- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızlar merhaba :) Geçmişi okudum, epey birikmiş 2 gündür giremeyince. Pek keyfim yoktu, hatırlayanlar vardır, geçen hafta da keyifsizdim babam surat yaptı, tadımız yok diye. Bu hafta da aynı şeyler, huysuzluklar, bağrış çağrış, yaka silktim artıkEşim de çok bozuldu bu sefer, çocuklar vıyak vıyak başımda; anlayacağınız bu Pazar hiiiiç tadım tuzum yok. neyse Allah beterinden saklasın, ne diyeyim......
......Banu sen ne matrak kadınsın ya.. İnsanın ömrünü uzatırsın sen, kocana söyle kıymetini bilsin senin :) O kadar moralim bozukken şu satırlarını okurken sesli güldüm :)
sevgili kızlar,
merak eden dualarını eksik etmeyen herkese gönül dolusu sevgiler öpücükler Allah çocuklarımızı tüm tehlikelerden hastalıklardan korusun.
bugün fezullah çetinkaya adlı uzmana göründük. çocuk alerji uzmanı. test sonuçlarını ve dalokinin hikayesini anlattım. adam bu kadar yuksek değerler genelede alerjisi olduğu seyle uzun süre temas durumunda yahut kılkurdu var ise olur dedi. ama biz de bir belirti olmadığı için kılkurdundan şüphelendi ve deri testi yaptı. toz akarı dışında şükürler olsun ki hiç alerjimiz yok. ancak toz akarı alerjisi astıma dönusen bir hastalık. dikkatli olunması ve 5 yaşına kadar tedavisi olan bir durumda imiş. klasik toz, peluş halı olmayacak odasında, günde 1 kere süpürülüp silinecek tüm kıyafetler 60-70 derece de yıkanıp utulanecek ve ev havalandırılacak sıcaklık 21-22 dereceği geçmeyecek.(akarlar sıcak ev seviyormuş). bir de kitap verdi onu okuyacaz.fakat o Ie g değerinin tek açıklaması kıl kurdu olabilir dedi onun tedavisine de başlanıcak. bir zararı yokmuş. kısaca haberler çok iyi.
öyle korkmustum ki -Allahım tüm bebekleri koru kolla-, içim rahatladı 6 ay sonra tekrar gideceğiz. ölsün tummm toz akarları savaşa başlayacaz artık...
Canım Allah yardımcın olsun insanın ailesi ve eşi arasında kalması zor bir durum. Her iki taraf birşeyde demese insan o an çok kötü hissediyor. Umarım Baban sizleri kırdığını en kısa zamanda anlar ve bundan vazgeçer.
Olmadı bir hafta sonuda gitmeyin belki o zaman sizlerin niçin gelmediğini bir düşünürde sebebini belki o şekilde fark eder
Üzme tatlı canını hem bak stress kilo vermenede engel olur hem bak yeni yıla az kaldı hepbirlikte kilolarımızdan kurtulalım Allahın izniyle
Rabbim hep yüzünü güldürsün canım. Merak etme ben hep buralardayım canın sıkıldımı bana seslen
kızlar benide listeye eklermisiniz ,bende yarışa dahil olmak istiyorum ,benden adam olmaz hep verdiğim sözü unutuyorum bugün yine kv su böreği yapmış engelleyemedim kendimi akşam yemeğinde biraz erken yedik inşallah çok fazla kilo olarak dönmez bana...
mutlu gözünaydın canım sevindim inanki...
zeynep abla dualarımız seninle ablacım....
tebessüm sanada şimdiden geçmiş olsun canım ...
Mutlucuğum gözün aydın :)) Ben satır aralarında sana "akar, akar" yazarken tahmin etmiştim sonucun böyle çıkacağını. İleride astıma dönme tehlikesi vb. aynı uyarılar önce babam sonra doktor tarafından bana da yapılmıştı. Ben de aklıma gelen bir iki bilgiyi paylaşayı hemencecik: Astım-Allerji doktorlarının "ev tozu" dedikleri akar, sanıldığı gibi tozlu evlerde olmuyor tabii. Ancak başkalarının ihmal edebileceği klima içi-araları, kalorifer içleri vb. bölgeleri ben hiç ihmal edemiyorum.
Yattığı oda ekstra önemli; yatağı da öyle. Ben yastık ve yorganını hipoallerjenik (yazım yanlışı olabilir) ürünlerle değiştirmiştim, deterjanlar da önemli en saflarını kullanıyorum. Deterjanın solunması, oda spreyleri vb. hep olumsuz etki yapıyor.
Akarların en sevdiği şeylerden biri, saç kepeği bu nedenle yastık kılıflarına çok önem verilmeli. Yün kıyafet, oyuncak, aksesuar vb. zaten yok. İnek sütü (özellikle uzun ömürlü) hiç önermediler bana; ama kefir-ev yoğurdu vb. formları faydalı. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, haa bir de şu var, Türkiye'de ona en yarayacak bölge: Altınoluk :)) tekrra geçmiş olsun paşaya.
Tebessüm sana da tekrar geçmiş olsun demek isterim, ameliyatın rahat geçer çabucak da iyileşirsin inşallah.
Bir de Yena'yı çok merak ediyorum ben. Bilen, duyan yok mu, nerelerde iyi mi???
iradene hayran kaldımlistendeki isimleri yazarmısın bende katılmak istemiştim şu limangonun internet sayfasına bakıyorum motive olmak için çok güzel şeyler var ucuz da ama beden leri uymuyor artık ucuza giyinmek istiyorum büyük beden az bulunuyordiye 10 liralık şeye 60-70 vermek istemiyorum bide kaliteli olsalar canım yanmaz
Günaydın,
NAsılsınız hanımlar..Bende yoğunluk var üst düzeyde..Abim safra ameliyatı oldu..Kızımın sınav haftasıydı iki hafta..
Durum böyleyken böyle.
Umuttt'çum
Mutlu'cum geçmiş olsun..
banu PROFİT İ buyuk yaz alınıyor bak.Herkese Merhabalarrrrrrrrrrrrrr
Şimdiye kadar katılmak isteyen arkadaşları tekrar bir sıralayım istedimbelki gaza gelip bizlere katılmak isteyen olur diye
Yılbaşına kadar - 6 kilo olucağız diyenler;
Gulma
Ceco34
Efsunlu
Banu145145
İlbatum
Ece78
Asumanzeynep
nevzamansız
3melegimvar
profit
toksin
Şimdilik bukadar herhalde ama unuttuğum hada katılmak isteyen varsa seve seve eklerim
İlbatumda bir yandan not alıyor katılacakları ki ara ara gaz verelim birbirimize :122:
Hadı kızlar yılbaşına az kaldı :122: :122: :122: :122:
Yarış başlasın
:122:
mutlu çok sevindim gözün aydın canım çok sıkkın çok sevdiğim bi ablam vardı o vefat etti bi trafik canavarı yüzünden hala kendime gelemedim inanamıyorum konduramıyorum kocası kalp hastasıydı onu düşünürdü hep çok şekerlerdi karı koca kendinin kaza geçirdiğini duyduğu an abimizde kalp krizi geçirmiş şimdi daha iyi oda kabullenemiyorum olmaz falan diyor geçen hafta aklımdayı ne zamandır görüşemedik falan dedim hiç ertelememek lazım keşke deyip duruyorum şimdi bi insan bu kadarmı kafa dengi uyumlu olur ya süper anlaşırdık rahat uyu emine ablam...
şimdiye kadar öyle hisstmiş olabilirsin ama eminim artık daha dikkatli olucaktır herkes çünkü burada kimse kimseyi kırmak istemez
Yağmurgözlü ablacığım sen nasılsın görmeyeli
Inşallah ağrı sızı kalmamıştır
acaba seda sayan kADAR SABIRLI OLABİLİRMİYİZValla ben daha hedefi uzaktan bile görmeden bazen sıkılıyorum ama sonra ye ye nereye kadar diyorum. Aslına bakarsan korkumdan yemiyorum çünkü farkındayım ben yemeye devam ettikce umursamadıkca yarın öbür gün TVde arada gördüğümüz yerinden kalkamayan vinçle hastaneye giden Obezlere dönüceğim, kendimi kaldırıp sokağa çıkamayacağım ama en önemlisi kızlarımın büyüdüğünü yuva kurduklarını göremiyeceğim korkusundan kendimi zorluyorum.
Yarın öbür gün kızlarımın özel günlerinde kıyafet bulamıyacağım sonra
Maalesef ömrümüzün sonuna kadar sıkılmaya mahkumuz ama nasılki seda sayan senelerdir acım diye dolanabiliyorsa bizde dolanırız diye düşünüyorumen azından hedefimize ulaşana kar sonrasında alıcağım korkusundan fazlada kaçsa dengeleriz inşallah önce bir hedefe ulaşalımda
EVET YA BEDENİ BULMAK SORUN ALMAK BAŞKA SORUNca ya gittim haftasonu kaban palto bişi bakıyorum yok çünkü düzgün biseyim. neyse hiç abartmıyorum bir kadab beyendim 129 lira eh fena değil falan neyse bedeninimi (baktığım 40 dı 44 bulup giydim) ablamla gitmiştik guzel buna bakayım derken ablam 189 lira başka yerdede vardır belki deyince şok oldum 60 lira 2 beden için konan 60 lira fark nasıl canım dedirtiyor sinir oldum resmen. elbette 38 ile 54 beden arasında çok fark var ama yine de çok rahatsız edici bir durum hiçbir nedenimiz olmasa da sırf ekonomik nedenlerden zayıflamak sart. en az 42 olmak zorundayız.
Günaydın,
NAsılsınız hanımlar..Bende yoğunluk var üst düzeyde..Abim safra ameliyatı oldu..Kızımın sınav haftasıydı iki hafta..
Durum böyleyken böyle.
Umuttt'çum
Mutlu'cum geçmiş olsun..
geçmiş olsun yenaaaaaa.............
geçmiş olsun mutlu önemli bişey çıkmamış olması çok iyi.....
günaydınnnnnnnnnn[ı]günaydın hanımlaaaar..........[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?