Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ellerine saglık beyzus ablam :)

Ohhhh yandan :):13:
evet yandaan canım

İlbatum yine sabah sabah döktürmüşsün maşallah hızına yetişmek mümkün değil demek kaçamağa rağmen gitti 200 gr,bu şu reklam sloganına benzedi "çocukta yaparım kariyerde" sende kaçamakta yaparım,kiloda veririm diyon yani pehhh havaya bak
Boğa burçları görselliğe önem verir haklısın ama senin kardeşte kesin bir yay etkisi filan var yeniliklere o kadar açıksa çünkü boğalar fikri sabit olur genelde.

ellerine sağlık beyzus ablam............tebrikler kızlaaar........

saphııııır ...hoşgeldiin.....

Selam kızlarrrrrrrrrrr

Bu sabah biraz geç uyandım kahvaltı faslından sonrada ev işleri ufaklık falan derken öğlen oldu tam buraya geliyordum ki elektriklerimiz kesildi sinir oldum uzun bir süre laptopta kalan şarjla ancak müzik dinleyebildim.
Çok şükür sonunda sizlere kavuştum

Eşim Kvye indi kızkardeşide gelmiş diye birde telefon açtı büyük kızı çağırdı halan geldi hesabı bende en son size iyi sohbetler dedim kapattım sinir olsun oda. İnsan der hayatım tek başına evde sıkılma sende gel iki sohbet ederiz diye ama nerdeeeeee anasının korkusundan beni çağıramıyor bile. Hem ona söylenir hemde bana laf sokarda yine geriliriz diye
Çokta lülüüüü ama yinede lafımı ortaya kodummmm isteyen alır istemeyen çeker gider dilber hala gibi oldum birden terledim haaa

Sağol şekerim sanada güzel haftasonları diliyoruz. Bu arada maşallahın var valla daha ilk günden eksilere gittiğine göre cuma yine sana yetişemiyeceğim herhalde
Allah herkesi nazardan saklasın ..... aminnnnnn

hayırlı ve kaçamaksız haftasonları arkadaşlar
topiğimiz iyi hoş fakat biraz yavaş ilerliyo sanki az olsun öz olsun diye biraz gevşek mi davranıyoruz ne.aranıza katılalı yaklaşık 5 ay oldu bu zaman zarfı içersinde verdiğim kilo 8
bu işe biraz asılalım arkadaşlar birbirimize daha fazla destek olup moral verelim.yoksa yaz geldiğinde yine başlıycaz
bu sene böyle geçti ama seneye çıtır olcam çıtır
tığ gibi olcam
bomba gibi olcam vs... vs.....
bu işi seneye yaza ertelemeyelim.yeni yıla bi hedef koyalım sonra bahara
yaz sonuna kilo problemimiz kalmasın

Benimde 3.5 ay içinde 6.6 kilo gitti tabi daha fazla olsaydı daha da güzel olurdu tabiki.
Ya şu son iki haftadır nazaramı geldik ne hepimiz dökülüyoruz maalesef.
Yılbaşına kadar 6 hafta var nedersiniz 5 kg hedef olarak iyi sayılmazmı çünkü zaten amaç yavaş ve sağlıklı vermek üstelik çok büyük hedeflerde insan stres yapıyor eeee streste kilo verimini engelliyor en azından bende öyle.
Kesinlikle benimde yaza kadar en azından gözle baya bir görülen kilo verme hedefim var sonuçta yaza akçaya tatile gitcem kızçelerimle şu andada mayo giyiyorum ama daha zayıf olursam çok daha rahat olurum pikini kıvamına gelmem hayal olur ama şöyle güzel yeni bir mayo alıp denize daha rahat atlarım

Hadı kızlar yılbaşına kadar nasıl bir hedef koyalım sizlerde fikir verinki belki yılbaşına daha bir çoşkulu girebiliriz :122: :122: :122: :122:

günaydın hafta sonunuz güzel geçsin inşallah fıstıklarım
ben de bi tartıldım bugün 81 makarnaya rağmen yarım kilo gitmiş demekki ödemmiş gerçekten gerisi de gider en tez zamanda inşallah
ya bak ödem demiştim o kadar kilo olur mu? inşallah gider gitsinler ya yeter.......
yok canım ne kısması ne varsa yiyorum ama doymadan kalkıyorum birde 6dan sonra hiçbir şey yemiyorum, spor yok mu senin çocuğun var mıydı? varsa beni anlarsın ha yoksa allah tez zamanda versin bak spor oluyor mu :)))) ondan ala spor yok zaten emin ol :)))
bugün komşuma gittik günü vardı herkesin tek dediği maşallah çok hareketli ne yapıyorsun bununla ? düşün yani ne haldeyim ... herkes allah kolaylık versin işin zor diye diye tek tek herkesin kucağında gezdi ama burmayınca bana postaladılar tabi :) ha ne işe yaradı yemedim sadece pilav üstü tavuk yapmış onu yiyebildim tatlıya ,poğaçaya bırak salataya bile ağzımı süremedim durmadı çünkü... sonra neden spor yapamıyorsun diyorlar yapamıyorum çok yaramaz çünkü bugün 20 -25 kadın bunu söyledikten sonra düşünün halimi erkek çocuklar gerçekten çok daha hareketli ve yorucu... eli ayağı hiç durmuyor sen ne yapıyorsun dediler ya :))) bende 1,5 özlem şeklinde dolaşıyoruz dedim yapıştı çünkü sürekli kucağımda ve gün boyu ,şimdi söyle bakalım sporun alasını ben yapıyor muyum yapmıyor muyum :)))) eve geldim 2-3 kaşıkta taze fasülye yedim bu günlük tamam :) ama canım nescafe istiyor ya da sütlü kahve bakalım :)))

inanmıyorum ya aynı şeyleri yazmışız 6 kilo olmadı 5 olur diye :))))

yeni mayolar al bakalım ben bikini giyemem artık çatlaklarım var göbeğimde iyi ki bolca giymişim zamanında :)

ben varım 6 hafta 6 kilo :)))

ya ceco bunu sen organize etsene ne olur sen becerirsin böyle işleri be dersin?

bencede biz bu coşkuyu hak ediyoruz ya yapalım hadi.....

iyi akşamlar
azcık gezdik küçük kızımla kaban aldık ona tv bozulcak gib tv baktık ama işin içinden çıkamadık
yılbaşına kadar 5kg vermeyi ben de istiyorum bakalım Allah nasip ederse

Hadi bakalım daha kimler bize katılacak :122:
Yılbaşı günü sabah sonuçları açıklarız ona görede gecesi yeriz
Ben kafaya koydum mutlaka yeni yıla baya bir farklı girmek istiyorum :122: sabahtan beri elimden şişeyi düşürmüyorum
İçki değil heee su şişesi ne zamandır az su içiyorum diye herhalde istediğim gibi veremedim ama bu kez gerekirse şişeyi boynuma bağlıyacağım

Ya geçenlerde su içmeyi unutanlar için bir hatırlatma programı vardı bilgisayar için Bilgisayar başında çalışanlar için ideal dur bakem linkinide atim indirmek isteyenler olursa diye
Bana pek yaramaz çünkü akşamdan akşama pc açıyorum nasılsa

Untitled Page

Adres çıkmadı ama tıklayınca açılıyor denedim

Son düzenleme:
Oooo kızlar güzel hedefler koymuşsunuz valla ben 3 kg veriyim razıyım haftada yarım kilo bana yeterde artar bile şu 85 i göriyim öliyim diyorum artık (töbe töbe)

Ya bu arada ben bi halt işledim ((( 4 tane sütlü 4 tane de meyveli şeker yedim ühüüüüü
ama tüm gün yediklerimi sayayım çok mu siz söyleyin

2 haşlanmış yumurta
bir parça b.peynir
bir parça eski kaşar
domates biber tava
12 zeytin
ekmek yok
1 büyük kupa şekersiz çay
4 kayısı kurusu
1 ekşi köy elması (küçük)
türk kahvesi sade

bunlada akşamı etcem yarına kadar yemiycem.

Oooo kızlar güzel hedefler koymuşsunuz valla ben 3 kg veriyim razıyım haftada yarım kilo bana yeterde artar bile şu 85 i göriyim öliyim diyorum artık (töbe töbe)

Allah korusun kız hadi hadi sende katılırsın 6 olmazsa 3 olur senin içinde ne fark ederki maksat biraz heycan olsun
Eminim sende verebilirsin 6 kiloyu.
Ben artık nerede hareket orada bereket felsefesini ediniyorum olmadı müzik açar kırıtırım hazır oynama moduna girmişken

Güzelim yaa okadarda kasma kendini sonuçta bütün gün çok fazla birşey yememişsin. Bence akşamı boş geçirme yoksa metabolizman yavaşlar ve sonra daha zor kilo verirsin tecrübeyle sabittir

Bir kase yoğurt yada salata ye en azından

Valla giriyim ama beni fasulyeden sayın ben anca dediğim gibi 85 i görürsem ne ala diyorum,baksana bitter çikolataya niyetlendim yok diye komşuda 4 evde 4 olmak üzere 8 tane şekeri hüplettim ((

Saat 18:30 oldu ya yemem bu saatten sonra,aslında canım yeşil mercimekli yoğurt çorbası ve yeşil salata istiyordu ama eşimde annesinde olcak akşam yemeğine diye üşendim yapmaya bende.Yarın artık kısmetse.Bu saatten sonra bol bol su içerim tarçınlı sıcak süt ve eşim gelincede çay içeriz olur biter.Alıştım ya 24 saat bile aç dursam sorun olmuyor artık maşallah

Bu arada bir şey sorcam sizlere,benim cildimde bir kaç senedir kışları olan bir sorun var özellikle,kırmızı kuru lekeler çıkıyor dalga dalga çok bariz değil ama ben hissediyorum,cildiyeye gitmek istiyorum ama iyi bir doktor bilmiyorum ne yazık,aranızda İstanbul avrupa yakasında çok iyi bir cildiyeci bilen var mı arkadaşlar?

Valla giriyim ama beni fasulyeden sayın ben anca dediğim gibi 85 i görürsem ne ala diyorum,baksana bitter çikolataya niyetlendim yok diye komşuda 4 evde 4 olmak üzere 8 tane şekeri hüplettim ((

Olsun okadar çatlak su kaçırmaz biterde olsa çikolatanın kalorisi bence çok daha fazla olacaktı
Fasulye masulye fark etmez seninde hedefin 85 olsun

Valla güzelim en iyisi sen Haft içi Ayşeye deng gelirsen ona sor Cerrahpaşa Hastanesinde çalışıyor belki bilir ne olabileceğini yada hangi doktor daha iyi diye sonuçta okadar hastalarla muhattap oluyor sabahtan akşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…