Olur arada o kadar asuman sen çok güzel kilolar verdin.geçen hafta 80.2
bu hafta 81.5
gelen 1300grcık
sporum 250 dk
ödemdir ödem değilmi arkadaşlarım
Hayırlı cumalar sanada yağmurgözlü.günaydınnnnnnn....
Cumanız mübarek olsun... Su katılmamış nice güzellikler ve mutluluklar bugün sizlerle olsun... Haksızlık karşısında susan dil şeytandır der Peygamberimiz... Ey Rabbimiz Sen bizi susanlardan eyleme...
Hayırlı cumalar herkese...
Beyzuş abla kilom...100
Olur arada o kadar asuman sen çok güzel kilolar verdin.
Hayırlı cumalar sanada yağmurgözlü.
tebrik ederim canım maşallahHerkese hayırlı cumalar.
Kilo bildirimim 105.3 oleyyyyyyyy geçen hafta 108 veya 108.5 tu sanırım.
gunaydın evet asumancımm ılık su ve ıhlamur verıyorumm gunduz pek degıl ama gece cok oksurdu kuzum benımm
ıbatumm tebrıklerr cnm masallahh
kılom yıne aynı maleseff 94
bu 94 son gorusum olacakk ınsallahh spor yok denecek kadar azz 60 dk
bu gun gorumceme gıdecegımm ordan dugune cok sıkıldım ıkı cocukla bıraz havam degıssınn hepinize hayırlı gunler hayırlı cumalar olsun canlarımm
Herkese hayırlı cumalar.
Herkese hayırlı cumalar.
günaydın kızlar kilom 105 giden 500 gr spor malesef 00000000000000
geçen hafta 80.2
bu hafta 81.5
gelen 1300grcık
sporum 250 dk
ödemdir ödem değilmi arkadaşlarım
günaydınnnnnnn....
Cumanız mübarek olsun... Su katılmamış nice güzellikler ve mutluluklar bugün sizlerle olsun... Haksızlık karşısında susan dil şeytandır der Peygamberimiz... Ey Rabbimiz Sen bizi susanlardan eyleme...
Hayırlı cumalar herkese...
Beyzuş abla kilom...100
geçen hafta: 85
bu hafta: 83.3
gidennnnnnnnnnn 1700 :)))))
spor yok beni listeden çıkarabilirsiniz çünkü bebişten yapamıyorum boş yere kalabalık etmeye gerek yok, zaten benimkinin yer gördüğü yok büyüdük sıra daha çok hareket istiyor ve benim akşama dermanım kalmıyor...... bu konuda kimseyle takışmak istemiyorum.....
Sağol asumancım çok dikkat ettim sabah hariç ekmek yemedim inşallah böyle hızla gider.tebrik ederim canım maşallah
yastığı yükseltmek çok işe yarıyor dene bi canım
inşallah 94 görmezsin bir daha hep eksiye doğru yol alalım canım
iyi eğlenceler gez biraz açılırsın iyi gelir
benim bugün misafirim olacak yine
Sağol doğacım inşallah yaa holter taktılar ama makina kaydetmemiş dün gene taktı bugün gidicem inşallah olmuştur neyse Allahtan senin oğlanın temiz çıkmış inşallah benimde temiz çıkar kilolarda gittikçe dahada düzelir inşallah.TEBRİKLER 3 kilo vermişsin banucum kilo verdikce sağlığın da düzelecek inşallah kalp zımbırtısı neyse işte adını unuttum bağlandımı tekrar benim büyük oğlanada bağlanmıştı şükür bişey çıkmadı stresden demişti dr sende de öyle olucak görürsün
Sağol inşallah böyle gider senin ilaçta işine çok yarıcak inşallah.tebrik ediyorum ablacım valla masallah bu hafta sanırım rekor sende olacak. Hatta ayın rekoru bile diyebiliriz :)
bende de ilaç kendini göstermeye başladı sanırım :) Diyetisyenim dediki yeşim sen bundan sonra gör asıl nasıl gidecek kiloların dedi. İlacında yan etkileri en fazla 10 gün daha sürer sonra vücudun alışır merak etme dedi. Günde iki kez tuvalete cıkan ben 3 günde bir cıkar oldum. Bu halimle bile 700 gr vermişim :) kurban oldugum işte nasıl bir denge nasıl bir mucize bu vücutlar yaaa :)
Hepinizi cok cok cok öpüyorum :) Umarım gelecek hafta hepimiz en az 1 kilo veririz
İnşallah canım bu hastalık beni korkuttu ondan sebeb zaten yemek yiyemiyorum doğru dürüst yemek yeyince çarpıntım oluyor sinirsel olarak umarım şu iki ayda güzel veririmde düzelirim yoksa gene tüpbebek işim kalıcak.Herkeseeeeeeee Günaydınnnnnnnnnnn
Dün okadar şartlandırdım kendimi bu hafta kesin azda olsa gitmiştir diye ama gide gide -400 gr gitmişyani 113.4 kgmım ve şu an bile davul gibiyim. Ben iyisimi doktorun beni aramasını beklemiyeyimde kendim arıyayım yoksa bu bağırsak tembelliği beni öldürecek.
Hayır o sorun olmasa eminim daha hızlı gidicek kilolar.
Hani yemiş yemiş şettirmemiş derler ya hah işte onu tamda benim için demişler
Sinirden gülüyorum artık düşünün.
Bel ağrısı üzerine regl derken bende spor yapamadım bu hafta
Mutlucum istersen benide listeden çıkar şimdilik kalabalık yapmim birde haksızlık olmasın diğer arkadaşlara karşı
İlk önce şu belimi bir düzeltmem lazım. Bizim buralarda bir Prof. vardı olmadı yarın ona gideyim sağlık ocağındaki doktor bel yada boyun fıtığı varmı diye sormuştu şimdiye kadar yoktu ama tabi oluştumu bir baksın bakim. İnşallah yoktur bide onla uğraşmim :26:
Tebrikler canım olsun daha yolun başındayız elbet bir gün şu metabolizma denen lanet inatcı şeyi bozucağız
Okadar spora kilo almış olman bence imkansız dediğin gibi kesin ödemdir o. Bir iki gün sonra eksildiğini görürüz nasılsaÜzme tatlı canını sonuçta sen neler başardın
Ablacığım seninde cuman mübarek olsun. Rabbim tüm dualarını kabul etsin.... Amin.
Dualarında bizleride unutma bu arada
Harikasın gerçekten şekerimMaşallahın var seninde birde ben böyle kilolar verebilsem. Okadar uzun zaman oldu ki yerimde sayalı valla sinir gelmeye başladı :26:
Bu arada Banucuğummmmmmm Adaşımmmmmmmmm sen bu hafta resmen rekor kırmışsındarısı benimde başıma rekor olmasada yarısına bile razıyım hatta 3te 1ine İnşallah bir an önce hedefine sende kavuşursun.... Amin
sağol canım valla sevdiğini bileydim seni de çağırırdım :)))) ne düşünüyorsun bende onu düşüneyim hatta yapayım :))))bitmedi üzülme canım bu sana kamçı olsun daha da dikkatle devam et canım yoluna bol bol kilo ver çocuk büyük herkesi sustur
ilbatum evet o işte fellah köftesi güzel oluyor senin de ellerine sağlık yoksa yarınmı yapsam ama yok aklımda başka şeyler var bakalım sabah ola hayrola önce bi yürüyüşümü yapmak istiyorum inşallah fırsatım olur
haftaya sende inşallah....sana da iyi geceler ilbatum ben ancak sizlerin eksilerine sevinirim bu hafta
hanaaaa hatırlamışım yani :)) netten araştırsam çıkarmı acaba?Aynen canım o program işte :)))
yaşayım dimi ya :))) ne bileyim ben hep isterdim ünlü olmak aslında şöyleeee bir program sunsam fena olmazdı hani :)Sen çok yaşa emi '' git tvye ünlü ol'' he hiç gülesim yoktu
Aslında doğru söylüyorsun ama tiyatronun zevki ayrı bence. Ben okul dönemi hep tiyatro kolundaydımher oyundan çıkardım zaten o zaman belliymiş benim ne numaracı olduğum
Valla okadar güzel rol yapıyormuşum ki kızım bile ilk zamanlar gerçek sanıyormuşaz zorlayınca ağlayabiliyorum bile
Tabi bu rolleri ancak eşime karşı kullanıyorum
Eninde sonunda istediğimi elde ediyorum o sayede
Ay az değilim valla bende
YOk kız ben oturur senle birlikte ağlarım kesin
Çok deli doluyum, numaracıyım ama bir okadarda duygusallım. Bu gece Fatmegüle bile ağladım düşün artık
Eşim nasıl gülüyor demin halime yaw nasıl birşeysin sen habere ağlarsın, diziye ağlarsın, düğüne ağlarsın..... say say bitmez diye
hanaaa bakayım ......Aaa kızlar aklıma gelmişken geçen seneki çocuk oyununda sahnede resimlerim vardı onlarıda albüme koyayım bakarsınız tekerlek gibi bana sahnede
yani bütün ünlüler aynı zamanda çok fedakar öyle mi? mesela neleri feda etmişler :))))))Ünlü olmak öyle kolay olsaydı keşke ohoooo herkes olurdu,çok fedakarlık lazım hem de çokkk!!!
reca ederiz canım:) aslında burası daha yoğundu bu ara sessiz nedenseayoll burası aktiff bi topic maaşallahhh
başımm döndüü..tek tek okumaya calışıyorumm yetişemiyorumm....
ben 1.5 saat takımda arkadaş beklediğimi bilirimm...başka yerlere de yazamıyodum ..cekiniyodumm
buranın enerjisi harika ...iyiki varsınız kızlar ..teşekkür ederim beni aranıza aldığınız içinnn....
ayyy bende düşünemiyorum valla, eşin haklı ya kazanırsan allahhhhhhhhhh asıl o zaman ünlü olursun diye korkar ,allahtan kilon tutmuyor :) zayıfsın :))))valla ben olsam ben de tanımam düşünemiyorum 37 yaşında şişko bi kadının yerlerde bir hamburger için debelenişini
eşim diyoki zaten hayatta izin vermem rezil olmaya mı gitcen
hadi inşallah bakalım.......inşş..canımm....motivasyonum yerlerdeydi bi kaç gündür ama şimdiii inanılmazzzz gaaazaaaaaaa geldimmmmm
kesinlikle ilk hedefimm 80 ..gözümde büyürdü hep..ama şimdii iii 80 de neymiş diyorumm..hızlı başladımm..hızlı olucamm da iinş..yeterince zaman kaybettimm..mayısın 6 sında başladı benim hikayem 103 tüm ..cok oyaladım cookk....
ama gec değill yarın benim için her sey yeniden başlıyorr...inş..
ve ben sayenizde daha daa umutluyummm
canım ya bazen bana bile oluyor yorum yaptığım kişiler tenezzül edip yanıt vermiyor :))) ama kasıtlı değildir emin ol, sen paylaşımlarını yap, ilk başladığımızda hepimiz aynı çekinceleri yaşadık emin ol :)iyi geceler arkadaşlar tesadüfmü bilmiyorum öncelikle bunu belirteyim. hepiniz uzun zamandır yazışıyor olduğunuz için sohbet halindesiniz ama bizde dahil olmak için ya yorum yapıyoruz yada soru soruyoruz ama pek dikkate alınmıyoruz kendi adıma öyle düşünüyorum az mesaj attığımı düşünüyorsanız yorumlarımı ve sorularımı cevaplarsanız daha fazla paylaşımda bulunma cesaretim olur böyle kendi kendime gelin güvey oluyormuşum gibi geliyor
Tatlım çocuk oyunu zaten okullarda oluyor,okula bir maliyeti yok sadece salonlarını kullandırıyorlar biletler bırakıyor tiyatro satılan biletin yarısı okula yarısı tiyatroya kalıyor parası hepsi bu :))) geçen yıl 3 liraydı iyi okullarda 5 ti çocuk başı bu yıl bilemiyorum.Aklında olsun konuşursan,valla sevinirim tanışırsak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?