Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet yaa yılbaşında kaçamak yapmamak mümkün değil gibime geliyor
Evlendiğimiz seneden beri her sene mutlaka yılbaşında daha bir özenirim. Her şeyden birer tabaklıkta olsa ille birkaç çeşit yaparım tam sayacaktım sildim valla benim bile canım istiyordu aklımdan geçirdikce bari size işkence yapmim dedim
Geçen sene değil evvelki sene yılbaşında komşumdaydık ve şampanya bile patlattık
Eksik kalırmıyım bende içtim dabi iki kadehte olsa meğer o ara hamileymişimde haberim yokmuş

Çocuk daha doğmadan ; '' Kafam güzel, dünya güzel, sen güzelsin güzelsin sen güzelsin güzelsin '' diye şarkı söylemiştir o gece

Bu sene yine arkadaşlarla plan yapıcağız herhalde o yüzden benim mutlaka çok dikkat etmem lazım ama ucundan da olsa yimem lazım

İnşallah gelmez canım antidepresan başaldım sanırım o benim iştahımı kesti birde dr kilo ver yoksa şikayetlerin artar dedi.
Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda evlatlarına kavuşursun.
Doğru valla derincim birde antidepresan başladı dr rahatlamamam için oda iştahımı kesti birde dr bugün korkuttu kilo vermessen bu şikayetler artıcak dedi nefes testinde kilodan dolayı bir problem çıktı inşallah bu sefer vericem en azından 95 düşücem 3 ayda sende sakın bırakma derincim rejimi inan bu kilolardan hastalıklar bırakmıyor bizi.

çok geçmiş olsun banu..inş. düzelirsin tez zaman da....

bencede yutmuştur neyse cumaya kadar zamanı var en azından :)

sen genelde benim yorumlarımı es geçiyorsun bu hep böyle oldu yanıtlamadın ve bu benim dikkatimden kaçmıyor ama söz konusu yanıtladığın tarzda mesajlarsa bunu hiç es geçmiyorsun neden?
tamam ara sıra yanıtladın hakkını yemeyeyim ha yanıtlamak zorundada değilsin tabiki ama ben sana senin serzenişine yorum yapıyorum ve sen ciddiye alıpta yorum bile yapmıyorsun neden?
bu spor işi hobi gibi bir şey bağlanmak gerekiyor ,zaman ve sabır gerekiyor o nedenle bağlanmak zor olabiliyor
3 çocukla yapan var tamam onları ayakta alkışlıyorum ama ben demekki o kadar becerikli değilim buradan da bu çıkıyor
keşke bu yorumları burada değilde benim sana yazdığım mesajda yazsaydın çok daha iyi olurdu
emek veriyorsunuz sizide anlıyorum ve teşekkür ediyorum
emeğinize ellerinize sağlık o kadar iş güç arasında zaman ayırıyorsunuz kolay değil ben kendim için spora bile zaman ayıramazken siz bunlarla uğraşıyorsunuz
ama ne olur senden tek ricam serzenişimi kötü algılama neden böyle dedi deme inan eskilere dönersende beni hep es geçtiğini göreceksin
ve itiraf etmeliyim ki buraya ilk girdiğimde sen dahil 1-2 kişiyi ben kendi arasında grup sandım gelince hoşgeldin falan dediniz bunu yadsıyamam ama sonrasında hep görmezden geldiniz bende bunun nedenini hep merak ettim? acaba bende olumsuz bir elektirk falan mı alıyorsun? bunu sordum hep kendime ben bu kıza ne ettim ne dedim diye....
istersen yanıtlarsın ben artık yorum yapmıyorum bu konuda sadece bu konuda....
beni yanlış anlama tekrar söylüyorum bu benim düşüncem belkide çok yanılıyorumdur bilemiyorum ne dersin?

merhaba kızlar sporcularımızın sayısı giderek azalıyor. kış bayram seyran.... haydi toplanalım haftaya inşallah rakamlar daha iyi yapan sayısıda çok olur.

Eki Görüntüle 291028

Canım ellerine sağlık.... Haftanın en sporttif çıtır adaylarınıda kocaman tebrik ediyorum. Mutlucuğum seninde dediğin gibi haftaya inşallah daha güzel sonuçlar ve daha kalabalık bir liste çıkarmak nasip olur

Hakkını helal et... okadar uğraştın gece vakti

İlbatum valla maşalah ağırladın misafirinide,ohh geçmiş olsun canım şimdi uzat bacaklarını keyfine bak bebişide koca baksın tabi son dk haberli misafir getirip seni yorduğuna göre hak etti

Umutt senin tarifler basit görünüyor ama cidden zevkli ve lezzetliler bayıldım valla tam benim tarzım tembel işi lezzetli şeyler,yok yok misafir alcağım zaman kesin sana sorcam parlak fikirlerine ihtiyacım olur,süpersin maşallah bacımm

Asuman o bereye bayıldım tam bi bere manyağıyım ama öremiyorum malesef annememi göstersem ki ben de istiyorum işte banane

Cecooo ohhh yandan 70-80-90 demek haftaya kilon hepimizden az çıkcak kesin benimde düğüne bayrama gitmem lazım

ne güzel ya şanslısınız valla burada varmış ama nasıl gideceğim çok zor evde debelenip dururum böcek gibi :))))
ay 6 hafta mı kaldı yeni yıla inanmıyorummmmmm hemen toparlanmam şart ayol :)
biz hep dışarı çıkardık hem yemekli hem eğlenceli yerlere kurtlarımızı dökerdik ama bu sene olmaz ...
amaaa bu sene bence en güzel yeni yılım oğluşumla gireceğim ilkleri yaşayacağız :)))
bundan daha güzel bir eğlence olur mu :))))
kesin sneinkinin kafa o andan itibaren güzeldir :)
merhaba kızlar sporcularımızın sayısı giderek azalıyor. kış bayram seyran.... haydi toplanalım haftaya inşallah rakamlar daha iyi yapan sayısıda çok olur.

Eki Görüntüle 291028

dereceye giren ve spor yapan herkesi tebrik ederim, seninde ellerine sağlık gece gece uğraşmışsın....

teşekkürler canım.dediğim gibi uzun boylu olmak hem avantaj hem dezavantaj.biraz kiloyu kaçırınca bodygard gibi görünüyorumsenin azmine hayranım.şu 6 dan sonra bşi yemem olayı çok zor.ben 6-7 gibi akşam yemeği yediğim halde 10 dada biraz leblebi fln yiyom yoksa karnım bağırıyor aççıııııııııım diye spor olayınıda çok güzel açıklamışsın.ilk okuduğumda anlayamamıştım ne demek istediğni. biliyorum aslında gayet pozitif birisin tanıdığım kadarıyla ama insanın anı anına uymayabiliyor sinilrnenince haklısın birbirimizi kırmadan güzel güzel anlaşalım.konuşunca meseleler halloluyor.önemli olan kendini ifade edebilmek.çok güzel anlatmışsın.

asuman seni ben sevmiyorsun yazdıklarıma cevap vermiyonnn ama bende çok yüzsüz çıktım korktun dimi?ikide bir bebemi alıp gelirim diyen tanımadığın biri şaka bir yana ben geçen yıl gitmiştim nisanmıydı neydi yıllık ücret ne zaman başlarsan başla alınıyormuş ve o zmaan 100 tl idi.yani şimdi başlasan bile alırlar.bende havuz için istemiştim orayı bel fığıtğına iyi geliyor yüzmek ama sonra başlayamamıştım.

sizin gibi kendini çok güzel ifade edebilen,duygulu,çok zorlu şeyler yaşayan bir insana nasıl deli muamelesi yapılır?çok üzüldüm hiddetlendim.Allah yardımcınız olsun ve inşallah çocuklarınızla bir ömür boyu mutlu yaşarsınız.dualarımız sizinle

veeeee kraliçe yeni yine yaniden az spor yapmış hali ile

yasafat

1. yasafat 480dk
2. 3meleğimvar 380dk
3. asuman ve toksin 250 dk

Eklentiler

• $miss-world-2008.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 33

bulaşık makinesinde yıkananlar vardı onları kaldırdım ,kirlileri yıkadım ve dizdim.... şimdi buraya oturdum kaptırmam ulennnn benim hakkım dedim :)))
ya son dakika oldu gerçektende valla masaj falan mı istesem ne etsem acep hak ettim ben bunları :)

bu arada sen köfte yaptın mı o kadar tariften seçip yapmışsındır herhal :)

çok geçmiş olsun banu..inş. düzelirsin tez zaman da....
Sağol saferancım inşallah kilolar gittikçe iyi olucaz.
Bencede ilbatum en güzel yılbaşın bu olucak inşallah canım.
Nedense yeni yıl gecesi hepimize bişeyler oluyor amma çok yutuyoruz sonrada tabi bütün senemiz homini homini geçiyor:)

alemsin ha bodygard nereden çıktı çok hoşsun :) ben yemiyorum benimki açımmmmmmm diye bağırsada yemiyorum valla acıksın hep onu dinledimde ne oldu aldım kiloları :))))) ya ben yanlış anlatıyorum derdimi ya da bilemiyorum ya kesin bende hata ..... anlatmışım değil mi ? bende asla kimseyi kırmak istemem hele buradakiler benim için gerçekten çok değerli ......
veeeee kraliçe yeni yine yaniden az spor yapmış hali ile

yasafat

Eki Görüntüle 291040

1. yasafat 480dk
2. 3meleğimvar 380dk
3. asuman ve toksin 250 dk

kızlar harikasınız ......

herkeze iyi geceler kızlar
kilo verenleri tebrik ediyorum
banu süper kilo vermişsin geçmiş olsun kilo hep problem ver kurtul kaçamaklar olmasa sen süpe rkilolar veeceksin bak gör vermişsinde zaten
efsunlu sende şeytanın bacağını kırmışşsın tebrikler
asuman o ödemdir canım verirsin merak etme

mutlu spor listesini yapmaya devam et bence umutun dediği gibide olabilir ellerine emeğine sağlık allarji testine oğlunmu girecek canım benim kızada yapıldı geçen sene zor değil inan geçmiş olsun

dilek dualarım seninle umarım tez zamanda çocuklarına kavuşursun
ceco nasıl oldun düzelemedinmi

bana gelince bugün dr. a gittim hemen acil ameliyat dedi istersen hemen bugün yapalım dedi yok dedim evimi halladdeyim işleri öğrencim var haftasonu ödenecek faturalar var benim eşimde yok ya işler bende
herneyse pazartesi olacağım amaliyatı umarım iyi geçer 5 gün sonra oturursun ama tam iyleşme 1 ayı bulur dedi
bu nedene beni izinli sayın diyet yapıyorum zaten tuvalet korkusuna sebze dışında birşey yiyemiyorum ama sürekli yatıyorum yatarkende bilgisayarda yazı yazamıyorum o yüzden pek alıntı yapmadım atladığım varsa kusura bakmayın

düzelir düzelmez son hız aranızdayım

aşkolsun ece ben seni yabancı biri gibi düşünmüyorum ve cidden bigün bebişinle bekliyorum canım en kısa zamanda inşallah
ben de aynı duydum da o nedenle yılbaşını bekleyim dedim ama bi arkadaş alıyolarmış konuk olarak felan dedi de bi soracağım yinede

efsunlu ankaraya gel öreyim ben sana bir tane
annende örgü biliyorsa yapar ben de netten bakıp yaptım derya baykal yapmıştı programda sarhoş yoldan şaştı beresi canım adı da
ben her sene kızlara değişik modelden atkı bere yapıyorum bu da bu yılın modeli

He yaptım valla,hepinizden baktım bi poppori yaptım kendime,ama etin öyle kanları süzülmüş görünce yemedim eşim beğendi,sadece soğanı biraz daha bol koysaydın dedi bide baharatı (sağolsun gıcık bi boğadır,herşeye karışır) et çokmuş fark etmemişim 3 poşete koymuştu annem kurban etlerini kıyma yaptırmış.

Bu arada masaja filan girme abartma derim ben adam yetti diycek bu sefer

çok geçmiş olsun inş...sağ salim atlatırsın ameliyatı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…