Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gel gel saphira arada bize de naz yaparsın evet iyi kızlar gerçekten karataydakilerde,geçen sadece major... bir nickli arkadaş vardı ona tatsız bir durum olmuştu umarım düzelmiştir sonrasında okuyamadım çünkü.

Bencede her zaman gel bu arada avatarına bayıldım keşke bende bütün gün öyle olsam

Neyse kızlar sizlere doyum olmaz ama benim küçük civciv bensiz inat etti uyumuyor anniii diyip duruyor
Herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm

İyi geceler Gulma,Allah rahatlık versin.

Aksine ben de oynamayı hiç sevmem kalabalık ortamda hatta zorla oynatılanlar grubundanım,aslında güzel oynasam belki çıkar oynarımda beceremiyorum valla bacım napıyım

İyi geceler ceco,rüyanda göbek atmaya devam edersin sen kesin yetmemiştir sana kadarcık oynamak

saphıra hoşgeldin kkda aktif bir arkadaşsın sanırsam
hoşbuldumm öyleyim sanırsam
gelirim canım gelirim
o arkadaş gitti canım

gelirim canım teşekkrüler
iyi geceler

Desenize timarhane yemekleri ise yaramis listeye girmisim eferim bana Bari kilolari vereyimde hayata tutunacak sebeblerimden biri olsun ama di mi Bu saat oldu uyuyamiyorum peff Kafamda dusunceler Hakime okkali bir mektup yazdim Almanlarda vicdan ne arar ama vicdanliysa insafa gelir diyorum bikac kisiye okudum onlarda daha iyisi olamazdi dediler bilmiyorum en azindan elimden geleni yaptim derim gerisi Allaha kalmis

hg cnm çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin diliyorum bekliyoruz senideeee
Gözümden kaçan olmuşsa bildirin düzelteyim arkadaşlar....
Ablacım hg nasılsın emeğine sağlık ellerin dert görmesin ben de bildirim yapmıştım gözünden kaçmış aynıyım gerçide yine de olsun deyim dee öptm yanaklrındannn cnm ablam
kızlar,
yarın dalokiyi dr göturucem insallah iyi haberlerle dönerim. kafam çok dağınık kusura bakmayın öpüyorum hepinizi yarın yazarım olanları. kendinize ii bakın.
mutlucum cnmm güel haberlerini bekliyuoruz bişi yoktur eminm ama rabbim herkesi çocuklarımızı korusun inş

dilekçim nasılsın iyi misin tatlım

Iyiyim demek adetten nasil olayim metanetimi korumaya calisiyorum evde kalamadim sessizlik canimi acitti acitti arkadasima geldim kalmaya Ama tabi hergun biyere gidemem illaki alismaliyimyalnizliga meger cocuklar ne buyuk bagimlilikmis bir anne icin Allah dusmanimin basina vermesin boyle bir durum

günaydın bu topiğin en güzel bayanlarıııııııııııı ,hepinize çok çok güzel hafta sonları diliyorum........

ben dün akşam yediklerimden sonra bugün hemen tartıldım -200 daha gitmiş nasıl sevindim anlatamam ama bugün bizim blokta gün varmış ev sahibi geldi davet etti bu kalori demek inşallah yemem :)
yarına da benim yemekli misafirim var kendimde yememek oluyor hizmet etmek bahanesi olurda ya bugün?

ay benim kardeşimde boğa 23 nisan doğumlu o da öyledir derken oğluşumda dayısına çekti :)))
bende karadenizliyim doğal olarak oğluşumun %50si karadenizli yandım ki ne yandım öyle mi:)
ay benim gelinde mi şikayetçi olacak bende bu açıdan bakayım yani:26:
eee yarış bu kiimi zaman sen beni kimi zaman ben seni geçeceğim :)))
ama sen kilo almazsın çünkü mecburen yemene içmene dikkat edeceksin, hayırlısıyla iyileşte çok önemli değil inan ha bu arada -200 daha gitti aradaki fark -600 :) tabi sende vermediysen :)
Sorun olup olmadığını yarın sabah tartıda bakarsın canım millete ver talkımı kendin yut salkımı (geç yemedin umarım)
yok canım ya benim ilk defa oldu ne yapayım yanlarında yemesem olmaz ki :) akşam yemeğini yemedim ... ayyy neyse tartıda -200 gördüm ya :) aman aman daha yemem zaten.....
geçen haftaki +400den sonra bu 2.lik bana ilaç gibi geldi :))))) özlemişim listeye girmeyi....
banu 1. olmadı mı ben 3. olurum diyordum o geçen hafta izinli miydi?
KIzlarrrrrr harikasınız gerçektende
Allah nazarlardan saklasın darısı bizlerin başına

Ablacığım seninde ellerine ve emeğine sağlık gece gece listeyide yaptın
cecoooooooooooo çiçeklerimi evime gönder olur mu?
ya benim kardeşimde boğazına pek düşkün değil şimdilik sıpamda sanırım bunların yükseleni yemeyen bir burçtan :)))) kardeşimde herşeyi beğenmez seçer görsel olarak güzel olmalıdır vs ama benim yemeklerime bayılır hatta anneme sen ablam gibi yapamıyorsun demişliği bile vardır :))) ben yeni lezzetler keşfetmeyi severim o da bu huyuma bayılır ... hoş benim kilolarımdan belli zati (((
uysal olmaya uysal inşallah böyle devam eder . tabi canım o kadar kusur kadı kızındada olur aaaaa....... oyyy allah ayırmasın hep mutlu olun inşallah .... benimde terazim bir tane yahuuuuu :))))
gel gel bende diyorum bunu nereden tanıyorum karataya ara sıra göz atıyorum sonra ekmek vb olmayınca kendimce karatay yapıyorum çerez bölümünü mesela :))))ben seni oradan tanıyormuşum dikkatimi çekmişsin baksana :) bana orada gül çok yardımcı olmuştu sağolsun 30 kilo falan vermiş bu yöntemle değil mi?
sendende hep olumlu bir elektrik almıştım oldukça enerjik birine benziyorsun :)
ablacım daha ne yapacaksın ellerine sağlık, hakkını helal et..
hımmm BANU bundan mı giremedi evet ya o bu hafta gönüllerin haftaya listelerin şampiyonu inşallah tabi benden sonra ben 1. olacağım :))))) hey allahım azme bak
Aksine ben de oynamayı hiç sevmem kalabalık ortamda hatta zorla oynatılanlar grubundanım,aslında güzel oynasam belki çıkar oynarımda beceremiyorum valla bacım napıyım
ayy ben çok severim tanıdık ortamlarda tabi :))) hatta bana düğünümde aaa gelin ne çok oynadı demişler ulen en mutlu günüm böyle bir günde oynamayacağımda ne zaman oynayacağım sanki her zaman mı gelinlik giyiyorum, ohhhh sefam olsun iyi ki oynamışım :))))
kapı gıcırtısı yeter ya ben oynarım valla ama dediğim gibi tanıdık ortamlarda yoksa tanımadık bir ortamda nemrutun önde gideniyim.... kaldırmaya çekinirler :)

canım dün yazdıklarını okudum ama ne yazacağımı bilemedim ki hala bilemiyorum... Allahım sana sabır versin ,güç versin herşey gönlüne göre olsun inşallah,dualarım seninle, kendine çok iyi bak senin ve çocuklarının sana ihtiyacı var sonuçta bunu unutma ve kendine çok ama çok iyi bak...........

günaydın hafta sonunuz güzel geçsin inşallah fıstıklarım
ben de bi tartıldım bugün 81 makarnaya rağmen yarım kilo gitmiş demekki ödemmiş gerçekten gerisi de gider en tez zamanda inşallah

evet canım işim zor ama napıyım meslek değiştiremeyeceğime göre kendimce kaçıyorum kahvaltıyı özellikle yapıyorum evde yokta işyeindekilerle yaparsam yandım canım hergün kızartmalar börekler uhuu neler var aç gelmiyorumki dayanamayıp yemeyeim diye.

canım allah yardımcın olsun bi başına savaşıyorsun oralarda kendine kendinden başka yardımcın yok tedavi sürecin hızla geçer inşallahta yavrularına kavusursun.

merhaba kızlar sporcularımızın sayısı giderek azalıyor. kış bayram seyran.... haydi toplanalım haftaya inşallah rakamlar daha iyi yapan sayısıda çok olur.

Eki Görüntüle 291028
mutlu canım ben hala listedeyim çok sevindim ellerine sağlık oğluşunda iyidir inşallah haberlerini beklıyoruz.

asuman ablacım karadeniz erkeği zor gerçekten iyiler hoşlarda sinirliler ya.bende kaynanaya sölerim oda hemen 'ama seni çok seviyor' diye bağlar işi.gerçi asabiyet konusunda bende eşimden aşağı kalmam yani karadeniz kanı var napalım..

ilbatum hızla ilerliyorsun sporsuz nasıl yapıyorsunya bu işi yemeği iyice kıstın demekki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…