Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın yenacım sana kolay gelsin....:) abine çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim..

hg yenacım cnm çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin
Allah mekanını cennet eylesin rahmeti üzerine olsun inş günahları affolsun sizlerin de başı sağolsun sözün bittiği yer
merhaba güzel hatunlar okula gitmek için hazırlanmadan sizlere slm vereyim dedim bakın beni de kaale alın küserim heeee cevap yazmıyonuz burda kendi kendime slm verip duruyommm bu ne yaaaaaaa hadi ben kaçtım oooooo hazırlanacam dahaaa byeeeeee okula gidince okumaya fırsatım olurs bakarım kaale alın beni de kaaleeeeeeee

yenacım özledik ve merak ettik seni abine geçmiş olsun canım
bizim kızlar da yoğunlar sınav açısından Allah zihin açıklığı versin hepsine

başınız sağolsun Allah rahmet eylesin sizlere de sabır versin canım

valla resmen kırılıyorum ama dayanıyorum başım çok fena ağrıyor, kalkacak halim yoktu daha ağzıma lokma girmedi canımda istemiyor zaten 2 bardak su içtim sadece ama birazdan yemem lazım, bebiş ancak uyudu da girdim... listeyi bende yazdım canım sağolasın....
kızlar eşimin çiğköftesi meşhurdur keşke yakın olsaydıkda gelseydiniz ya....
bebişi düşünüyorum valla az sonra yine içerim limonlu çayımdan sağol canım benim........
cnm kisiri cuma yapip yiyorum ben cumaya kadar siskinligi ancak iniyorrrrrrrr
bende cuma kaçamak yapıyorum genelde .:))))
bravo sana banu geceyi hasarsız atlatmışsın
ben itiraf edeyim kahvenin yanında 3 tane bayramdan kalma çikolatadan yedim :26:
asuuuuuuuuuuuu kızarım bak listede varsın çıkarmayayım zopamı :)))
cnm artik dikkat edecem insallah 65 altina inecegim yilbasina kadar
inşallah canım ya senin hedefinde olmak için offf offf neler vermezdim ben ne zaman olacağım ama ya nisan sonu olmam gerek bunu biliyorum.....
hayirli geceler tatli rüyalar cnm
sağol fıstığım.....
Bende bu sefer çok kararlıyım inşallah en azında 90 lı rakamlara ulaşmak hedefim umarım bu sefer hep beraber veririz vermek zorundayız...
inşallah canım göreceksin tabi ya görenlerden neyin eksik allah aşkına ha iradeyse sen ona galip geleceksin ......
bazen ailelerimiz hiç istemediğimiz şeyleri yaşatabiliyor ama sonra geçip gidiyor takma kafana ne olursa olsun onlardan 1 tane daha yok.....
tariflere özellikle diyetlere devam edebilirsin canım :)

günaydın hanımlaaaar..........

semoş almıyom seni kaale neyim
sen dünkü sözlerimi unutma bol su iç sağlıklı beslen en az 3mil leslie yada yürüyüş istiyorum artık yerinde saymak neyim yasak sana
hadi ben hazırlanıyım da yemeğe gideceğim hacı daveti var daaa hurmaları lüpletirim gari

aa ne guzel alıntı yapmıstım cadı kızım kapattı kayboldu cvblarımm

cecocumm gurur duyarım boyle bır yarısa onculuk etmekten cnmm

derınn sende katıll ve kayvalıdenden uzak dur cnm sana tuzak gıbı mamalar yedırıyorr sakın kanmaa

dun ıyı gectı kızlar
sabah
dometes peynır 2 dılım ekmek 3 catal patates kızartması sekersız cay ıcıtım
ara
elma yedımm babacım koymustu bayramda bahcemızden yeşil elma

oglen
2yk pilav 2-3 parca tavuk cok az ekmek turp 3 lahana sarması cacık

aksam mısafırlıkteyım 3tane susamlı kalın kraker yedım ve beyaz leblebı
eve gelınce de 1 bardak gazoz ve 2 dılım cıkolata azcık ta cips ydımm bunların uzerıne aksam yemegı yemedım tabıkıdee

işte boyle

herkeze gunaydınnn

ha bırde kv deden eskı ıblerı tartısı vardı onu alıdm 10 lıtrelık damacanayı tarttım dogru tarttı bı yanlıstır yoktur degılmı benıde 93 cıkarttı ac karnıma
hemen alt tarfta 80 lı rakamları goruncedaha cok sevındımm az kalmıs dedım

20 yaşındayım, 1.69 boyum, 112 kilodayım. üniversiteye başladıktan sonra dengesiz beslenmeye başladım ve hızla kilo aldım. daha önce o kadar çok kilom göze batmıyordu ama bir yılda 15 kilo alınca artık dur demem gerektiğini farkettim. özel bir yurtta kalıyorum ve spor salonu var, aslında spor yapma imkanım da var ama üşengeçlikten yapmıyorum dürüst olmak gerekirse. günde 2 öğün besleniyorum ve bu da sağlıksız biliyorum. ben yaptığım her hatanın farkındayım , tek ihtiyacım bir an önce doğru bildiğim şeylere başlamak ve biraz destek, o kadar

Son düzenleme:
canım başın sağolsun...Allah rahmet eylesin...sevdiklerine sabır versin..
geçmiş olsun canım neyin var?

hoş geldin canım aramıza

tmm patroniçemmm koçum benimm beni kaalee neyim al lütfennnn su içiyorumm sabah kornfleks yedim su içtim öğlen poğaça yiyeceğim 1 tane meyve yiyeceğm akşama da salata madımak yemeği yoğurtlu 2 dilim ekmekle inş sporu bilemiyorum akşama bakacağımmm benim yerime de ye çok severim hurmayıııı

cnm kisiri cuma yapip yiyorum ben cumaya kadar siskinligi ancak iniyorrrrrrrr

düşünülebilir:)))

ay öyle komşu bulmuşun nee hoş vallaaa:))) ben çok zaruri durumlarda bile bebişi birlilerine bırakırken çok mahçup oluyorum.yani iyi insanlar ama herhalde benden kaynaklanıyoru evden çıkmadığım için samimiyet ilerleyemiyor malesef

kesnlikle haklısın 97 kilodayken bebişlerime bakamıyordum nefes nefeseydim.ayakkabımı zor bağlıyordum.çok yoruluyordm.kıyafet zaten uzun olduğumdan hepten bulamıyordum şimdi daha iyiym çok şükür
bravo sana banu geceyi hasarsız atlatmışsın
ben itiraf edeyim kahvenin yanında 3 tane bayramdan kalma çikolatadan yedim :26:

afiyet olsun kilo olmasın:)

öylemi yapsamki???olabilir aslında inşallah hemeroidim de geçer acı da az koyarım

Allah mekanını cennet eylesin.ölümü hiçbirimiz konduramıyoruz sevdiklerimize tabiii .çok zor.Allah kocasına ve yakın ailesine de ayrıca sabır ve dayanma gücü versin.

hoşgeldin aramızaa.ama 20 yaşında bu kadar tembellik yaptığın yeter !!!bak ne güzel imkanların varmış.spor yaptıkça sağlıksız da beslenemiyorsun mecburen.en azından ben öyleyim.normalde çikolatalrı hüpletirken spor yapınca 'yooook diyorum kolaymı eriyorsunuz şekerleeer:)' yemicem işşte yemicem diye.?bak burda bikaç tane 3 çocukluyuz ve haftada en az 3 gün spor yapmaya fırsat buluyoruz bu yoğunlukta bile.kaldır popişini:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…