Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ilbatum benide listene al beni bu sitede dikkate sen alıyorsun motive etmekte sana düşer
canım tabi alırım ama inan burada herkes yanıt vermeye çalışır hemen hemen sen daha fazla burada olursan daha çok yanıt alırsın ,gerçekten bir ceee deyip o kadar çok kaybolan olduki inan kızlarda haklı... sen kendine yakın hissettiklerinden başla zamanla alışırsın ve inan herkesle yazışmak zorunda değilsin kimle istiyorsan onlarla paylaş ama mutlaka burada ol tamam mı canım... aldım gitti listeye :)
slm kizlarrrr
ben ipin ucunu hepden kacirdim yakalayamiyorum artik bende yarisa katilmak istiyorum belki hedefim olursa gaza gelirimmm 1ocakta 65kg altina düsmek istiyorummm insallah ceco yaris listesine benide alirmisin cnm
hadi senide ekledim
bende yapamam canım ya
slm canım bende varım bu aralar işlerim var giremiyorum topige benide yaz
tamam :)
cnm takildim takilmasam 70lere takilcam korkuyorum gr gr aliyorummmm almak istemiyorummmm insalllah hepimiz yilbasina kadar 6kilo veririz 2012 yeeeee 6kg zayiflamis gireriz insalllahhhhhhh aminnnnnn
inşalalhhhhhhhhhh
ohhh ne güzel canım ya

az yemişsin hepsinden ye gidince ama az olsun tamam mı:)

az yemişsin hepsinden ye gidince ama az olsun tamam mı:)

Merak etme kesin dikkat ederim sonuçta yılbaşına hedef koyduk okadar ilk günden sallamak olmaz
Biz 15 dakka sonra çıkarız herhalde ama bu gideceğimiz yengesini görmeni isterdim tam komedi kadın
Maaşallah benden çok daha kilolu ama inat etmiş ben 100 kiloyum diye eşime diyorum ya benmi kendimi çok ufak görüyorum yoksa gerçekten yengen dahami zayıf diye adam katıla katıla gülüyor yengem bence bir göz doktoruna gitsin diye.

Kadın hadi banada gaz ver birlikte veririz diyeceğine kendini filinta ilan ediyor her gittiyimizde bende heee iyisin iyisin diyorum
Artık birkaç ay sonra ben iyice zayıflayınca görürüm onun yüzünü

Neyse Canım bana müsaade hazırlanayımda geç olmadan çıkalımki akşam yemeği fazla geçikmesin
Erkeklerde maç izleyecek daha sonra. Artık maç bitince tekrar uğrarım

Kendine iyi bak
Görüşmek üzere hayırlı geceler

Olabilir aslında ona göre de liste yayınlarken yılın tombiki için ayrı muzip bir resimde bulurum
Maksat birbirimizi motive edelim ve zayıflarkende eğlenelim
Valla süper olur.
Bencede herşeyden ye bu gece ama yarın yeni yıl hedefini unutma dan devam bu yeniyıla kadar süre koymamız çok iyi oldu artık yılbaşı gecesi hepimiz yutarız::))))

slm kizlarrrrr
sabah yediklerimi bos verelimmmm zaten gecte yemistimmm
ölen 1tabak mu$mula yedim
ara
1fincan kahve
aksamada 1kocaman tabak bulgurlu ispanak yemegi

ilerki saatlerdede 1yogurt yerimmmm ve bol su icerimmmm

1saat leliablamla sporrrrr
tabiki ben 6 kilo veremem yilbasina kadar ama 4kilo veririm insalllah 4de olmassa 3 kilo veririmmmm

dün gece 12de telefon geldi ablaaaa bizde cigköfte partisi var sende gel ben dururmuyum bende atladim arabaya gittim kiiz ve esim evde uyuyor ben yemek icin kactimmmm ama artikkkkkk hayirrrrrrrrrrrrrrrrrr demeyi ögrenecemmmmm nefsimin her istedigini vermicemmmm dün gece yedikden sonra cok pisman olmustummm

Son düzenleme:
hadi bakalım inşallah hepimiz vereceğiz kiloları toksin
aslında ben de3 e razıyım ama 5 de süper ötesi olur yani

cnm takildim takilmasam 70lere takilcam korkuyorum gr gr aliyorummmm almak istemiyorummmm insalllah hepimiz yilbasina kadar 6kilo veririz 2012 yeeeee 6kg zayiflamis gireriz insalllahhhhhhh aminnnnnn

ben mi şeyyyy bilmiyorum kii öhöm öhm ben yerimde saymaya bile razıyım desem yalan olmaz yazın ama beni de hadi bakalım bismillahhhhhh
banuuu yaz bakalım beni de ama 6 veremesemde 3 3 vermesemde 1 1 veremesemde yerimde sayarımmm sayarım da sayarım olsun bu da güzel bir marifet yaz bakalım beni de bismillahhh ya Allah

gel gel cnm sende 1versekde 2versekde bizim kärimiza belki gaza gelipde daha fazlada veririz

sana daha yerinde saymek felan yasak canım vereceksin artık 3 mü 5 bilmem

Dün ve bu gün kısmet topladıktan sonra yarın hatta şu andan itibaren ben de başlıyorum yılbaşı maratonuna.Dediğim gibi fasulyeden sayın beni sanmıyorum 5-6 kilo gitceğini ama en azından yarış heyecanına kaptırıyım ben de kendimi

böyle diyenden korkalım bence biz 3 verirken sen 5 verirsin bence

kızlar kim kimi nereye yazıyoo..geçmiişi de okuyamadım ama kaçırmım diye yazayım dedimm..yılbaşı yarışı var galiba..benide alınn..her türlü yarışa varım benn...geçmişi okuyup gelcem hemen....

evet evet yarış var ben de heyecan olsun diye katıldım samsundan katılıyorum yarışmaya şey öhöm öhömmm bilmem veririm bilmem veremem alırsamda bişi diyemem beni sonlardan toplayacaklar ama ossun ben de varım kanbersiz ki kamber ya da kanber ben oluyorumm işteee ben de varımm

iyi geceler kızlar internetimi değiştiim ve geçmişleri okumaya başlaya bildim sonunda sayfalar okadar geç açıyodu ki sinir oluyordum ceco yarışa benide eklersen mutlu olurum
slm kizlarrrr
ben ipin ucunu hepden kacirdim yakalayamiyorum artik bende yarisa katilmak istiyorum belki hedefim olursa gaza gelirimmm 1ocakta 65kg altina düsmek istiyorummm insallah ceco yaris listesine benide alirmisin cnm
ben de de aynı sabahtan akşama kadar çok güzel akşam olunca her kez yerken bakmak çok zor oluyor

merhabalar herkese hayırlı pazarlar diliyorum nasılsınız minik kuşlar fıstık hatunlarrrr
iyiyiz canım sende neler var

benide ekleyin lütfen
maşşalh ben bu hafta spor pek yok o kadar ballandırarak anlattın ki spor yapasım geldi

aile olarak oturmaya gitmeyeli 1 sne oldu sen herkezi sollarsın

yani ilk günden sallanmaz hatta bundan sonra hiç sallanmaz bence yeni yıla ince girelim ki hep öyle olalım değil mi :)))
maşallah kadının özgüvenine hayran kaldım mı desem yoksa gerçekten doktora mı götürseniz gerçekten :)
ya da gerçekleri gösteren bir ayna hediye ediver ona.....
ben senden önce çıkmışım :) misafirlerim aradı geliyoruz diye herşey hazırdı zaten ama son kontrol için kalkmıştım ....
hadi bakalım inşallah hepimiz vereceğiz kiloları toksin
aslında ben de3 e razıyım ama 5 de süper ötesi olur yani
yani hedef yüksek olsunda en azından amannn 3 vereceğim nasılsa demeyelim değil mi?
ya neden sanmıyorsun bu hafta o kadar kilo verdin neden olmasın canım ya .....
fasulye deyince aklıma şu reklam vardı ya o geldi :)

yeni yıla 6 hafta ver ve 6 haftada 6 kilo yarışı katılmak istersen katıl canım ,ekleriz.

Kızlarrrrrr ben döndümmmm :122: :122:

Çok mutluyum çünkü bu geceyide yüzümün akıyla atlattım ve gerçekten hiç abartmadım :122:
3 - 4 parmak kadar börek
4 tane az yağlı sarma
4 kaşık kadar mantı yedim ki bunlar var diye akşam yememiştim zaten.
Yanında bol şekersiz çay içtim ( sıcak su niyetine belki bağırsaklara yarar )

Dayanamazda daha fazla yersem diye gitmeden korkuyordum ama şu an okadar hafifim ki sanki hiç birşey yemedim
YOk yok ben yavaş yavaşda olsa öğreniyorum bu işi

Bencede öğrenirsin sonuçta hedefine de çok az kaldı sayılır
Çiğköfteyi bende çok severim ama uzun zamandır yemedim. Bizde yapan yok ancak güvendiğimiz güzel yapan bir yer var oradan alıyorduk eskiden ama hem acı beni sonradan maf ediyor hemde zarar olur diye ne zamandır yemiyoruz.
Benim büyük kız ara ara anne çigköfte der ama yok diyorum önce biraz daha kilo vereyim ondan sonra az birşey mükafat olur şuan hak etmiyorum diyorum

Yazmaz olurmuyum herkesi yazdım. Ellimde kağıt kalem geçmişi okudum şimdi yeni katılımcılarıda ekledim. Beyzus Abla, yena ve mutluda katılır herhalde diye düşünüyorum ama onlara geldiklerinde sorarız artık
Ya aslında liste olsun katılımcı olsun bahane maksat birbirimizi gaza getirelim. Dediğiniz gibi 6 olmaz 5 olur Amaç şu bir kaç gündür üzerimizdeki sakinliği atmak biraz daha canlılık ve motivasyon sebebi oluşturmak değilmi zaten

Yarında Allahın izniyle sporuma başlıyorum :122: nedense hafta sonları spor yapmak gelmiyor içimden hep niyetleniyorum ama dur şunu yapayım dur bunu yapayım derken zaten halim kalmıyor

Ben gönülden inanıyorum hepimiz yeni yıla daha değişik gireceğiz ve yeni yıldada çok daha güzel kilolar vereceğiz :122:

tşk ederim cnm ben de iyiyim inş daha iyi olacak herşey
hadi bakalım ya Allah bismillah deyip başlayalımmmm acıktım ama ben neyseee

iradene hayran kaldım listendeki isimleri yazarmısın bende katılmak istemiştim şu limangonun internet sayfasına bakıyorum motive olmak için çok güzel şeyler var ucuz da ama beden leri uymuyor artık ucuza giyinmek istiyorum büyük beden az bulunuyordiye 10 liralık şeye 60-70 vermek istemiyorum bide kaliteli olsalar canım yanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…