Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlucuğum hoşgeldin.... Sen nasılsın? Daloki nasıl oldu gittinizmi doktora? Merak ettim inşallah önemli birşey değildir.

sevgili kızlar,

merak eden dualarını eksik etmeyen herkese gönül dolusu sevgiler öpücükler Allah çocuklarımızı tüm tehlikelerden hastalıklardan korusun.

bugün fezullah çetinkaya adlı uzmana göründük. çocuk alerji uzmanı. test sonuçlarını ve dalokinin hikayesini anlattım. adam bu kadar yuksek değerler genelede alerjisi olduğu seyle uzun süre temas durumunda yahut kılkurdu var ise olur dedi. ama biz de bir belirti olmadığı için kılkurdundan şüphelendi ve deri testi yaptı. toz akarı dışında şükürler olsun ki hiç alerjimiz yok. ancak toz akarı alerjisi astıma dönusen bir hastalık. dikkatli olunması ve 5 yaşına kadar tedavisi olan bir durumda imiş. klasik toz, peluş halı olmayacak odasında, günde 1 kere süpürülüp silinecek tüm kıyafetler 60-70 derece de yıkanıp utulanecek ve ev havalandırılacak sıcaklık 21-22 dereceği geçmeyecek.(akarlar sıcak ev seviyormuş). bir de kitap verdi onu okuyacaz.fakat o Ie g değerinin tek açıklaması kıl kurdu olabilir dedi onun tedavisine de başlanıcak. bir zararı yokmuş. kısaca haberler çok iyi.
öyle korkmustum ki -Allahım tüm bebekleri koru kolla-, içim rahatladı 6 ay sonra tekrar gideceğiz. ölsün tummm toz akarları savaşa başlayacaz artık...

banuuu bende temmuz altınoluktayım kesin bulusuruz giyerin bikinijleriiiiiiii.

Çok şükür canım tekrar büyük geçmiş olsun.
Ne yapacaksın zaten devamlı evi toparlamakla uğraşıyoruz sen biraz daha dikkat etmek zorunda kalacaksın.
Aslında bütün bebeği olanlar için geçerli birşey. Ben istesemde istemesemde her gün süpürge tutmak zorundayım zaten çünkü cadı devamlı birşeyler döküyor. Bende iyisimi ne olur ne olmaz biraz daha dikkatli olayım şimdiye kadar olmadıysak olmayacağız anlamına gelmez zaten küçük civciviminde bünyesi müsaitmiş alerjiye doktorun demesi.
Genelde ben birde kafama estimi bütün peluş ayıcıklarını çamaşır makinesinde yıkıyorum sonuçta bütün gün onlarla oynuyor ve yeri geldimi yere de düşürebiliyor.

Neyse çok rahatlamışsındır.... Dalokayın keyfi yerinde olsunda varsın biraz fazla ev işi çıksın

banuuu bende temmuz altınoluktayım kesin bulusuruz giyerin bikinijleriiiiiiii.

Bende Temmuzda gidiceğim nasip olursa :122: Eşim arabayla gideriz sonra ben sizi bırakır otobüsle dönerim araba sana kalsın diyordu geçen gece. Eşimin halasının yazlığı var orada yaklaşık bir 10 gün bekar takılcam sonra eşimde gelip bir hafta tatil yapacak bizimle. Birlikte döneriz ama o arada sen halamlarla arabayla falan gezersin diyordu. Çok kafadır ikiside gaz verip duruyorlar zaten ver kız kiloları ondan sonra sıkıyorsa yeğenimiz bikiniyi yasaklasın valla yollarız diyorlar

Bikini kıvamına zor gelirimde baya bir fark olur inşallah o zamana kadar

mutlucum gözün aydın canım çoooooook sevindim önemli bir sorun çıkmamış
çıkan zaten hepimizin dikkat etmesi gereken şey Allah başka ve dermansız dert vermesin canım
seni de dalokiyi de öptüm

Büyük geçmiş olsun,çok sevindim her şey yolunda görünüyor aman maşallah,sen akarları alt edersin eminim mutlu,kıl kurdu çocukken ben de ve kardeşimde de vardı doktor şurup vermişti onla geçmişti hemen.Kilo almama gibi bir problemi varsa dalokinin o da düzelir tedaviden sonra çünkü kıl kurdu kilo almayıda engelliyor diye biliyorum.

cnm benim metanetli ol tabiki çocuklarına lazımsın onların sana ihtiyacı var kendine dikkat et hayat çok güzel Allahım mutlaka eninde sonunda sana da güzel günler gösterecek eminim yaradan çok büyükkkk cnm benimm
mutlucum demiştim bişi yoktur diyeee çok şükür yaradan dalokiyi öp yerime akara kokara savaşşşşşşş

Bu gün bana bir haller oldu canım öyle şeyler çekiyor ki kafayı yiycem nerdeyse (( şimdi alt komşum aradı otrumaya gelceklermiş kocaya ıvır zıvır sipariş ettim çayın yanına ben nasıl yemeden durcam off offfffffff

Eşin bari hafif birşeyler alsaydı nasılsa akşam yemeğide yemedin bari abartmamış olurdun
Allah yardımcın olsun valla evde olunca dayanması zor o yüzden ben eve sokmuyorum bazen eşim eve getirincede dünya laf söylüyorum katilim olcaksın diye ama sonra saklıyorum hatta bazen yerini bile unutuyorumda tesadüf bulursak yiyoruz

Valla ne alcak kek filan alır ya da kuru pasta tarzı bişiler işte,bitterde istedim kahvenin yanına aklıma düştü ya kesin yemem lazım kesin,off nefret ediyorum şu regl dönemlerinden
sen alemsin ya demek saklıyorsun yerini unutuyorsun,annem gibi erkek kardeşim bişi saklancağı zaman anneme verin yeriniz hayatta kimse bulamaz kendisi bile diye dalga geçer

Annemde bizden saklardı ve hep derdi anamın evine götürmiycem bir kerette bitirmeyin birazda yarında kalsın diye tabi o kapıdan cıktığı an biz erkek kardeşimi saklananları bulması için kullanırdık
Paketlide olsa sanki kokusunu alıyordu bizde ona avköpeği muamelesi yapardık
Koca adam oldu evlendi yazın geldiklerinde annemden tatlı birşeyler ister annemde yok evde der olduğu halde ( kendisi amerikan güreşcileri hayvan gibidir o yüzden anam zayıflasın diye vermiyor )
Hemen der bak avköpeği gibi burnum var beni koklamak zorunda bırakma diye meğer annem görmeden onu izliyormuş küçüklüğünden beri nereye neyi saklıyor diye birde yeni yerler bulmaz hep aynı birkaç zulası vardır

Bizde bayramdan önce alınan bayram şekerlerini bulurduk erkek kardeşimle

son 6 aydır 1-2 kilo ancak aldı. boyu uzadıgı için çok önemsemedim inşallah toparlanır kilosu da.

saolun ayrıca hepimizin çocuklarından ırak

iyi akşamlar
azcık gezdik küçük kızımla kaban aldık ona tv bozulcak gib tv baktık ama işin içinden çıkamadık
yılbaşına kadar 5kg vermeyi ben de istiyorum bakalım Allah nasip ederse
güle güle giysin cicilerini ....
hadi inşalalh ya yapalım birşeyler 5 kilo deriz 6 olur 3 olur olsunda değil mi?
evet o gece tüm verdiklerimizi alırız :))) bende fark etsin istiyorum inşallah gidecek bu fazlalıklar....
amannn ben o suyu damacana ile içiyorumda ne oluyor sanki inanmıyorum ben suyun zayıflattığına...
sen iç belki fayda eder sana .....
Oooo kızlar güzel hedefler koymuşsunuz valla ben 3 kg veriyim razıyım haftada yarım kilo bana yeterde artar bile şu 85 i göriyim öliyim diyorum artık (töbe töbe)
hedef olsun canım ya 3 olsun öenmli olan vermek değil mi? hem sen bu hafta 2 kilo verdin ya bence çok daha fazlasını verebilirsin ....
sen hiçbir şey yememişsin ki şeker ne etsin... akşam yemeyeceğim demişsin olmaz azda olsa ye yoğurt salata vs neyse........
geçmiş olsun canım ya neden oluyor acaba?

yaaa sabahtan yemezsen akşama yansıyor değil mi ahannnnda bana dediğin lafı sana aynen iade ediyorum hani şu talkımlı salkımlı olanı anladın sen :))))

İlbatum ve ece78 hoşgeldiniz

Yaaa hakikaten kızlarrrrrrrrrr hafta sonu ama kimsecikler yok buranın kaynaması lazım kaynamasııııı :122: :122: :122:

Katilim ( kocam ; ben uğraştıkca o tam aksini yaptığı için öyle diyorum artık ona sinirlenince) iyice sapıttı kızlar. Ben zayıflamaya çalıştıkca adam eve abur cubur alıyor
Yemeklere tuzu neredeyse yok denecek kadar az atıyorum sonra sofrada tuzluk kavgası yapıyoruz
Şu ufak yumuşak şekerlerden almış ben sadece bir tane minnacık alıncada alsana o dişinin kovuğuna gitmez diyor ama inadım inat yemem
Demin böyle devam edersen olucaksın yüz kilo dedim bana '' Sana yaklaşmaya çalışıyorum '' demezmi odun bende '' heee gel gel ben yanından geçip eksilere doğru giderim'' dedim fit oldu.

Son düzenleme:

çok sevindim mutlu gözünüz aydın:) bizde geçn süpürge bakıyorduk tozu fln içine hapseden.dyson marka duymuşsundur belki alerjenleride büyük oranda topladığı söyleniyor.sadece boşaltması biraz gıcık onun dışında ben çok memnunum.içim rahat artık.yoksa eski ev süprgesi vardı bosh tu ama tozu dışarı kaçıranlardandı.sinir oluyordum bebişim süründükçe.şimdi içim rahat.

gün içinde yediklerin o kadar azki...şekerlerde kalır tabi gözün yapma efsunlu böyle.düzenli dengeli beslemeye çalış.sonra birden gözü dönüyor insanın.ben bunları yesem açlıktan ağlardım emin ol
bak sana bugünkü menümü yazayım
sabah:
2dlm ekmek
peynir
sucuklu yumurta(hsonu kahvaltısı çocuklara yapınca kendim de dayanamıyorm ama az yemeye çalışıyorum)
biraz badem ve 2 kuru kayısı
(hiçi bukadar abartmmıyorum tabiki)
öğlen:
5 kaşık müsli
3 kuru kayısı
5-6 badem
yarım yağlı sütten oluşan bir tabak biraz toz tatlnadırıcı ve tarçın ekledim eşim tadına baktı oda istedi diyet yapmadığı halde ona cevizli yaptım aynen güllaç gibi oluyor ben 3 gündür öğleni böyle yiyorum ara yapmıyorum normalde yaaprdım
akşam:

2 kepçe çorba
1 tabak taze fasulye
bol salata
aslında burayı 2 parça et ve yoğrutta ekleyebilirdim ben çorbayı peynirli yedim severim.yoğrtu unuttum
şimdi belki biraz kahve ile leblebi veya badem yerim yada bişşi yemem bilmiyorum

bende varımmm gerçi benim diyelterde en son gördüğüm kilo 78 idi yani sonrasında hep hamiş kaldım ve veremedim ama hamiş olduğumu bilmiyordum.bende neden duraksama olduki diyordum ve 2 hamişliğimmdede öğrendiğimde hüngür hüngr ağladım hazır değildim 2. ye ve sonrada 3.ye

günaydın hafta sonunuz güzel geçsin inşallah fıstıklarım
ben de bi tartıldım bugün 81 makarnaya rağmen yarım kilo gitmiş demekki ödemmiş gerçekten gerisi de gider en tez zamanda inşallah
maşallah şeker hatun
bi ara görüşeceğiz inşallah.nişantaşına fln geleceğğin bi gün söyle önce çetinkayada fln görüşebiliriz.ben çok yakınım.tabi haftasonu olursa zorlanırım gelmekte ev çocuk dolu:))

asuu bende -900 cıktım ıyımıı

gunaydın ve guzel hafta sonlarıı

vuuuvvvvvv harikasın ama hsonu kaçırmassın inşallahhh

maşallah ibatum sanadayaaa işte hareketli bebiş sana yememn için yardım etmiş günde bide korkuyordun:))) insan çocukla helede hareeketli bir çocukla gerçektne yiyemiyor.yarında misafirlere hizmet etmekten bişeyin kalmaz gerçi ben böyle günlerde kendime hiç dikkt edemem.yorgunluktan düzenli yiyemem ve yaptığımı götürürüm ve buda sonum olur

kutluyorum dereceye giren herkesi ve kilo vernleri,çabalayanları yani herkesii

Son düzenleme:

senin adamda iyi gıcıkmış dmeek sana yaklaşacakmış.görecek o gününüüalmak o kadar kolaykiii.yesin yesin alsın madem senn yılbaşında 6 kiloya hedeflen önce.su ve yeşil çay önemli.canın çok tatlı çekerse bak yukarda öğlen menü diye yazdığım bi tarif var süper süper valla ben çok tatmin oldum damak zevki açısından.bazen içine elma da doğruyorum.gerçi bi menün varsa yada yanlışım varsa uyarsın arkadaşlar.ben çok tehlikeli bulmadım.normalde müsli yiynce doymuyordum bu şekilde hem daha çok doydum hem gözüm gönlüm de doydu:)))

ben kahve mi içsem nescafe mi derken eşim yeşilçayımı yapmış kendine nescafe yapmış ( adama her zaman derim bir kere sne yapsan ne olur diye bugün beni dinleyeceği tutmuş :)

son 6 aydır 1-2 kilo ancak aldı. boyu uzadıgı için çok önemsemedim inşallah toparlanır kilosu da.

saolun ayrıca hepimizin çocuklarından ırak

iyi geceler arkadaşım evtozuna karşı benim oğlumunda alarjisi inanılmaz derececede yüksek çıktı teşhisi koyan dr. uzmana sevk ettiğinde şöyle bir notla göndermişti (ben ilk defa bu kadar yüksek durumla karşılaştım )yazmıştı çok üzülmüştük ama teşis edilene kadarda çocuğum çok çekti iğneler, antibiyotikler ama meydana çıktığından beri sayılı antibiyotik almışızdır yaşları büyüdükçe hastalığa dirençleride artıyor
şuan hala yüksek olduğuna ramen bünyesi alıştı hiç hastalanmıyo desem yeridir ama senin çok tedbirli olman gerekiyor mesela çok koşuşturup terlemesine mani olmalısın,yatağına ,yorganına , yastığına daha ehemiyet göstermelisin nevresimlerini sık sık yıkamalısın yün yatak, yorgan , yastık,nevresimsiz battaniyedenuzak tutmalısın zor bir hastalık allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…