Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım Allah yardımcın olsun insanın ailesi ve eşi arasında kalması zor bir durum. Her iki taraf birşeyde demese insan o an çok kötü hissediyor. Umarım Baban sizleri kırdığını en kısa zamanda anlar ve bundan vazgeçer.
Olmadı bir hafta sonuda gitmeyin belki o zaman sizlerin niçin gelmediğini bir düşünürde sebebini belki o şekilde fark eder
Üzme tatlı canını hem bak stress kilo vermenede engel olur hem bak yeni yıla az kaldı hepbirlikte kilolarımızdan kurtulalım Allahın izniyle

Rabbim hep yüzünü güldürsün canım. Merak etme ben hep buralardayım canın sıkıldımı bana seslen

Mutlucuğum gözün aydın :)) Ben satır aralarında sana "akar, akar" yazarken tahmin etmiştim sonucun böyle çıkacağını. İleride astıma dönme tehlikesi vb. aynı uyarılar önce babam sonra doktor tarafından bana da yapılmıştı. Ben de aklıma gelen bir iki bilgiyi paylaşayı hemencecik: Astım-Allerji doktorlarının "ev tozu" dedikleri akar, sanıldığı gibi tozlu evlerde olmuyor tabii. Ancak başkalarının ihmal edebileceği klima içi-araları, kalorifer içleri vb. bölgeleri ben hiç ihmal edemiyorum.
Yattığı oda ekstra önemli; yatağı da öyle. Ben yastık ve yorganını hipoallerjenik (yazım yanlışı olabilir) ürünlerle değiştirmiştim, deterjanlar da önemli en saflarını kullanıyorum. Deterjanın solunması, oda spreyleri vb. hep olumsuz etki yapıyor.
Akarların en sevdiği şeylerden biri, saç kepeği bu nedenle yastık kılıflarına çok önem verilmeli. Yün kıyafet, oyuncak, aksesuar vb. zaten yok. İnek sütü (özellikle uzun ömürlü) hiç önermediler bana; ama kefir-ev yoğurdu vb. formları faydalı. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, haa bir de şu var, Türkiye'de ona en yarayacak bölge: Altınoluk :)) tekrra geçmiş olsun paşaya.

Tebessüm sana da tekrar geçmiş olsun demek isterim, ameliyatın rahat geçer çabucak da iyileşirsin inşallah.

Bir de Yena'yı çok merak ediyorum ben. Bilen, duyan yok mu, nerelerde iyi mi???

Sağol Banucuğum, çok tatlısın :) Eşim gitmez zaten artık -Allah korusun- çok acil bir durum filan olmadıkça. Zaynep'in, Dilek'in mesajlarını okuyunca, daha ciddi dertleri olan ve bunlarla savaşan arkadaşlarımızı görünce "amaaan" diyorum "nasılsa bir dengeye oturacak, halledilmeyecek sorunlar değil bunlar". Gene de canı sıkılıyor, tüm keyfi kaçıyor insanın elinde olmadan.

Burayı okudum da biraz kafam dağıldı gene de, eski komşuluklar gibi görüyorum ben burayı. Destek olup paylaşmak iyi geliyor :))

Sana da Asuman'a da iyi geceler, tatlı rüyalar :))

yenayı ben de merak ettim canım hatta beyzuş ablaya sordum ama gözünden kaçtı sanırım
bu arada aile durumlarına çok kafanı takma olmasa iyi ama hepimizde oluyor böyle şeyler malesef canım

kızlar benide listeye eklermisiniz ,bende yarışa dahil olmak istiyorum ,benden adam olmaz hep verdiğim sözü unutuyorum bugün yine kv su böreği yapmış engelleyemedim kendimi akşam yemeğinde biraz erken yedik inşallah çok fazla kilo olarak dönmez bana...

mutlu gözünaydın canım sevindim inanki...
zeynep abla dualarımız seninle ablacım....
tebessüm sanada şimdiden geçmiş olsun canım ...

Ekledim gitti olsun Güzelim maksat biraz daha Motivasyonumuzu yükseltmek zaten :122: Hepimiz azda olsa yılbaşına kadar vereceğiz ve yeni Yıl biz KK Kadınlarının olucak inşallah.

teşekkürederim bilgiler için. hepsini uygulamaya elimden geldiğince çalışıcağım, altınolukta ablamın yazlığı var gecen yaz belki hatırlarsın 2 ay kaldım neredeyse daloki çok rahat ve mutluydu. sanırım yaradı ona da orası.

Günaydın,

NAsılsınız hanımlar..Bende yoğunluk var üst düzeyde..Abim safra ameliyatı oldu..Kızımın sınav haftasıydı iki hafta..
Durum böyleyken böyle.

Umuttt'çum

Mutlu'cum geçmiş olsun..

ca ya gittim haftasonu kaban palto bişi bakıyorum yok çünkü düzgün biseyim. neyse hiç abartmıyorum bir kadab beyendim 129 lira eh fena değil falan neyse bedeninimi (baktığım 40 dı 44 bulup giydim) ablamla gitmiştik guzel buna bakayım derken ablam 189 lira başka yerdede vardır belki deyince şok oldum 60 lira 2 beden için konan 60 lira fark nasıl canım dedirtiyor sinir oldum resmen. elbette 38 ile 54 beden arasında çok fark var ama yine de çok rahatsız edici bir durum hiçbir nedenimiz olmasa da sırf ekonomik nedenlerden zayıflamak sart. en az 42 olmak zorundayız.

kız merak ettik. iyimisiniz hepiniz. geçmişolsun. öpüyoruz yanaklardan

mutlu çok sevindim gözün aydın canım çok sıkkın çok sevdiğim bi ablam vardı o vefat etti bi trafik canavarı yüzünden hala kendime gelemedim inanamıyorum konduramıyorum kocası kalp hastasıydı onu düşünürdü hep çok şekerlerdi karı koca kendinin kaza geçirdiğini duyduğu an abimizde kalp krizi geçirmiş şimdi daha iyi oda kabullenemiyorum olmaz falan diyor geçen hafta aklımdayı ne zamandır görüşemedik falan dedim hiç ertelememek lazım keşke deyip duruyorum şimdi bi insan bu kadarmı kafa dengi uyumlu olur ya süper anlaşırdık rahat uyu emine ablam...

banu PROFİT İ buyuk yaz alınıyor bak.

başın sağolsun cnm. ama hayat acaip bişey. ölümden kötüsü yok lafının gerçekliğini zamanla anlıyorsun. babam olduğunde ağlıyoruz falan o an garip gelmişti. neden ağlıyorum 5 saat önce elini öptüm biraz sohbet ettim iyigeceler diledim. şimdi niye ağlıyorum demiştim. ölümü anlamak kabullenmek hayatının hergünün de ağır ağır oluyormuş meyer. ölen kişiyi özlediğin her an da için ezilip kırıldıkça. sözlendiğimde evlendiğim gün doğum yaptığımda katlanarak arttı ve hergün kalbimin bir köşesinde devam eden bir sızı. Allah rahmet eğlesin tüm kaybettiklerimize ve geri de kalanlara avunmalar için güzel anıları unutulmaz kılsın.

teşekkür ederim cecom çok şükür iyiyim canım inş böyle gider..sen nasılsın ?

acaba seda sayan kADAR SABIRLI OLABİLİRMİYİZ

EVET YA BEDENİ BULMAK SORUN ALMAK BAŞKA SORUN

geçmiş olsun yenaaaaaa.............

geçmiş olsun mutlu önemli bişey çıkmamış olması çok iyi.....

geçmiş olsun yenaaaaaa.............

geçmiş olsun mutlu önemli bişey çıkmamış olması çok iyi.....

teşekkürederim inşallah sorun yok. gerçi bize yapılan testin 3 yas öncesinde sonuç vermediği söyleniyor. (sabah ayse ile konuştum onun drlardan biri de söyledi.) ama adam 6 aylık bile yapılır dedi. dr ları anlamak zor. inşallah dalokinin bişeyi yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…