Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba hanimlar,

gecmisi okumadan önce bir yazayim icimi dökeyim dedim nihayet evimdeyim ev gibisi yok elbette ama ev sessiz yas var gibi bu evi yuva yapan cocuklar mis meger
nasil alisicam onlarsiz bu evde yalniz kalmaya bilemiyorum pijamasini buldum yatagin dibinde kara kizimin zeynos diye koklaya koklaya agladim eve gelir gelmez gulsumumun sallari ilisti gözume susleri icim sizladi simdilik onlari hepten kaybetmektense tanidigimizin evinde kalmasina da raziyim ama iste bu jugendamt taki kadin nine Allah bilir evladi da yoktur bugun sanki bir halt etmis gibi sirita sirita gittigim gunluk klinige geldi neymis ben hastaneden cikmisim gidip bizim tanidigin evini basip cocuklari zoraki alirmisim polisle felan hafta sonu ugrasamazmis o yuzden yildirim karari cikartmis cocuklari kalma hakki yani nerde kalacaklarina karar verme hakkini benim uzerimden de babalarinin uzerinden de kaldirtmis is yapmis gibi bir de bana bunu sahsen bildirmeye geldim diyor psikolojik hastayiz ya damgali essek misali cok afedersiniz her bir deliligi bekliyorlar dedim siz beni ne sandiniz mahkeme surecinde hic cocuklarimi atese atar miyim dedim ama icim icimi yiyor simdi diycek biz cocuklari ordan alip yuvaya göturcez diycek diye ama Allahtan bizim tanidik (kuma m olur kendisi )) vermem cocuklari demis ben bakarim demis sahiplenmis yani hangi birine yanayim ne yönden tutsam elimde kaliyor bu durum ama sogukkanliligimi metanetimi korumaya calistim simdi de karar verdim Hakim kadina mektup yazicam beni nasi aktariyorlar bilmem ama akli basinda bir mektup yazip mahkemeden önce yollarsam en azindan depresyonda ama kendirli bir deli olmadigimi anlar Hakim yani umud ediyorum
Bugun deli gibi yedim sabah hastanede kahvalti ettim yetmedi TK da yani gunluk klinikte yedim ögleye kadar pisirme ekibindeydim kaymak soslu mantarla karisik serit makarna ve yine kaymakli erik tatlisi yaptik onu yedim arada meyve yedim ama eve geldim dolap bombos tabi hic canim bir sey almak istemiyor cocuklarsiz neyse ama gunun yuzumu gulduren tek haberi ki o kadar zirladim ki toplantidan sonra tlf elimde bi anama bi arkadasima 93,2 ciktim tartida demek ki az yemem ise yaramis bu hafta
simdi evde yalniz kalamiycam arkadasima rica ettim bu gece onda kalicam ama sonraki gecelere alismam lazim elbette
ne deyim Allah buyuktur dua edin arkadaslar kimin duasi kabul olur bilinmez gunahsiz agizla edilen dualar yani birbirine edilen dualar kabul olurmus sizlerde benim cocuklarimi benden koparmamalari icin dua edin simdiden tesekkurler

saat 5 gibi eşim aradı akşama iş yerinden arkadaşları gelecekmiş bize bu saatte mi haber verilir ya hazırlık yapmam için zamanım yok gibi birşeydi bende meyveli soslu irmik tatlısı yaptım attım buzdolabına birde patatesli kek yaptım attım fırına ne yapayım ya aklıma birşeyde gelmedi iyi mi sizce ?

Arkadaşlar Yena hiç uğramadı galiba, merak ettim. Birkaç gündür Beyzuş da yok. Umarım iyidirler.

En azından Perşembe akşamları yemem, o bakımdan ders olmuştur herhalde :)) Umarım haftaya daha çok eksi olur ama haftaya da regl olursam gene bana hasret, gene bana hüsran şarkısını söylerim artık.
Sen daha gençsin canım, azimlisin de maşallah, verirsin. Ben kızım doğduğundan beri (2006) 70'li bir kilo görmedim, o zaman da 77 civarıydım zaten. Eee 35'ten sonra metabolizma da yavaşlıyor ister istemez, gene de bu hafta daha iyi hissediyorum kendimi :)

merhaba hanimlar,

gecmisi okumadan önce bir yazayim icimi dökeyim dedim nihayet evimdeyim ev gibisi yok elbette ama ev sessiz yas var gibi bu evi yuva yapan cocuklar mis meger ...

Dilek yazdıklarını okudum, çok duygulandım Elbette dua ederiz, umarım en kısa zamanda yoluna girer herşey.
Depresyon artık çok sık görülen ve kanıksanmış bir rahatsızlık, hakimin de aklı başında herhangi biinin de deli diye düşüneceğini hiç sanmıyorum. Gene de mektubunla onu tedavi olmaya motive olduğuna ikna edebilirsen olumlu puan olur herhalde. Bu arada mektup konusunda avukatına danıştın mı? Örneğin Türkiye'de hakime mektup göndermek davaya etki etmeye çalışmak gibi görülüyor ve aksi etki yapıyor.
Sabır ve dayanma gücü diliyorum sana.

aslında bende 6dan sonra yeşilçay hariç ağzıma hiçbir şey sürmüyorum ,beni şu bayram mahvetti hedefim bu ay sonu 80di ama zor görürüm gibi bu da diğer ay hedeflerimide şaşırttı malesef.... hımmm sen öğün sayını azaltmışsın ama sıkı yemişsin zaten öğlen gibi o kadar yesen akşama kadar tutar yani mantıklı .... benim kadar bol su içen yoktur arkadaşlar hortum bağlayalım derler :)))) yaz kış içerim ama pek faydasını görmedim kilo konusunda :)))
Ben bide bu hafta sabahlamadım erken yatmaya çalıştım Karatay hoca gece 2-5 arası yağ yakımı olur uykuda diyordu onunda etkisi olabilir diyorum 1 gibi yatıyorum 3-4 gecedir.
ben 12 gibi yatıyorum erken sayılır bu da bana uyuyor :)
çok ince çooooooooooooook :)

değmesin canım değmesin aman böyle devam etsinde gitsin şu kilolar ya bıktım taşımaktan....... hepimiz verelim inşallah.......

Çaya gelecekler galiba. Bebekle hem çok kolay hem çok hızlı yapmak için;
Mozaik pasta olabilir, hem yapımı çok pratik hem çikolatalı ikinci bir çeşit, yanına da susamlı çubuk gibi bir şey koysan oldu sana 4 çeşit ikramlı bir tabak :)
Kanepe düşünebilirsin hem sunumu da çok şık olur. Tost ekmeklerini kurabiye kalıpları ile yıldız, çiçek vb. şekilde kesip üzerine peynir (dereotu ya da maydonoz, nane vb. , çoook az sarımsak, 1 çay kaşığı labne ya da krema ya da mayonez ya da yoğurt ile ezilmiş beyaz peyniri karıştır, krema kıvamında olur, ekmeklere sür) acıka, çeme gibi bir şey varsa hazırda onunla da kanepe güzel olur, ton balığı varsa mayonez, 1 sap t. soğan, kornişon, dereotu doğrayıp kanepeye sürebilirsin. Bunlar örnek, evde ne varsa zeytin ezmesi vb. onu sürersin...
Ben trüf yaparım hemencecik ama evde kek olması lazım ya da hazır kekle yaparım dersen o da çok çabuk olur ve çok lezzetlidir.
Peynir topları olabilir. Peyniri yukarıda söylediğim gibi hazırlayıp, yuvarlayıp kıyılmış maydonoza, çörekotuna, toz kırmızı bibere vb. bulayıp güzel görünümlü bir ikram elde edersin.

Ya da 2 çeşit yeter dersin, bebekli kadına son dakikada artar bile :)))

Son düzenleme:

yahu ne hamaratsın kıskanıyım mı özeniyim mi bilemiyorum. hayran oliim bariii, ancak duygularımı o açıklıyor.

Hayırlısı olsun canım, en iyisini yapıyorsun. Herhalde doktor erteledi haftaya, öyle yapıyorlar, tekrarlamadan önce 1 hafta bekliyorlar genelde (arkadaşımın badm örneği gibi olmasın diye...)
canım arkadaşım yok dayanamadım yarına bu da çok bilinen bir adammış feyzullah sanırım randevu aldım. çocuk alerji uzmanı. ablam konustu onun oğlunda da alerjik durumlar var da. neyse adam çok tehlikeli bir seviye ama ben görmeden bişi diyemem yarın size yol gösteririrm demiş, hayırlısı olur insallah. hiçbir sorun çıkmaz.gerildim şimdiden.

o şekilde yapmak elbette daha zor. dikkat ediyorsan artık avaraj listesini de yapmıyorum. çünkü haftada 60dk spor yapanlar yahut 120 dakika yapanlar ısrarla aynı sürelerle avaraj altı devam ettiklerini görünce sitem yapıp bıraktım. yine de yaparım ama caydırıcılığı olmuyor. 2 hafta ust uste yapmayanların çıkması bile çok caydırcı olmadı. zamanla 180 dk sporun hayatımızın olmazsa olmazı olduğunu anlayacağımıza eminim. 3 çocuğu ile bunu başaranlar var (sen de nar ekşisini bile evde yapan bir kadın olarak yapabildiğini gördun) dikkat ederseniz. o yuzden ben neden yapamıyorum demek lazım.

Selam hanımlar Sağlıklı zayıflamalar diliyorum
7. takımdayım,karatay diyeti yapıyorum ve hala 90 + iken buralara uğramadan geçmeyeyim dedim

Herkeseeeeeeeeee Merhabaaaaaaa

Bu hafta dediğim gibi geçen haftaya nazaran çok daha verimli geçmiş ve eminim sonraki haftalar çok daha iyi olucak.
Sabahtan beri niçin daha fazla kilo veremedim, nerede hata yaptım diye düşündüm durdum ve sonunda bul ; su ( birkaç haftadır farklı bir marka su alıyorduk eve ve ben düşününce yeterince su içmediğim kanaatine vardım )
Anında suyumu değiştirdim ve evde bulunan kiloluk bir şişeye doldurdum. Hem öylelikle nekadar su içtiğimi daha rahat hesaplayabiliyorum hemde daha çok su içiyorum

İnşallah karşılığını bir sonraki bildirimde alabilirim

Canım bende sabah olmazsa listeden cıkar beni haksızlık olmasın demiştim ama yok düşündüm bu seferde kendimi daha çok salıcam kendimi biliyorum
İnşallah listeden cıkmamışımdır :26: Belim ve boynum ağrısa bile yarın sabahtan itibaren en azından bisikletime binebilirim diye düşünüyorum. Zaten hareket etmedikcede bu sefer kireçlenme oluşabilir diye düşünüyorum ve kendi adıma söz veriyorum kesinlikle sporumu yapıcağım çünkü seninde dediğin gibi faydası olur zararı olmaz

Spor ve kilo listesi bizler için şart çünkü öbür türlü bugün yapmadım yarın yaparım diye kendimizi kandırıyor ve hedefimizden şaşabiliyoruz. Sizler bizler için okadar emek harçıyorsunuz ve hepsi bizlerin iyiliği için o bakımdan sizlere tekrar tekrar teşekkür ediyorum. İyiki varsınız.....İyiki bu topikte birbirimizi bulmuşuz ve motivasyonumuz için birbirimize destek oluyoruz.....

SEviyorum sizleri yaw

Harikasın güzelim tebriklerrrrrrrrrrrr
Bak dün gece dediklerimiz çıktı az da olsa benimde eksim var
İnşallah bundan sonra hepimiz için çok daha güzel olucak ve hedeflerimize elbet varıcağız geçte olsa sağlıklı bir şekilde

Tamam canım oyunu atarım ama arkadaşım bu gün oyunda ondan alayım oyunu sana atarım olur mu :)

Olurrrrrrrrrrrrr Valla benim içinde çok güzel olucak. Uzun zamandır kendimi işe yaramaz hissediyordum bari kızımın mutlu olması için birşeyler yapayım da okuldaki diğer çocuklarda faydalansın
Dün geceden beri sanki bana devlet işlerini devretmişler gibi hissediyorum kendimi eşime bile dedim artık şu monotonluktan kurtulup kendim ve kızçelerim için birşeyler yapmaya karar verdim diye.

Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey gönlüne göre olur.... Bütün dualarımız seninle... Rahat ol ve sadece dua et eminim Rabbim dualarını elbet kabul edecek ve seni tekrar çocuklarına kavuşturacaktır pozitiv düşün pozitiv olsun dimi ama ....

Sana kolay gelsin canım... Misafirlere de söyle fazla oturmasınlar Banu bekler gece de olmadı ayakkabılarına eccük tuz dök çabuk kalkar gelen misafir derler ama ben misafir manyağı olduğum için hiç denemedim.
Kv de gelmiyorki üzerinde deniyeyim

Geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda çocuklarına kavuşmayı nasit etsin,umarım hakim vicdanlı ve iyi biridir olumlu bir sonuç çıkar mahkemeden.

nevin çok iyiyim cnm şükürler olsun sen nasılsın baklavalarla boğuşuyorsun anladığım kadarıyla zor işin yahu baksan bir türlü bakmasan bir türlü mesleğin bu ne olacak bole yemek yemesen olmaz hem tatlı acıktırır eminm ne desem ki sana Allahım yardımcın olsun:26::26::26:
Eki Görüntüle 290511
kızlar bakın küçük kızımın beresi
asumannn süper olmuş süper bayıldım pek severim bole bereleri atkıları örebilirimde ama takmıyorum var bir sürü dolap bekliyor hepsideeee
slm kizlar yine yeniden beeeeeeeeeeen bismillah diyip basladim canim arkadasim sagolsun bi silkelenip kendime gelmemi sagladi o kendini biliyor yalniz bi tartilayim dedim yine eski kiloma gelmisim 99 kiloyum hadi bakalim hayirlisi :18::18::18:
hg ilknurcum hadi yeniden yola devam bak ben bıraktığın yerdeyim nerdeyse yüzyıldır 90 kilodayımmmmmm
umut ne güzel tespit ve çözüm yolu olmuş güzel bence motivasyonumuz açısından çok güzel her ne kadar da olsa bana içime sızı verse de yapmıyorum ya hani yapanları gördükçe imreniyorum yapmış gibi etki diyor bana daa görmek güzel liste devam olsun her ikiside ben fikrine katılıyorum sonuna kadar
harikaymışş kuma heeeee
dilekçim tüm dualarımız seninle cnm ya Allahım herşeyin iyisini bilir her hayırda bir şer her şer de bir hayır vardır denir rabbim en kısa zamanda seni sağlığına çocuklarına kavuştursun diliyorum dikkat et kendine inş herşey yoluna girecek sabır ....
umut var ya sen süpersin becerikli pratik kadın seni vay behhh dedim inan bana kalkıp bütün solediklerini yapasım geldi trüf ben de severim yapması kolay yemesi de zevklii kanape koltuk bilimum malzemeleri de severim yapmasını da yemesini de ay nerden geldi bunlarrr sanki 50 kilo oldum da amannnn silinsin beynimdennnnn ama demeden geçmeyim harikasın becerikli hatun seniii

Selam hanımlar Sağlıklı zayıflamalar diliyorum
7. takımdayım,karatay diyeti yapıyorum ve hala 90 + iken buralara uğramadan geçmeyeyim dedim

Hoşgeldin Saphira,ben de karatay yapıyorum hala topiğe de geliyorum ama okuyup çıkıyorum genelde,geçen hatta senin yazdıklarına cevap veren olmamış diye ortalığı velveleye vermiştin ne güldüm ya çok şekersin demek hamburger yedim diyincede dikkatinizi çekmiycemmi acaba uğra ara sıra ya belki değişiklik iyi gelir sana da

canım Rabbim yardımcın olsun..cocuklarına kavuşursun inş..

ikisinin de yapımı kolay ve lezzetii..bu menü sanırım cocuklu hanımların menüsü bende genelde böyle yapıyorum..

uuff benim canım sıkılıyorr yaaa..gidip bişeyler yemek istiyorum..özellikle canım kek istiyo...evde biskivi var yesemmi acaba

sanki bugün çok kilo vermişim de kendimi ödüllendirmişim gibiyim yedim de yedim makarna salatasını yedikçe acıktım sanki
yena ve beyzuş abla hiç uğramadılar nolduki acaba
becersem de yapsam keşkem listeyi

kendine haksızlık etme canım maaşallah ne kadar güzel kilo vermişsin.. 32 kilo inanılmazz...inş.. bende veririmm...:18:

canım rahatsızlığım daha geçmediği için yazmak gelmiyor içimden hep aynı şeyleri sıkmakta istemiyorum kimseyi...
geçmiş olsun canım bilirim bende yeni doğum yaptığımda oldum çok acı çekiyordum en zoruda kızımı saatlerce ayağımda sallarken canım çok yanıyordu arabadan inmek işkence gibiydi
Herkese hayırlı cumalar.
Kilo bildirimim 105.3 oleyyyyyyyy geçen hafta 108 veya 108.5 tu sanırım.

naptın sen banucum bravooo çok tebrik ederim seni, insan korkudan yiyemiyor değilmi bende aynısını yaşadım...

alıntı yapamadım çoğunuda asuman kızının şapkası çok güzel ellerine sağlık canım ...
umutcum tariflerine bayılıyorum ne kadar becerikli bir hatunsun sen öyle...
ilknur hoşgeldin canım topiğe tekrar...

ben bugün giremedim sabah kahvaltıya çağıdı arkadaşım bildirim yapamadım zaten kilom aynıydı 115....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…