Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçen hafta 80.2
bu hafta 81.5
gelen 1300grcık
sporum 250 dk

ödemdir ödem değilmi arkadaşlarım
Olur arada o kadar asuman sen çok güzel kilolar verdin.
Hayırlı cumalar sanada yağmurgözlü.

gunaydın evet asumancımm ılık su ve ıhlamur verıyorumm gunduz pek degıl ama gece cok oksurdu kuzum benımm

ıbatumm tebrıklerr cnm masallahh

kılom yıne aynı maleseff 94

bu 94 son gorusum olacakk ınsallahh spor yok denecek kadar azz 60 dk
bu gun gorumceme gıdecegımm ordan dugune cok sıkıldım ıkı cocukla bıraz havam degıssınn hepinize hayırlı gunler hayırlı cumalar olsun canlarımm

Herkese hayırlı cumalar.
Kilo bildirimim 105.3 oleyyyyyyyy geçen hafta 108 veya 108.5 tu sanırım.
tebrik ederim canım maşallah

yastığı yükseltmek çok işe yarıyor dene bi canım
inşallah 94 görmezsin bir daha hep eksiye doğru yol alalım canım
iyi eğlenceler gez biraz açılırsın iyi gelir
benim bugün misafirim olacak yine

Herkese hayırlı cumalar.

TEBRİKLER 3 kilo vermişsin banucum kilo verdikce sağlığın da düzelecek inşallah kalp zımbırtısı neyse işte adını unuttum bağlandımı tekrar benim büyük oğlanada bağlanmıştı şükür bişey çıkmadı stresden demişti dr sende de öyle olucak görürsün

Herkese hayırlı cumalar.

tebrik ediyorum ablacım valla masallah bu hafta sanırım rekor sende olacak. Hatta ayın rekoru bile diyebiliriz :)

bende de ilaç kendini göstermeye başladı sanırım :) Diyetisyenim dediki yeşim sen bundan sonra gör asıl nasıl gidecek kiloların dedi. İlacında yan etkileri en fazla 10 gün daha sürer sonra vücudun alışır merak etme dedi. Günde iki kez tuvalete cıkan ben 3 günde bir cıkar oldum. Bu halimle bile 700 gr vermişim :) kurban oldugum işte nasıl bir denge nasıl bir mucize bu vücutlar yaaa :)

Hepinizi cok cok cok öpüyorum :) Umarım gelecek hafta hepimiz en az 1 kilo veririz

GUNAYDIN Fistiklar nasilsiniz?

kilo bildirimi geçen hafta 76

bu hafta 76

SPORUM 380 dk aradaki kaçamaklar olmasa giderdi belki

simdi biraz isim var sonra gelip geçmisi okurum insallah guzel kilolar verilmistir
simdiden tebrik ederim çitir adaylarini

hepinize günaydın güzel hatunlar..

geçmişi okudum akşamları ne güzel sohbetler dönüyor buralarda kıskandım valla

yeni katılanlar hoşgelmişler aramıza:42

ilkkez bu hafta hiç çıkmadım tartıya kendime söz vermiştim zırt pırt tartılmıcam diye aman allahım sabah bi çıkarım ki bi 97 tartıyor bi 100 tartıyor pili bitmiş maalesef benim kociş sabah akşam tartıldığı için saolsun bitirdi pilini.

kilomu aynı yazın lütfen bişey söyleyemicem
sporum yok bu hafta maalesef

şimdiden kilo verenleri tebrik ediyorum

işler beni bekler görüşürüz kızlar... yeni baklava deniyoruz nedir benim günahımyaaaa yemicem işte yemicemmm. dünde frambuazlı denediler benim düşmanım bu ustalar. hepinize sevgiler öpüyorum

Herkeseeeeeeee Günaydınnnnnnnnnnn

Dün okadar şartlandırdım kendimi bu hafta kesin azda olsa gitmiştir diye ama gide gide -400 gr gitmiş yani 113.4 kgmım ve şu an bile davul gibiyim. Ben iyisimi doktorun beni aramasını beklemiyeyimde kendim arıyayım yoksa bu bağırsak tembelliği beni öldürecek.
Hayır o sorun olmasa eminim daha hızlı gidicek kilolar.

Hani yemiş yemiş şettirmemiş derler ya hah işte onu tamda benim için demişler
Sinirden gülüyorum artık düşünün.
Bel ağrısı üzerine regl derken bende spor yapamadım bu hafta
Mutlucum istersen benide listeden çıkar şimdilik kalabalık yapmim birde haksızlık olmasın diğer arkadaşlara karşı
İlk önce şu belimi bir düzeltmem lazım. Bizim buralarda bir Prof. vardı olmadı yarın ona gideyim sağlık ocağındaki doktor bel yada boyun fıtığı varmı diye sormuştu şimdiye kadar yoktu ama tabi oluştumu bir baksın bakim. İnşallah yoktur bide onla uğraşmim :26:

günaydın kızlar kilom 105 giden 500 gr spor malesef 00000000000000

Tebrikler canım olsun daha yolun başındayız elbet bir gün şu metabolizma denen lanet inatcı şeyi bozucağız

geçen hafta 80.2
bu hafta 81.5
gelen 1300grcık
sporum 250 dk

ödemdir ödem değilmi arkadaşlarım

Okadar spora kilo almış olman bence imkansız dediğin gibi kesin ödemdir o. Bir iki gün sonra eksildiğini görürüz nasılsa Üzme tatlı canını sonuçta sen neler başardın

Ablacığım seninde cuman mübarek olsun. Rabbim tüm dualarını kabul etsin.... Amin.
Dualarında bizleride unutma bu arada

Harikasın gerçekten şekerim Maşallahın var seninde birde ben böyle kilolar verebilsem. Okadar uzun zaman oldu ki yerimde sayalı valla sinir gelmeye başladı :26:

Bu arada Banucuğummmmmmm Adaşımmmmmmmmm sen bu hafta resmen rekor kırmışsın darısı benimde başıma rekor olmasada yarısına bile razıyım hatta 3te 1ine İnşallah bir an önce hedefine sende kavuşursun.... Amin

Son düzenleme:
Sağol asumancım çok dikkat ettim sabah hariç ekmek yemedim inşallah böyle hızla gider.
Sağol doğacım inşallah yaa holter taktılar ama makina kaydetmemiş dün gene taktı bugün gidicem inşallah olmuştur neyse Allahtan senin oğlanın temiz çıkmış inşallah benimde temiz çıkar kilolarda gittikçe dahada düzelir inşallah.
Sağol inşallah böyle gider senin ilaçta işine çok yarıcak inşallah.

ceco haklısın bence de büyük kısmı ödem yani inşallah bu hafta hep leslie yaptım ama regl oldum ondan sanırım yoksa en azından sabit olmam lazımdı

İnşallah canım bu hastalık beni korkuttu ondan sebeb zaten yemek yiyemiyorum doğru dürüst yemek yeyince çarpıntım oluyor sinirsel olarak umarım şu iki ayda güzel veririmde düzelirim yoksa gene tüpbebek işim kalıcak.

sağol canım valla sevdiğini bileydim seni de çağırırdım :)))) ne düşünüyorsun bende onu düşüneyim hatta yapayım :))))
inşallah fırsatın olur canım....
sana da iyi geceler ilbatum ben ancak sizlerin eksilerine sevinirim bu hafta
haftaya sende inşallah....
Aynen canım o program işte :)))
hanaaaa hatırlamışım yani :)) netten araştırsam çıkarmı acaba?
yaşayım dimi ya :))) ne bileyim ben hep isterdim ünlü olmak aslında şöyleeee bir program sunsam fena olmazdı hani :)
bende tiyatro kulübündeydim hep o zamandan belliymiş numaracı olduğum bende aynen senin gibi eşime kullanıyorum bunu :))))
kızzz yazık çocuğa yapma öyle şakalar
bazen bende ağlarım haberlere falan manyak mıyım neyim yok duygusalım anacım ne manyağı
Aaa kızlar aklıma gelmişken geçen seneki çocuk oyununda sahnede resimlerim vardı onlarıda albüme koyayım bakarsınız tekerlek gibi bana sahnede
hanaaa bakayım ......
Ünlü olmak öyle kolay olsaydı keşke ohoooo herkes olurdu,çok fedakarlık lazım hem de çokkk!!!
yani bütün ünlüler aynı zamanda çok fedakar öyle mi? mesela neleri feda etmişler :))))))
reca ederiz canım:) aslında burası daha yoğundu bu ara sessiz nedense
valla ben olsam ben de tanımam düşünemiyorum 37 yaşında şişko bi kadının yerlerde bir hamburger için debelenişini
eşim diyoki zaten hayatta izin vermem rezil olmaya mı gitcen
ayyy bende düşünemiyorum valla, eşin haklı ya kazanırsan allahhhhhhhhhh asıl o zaman ünlü olursun diye korkar ,allahtan kilon tutmuyor :) zayıfsın :))))
hadi inşallah bakalım.......
canım ya bazen bana bile oluyor yorum yaptığım kişiler tenezzül edip yanıt vermiyor :))) ama kasıtlı değildir emin ol, sen paylaşımlarını yap, ilk başladığımızda hepimiz aynı çekinceleri yaşadık emin ol :)

kız şehir dışına çıkıyorsanız bizim okulada gelin :) ayyy ne güzel olurdu ya .......

Kızlarrrrrrrrrr kilo cetvelimi düzelteyim dedim ama herhalde sitede bir sorun var olmuyor :26:
Neyse artık mecbur akşama bırakıcağım onuda.
Şimdi işlere ufak ufak girişeyim bu sabah çok erken kalkınca kahvaltıda erken oldu acıkmaya bile başladım ama inat ettim kesinlikle bana kilo olarak dönebilecek şeyler yemiyceğim.
Bİraz iş yaptıktan sonra bir bardak yoğurt yerim büyük ihtimalle öğlenlikte bişeyler yapıcağım daha vakit var nasılsa.

Kilo veren ve sabit kalan herkesi tebrik ediyorum şimdiden. İYiki varsınız.... Hepinizi kocaman öpüyorum ve kesinlikle haftaya daha verimli bir sonuç çıkaracağımıza inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…