Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hastane işi haftaya kaldı.
çok fazla düşünmeden oğlumu gözlüyorum. haftasonu muhtemelen dayanamayıp testi yaptırırım.

Memnun oldum canum bende banu 31 yaşındayım, iki sıpam var biri 11 yaşında diğeri 15 aylık iki kız
Kilom ortada 10 senelik evliyim ve istanbuldayım ben.

Aramıza hoş geldin bu arada
kız biz sneinle aynı yaştayız :)))) ama benim velet daha 6,5 aylık sen çooooooooook yol katetmişsin :)
canımm resimlerine baktımm ...cokk tatlısınnn..
FÜSUN çok tatlıdır çooooooook :)
Sağol canım o senin kendi tatlılığın Biraz resim hileleri öğrendim yukardan çekip gıdıyı saklıyorum tavsiye ederim kızlar
hımmm iyi bir taktik numaracı seni :)
geçen hafta 80.2
bu hafta 81.5
gelen 1300grcık
sporum 250 dk

ödemdir ödem değilmi arkadaşlarım
ödemdir o regl olacağım demiştin sanırım..... geçen hafta bende ilk kez artıdaydım ...
bende spor hiç yapamadım bu aralar zaten köye gitmiştim eve gelir gelmez inşaat işleri başladı evimde birtürlü vakit bulamadım
kolay gelsin sana....
çok geçmiş olsun canım bende ağladım o sıralar tuvalete gitmeye korkuyordum ,ameliyat olan bir arkadaşımız çok kolay demişti onu bile aramıştık allaha şükür geçti ,inşallah seninde geçer.......
tebrik ederim canım maşallah
tebessüm geçmiş olsun canım
sağol canımmmmmmm :)
Geçmiş olsun canım ne kadar can yakar bilirim o acıyı...Kızlar ne oldu bize nazaramı geldik nedir topikçe dökülüyoruz hastalıktan ...Anlayan varsa bir kurşunmu döktürsek napsak???
döktürmek gerek valla
sağol canım desteğin için ama 80 82 aralığı beni çok sevdi bırakmıyor peşimi
ayy şu 80leri aşsak artık benide sıktı ya hatta eşim dün dedi artık 70leri görsek diye o benden daha hevesli eee tabi ne isterse yiyor bana direktif veriyor :))))
Herkese hayırlı cumalar.
Kilo bildirimim 105.3 oleyyyyyyyy geçen hafta 108 veya 108.5 tu sanırım.
süpersin canım ya.......
sağol canım darısı sana inşallah :)
senin kaçamakların olmasa sporun süpermiş verirmişsin aslında.......

sende akşamları uğra :))))
senin işin çok zor ya tamamen irade işi ama 1 lokmada yesen dünya eder ya......

Hadı kızlar ben kaçtım ufak civciv uyandı onunla ilgileneyim ilk önce
Akşama görüşürüz yine inşallah

azda olsa gitmiş canım ya takma kafana en azından +da değilsin ya... bağırsak tembelliği bendede var ya ((
sağol canım harikayım değil mi :) ya buna hırs desen daha doğru olur inatlaştım kilolarla ben galip geleceğim ama :)
sende haftaya çooooooooooook vereceksin bugün yoğurdunu ye bakalım :)
ceco haklısın bence de büyük kısmı ödem yani inşallah bu hafta hep leslie yaptım ama regl oldum ondan sanırım yoksa en azından sabit olmam lazımdı
yani bencede ....... haftaya daha iyi olacak eminim canım......
günaydın arkadaşlar
geçen hafta 87.500
bu hafta 86.700
240 dakika spor

canım sen hala karatay yapıyor musun yani bu kiloları onunla mı verdin ? bu arada tebriklerrrrrrrrrrrrrrr

sonunda kahvaltımı edip bebişimi uyutup geldim ohh

en son :82kg

bu hafta:82.6

gelen:600gr (çok sevinçliyim artıdada olsam hafta başında bu gelen 2 kg dan daha fazlaydı.fil gibi yedim annem ve kayınvaldemlerde.normal insan gibi yeseydim belki bu hafta eksiyi bile görürdüm....sanki içime koca bir canavar kaçmıştı)

spor: 60 dk (bu sabah leslie yaptım anca bu kadar tüm haftada hastalıktan...)

Beyzuş abla nerelerde görünmüyor kaç gündür yada benmi görmedim acaba zeynep ablanın eşi nasıl oldu bileniniz varmı Allah yardım etsin cuma vakti.

semoşum canım ben de bugün regl oldum şimdi de patates salatası yiyorum acıkmışım yani yarın ben de artılardayım fenaaa
cnm şimdi gördüm yazdıklarını bişi olmaz asumanım bu artıyı hemen atar spor spor walk walkkk
geçen hafta 80.2
bu hafta 81.5
gelen 1300grcık
sporum 250 dk

ödemdir ödem değilmi arkadaşlarım
evetttttttt ödem o ödemmmmm
amin canım ne güzel dua herkese hayırlı cumalar sanadaaaaa

çok geçmiş olsun canım Allahı m acil şifalar versin

merhabalar ben de geldim kilo veren özellikle banucum sana canım süpersin devamını diliyorum vermeyenlere de(kendime de) Allahımda sabır diliyorum ben de bildirim yapayım geçen hafta da 90.500 bu hafta yine 90.500 regli oldum dün onunda etkisi olabilir ama yerimde saymaktan sıkıldım o da ayrı bir konu sanırım geçen sene başladığım dönemi bekliyor beynim mart sonu yine bir azim gelsin ben o zamanı beklemiyorum ama içime ole bir his geldiiiii nedense

ibatum arkadaşım kutlarım verdiğin kiloları öncelikle, spor yapamamana da üzüldüm sporun kilo vermekten farklı yararları da olduğunu yazmışımdır zaten yapabilirsen senin faydana.

seni listeden d eçıkardım sanırım ama şu takışmak kısmını anlamadım...

birşeyi de açıklığa kavusturayım bu vesile ile,

yena ile önemseyip, birliğimizi kuvvetlendirmek ve itici güç oluşturmak adına bazı kararlar vermiştik. belki takışmak benzeri bir his uyandırmış olabiliriz. ama yenayı bilmem ama liste yapmaktan değil se de motivasyonu arttırmak için gösterdiğim çabanın yalnış anlaşılmasıdan yoruldum. iki hafta üst üste yapmayanları zaten siliyorum. ama bayramda ve öncesinde yapılamadığı için silinme olmadı.

özetle, kızlar ister spor yapın ister yapmayın bu kadar basıt.önemseyip liste yapıp motivasyon arttırmaya çalışanları da ne olur çavuş gibi görüp kendinizi baskı altında hissetmeyin. daha açık nasıl yazayım, olmazsa ibatum kadar liste yapılışını rahatsız edici takışma vesilesi bulanlar varsa yapmayayım spor listesini, bir fikrinizi yazıverin.

ödem evet bence de kesinilkleama sen de martı bekleme sakın marta kadar bitecek bu iş semoşuuuum canııııııım
asumannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben yemem tabii inşallah

mutlucum ben listelerin devam etmesini isityorum tabii yenayla aldığınız kararlar sonuna kadar haklı ve de gerekli
ilbatum da sanırım yanlış kelime kullandı bence yoksa iyi niyetlidir o da

kız bende aynı şeyi düşündüm mart nisan patlaması derdinedmiyim diye yok kış fena vurdu bizi o ayrı ama asuman çok haklı bitirelim marta kadar bu işi. 20 kilo bişi kaldı hadiiiiiiiiiiiii. ha ben ne yaptım bu hafta ne bulursam yedim. yine de 3-5 aksik yılbaşına girmeye çalışalım. en azından 85 altına inelim. sonra 15 gün tatile kadar bi sıkarız. istanbula geldiğinde 10 kilo az gelmiş olursun belkim asumda gelir.

evet marta kadar bitirme çabası lazım bize
ah keşkem keşkem gelebilsem keşkem diyorum başka bişey demiyorum

cnm şimdi gördüm yazdıklarını bişi olmaz asumanım bu artıyı hemen atar spor spor walk walkkk

:

evet yaaa şu vak vak teyzeye bende başlasam iyi olur pc bozulmuştu hepsi silinmiş tekrar yüklenmesi gerek hiç deilse 5 dklık ve 25 dklığını yüklettirim bu gün oğlanlara bu ikiden hoşlanıyorum (yapabiliyorum)

asumanım yiyebilirsin iki parmak kadar neden yemeyeceksin canım benim lütfennn seni seviyorummm hadi ben kaçtım okula gideceğim daha giyinmedimm oyyyyy

yap cnm yap zaman buldukça yapsak keşke her saniyesi bizee gerekli yapan kazanıyor yapmayan yolda kalıyorrrr herşey bizim için kendimizee dimiiiiii hadi öptm ve kaçtımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…