Günaydın,
NAsılsınız hanımlar..Bende yoğunluk var üst düzeyde..Abim safra ameliyatı oldu..Kızımın sınav haftasıydı iki hafta..
Durum böyleyken böyle.
Umuttt'çum
Mutlu'cum geçmiş olsun..
dalokiye çok geçmiş olsun mutlucum. melekler tüm çocukları korusunlar inşallah
hg yenacım cnm çok geçmiş olsun Allah acil şifa versinGünaydın,
NAsılsınız hanımlar..Bende yoğunluk var üst düzeyde..Abim safra ameliyatı oldu..Kızımın sınav haftasıydı iki hafta..
Durum böyleyken böyle.
Umuttt'çum
Mutlu'cum geçmiş olsun..
Allah mekanını cennet eylesin rahmeti üzerine olsun inş günahları affolsun sizlerin de başı sağolsun sözün bittiği yermutlu çok sevindim gözün aydın canım çok sıkkın çok sevdiğim bi ablam vardı o vefat etti bi trafik canavarı yüzünden hala kendime gelemedim inanamıyorum konduramıyorum kocası kalp hastasıydı onu düşünürdü hep çok şekerlerdi karı koca kendinin kaza geçirdiğini duyduğu an abimizde kalp krizi geçirmiş şimdi daha iyi oda kabullenemiyorum olmaz falan diyor geçen hafta aklımdayı ne zamandır görüşemedik falan dedim hiç ertelememek lazım keşke deyip duruyorum şimdi bi insan bu kadarmı kafa dengi uyumlu olur ya süper anlaşırdık rahat uyu emine ablam...
yenacım özledik ve merak ettik seni abine geçmiş olsun canımGünaydın,
Durum böyleyken böyle.
Umuttt'çum
Mutlu'cum geçmiş olsun..
mutlu çok sevindim gözün aydın canım çok sıkkın çok sevdiğim bi ablam vardı o vefat etti bi trafik canavarı yüzünden hala kendime gelemedim inanamıyorum konduramıyorum kocası kalp hastasıydı onu düşünürdü hep çok şekerlerdi karı koca kendinin kaza geçirdiğini duyduğu an abimizde kalp krizi geçirmiş şimdi daha iyi oda kabullenemiyorum olmaz falan diyor geçen hafta aklımdayı ne zamandır görüşemedik falan dedim hiç ertelememek lazım keşke deyip duruyorum şimdi bi insan bu kadarmı kafa dengi uyumlu olur ya süper anlaşırdık rahat uyu emine ablam...
valla resmen kırılıyorum ama dayanıyorum başım çok fena ağrıyor, kalkacak halim yoktu daha ağzıma lokma girmedi canımda istemiyor zaten 2 bardak su içtim sadece ama birazdan yemem lazım, bebiş ancak uyudu da girdim... listeyi bende yazdım canım sağolasın....Aman dikkat et canım şimdi birde grip yada nesle olursan hem ufaklığa geçer hemde birşey yapcak halin olmaz. Bencede limonlu çay iyi gelir afiyet olsun
Bu arada hatırlatma amaçlı katılacakları tekrar yazayım istek üzerine
Gulma
ceco34
ilbatum
efsunlu
banu145145
Ece78
Asumanzeynep
nevzamansız
3meleğimvar
profit
toksin
fadime02
Yasemenn
Semiran
Karanfill83
Bitmedi
Dalokaysmom ( henüz birşey demedi ama genelde kendi öncü olduğu için katılır diye düşünüyorum)
Yena, Beyzus, Yağmurgözlü ve adını şu an hatırlayamadığım diğer arkadaşlarda eminim bize eşlik edeceklerdirGeldiklerinde mutlaka onlarada sorarız ki topiğimiz tam kadro katılsın dimi ama
kızlar eşimin çiğköftesi meşhurdur keşke yakın olsaydıkda gelseydiniz ya....Bende bayılırım çiğ köfteye boşver iyiki yemişsin şimdi yeni yıla kadar kaçamak yapma ama.
Canım dikkat et kendine bu ara grip olursan diet işinde bozulur bu hepimiz için geçerli tabikisi.
Bence yılbaşında yap istediğin gibi ye şimdi dietine devam et kısıra bir başlandımı 3 5 kaşıkla durulmuyor çünkü.
bende cuma kaçamak yapıyorum genelde .:))))cnm kisiri cuma yapip yiyorum ben cumaya kadar siskinligi ancak iniyorrrrrrrr
asuuuuuuuuuuuu kızarım bak listede varsın çıkarmayayım zopamı :)))bravo sana banu geceyi hasarsız atlatmışsın
ben itiraf edeyim kahvenin yanında 3 tane bayramdan kalma çikolatadan yedim :26:
inşallah canım ya senin hedefinde olmak için offf offf neler vermezdim ben ne zaman olacağım ama ya nisan sonu olmam gerek bunu biliyorum.....cnm artik dikkat edecem insallah 65 altina inecegim yilbasina kadar
sağol fıstığım.....hayirli geceler tatli rüyalar cnm
inşallah canım göreceksin tabi ya görenlerden neyin eksik allah aşkına ha iradeyse sen ona galip geleceksin ......Bende bu sefer çok kararlıyım inşallah en azında 90 lı rakamlara ulaşmak hedefim umarım bu sefer hep beraber veririz vermek zorundayız...
bazen ailelerimiz hiç istemediğimiz şeyleri yaşatabiliyor ama sonra geçip gidiyor takma kafana ne olursa olsun onlardan 1 tane daha yok.....Kızlar merhaba :) Geçmişi okudum, epey birikmiş 2 gündür giremeyince. Pek keyfim yoktu, hatırlayanlar vardır, geçen hafta da keyifsizdim babam surat yaptı, tadımız yok diye. Bu hafta da aynı şeyler, huysuzluklar, bağrış çağrış, yaka silktim artıkEşim de çok bozuldu bu sefer, çocuklar vıyak vıyak başımda; anlayacağınız bu Pazar hiiiiç tadım tuzum yok. neyse Allah beterinden saklasın, ne diyeyim.
Beyzuş, Mutlu ellerinize sağlık ve de teşekkürler. Dereceye girenlere de içten tebrikler. Sporda olsun kilo vermede olsun azimli arkadaşlar çok motive ediyor beni, çok hoşuma gidiyor. "İyi örnek" diye bir şey var ya, önümde böyle örnekler olunca kendimi daha iyi hissediyorum ben. Ağır aksak da olsa yolculuğumu sürdürüyorum hem de.
Kızlar ben daha sık tarif yazayım yav. Nasıl hoşuma gitti böyle iltifatlar alınca.Şaka bir yana, aramızda benden daha hamarat arkadaşlarımız olduğuna eminim. Çalışma hayatına alışkın bir kadını eve kapatırsan, evde bir şeylere sarar işte. Ben de mutfağa sardım son 5-6 senedir. Tariflerim boldur bu nedenle, ben de yakınlarımdan, internetten, yurt içi-yurtdışı sitelerden toplayıp bir arşiv yaptım kendime. Amacımız kilo vermek olmasa ne tarifler paylaşırdımmmm ya hadi neyse :))))
Eline sağlık, yazmıştım daha önce, bebekli kadın, son dakikada gene de ev yapımı 2 çeşit sunuyor, yeter de artar bile. :)
Banu sen ne matrak kadınsın ya.. İnsanın ömrünü uzatırsın sen, kocana söyle kıymetini bilsin senin :) O kadar moralim bozukken şu satırlarını okurken sesli güldüm :)
Dualarımız sizinle...
Günaydın,
Durum böyleyken böyle.
Umuttt'çum
Mutlu'cum geçmiş olsun..
mutlu çok sevindim gözün aydın canım çok sıkkın çok sevdiğim bi ablam vardı o vefat etti bi trafik canavarı yüzünden hala kendime gelemedim inanamıyorum konduramıyorum kocası kalp hastasıydı onu düşünürdü hep çok şekerlerdi karı koca kendinin kaza geçirdiğini duyduğu an abimizde kalp krizi geçirmiş şimdi daha iyi oda kabullenemiyorum olmaz falan diyor geçen hafta aklımdayı ne zamandır görüşemedik falan dedim hiç ertelememek lazım keşke deyip duruyorum şimdi bi insan bu kadarmı kafa dengi uyumlu olur ya süper anlaşırdık rahat uyu emine ablam...
günaydın hanımlaaaar..........
hg yenacım cnm çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin
Allah mekanını cennet eylesin rahmeti üzerine olsun inş günahları affolsun sizlerin de başı sağolsun sözün bittiği yer
merhaba güzel hatunlar okula gitmek için hazırlanmadan sizlere slm vereyim dedim bakın beni de kaale alın küserim heeee cevap yazmıyonuz burda kendi kendime slm verip duruyommm bu ne yaaaaaaahadi ben kaçtım oooooo hazırlanacam dahaaa byeeeeee okula gidince okumaya fırsatım olurs bakarım kaale alın beni de kaaleeeeeeee
aramıza hoşgeldin diyim öncelikle
burada olmak şart paylaşımda bulunmak motivasyonu artırıyor ve diyetten kopmuyorsun
aslında biz diyet demiyoruz yaptığımıza sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz sadece bize hiç bir faydası olmayan bol kalorili ve sağlıklsız şeyleri yememek yediklerimizi de ölçülü yemek temel kural ve tabii ki spor
spor dediysem yürüyüş yapmak çok önemli
aramızda kalırsan sana ben ve arkadaşlarım sonuna kadar destek oluruz
yaşın boyun ve kilon nedir acaba sen de anlat
canım başın sağolsun...Allah rahmet eylesin...sevdiklerine sabır versin..mutlu çok sevindim gözün aydın canım çok sıkkın çok sevdiğim bi ablam vardı o vefat etti bi trafik canavarı yüzünden hala kendime gelemedim inanamıyorum konduramıyorum kocası kalp hastasıydı onu düşünürdü hep çok şekerlerdi karı koca kendinin kaza geçirdiğini duyduğu an abimizde kalp krizi geçirmiş şimdi daha iyi oda kabullenemiyorum olmaz falan diyor geçen hafta aklımdayı ne zamandır görüşemedik falan dedim hiç ertelememek lazım keşke deyip duruyorum şimdi bi insan bu kadarmı kafa dengi uyumlu olur ya süper anlaşırdık rahat uyu emine ablam...
geçmiş olsun canım neyin var?valla resmen kırılıyorum ama dayanıyorum başım çok fena ağrıyor, kalkacak halim yoktu daha ağzıma lokma girmedi canımda istemiyor zaten 2 bardak su içtim sadece ama birazdan yemem lazım, bebiş ancak uyudu da girdim... listeyi bende yazdım canım sağolasın....
hoş geldin canım aramıza20 yaşındayım, 1.69 boyum, 112 kilodayım. üniversiteye başladıktan sonra dengesiz beslenmeye başladım ve hızla kilo aldım. daha önce o kadar çok kilom göze batmıyordu ama bir yılda 15 kilo alınca artık dur demem gerektiğini farkettim. özel bir yurtta kalıyorum ve spor salonu var, aslında spor yapma imkanım da var ama üşengeçlikten yapmıyorum dürüst olmak gerekirse. günde 2 öğün besleniyorum ve bu da sağlıksız biliyorum. ben yaptığım her hatanın farkındayım , tek ihtiyacım bir an önce doğru bildiğim şeylere başlamak ve biraz destek, o kadar
hoş geldin canım aramıza
semoş almıyom seni kaale neyim
sen dünkü sözlerimi unutma bol su iç sağlıklı beslen en az 3mil leslie yada yürüyüş istiyorum artık yerinde saymak neyim yasak sana
hadi ben hazırlanıyım da yemeğe gideceğim hacı daveti var daaa hurmaları lüpletirim gari
hoşbuldum teşekkürler:)
hg aramıza şekerim kolay gelsin umut ediyorum sağlıklı beslenereek istediğin kiloya düşeceksin
cnm kisiri cuma yapip yiyorum ben cumaya kadar siskinligi ancak iniyorrrrrrrr
Ohhh afiyet olsun canım. Tamda mevsimi zaten balığın. Aslında bende çok severim ama hayatta elleyememen azından ciğken
Bizdede eşim balıktan sorumlu olur genelde yada arada bir komşu ablam fazla alıp bu gece yemek yapma balık yapıcağım der ve salatasına kadar hazırlayıp bana gönderirama bir gün sana bir kilo balık alıcağım oturup ayıklamayı öğreneceksin diyip durur
Aslında bende yarın için barbunya ıslatmasaydım yarın alıp yapardık ama olmazsa bir iki gün sonra yapayım bari
Sanada iyi geceler canım artık yarın akşam görüşürüz inşallah
Valla ben daha hedefi uzaktan bile görmeden bazen sıkılıyorum ama sonra ye ye nereye kadar diyorum. Aslına bakarsan korkumdan yemiyorum çünkü farkındayım ben yemeye devam ettikce umursamadıkca yarın öbür gün TVde arada gördüğümüz yerinden kalkamayan vinçle hastaneye giden Obezlere dönüceğim, kendimi kaldırıp sokağa çıkamayacağım ama en önemlisi kızlarımın büyüdüğünü yuva kurduklarını göremiyeceğim korkusundan kendimi zorluyorum.
Yarın öbür gün kızlarımın özel günlerinde kıyafet bulamıyacağım sonra
Maalesef ömrümüzün sonuna kadar sıkılmaya mahkumuz ama nasılki seda sayan senelerdir acım diye dolanabiliyorsa bizde dolanırız diye düşünüyorumen azından hedefimize ulaşana kadar sonrasında alıcağım korkusundan fazlada kaçsa dengeleriz inşallah önce bir hedefe ulaşalımda
bravo sana banu geceyi hasarsız atlatmışsın
ben itiraf edeyim kahvenin yanında 3 tane bayramdan kalma çikolatadan yedim :26:
Bende bayılırım çiğ köfteye boşver iyiki yemişsin şimdi yeni yıla kadar kaçamak yapma ama.
Canım dikkat et kendine bu ara grip olursan diet işinde bozulur bu hepimiz için geçerli tabikisi.
Bence yılbaşında yap istediğin gibi ye şimdi dietine devam et kısıra bir başlandımı 3 5 kaşıkla durulmuyor çünkü.
20 yaşındayım, 1.69 boyum, 112 kilodayım. üniversiteye başladıktan sonra dengesiz beslenmeye başladım ve hızla kilo aldım. daha önce o kadar çok kilom göze batmıyordu ama bir yılda 15 kilo alınca artık dur demem gerektiğini farkettim. özel bir yurtta kalıyorum ve spor salonu var, aslında spor yapma imkanım da var ama üşengeçlikten yapmıyorum dürüst olmak gerekirse. günde 2 öğün besleniyorum ve bu da sağlıksız biliyorum. ben yaptığım her hatanın farkındayım , tek ihtiyacım bir an önce doğru bildiğim şeylere başlamak ve biraz destek, o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?