
bu arada kilo veren ve sabit kalan arkadaşlara tebrikler

slm kizlar yine yeniden beeeeeeeeeeen bismillah diyip basladim canim arkadasim sagolsun bi silkelenip kendime gelmemi sagladi o kendini biliyor yalniz bi tartilayim dedim yine eski kiloma gelmisim 99 kiloyum hadi bakalim hayirlisi :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…