.Bu arada geçenlerde bir yerde okudum ve bunu Mehmet Öz'de söylemişti daha evvel;
Sağlıksız şeyleri devamlı yemek istemek resmen sigara ve alkol bağımlılığı gibiymiş ve eğer insan 20 gün boyunca kendi nefsine hakim olabilirde tatlı yada başka abur cuburlardan uzak durabilirse bünye bir daha sık sık krize girmiyormuş
Ben henüz okadar dayanamadım ama artık eskiye nazaran krizlerim çok daha aza indi şükür.
inşallah canım takıl 6 kilo grubuna 3-5 gider ohhh harika olur
ece 78
çok sağol sevindim çok rahatladım dün, ama o kadar çok çocuk vardıki hep 2 yaş altında. o yuzden pek dikkat etmek lazım. 4-5 yaşına kadar bu sıkıntılardan kurtulabilirler diyor dr. süt alerjisi de dahil.
ama çok pahalı biz şaşırdık biraz bu kadarını beklemiyorduk(umutt uyarmıştı). muayne 250 test 600 liraymış.
esinin ki düzeldimi acaba inşallah onu da geçmiştir alerjileri.
slm kizlarrrrr
sabah yediklerimi bos verelimmmmzaten gecte yemistimmm
ölen 1tabak mu$mula yedim
ara
1fincan kahve
aksamada 1kocaman tabak bulgurlu ispanak yemegi
ilerki saatlerdede 1yogurt yerimmmm ve bol su icerimmmm
1saat leliablamla sporrrrr
tabiki ben 6 kilo veremem yilbasina kadar ama 4kilo veririm insalllah 4de olmassa 3 kilo veririmmmm
dün gece 12de telefon geldi ablaaaa bizde cigköfte partisi var sende gel ben dururmuyum bende atladim arabaya gittim kiiz ve esim evde uyuyor ben yemek icin kactimmmm ama artikkkkkk hayirrrrrrrrrrrrrrrrrr demeyi ögrenecemmmmm nefsimin her istedigini vermicemmmmdün gece yedikden sonra cok pisman olmustummm
cecooooooooo canım aferin sana öğreneceksin inşallah :)
bende azar azar ne yaptıysam yedim akşam abartmadım yani bakalım cumaya ne olacağız
bende hasta olacağım sanırım burnum çok fena akmıyor ama önlem almazsam o da olacak gidip limon çayı yapayım bari ....
Bende bayılırım çiğ köfteye boşver iyiki yemişsin şimdi yeni yıla kadar kaçamak yapma ama.slm kizlarrrrr
sabah yediklerimi bos verelimmmmzaten gecte yemistimmm
ölen 1tabak mu$mula yedim
ara
1fincan kahve
aksamada 1kocaman tabak bulgurlu ispanak yemegi
ilerki saatlerdede 1yogurt yerimmmm ve bol su icerimmmm
1saat leliablamla sporrrrr
tabiki ben 6 kilo veremem yilbasina kadar ama 4kilo veririm insalllah 4de olmassa 3 kilo veririmmmm
dün gece 12de telefon geldi ablaaaa bizde cigköfte partisi var sende gel ben dururmuyum bende atladim arabaya gittim kiiz ve esim evde uyuyor ben yemek icin kactimmmm ama artikkkkkk hayirrrrrrrrrrrrrrrrrr demeyi ögrenecemmmmm nefsimin her istedigini vermicemmmmdün gece yedikden sonra cok pisman olmustummm
Canım dikkat et kendine bu ara grip olursan diet işinde bozulur bu hepimiz için geçerli tabikisi.cecooooooooo canım aferin sana öğreneceksin inşallah :)
bende azar azar ne yaptıysam yedim akşam abartmadım yani bakalım cumaya ne olacağız
bende hasta olacağım sanırım burnum çok fena akmıyor ama önlem almazsam o da olacak gidip limon çayı yapayım bari ....
Bence yılbaşında yap istediğin gibi ye şimdi dietine devam et kısıra bir başlandımı 3 5 kaşıkla durulmuyor çünkü.[
gerçketen çok doğru.memleketteyken ha bire yedim ha bire yedim.eve gelince o akşam kendime sınır koydum güyaaa 1 çikolata 2 çokoprens lüplettim yani yemekte yedim üstelik.ertesi gün kesin kararlıydım başladım diyete ama çok zorlandım hatta çokoprens yedim gene.sonraki günler de yine çok zorlandım.ancak 4 gün sonra kendime geldim.zararlı yemeyince alıştı vücudum.bugün dışarda kahvaltı ettik yani avm de tost çay fln .ama bn naptim yanıma çavdar ekmeği ve üçgen peynir götürdüm.yesem biliyorum azacak nefsim sonra yok tatlı istiycem yok çerez fln.öğrendim kendimi.tabi her zaman iradeli olamıyor insan ama mehmet öz kesinlikle haklı.helede bizim gibi aç gözlüler için.şu zayıf olup yok tatlı sevmem,yok ekmekle aramiyi değil diyenleri de hiçççç anlamıyrum zaten:)
seni de bekliyoruz kaptannn
esinin devam ediyordu en son konuşmamızda.kendisi sağlıkçı olmasa belkide anlayamazlardı çünkü gölcükteki dr lar anlamamış bu inat etmiş istanbulda yaptırmış tetkikleri ve bulunmuş süt alerjisi.kendi içinde süt olan bişiş yese anne sütünden alerji oluyormuş düşün .yani emzirdiği önemlerde canım bişi çekse bazen kocamdan gizli yiyordum çok az sonra çocuk kızarıyordu diyor,eşide anlıyormuş tabi.çok zorlandı.inşallah en kısa sürede geçer.Allah hepimizin çocuklarını korusun.benim yakın bir arkadaşımın ortancası lösemi.aynı benim gibi yaş farkları çok yakınlar.onu öğrenince dondum kaldım.aradığımda konuşamıyoruz çocuk kemoterapi alırken iyicene huysuzlanmış.bağırıyor çağırıyor.bazen çocuklardan bunalınca o geliyor gözümün önüne vee çok şükür diyorum.onlar sağlıklı olsunda yorulmaya razıym.gönül yorgunluğu vermsin Rabbim sağlık acısı göstermesin hepimimzi ve ailelerimizi
çiğ köfteye bayılıyrum da bu hemeroid beni mahvediyor.bende uzak duruyorum da bi ara kısır yapçam kendime bilmem az yesem dayanabilirmiyim?yoksa koca koca tabakla mı yerim korkuyorum
teşekkür ederim beni eklediğin için kızlar ben kalkayım çocukların formaları ütülenecek malum yarın okul verAman dikkat et canım şimdi birde grip yada nesle olursan hem ufaklığa geçer hemde birşey yapcak halin olmaz. Bencede limonlu çay iyi gelir afiyet olsun
Bu arada hatırlatma amaçlı katılacakları tekrar yazayım istek üzerine
Gulma
ceco34
ilbatum
efsunlu
banu145145
Ece78
Asumanzeynep
nevzamansız
3meleğimvar
profit
toksin
fadime02
Yasemenn
Semiran
Karanfill83
Bitmedi
Dalokaysmom ( henüz birşey demedi ama genelde kendi öncü olduğu için katılır diye düşünüyorum)
Yena, Beyzus, Yağmurgözlü ve adını şu an hatırlayamadığım diğer arkadaşlarda eminim bize eşlik edeceklerdirGeldiklerinde mutlaka onlarada sorarız ki topiğimiz tam kadro katılsın dimi ama
hadi ben kaçarrr yarın görüşürüz güzeller.bu arada ayıptır söylemesi hamsi 5 liraya düşmüş bizde ayıklanmış aldık kılçıkları bile çıkartılmış idi gerçi 8 tl ye vermişler bence değer ben temizleyemiyorum malesef.dedim eşime sen yapacaksın pişirme işine bende çorba ve salata yaprım.bi güzel tepsiye dizdi biraz yağ ve tuz valla kızarmış kadar nefisti.ohhh vallaaa işte diyet yemek değdin budur .lüplettim .hemde fazla düşmedi nüfus kalabalık olunca:))) 2 kg aldık ama yarısını buzluğa attım.yemek olmayınca evde yapması en kolay yiyecek hem de nefis hemide ankara hamsisi:)))
ben şu limonumu içeyimde yatayım bari ,herkese iyi geceler ben çıkıyorum şekerler......
[
gerçketen çok doğru.memleketteyken ha bire yedim ha bire yedim.eve gelince o akşam kendime sınır koydum güyaaa 1 çikolata 2 çokoprens lüplettim yani yemekte yedim üstelik.ertesi gün kesin kararlıydım başladım diyete ama çok zorlandım hatta çokoprens yedim gene.sonraki günler de yine çok zorlandım.ancak 4 gün sonra kendime geldim.zararlı yemeyince alıştı vücudum.bugün dışarda kahvaltı ettik yani avm de tost çay fln .ama bn naptim yanıma çavdar ekmeği ve üçgen peynir götürdüm.yesem biliyorum azacak nefsim sonra yok tatlı istiycem yok çerez fln.öğrendim kendimi.tabi her zaman iradeli olamıyor insan ama mehmet öz kesinlikle haklı.helede bizim gibi aç gözlüler için.şu zayıf olup yok tatlı sevmem,yok ekmekle aramiyi değil diyenleri de hiçççç anlamıyrum zaten:)
seni de bekliyoruz kaptannn
esinin devam ediyordu en son konuşmamızda.kendisi sağlıkçı olmasa belkide anlayamazlardı çünkü gölcükteki dr lar anlamamış bu inat etmiş istanbulda yaptırmış tetkikleri ve bulunmuş süt alerjisi.kendi içinde süt olan bişiş yese anne sütünden alerji oluyormuş düşün .yani emzirdiği önemlerde canım bişi çekse bazen kocamdan gizli yiyordum çok az sonra çocuk kızarıyordu diyor,eşide anlıyormuş tabi.çok zorlandı.inşallah en kısa sürede geçer.Allah hepimizin çocuklarını korusun.benim yakın bir arkadaşımın ortancası lösemi.aynı benim gibi yaş farkları çok yakınlar.onu öğrenince dondum kaldım.aradığımda konuşamıyoruz çocuk kemoterapi alırken iyicene huysuzlanmış.bağırıyor çağırıyor.bazen çocuklardan bunalınca o geliyor gözümün önüne vee çok şükür diyorum.onlar sağlıklı olsunda yorulmaya razıym.gönül yorgunluğu vermsin Rabbim sağlık acısı göstermesin hepimimzi ve ailelerimizi
çiğ köfteye bayılıyrum da bu hemeroid beni mahvediyor.bende uzak duruyorum da bi ara kısır yapçam kendime bilmem az yesem dayanabilirmiyim?yoksa koca koca tabakla mı yerim korkuyorum
Kızlarrrrrr ben döndümmmm :122: :122:
Çok mutluyum çünkü bu geceyide yüzümün akıyla atlattım ve gerçekten hiç abartmadım :122:
3 - 4 parmak kadar börek
4 tane az yağlı sarma
4 kaşık kadar mantı yedim ki bunlar var diye akşam yememiştim zaten.
Yanında bol şekersiz çay içtim ( sıcak su niyetine belki bağırsaklara yarar)
Dayanamazda daha fazla yersem diye gitmeden korkuyordum ama şu an okadar hafifim ki sanki hiç birşey yemedim
YOk yok ben yavaş yavaşda olsa öğreniyorum bu işi
Bencede öğrenirsin sonuçta hedefine de çok az kaldı sayılır
Çiğköfteyi bende çok severim ama uzun zamandır yemedim. Bizde yapan yok ancak güvendiğimiz güzel yapan bir yer var oradan alıyorduk eskiden ama hem acı beni sonradan maf ediyor hemde zarar olur diye ne zamandır yemiyoruz.
Benim büyük kız ara ara anne çigköfte der ama yok diyorum önce biraz daha kilo vereyim ondan sonra az birşey mükafat olur şuan hak etmiyorum diyorum
Yazmaz olurmuyum herkesi yazdım. Ellimde kağıt kalem geçmişi okudum şimdiyeni katılımcılarıda ekledim. Beyzus Abla, yena ve mutluda katılır herhalde diye düşünüyorum ama onlara geldiklerinde sorarız artık
Ya aslında liste olsun katılımcı olsun bahane maksat birbirimizi gaza getirelim. Dediğiniz gibi 6 olmaz 5 olurAmaç şu bir kaç gündür üzerimizdeki sakinliği atmak biraz daha canlılık ve motivasyon sebebi oluşturmak değilmi zaten
Yarında Allahın izniyle sporuma başlıyorum :122: nedense hafta sonları spor yapmak gelmiyor içimden hep niyetleniyorum ama dur şunu yapayım dur bunu yapayım derken zaten halim kalmıyor
Ben gönülden inanıyorum hepimiz yeni yıla daha değişik gireceğiz ve yeni yıldada çok daha güzel kilolar vereceğiz :122:
cnm süpersinfazla kacirmamissin bende ilk zamanlar kacirmiyordum ama hedefe yaklasdikca insan SIKILIYORMU ne anlamadim kacamaklar cogaliyor
Kızlarrrrrr ben döndümmmm :122: :122:
Çok mutluyum çünkü bu geceyide yüzümün akıyla atlattım ve gerçekten hiç abartmadım :122:
3 - 4 parmak kadar börek
4 tane az yağlı sarma
4 kaşık kadar mantı yedim ki bunlar var diye akşam yememiştim zaten.
Yanında bol şekersiz çay içtim ( sıcak su niyetine belki bağırsaklara yarar)
Dayanamazda daha fazla yersem diye gitmeden korkuyordum ama şu an okadar hafifim ki sanki hiç birşey yemedim
YOk yok ben yavaş yavaşda olsa öğreniyorum bu işi
Bencede öğrenirsin sonuçta hedefine de çok az kaldı sayılır
Çiğköfteyi bende çok severim ama uzun zamandır yemedim. Bizde yapan yok ancak güvendiğimiz güzel yapan bir yer var oradan alıyorduk eskiden ama hem acı beni sonradan maf ediyor hemde zarar olur diye ne zamandır yemiyoruz.
Benim büyük kız ara ara anne çigköfte der ama yok diyorum önce biraz daha kilo vereyim ondan sonra az birşey mükafat olur şuan hak etmiyorum diyorum
Yazmaz olurmuyum herkesi yazdım. Ellimde kağıt kalem geçmişi okudum şimdiyeni katılımcılarıda ekledim. Beyzus Abla, yena ve mutluda katılır herhalde diye düşünüyorum ama onlara geldiklerinde sorarız artık
Ya aslında liste olsun katılımcı olsun bahane maksat birbirimizi gaza getirelim. Dediğiniz gibi 6 olmaz 5 olurAmaç şu bir kaç gündür üzerimizdeki sakinliği atmak biraz daha canlılık ve motivasyon sebebi oluşturmak değilmi zaten
Yarında Allahın izniyle sporuma başlıyorum :122: nedense hafta sonları spor yapmak gelmiyor içimden hep niyetleniyorum ama dur şunu yapayım dur bunu yapayım derken zaten halim kalmıyor
Ben gönülden inanıyorum hepimiz yeni yıla daha değişik gireceğiz ve yeni yıldada çok daha güzel kilolar vereceğiz :122:
Bende bayılırım çiğ köfteye boşver iyiki yemişsin şimdi yeni yıla kadar kaçamak yapma ama.
Canım dikkat et kendine bu ara grip olursan diet işinde bozulur bu hepimiz için geçerli tabikisi.
Bence yılbaşında yap istediğin gibi ye şimdi dietine devam et kısıra bir başlandımı 3 5 kaşıkla durulmuyor çünkü.
ben şu limonumu içeyimde yatayım bari ,herkese iyi geceler ben çıkıyorum şekerler......
yahu ne hamaratsın kıskanıyım mı özeniyim mi bilemiyorum. hayran oliim bariii, ancak duygularımı o açıklıyor.
....umut var ya sen süpersin becerikli pratik kadın seni vay behhh dedim inan bana kalkıp bütün solediklerini yapasım geldi trüf ben de severim yapması kolay yemesi de zevkliikanape koltuk bilimum malzemeleri de severim yapmasını da yemesini de ay nerden geldi bunlarrr sanki 50 kilo oldum da amannnn silinsin beynimdennnnn ama demeden geçmeyim harikasın becerikli hatun seniii
...
umutcum tariflerine bayılıyorum ne kadar becerikli bir hatunsun sen öyle.......
Kızlar ben daha sık tarif yazayım yav. Nasıl hoşuma gitti böyle iltifatlar alınca....Umutt senin tarifler basit görünüyor ama cidden zevkli ve lezzetliler bayıldım valla tam benim tarzım tembel işi lezzetli şeyler,yok yok misafir alcağım zaman kesin sana sorcam parlak fikirlerine ihtiyacım olur,süpersin maşallah bacımm....
Eline sağlık, yazmıştım daha önce, bebekli kadın, son dakikada gene de ev yapımı 2 çeşit sunuyor, yeter de artar bile. :)... evet canım çaya geleceklerdi geldi gittiler ,biz 2 çeşitten fazla yapmıyoruz yoksa yiyoruz :))) canım tariflerin gerçekten çok güzel teşekkür ederim bir kenara not etmem gerek :) bir dahakisefere bunlardan yaparım hazırlıklı olmak gerek değil mi :)))).......
Banu sen ne matrak kadınsın ya.. İnsanın ömrünü uzatırsın sen, kocana söyle kıymetini bilsin senin :) O kadar moralim bozukken şu satırlarını okurken sesli güldüm :)Selam kızlarrrrrrrrrrr
...Eşim Kvye indi kızkardeşide gelmiş diye birde telefon açtı büyük kızı çağırdı halan geldi hesabı bende en son size iyi sohbetler dedim kapattımsinir olsun oda. İnsan der hayatım tek başına evde sıkılma sende gel iki sohbet ederiz diye ama nerdeeeeee anasının korkusundan beni çağıramıyor bile. Hem ona söylenir hemde bana laf sokarda yine geriliriz diye
Çokta lülüüüüama yinede lafımı ortaya kodummmm isteyen alır istemeyen çeker gider dilber hala gibi oldum birden terledim haaa
eşimin durumu aynı..hala uyanmadı..her şeye hazırlıklı olun diyorlar..insan sevdiğini kaybetmeye ne kadar hazır olur ki...allah hiçbirinizi sevdiklerinizin acısıla sınamasın..
Bende bu sefer çok kararlıyım inşallah en azında 90 lı rakamlara ulaşmak hedefim umarım bu sefer hep beraber veririz vermek zorundayız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?