Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşımız Gulma'nın önerisi üzerine hep birlikte yılbaşına kadar kendimize 6 Kilo hedefi koyuyoruz
Daha sonra tekrar hatırlatırım tabiki ama şimdiye kadar katılmak isteyen arkadaşları bir sıralayım istedim belki gaza gelip bizlere katılmak isteyen olur diye

Yılbaşına kadar - 6 kilo olucağız diyenler;

Gulma ( Fikir Anamız )
Ceco34 ( kambersiz düğün olmaz )
Efsunlu ( Fasulye )
Banu145145
İlbatum
Ece78
Asumanzeynep

Şimdilik bukadar herhalde ama unuttuğum hada katılmak isteyen varsa seve seve eklerim
Yılbaşı günü öğlen 2de en geç neticelerimizi bildiririz bende liste yaparım isterseniz.
Hadı kızlar yılbaşına az kaldı :122: :122: :122: :122:

Yarış başlasın

Ablacığım Rabbim sana sabır eşinede şifa versin. Bütün dualarımız sizlerle
Yanında olamasakta yada seni arayamasakta aklımız hep sende ve eşinde. İnşallah bir dahaki gelişinde bize güzel haberler vereceksin ben gönülden inanıyorum buna.
Dediğin gibi güzel Allahım istemedikten sonra hiç birşey olmaz. Hepimiz sadece sabredip dua edelim eminim elbet dualarımız karşılığını bulacaktır.

Bu saatten sonra gelen olmaz sanırım o yüzden ben ortalığı bir güzel silip süpürdükten sonra camları kapıları kapatıp çıkıyorum

Yarın görüşmek üzere
Sonradan gelenlerede hayırlı geceler diliyor ve yatmaya gidiyorum

Hahahaha ne lafı yoo hiç anlamadım,bişimi demişim ben hayatta yapmam tamam tamam yapmiycam bidaha tek ayak üstünde ceza vericem kendime

Ya normalde menüm gayet doyurucu olurda bu hafta biraz az yedim,cidden artık kilo gittiğini görmesem bırakacaktım salacaktım kendimi,bu gün fre gün ilan ettim misafirlerle de yedim ama patlayıncaya kadar değil tabi ucundan hep,yarın toparlarım inşallah cuma da tartıya yansımaz,ama regl olcam o yüzden nolur bilemiyorum su filan tutarsam (hemen de yerini yaptım)

Ya canım alıştım sanırım azda yesem sorun olmuyor bünyem kabul ediyor,ama dengeliyorum bi gün fazla yesem ertesi gün azaltıyorum.Mesela bu gün kaçırdım biraz abur cuburu 6 gün onu tolere etmeye çalışcam,geçen haftada pazar kaçırmıştım biraz diğer günler daha dikkatli oldum.Arada kaçıyor işte ama genelde az yiyorum canım istemiyor pek.

Zeynepcim iyi düşün hep nolur,sakın bırakma kalbinle tut ellerini dokunamasanda.Ben hep diyorum hastayken ağlamayın sevdiklerinize kabullenmiş gibi bazı şeyleri.Babam 2005 senesinde akciğer kanseri oldu ne ağladım ne ağlattım çevremdekileri ameliyat sırasında özellikle.Kimse ağlamıycak babam yaşıycak bunu böyle bilin kimsede annemin yanında ağlamasın dedim ağıtçı gibi ağıt yakmasın diyede azarladım.Babam şükür hayatta çok zor yenilen bir hastalığı yendi hiç bir gün inanmadım onu kaybedeceğimize,Rabbimde ömür verdi ki yanımızda hala (maşallah) Senin eşinde iyi olcak lütfen dimdik dur ve inan,Allahın izniyle daha çok yıllar geçireceksiniz inşallah birlikte sağlık ve huzurla.Dualarımız seninle,Allaha emanet olun Rabbim Yar ve Yardımcınız olsun bu savaşta.AMİN.

ece 78

çok sağol sevindim çok rahatladım dün, ama o kadar çok çocuk vardıki hep 2 yaş altında. o yuzden pek dikkat etmek lazım. 4-5 yaşına kadar bu sıkıntılardan kurtulabilirler diyor dr. süt alerjisi de dahil.
ama çok pahalı biz şaşırdık biraz bu kadarını beklemiyorduk(umutt uyarmıştı). muayne 250 test 600 liraymış.

esinin ki düzeldimi acaba inşallah onu da geçmiştir alerjileri.

ceco benide eklermisin canım belkim biraz gaza gelirimya

zeynep ablacım allah şifa versin..

mutlu bebişinin iyi olmasına sevindim, peluş halı çok zararlı bizde hep onlardan aldık ama allah nasib ederde bebişimiz olursa hepsini değiştiricem ben zaten temziliğide cok zor iyi güzel görünüyor ama sağlıksız işte. gercektende muayene ücreti neymiş öle vuuu Allah kolaylık versin.

gayet güzel bir menü olmuş ama ben sadece kahveyi kıskandım valla misafirlerim gelsin zorla içireceğim bende içebilmek için :))) içmiyoruz derlerse a-b-c ne planım varsa devreye sokacağım :))))
sanırım erkekler arasında gizli bir telepati var baksana adam insafa gelmiş ,eşref saatiymiş desene....
sende içtin yani yeşilçayını ohhh afiyet olsun bol bol yağ yaksın.
nasıl bir diyet o ya bende yapayım yazsana canım .......
verirsin canım bu hafta şahaneydin haftayada öyle olur inşallah
ohhhhh sefam oldu valla ellerine sağlık kocişin sağol :)

valla yarışa katılanları bende not aldım ona göre sıkıştırıp sıkıştırıp duracağım bak
18 kasım miladın başlangıcı ona göre son gün 30aralık yani cuma ve bizim tartı günümüz ona göre
herkese başarılarrrrrrrrrrr

cecooooooo ben amerikan kalp vakfı diyetine baktımda 4 tip diyet var sen hangisini yapacaksın 3 günlüğü mü ? 1 ayda 10 kilo bile var ama bende o kadar irade yok ben listeye uzun süre bağlı kalamam ancak 1 hafta falan bana uyar..... aslında aklıma şu 5 gün 5 kiloda gelmiyor değil geçen gün başarı hikayeleirnde okudum biri öyle zayıflamış ama bunu bedenime yapamam diyorum yaptım daha önce 4,5 kiloda gitti ama hamiş kalınca hepsi geldi :) ben bu diyeti artık veremediğimde durduğumda deneyeyim istiyorum onun için saklıyorum :))) ama çok sıkışırsam 1-1,5 aya kadar yapmayı da planlıyorum ne yalan söyleyeyim.... bu zamana kadar kendi yöntemlerimle herşeyden az yiyerek verdim ama bakalım devamı nasıl olacak....... sen bende yaparım dersen düşünürüm ama :)

asumanzeynep hanım siz o kadar kiloyu nasıl verdiniz? lütfen yardımcı olun ben de kilo vermek istiyorum

asumanzeynep hanım siz o kadar kiloyu nasıl verdiniz? lütfen yardımcı olun ben de kilo vermek istiyorum

aramıza hoşgeldin diyim öncelikle
burada olmak şart paylaşımda bulunmak motivasyonu artırıyor ve diyetten kopmuyorsun
aslında biz diyet demiyoruz yaptığımıza sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz sadece bize hiç bir faydası olmayan bol kalorili ve sağlıklsız şeyleri yememek yediklerimizi de ölçülü yemek temel kural ve tabii ki spor
spor dediysem yürüyüş yapmak çok önemli
aramızda kalırsan sana ben ve arkadaşlarım sonuna kadar destek oluruz
yaşın boyun ve kilon nedir acaba sen de anlat

ilbatum benide listene al beni bu sitede dikkate sen alıyorsun motive etmekte sana düşer

ilbatum benide listene al beni bu sitede dikkate sen alıyorsun motive etmekte sana düşer
Profit geçen gece de bu konu oldu sen ısrarla kendini dışlıyorsun ben bu konuda bir daha yorum yapmıycam anlaşılan ciddi alıngansın,sen böyle yaparak bizleri uzaklaştırıyorsun daha çok ama keyfin bilir tabi istediğin gibi davran.Kendi adıma şu yazdığın inanılmaz itici geldi bana.Sen yine İlbatumu say sadece sitede paylaşımlarını onunla yap,keyifli paylaşımlar...

inanırmısın bu tür mesaj yazınca hemen herkes cevap yazıyor öbürtürlü kendin yaz kendin oku hissi veriyor buda hiç hoş bir duygu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…