Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

salatamı onu baska bişeyle degiştirsem olmazmı aslında söle guzel bir yogurtlu kabak salatasına hiçte hayır demem suanda

ben sağlıklı olması açısından demiştim canım ama sen ne seversen onu yaparım ben

kıyamazda bana canım benim üzülme canım bu hafta için oluyo regli dolayısıyla arada bir böle
bende bi şekilde spor yapmalıyım 2 haftadır cok soguk olunca yuruyus yapamıyorum bakalım su spor salonuyla konusacam bir hafta sonra inş ucuzdurda en azından yuruyus yapabilirim

dualarimiz seninle canim insallah çocuklarina kavusursun ve bidahada boyle seyler yasamazsin RABBIM kimseyi evlatlarindan ayirmasin (Amiiiiinnnnn)

Selam hanımlar Sağlıklı zayıflamalar diliyorum
7. takımdayım,karatay diyeti yapıyorum ve hala 90 + iken buralara uğramadan geçmeyeyim dedim
tesekkur ederiz insallah hep beraber zayiflayacagiz herzaman bekleriz

iyi aksamlar YENA abla BEYZUS abla girmedilermi insallah kotu bisey olmamistir
ayse de gelemedi galiba bugun

inşallah canım istediğin gibi bi yer bulursun spor önemli vermesende vücut çok toplanıyor ben de bu hafta bol yürüyüş yapmak istiyorum inşallah bir de hanımlar lokaline kayıt olayım diyorum gidip bir de orayla konuşayım ocakta yıllık kayıtlar var o zamana kadar alırlarmı bilmiyorum

benim bildiigm hanımlar lokaline ahmetlerdekine her zaman kayıt alıyolardı ii olur senin içinde
ben spor yapınca acıkmıyorumda o yuzden istiyorum birazda
yazılmadan önce bir bak ama cunku arkadasım hiç memnun kalmamıstı lokalden gerci onunki keçiören tarafındaydı sanırım

selammmmm ben geldim misafirlerim gitti bende geldim ortalığı toparlayıp ,bebişide babasına sepetleyip :)

Yine ben geldimmmmmmmmmmmm...

Mahalleden bir öğretmen ablamızın kızının kına gecesi vardı bir koşu oraya gittim 1 saatten az fazla kurtlarımı döktüm geldim
Ay iyi geldi valla ama benimki beni görseydi kesin derdi hani la senin belin ağrıyordu kırıtırken ağrımadımı hiç diye
Aslında çok ağrıdı ama inat ettim oyniycam diye uzun zamandır öynamaya gitmemiştim.
Haftayada küçüklüğünden beri tanıdığım biri evleniyor Allah nasip kısmet ederse onada gitcem ama bu sefer eşim falanda olunca eccük dans da ederiz herhalde

Maksat spor olsun canımmmmmmm

İyi geceler arkadaşlar....

Akraba ziyaretine gitmek zorunda kaldım ailemle;bu saate kaldı geri dönmemiz...

Listeyi hazırlıyorum;birazdan yayınlarım....

uuff benim canım sıkılıyorr yaaa..gidip bişeyler yemek istiyorum..özellikle canım kek istiyo...evde biskivi var yesemmi acaba
Biraz geç gördüm muhtemelen sen çoktan hüpletmişsindir o PİSküvileri ama ben yine de diyim HAYIRRRRRRRRRRR yeme o pis şeyleri diye sakın karanfil ya yeme.Yılbaşına kadar kaçamak yapmayalım o gece yaparız nasıl öneri ama

ben çankaya lokaline gideceğim daha önce gitmiştim iyiydi haftada2 veya3 kez step aerobik veya aletli yapabiliyorsun ama yıllık üyelik ücretini ocakta tekrar alıyolar ya belki onun için beklerim yılbaşını bi gidip konuşayı da varsa pilates de olabilir

bencede canım ders olsun bu sana yapma bir daha, sen aklım başıma geldi bir daha tövbe şarkısını söyle daha iyi olur :))))
evet canım çaya geleceklerdi geldi gittiler ,biz 2 çeşitten fazla yapmıyoruz yoksa yiyoruz :))) canım tariflerin gerçekten çok güzel teşekkür ederim bir kenara not etmem gerek :) bir dahakisefere bunlardan yaparım hazırlıklı olmak gerek değil mi :))))
Selam hanımlar Sağlıklı zayıflamalar diliyorum
7. takımdayım,karatay diyeti yapıyorum ve hala 90 + iken buralara uğramadan geçmeyeyim dedim
hoşgeldin canım inşallah sürekli gelirsin......
ikisinin de yapımı kolay ve lezzetii..bu menü sanırım cocuklu hanımların menüsü bende genelde böyle yapıyorum..
evet canım ne yapayım benimkiyle ancak bu kadar ,hayır önceden haber verselerdi daha farklı şeyler yapardım ........
uuff benim canım sıkılıyorr yaaa..gidip bişeyler yemek istiyorum..özellikle canım kek istiyo...evde biskivi var yesemmi acaba
ye bakalım daha cumaya çok var :)
bendede öyle oluyor ne zaman daha çok yesem o kadar çok açlık hissediyorum en iyisi frenlemek yoksa çok fena..... makarna salatasına da bayılırım aklıma bugün o da geldi aslında ama sonra mayonez fikrimden vazgeçmeme neden oldu
ohhh desene sende kurt murt kalmadı :))) tabi canımmmm maksat spor olsun değil mi eşinide götürde o da yapsın sayende :)

canım ne önemi var ne zaman olsa olur sen iyi ol yeter.......

Hoş geldin Beyzuş seni görmek ne güzel,cidden özlettin kendini,bu saatten sonra liste yapma ya sorun olmayacaksa diğer arkadaşlar içinde çok geç olmuş yorma kendini...

bogazı hırlamaya basladı kendı yestıgımı koydumm bakalmımm ıhlaamur da kalorıferın ustunde ılık beklıyor oksurunce hemen vereyımm

hımm gezmedede hıc acılmadım daha sınır oldum geldım valla

melek sende 30 kıloyu devırenler arasındasın cnmm masallahh

bişeyler daha yazacaktım ama unuttumm ıyıgecelerr
hımm acıktım ama abur cubur yemıyeyım dıye 1 bardak sut aldımm 2 saattır bı ıcemedımm ama ıcecemm

iyi geceler ablacım sana da zahmet oluyor aslında
yenadan haber varmı neden uğramıyor bir de zeynep ablayı merak ettim ablacım varmı bilgin

merhaba kızlar sporcularımızın sayısı giderek azalıyor. kış bayram seyran.... haydi toplanalım haftaya inşallah rakamlar daha iyi yapan sayısıda çok olur.

canım haklısın ozaman surda 6 hafta sonra yılbası o arada evde leslie falan yaparsın böle yıllık ucreti 1 ayda vermemiş olursun ben yurtta olunca artık spor falan yapamıyorum odada gerci evdeykende yapmıyodum ya ne diyim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…