günaydın hafta sonunuz güzel geçsin inşallah fıstıklarım
ben de bi tartıldım bugün 81makarnaya rağmen yarım kilo gitmiş demekki ödemmiş gerçekten gerisi de gider en tez zamanda inşallah[/QU
asuu bende -900 cıktım ıyımıı
gunaydın ve guzel hafta sonlarıı
evet yandaan canımellerine saglık beyzus ablam :)
Ohhhh yandan :):13:
günaydın hafta sonunuz güzel geçsin inşallah fıstıklarım
ben de bi tartıldım bugün 81makarnaya rağmen yarım kilo gitmiş demekki ödemmiş gerçekten gerisi de gider en tez zamanda inşallah[/QU
ooo maşallah sana daha çok
ay benim kardeşimde boğa 23 nisan doğumlu o da öyledir derken oğluşumda dayısına çekti :)))
bende karadenizliyim doğal olarak oğluşumun %50si karadenizli yandım ki ne yandım öyle mi:)
ay benim gelinde mi şikayetçi olacak bende bu açıdan bakayım yani:26:
eee yarış bu kiimi zaman sen beni kimi zaman ben seni geçeceğim :)))
ama sen kilo almazsın çünkü mecburen yemene içmene dikkat edeceksin, hayırlısıyla iyileşte çok önemli değil inan ha bu arada -200 daha gitti aradaki fark -600 :) tabi sende vermediysen :)
yok canım ya benim ilk defa oldu ne yapayım yanlarında yemesem olmaz ki :) akşam yemeğini yemedim ... ayyy neyse tartıda -200 gördüm ya :) aman aman daha yemem zaten.....
geçen haftaki +400den sonra bu 2.lik bana ilaç gibi geldi :))))) özlemişim listeye girmeyi....
banu 1. olmadı mı ben 3. olurum diyordum o geçen hafta izinli miydi?
cecoooooooooooo çiçeklerimi evime gönder olur mu?
ya benim kardeşimde boğazına pek düşkün değil şimdilik sıpamda sanırım bunların yükseleni yemeyen bir burçtan :)))) kardeşimde herşeyi beğenmez seçer görsel olarak güzel olmalıdır vs ama benim yemeklerime bayılır hatta anneme sen ablam gibi yapamıyorsun demişliği bile vardır :))) ben yeni lezzetler keşfetmeyi severim o da bu huyuma bayılır ... hoş benim kilolarımdan belli zati(((
uysal olmaya uysal inşallah böyle devam eder . tabi canım o kadar kusur kadı kızındada olur aaaaa....... oyyy allah ayırmasın hep mutlu olun inşallah ....benimde terazim bir tane yahuuuuu :))))
gel gel bende diyorum bunu nereden tanıyorum karataya ara sıra göz atıyorum sonra ekmek vb olmayınca kendimce karatay yapıyorum çerez bölümünü mesela :))))ben seni oradan tanıyormuşum dikkatimi çekmişsin baksana :) bana orada gül çok yardımcı olmuştu sağolsun 30 kilo falan vermiş bu yöntemle değil mi?
sendende hep olumlu bir elektrik almıştım oldukça enerjik birine benziyorsun :)
ablacım daha ne yapacaksın ellerine sağlık, hakkını helal et..
hımmm BANU bundan mı giremedi evet ya o bu hafta gönüllerin haftaya listelerin şampiyonu inşallah tabi benden sonra ben 1. olacağım :))))) hey allahım azme bak
ayy ben çok severim tanıdık ortamlarda tabi :))) hatta bana düğünümde aaa gelin ne çok oynadı demişler ulen en mutlu günüm böyle bir günde oynamayacağımda ne zaman oynayacağım sanki her zaman mı gelinlik giyiyorum, ohhhh sefam olsun iyi ki oynamışım :))))
kapı gıcırtısı yeter ya ben oynarım valla ama dediğim gibi tanıdık ortamlarda yoksa tanımadık bir ortamda nemrutun önde gideniyim.... kaldırmaya çekinirler :)
canım dün yazdıklarını okudum ama ne yazacağımı bilemedim ki hala bilemiyorum... Allahım sana sabır versin ,güç versin herşey gönlüne göre olsun inşallah,dualarım seninle, kendine çok iyi bak senin ve çocuklarının sana ihtiyacı var sonuçta bunu unutma ve kendine çok ama çok iyi bak...........
Gulma maşallah canım aman aman gitsin kilolar.günaydın hafta sonunuz güzel geçsin inşallah fıstıklarım
HAFTANIN BİRİNCİSİ...........................EFSUNLU+AYSEC52.........-2100
HAFTANIN İKİNCİSİ............................İLBATUM........................-1700
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........................DİLEK78..........................-1300
Kutluyorum hanımlar hepinizi.......
hoşbuldum canım
tabii biliyorum,oradan da yazışıyoruz seninle.evet evet doğru keserim herkesiişe yaradı ama,ilgi çekmeyi başardım. insanların bu kadar değer vermesi harika bir duygu.sanal bir ortamdayız sonuçta,her birnin cevaplarında ne kadar üzüldüklerini taa içimde hissettim
diğer topikleriden fırsat buldukça kaçıp kaçıp gelicem
tabikiiii neden olmasıninşallah hep gelicem
günaydın bu topiğin en güzel bayanlarıııııııııııı ,hepinize çok çok güzel hafta sonları diliyorum........
ben dün akşam yediklerimden sonra bugün hemen tartıldım -200 daha gitmiş nasıl sevindim anlatamam ama bugün bizim blokta gün varmış ev sahibi geldi davet etti bu kalori demek inşallah yemem :)
yarına da benim yemekli misafirim var kendimde yememek oluyor hizmet etmek bahanesi olurda ya bugün?
hayırlı ve kaçamaksız haftasonları arkadaşlar
topiğimiz iyi hoş fakat biraz yavaş ilerliyo sanki az olsun öz olsun diye biraz gevşek mi davranıyoruz ne.aranıza katılalı yaklaşık 5 ay oldu bu zaman zarfı içersinde verdiğim kilo 8
bu işe biraz asılalım arkadaşlar birbirimize daha fazla destek olup moral verelim.yoksa yaz geldiğinde yine başlıycaz
bu sene böyle geçti ama seneye çıtır olcam çıtır
tığ gibi olcam
bomba gibi olcam vs... vs.....
bu işi seneye yaza ertelemeyelim.yeni yıla bi hedef koyalım sonra bahara
yaz sonuna kilo problemimiz kalmasın
ya bak ödem demiştim o kadar kilo olur mu? inşallah gider gitsinler ya yeter.......günaydın hafta sonunuz güzel geçsin inşallah fıstıklarım
ben de bi tartıldım bugün 81makarnaya rağmen yarım kilo gitmiş demekki ödemmiş gerçekten gerisi de gider en tez zamanda inşallah
yok canım ne kısması ne varsa yiyorum ama doymadan kalkıyorum birde 6dan sonra hiçbir şey yemiyorum, spor yok mu senin çocuğun var mıydı? varsa beni anlarsın ha yoksa allah tez zamanda versin bak spor oluyor mu :)))) ondan ala spor yok zaten emin ol :)))evet canım işim zor ama napıyım meslek değiştiremeyeceğime göre kendimce kaçıyorum kahvaltıyı özellikle yapıyorum evde yokta işyeindekilerle yaparsam yandım canım hergün kızartmalar börekler uhuu neler var aç gelmiyorumki dayanamayıp yemeyeim diye.
canım allah yardımcın olsun bi başına savaşıyorsun oralarda kendine kendinden başka yardımcın yok tedavi sürecin hızla geçer inşallahta yavrularına kavusursun.
mutlu canım ben hala listedeyim çok sevindim ellerine sağlık oğluşunda iyidir inşallah haberlerini beklıyoruz.
asuman ablacım karadeniz erkeği zor gerçekten iyiler hoşlarda sinirliler ya.bende kaynanaya sölerim oda hemen 'ama seni çok seviyor' diye bağlar işi.gerçi asabiyet konusunda bende eşimden aşağı kalmam yani karadeniz kanı var napalım..
ilbatum hızla ilerliyorsun sporsuz nasıl yapıyorsunya bu işi yemeği iyice kıstın demekki?
bence biz bu tartı işini cumartesiye almalıyız her zaman bu böyle oluyor ya ama sonraki günler ne hikmetse geliyorgünaydın hafta sonunuz güzel geçsin inşallah fıstıklarım
gunaydın ve guzel hafta sonlarıı((
çok hızlıyım çooooooooooook bebiş sabahın köründe kalkıyor sağolsun ... kız kaçamak deme şuna akşam yemeği yemedim onun yerine say aaaaa kızıyorum ama :)))) ya kaçamakta yaparım veririmde çok havalıyım çok ... ay nerde ayda yılda bir oldu işte yoksa yansırdı ne hikmetse yansımadı ....İlbatum yine sabah sabah döktürmüşsün maşallah hızına yetişmek mümkün değildemek kaçamağa rağmen gitti 200 gr,bu şu reklam sloganına benzedi "çocukta yaparım kariyerde" sende kaçamakta yaparım,kiloda veririm diyon yani pehhh havaya bak
Boğa burçları görselliğe önem verir haklısın ama senin kardeşte kesin bir yay etkisi filan var yeniliklere o kadar açıksa çünkü boğalar fikri sabit olur genelde.
bilemiyorum artık yay mı ne etkisi var :))) sen yay diyorsan yay olsun ben anlamam :)
ay bizimkinin fikri sabit değil 5 yıllık bir bölümde okuyor bu sene son senesi nasipse ve 3. ya da 4. evi düşün yani ilk sene yurttaydı sonra rahat değil yemekleri iyi değil vs ayrıldı ondan sonrada dikiş tutturamadı, ya evi ısınmadı ya güneş görmedi ya yemek yemek için gideceği yerler uzaktı ya okula uzaktı bulduda buldu ve habire ev değiştirdi :)))) ha arkadaşlarınıda peşinde sürükledi en çok onlara acıdım :))))
sağol canım maşallah de boncuk tak ya nazar değecek bak.... ahh ahhh keşke öyle olsa ben hep cumartesi daha çok eksi görüyorum ama daha sonra artıya tekrar geçiyorSelam kızlarrrrrrrrrrr
Bu sabah biraz geç uyandım kahvaltı faslından sonrada ev işleri ufaklık falan derken öğlen oldutam buraya geliyordum ki elektriklerimiz kesildi sinir oldum uzun bir süre laptopta kalan şarjla ancak müzik dinleyebildim.
Çok şükür sonunda sizlere kavuştum
Eşim Kvye indi kızkardeşide gelmiş diye birde telefon açtı büyük kızı çağırdı halan geldi hesabı bende en son size iyi sohbetler dedim kapattımsinir olsun oda. İnsan der hayatım tek başına evde sıkılma sende gel iki sohbet ederiz diye ama nerdeeeeee anasının korkusundan beni çağıramıyor bile. Hem ona söylenir hemde bana laf sokarda yine geriliriz diye
Çokta lülüüüüama yinede lafımı ortaya kodummmm isteyen alır istemeyen çeker gider dilber hala gibi oldum birden terledim haaa
Sağol şekerimsanada güzel haftasonları diliyoruz. Bu arada maşallahın var valla daha ilk günden eksilere gittiğine göre cuma yine sana yetişemiyeceğim herhalde
Allah herkesi nazardan saklasın ..... aminnnnnnsen yetişir benide geçersin inşallah...................
hepimizi saklasın canım benim sağol.....
hayırlı ve kaçamaksız haftasonları arkadaşlar
topiğimiz iyi hoş fakat biraz yavaş ilerliyo sanki az olsun öz olsun diye biraz gevşek mi davranıyoruz ne.aranıza katılalı yaklaşık 5 ay oldu bu zaman zarfı içersinde verdiğim kilo 8
bu işe biraz asılalım arkadaşlar birbirimize daha fazla destek olup moral verelim.yoksa yaz geldiğinde yine başlıycaz
bu sene böyle geçti ama seneye çıtır olcam çıtır
tığ gibi olcam
bomba gibi olcam vs... vs.....
bu işi seneye yaza ertelemeyelim.yeni yıla bi hedef koyalım sonra bahara
yaz sonuna kilo problemimiz kalmasın
bencede yaza değil inşalalh bahara çünkü benim nisan sonu evlilik yıldönümüm var ve ben gelinliğimi giymek istiyorum ,mayıs başı oğluşumun doğumgünü onuda aradan çıkarmak istiyorum :))))
verelim gazı verelim gazı bencede.......hızlanalım ben varım hatta 10 hafta 10 kilo gibi yarış yapalım, dün dediler yeni yıla 6 hafta kalmış yeni yıla kadar 6 diyelim 5 olursada üzülmeyelim ne dersin katılmak isteyenler katılsın olmaz mı?
Benimde 3.5 ay içinde 6.6 kilo gittitabi daha fazla olsaydı daha da güzel olurdu tabiki.
Ya şu son iki haftadır nazaramı geldik ne hepimiz dökülüyoruz maalesef.
Yılbaşına kadar 6 hafta var nedersiniz 5 kg hedef olarak iyi sayılmazmıçünkü zaten amaç yavaş ve sağlıklı vermek üstelik çok büyük hedeflerde insan stres yapıyor eeee streste kilo verimini engelliyor en azından bende öyle.
Kesinlikle benimde yaza kadar en azından gözle baya bir görülen kilo verme hedefim var sonuçta yaza akçaya tatile gitcem kızçelerimleşu andada mayo giyiyorum ama daha zayıf olursam çok daha rahat olurum pikini kıvamına gelmem hayal olur ama şöyle güzel yeni bir mayo alıp denize daha rahat atlarım
Hadı kızlar yılbaşına kadar nasıl bir hedef koyalım sizlerde fikir verinki belki yılbaşına daha bir çoşkulu girebiliriz :122: :122: :122: :122:
inanmıyorum ya aynı şeyleri yazmışız 6 kilo olmadı 5 olur diye :))))
yeni mayolar al bakalım ben bikini giyemem artık çatlaklarım var göbeğimdeiyi ki bolca giymişim zamanında :)
ben varım 6 hafta 6 kilo :)))
ya ceco bunu sen organize etsene ne olur sen becerirsin böyle işleri be dersin?
bencede biz bu coşkuyu hak ediyoruz ya yapalım hadi.....
Oooo kızlar güzel hedefler koymuşsunuzvalla ben 3 kg veriyim razıyım haftada yarım kilo bana yeterde artar bile şu 85 i göriyim öliyim diyorum artık (töbe töbe)
Ya bu arada ben bi halt işledim((( 4 tane sütlü 4 tane de meyveli şeker yedim ühüüüüü
ama tüm gün yediklerimi sayayım çok mu siz söyleyin
2 haşlanmış yumurta
bir parça b.peynir
bir parça eski kaşar
domates biber tava
12 zeytin
ekmek yok
1 büyük kupa şekersiz çay
4 kayısı kurusu
1 ekşi köy elması (küçük)
türk kahvesi sade
bunlada akşamı etcem yarına kadar yemiycem.
Allah korusun kızhadi hadi sende katılırsın 6 olmazsa 3 olur senin içinde ne fark ederki maksat biraz heycan olsun
Eminim sende verebilirsin 6 kiloyu.
Ben artık nerede hareket orada bereket felsefesini ediniyorumolmadı müzik açar kırıtırım hazır oynama moduna girmişken
Güzelim yaa okadarda kasma kendini sonuçta bütün gün çok fazla birşey yememişsin. Bence akşamı boş geçirme yoksa metabolizman yavaşlar ve sonra daha zor kilo verirsin tecrübeyle sabittir
Bir kase yoğurt yada salata ye en azından
Valla giriyim ama beni fasulyeden sayınben anca dediğim gibi 85 i görürsem ne ala diyorum,baksana bitter çikolataya niyetlendim yok diye komşuda 4 evde 4 olmak üzere 8 tane şekeri hüplettim ((
Bu arada bir şey sorcam sizlere,benim cildimde bir kaç senedir kışları olan bir sorun var özellikle,kırmızı kuru lekeler çıkıyor dalga dalga çok bariz değil ama ben hissediyorum,cildiyeye gitmek istiyorum ama iyi bir doktor bilmiyorum ne yazık,aranızda İstanbul avrupa yakasında çok iyi bir cildiyeci bilen var mı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?